Labas rytas visiems.
Nuo praeitos mūsų kelionės į Disneilendą (2016 m. balandis) vis užsukdavau į jų tinklalapį pasižiūrėti pasiūlymų. Buvo keli geri, bet kažkaip nesigaudavo su datomis, na o vakar, visai netyčia vėl patikrinau puslapį. Ir, kaip tik yra pasiūlymas FR puslapyje -40 proc. ir iki 12 metų vaikui nemokamai, atvykimams nuo 2018 sausio 8 iki kovo 20 dienos! Kadangi mano vaikui jau kitų metų rudenį bus 12 - nusprendžiau šios galimybės nebepaleisti. Taigi, planuojamės kelionę į Disneilendą 2018 kovo 12-14 dienomis! Net spirgu iš nekantrumo.
Jeigu kas irgi žiūrinėjatės - tikrinkit FR puslapį, ten būtent yra tas pasiūlymas. Man gavosi kaina viešbutis Sequoia Lodge (3 d. 2 n.) 352,20 Eur (+ apie 20 Eur mokesčiai). Tiesa, UK versijoje irgi yra kažkoks pasiūlymas -40 gal (?) ir nemokamai Half Board. Bet aš pagalvojau, kad geriau pataupysim ant maisto.
Pamokyta Isilos ( ) dabar planuoju skrydį pirmyn 11 d., kad 12 dieną jau anksti ryte būti parke. Ieškau pigaus viešbutuko netoli parko, kad galėtume ten pernakvoti. Isila, gal tu turi kokių variantų? Aš kol kas radau kelis poros RER A stotelių atstumu.
Taip pat, man kilo klausimas su tuo bagažu. DLP teikia bagažo nugabenimo paslaugą už ~30 Eur, bet ar mes galim tiesiog ryte atėjus nueiti į viešbutį (apie 8 ryto), gauti bilietus, palikti bagažą ten kur nors, kad galėtume eiti į parka? Ar būtinai turiu imti tą paslaugą nes kitaip reiks tampytis lagaminus su savim?
Planuojam skirsti su Air Baltic (šiuo metu mažas kainos skirtumas su kitomis linijomis, o ir oro uostas visai netoli). Tik va nežinau ar imti bagažą mokamą, nes planuojam būti Paryžiuj nuo 11d iki 17d. Ir dar neaišku kaip ten orai. Oj, nuklydau į lankas truputuką.
Reiks atgaivinti atmintį ir vėl pasiskaityti temutę nuo pradžių.