Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

QUOTE(Isila @ 2017 10 25, 22:37)
<p>Kol kas dar tik 6 kartas.    Season of the force jau senai pasibaigęs. Prasidės lyg sausį ir tęsis iki kovo galo. Dabar Helowynas, o nuo lapkričio 14 prasidės Kalėdos. Vietoj photopass kaina 69.99€</p>
<p>Eilės buvo apie 30min laukimo darbo dienom, o savaitgalį šoktelėjo iki valandos. Žinoma, yra atrakcionų kur laikas niekad nebūna trumpas.</p>

O jus Cheyenne apsistoje buvot? Kiek iskaiciau, tai kad visas jau renovuotas ir visai neblogi tie kambariai..ar tiesa smile.gif ?
Pusryciai neieina kaip matau niekur... kur pusryciaut eidavot?
Atsakyti
QUOTE(Gloorija @ 2017 10 25, 22:15)
O jus Cheyenne apsistoje buvot? Kiek iskaiciau, tai kad visas jau renovuotas ir visai neblogi tie kambariai..ar tiesa smile.gif ?
Pusryciai neieina kaip matau niekur... kur pusryciaut eidavot?

Taip, mes buvom apsistoję Cheyenne. Tai nėra vientisas viešbutis. Jis susideda iš krūvos atskirų namų. Aplinka laukinių vakarų tematika, kambariai - Toy story. Mes buvom pirmam aukšte, 22 pastate. Labai patenkinti. Kambariai švarūs, tvarkingi. Atvykus radom paruoštą virdulį (ketinom "nuomotis"), tai labai apsidžiaugėm.
Pusryčių nebėr, reikia mokėti atskirai, bet nori tokios kainos, kad tiesiog baisu. Nėr už ką ten tiek mokėt. Pusryčiavom ir McDonalde, ir Earl of Sandwich, ir RER stoty pirkom tuos supakuotus sumuštinius (ten pigiausiai apsipirkt ir užkandžių, ir gėrimų). Vaikai dar vežėsi tų užpilamų košių.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2017 10 23, 09:50)
Su orais loterija. Mes skridom kovo vidury, tai buvo vesoka, bet nelijo, tai visai nieko. Beje, prancuzu psl gera nuolaida dabar, 40proc off ir vaikai iki 12m nemokamai.Galioja iki kovo pab.

Gal galėtumėte nuorodą...Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(esta_esta @ 2017 10 26, 11:51)
Gal galėtumėte nuorodą...Ačiū.

http://parc.disneyla...-anticipee.html
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2017 10 26, 12:41)
Pusryčių nebėr, reikia mokėti atskirai, bet nori tokios kainos, kad tiesiog baisu. Nėr už ką ten tiek mokėt. Pusryčiavom ir McDonalde, ir Earl of Sandwich, ir RER stoty pirkom tuos supakuotus sumuštinius (ten pigiausiai apsipirkt ir užkandžių, ir gėrimų). Vaikai dar vežėsi tų užpilamų košių.

Kaip maistas Mc donaldse? 4u.gif Jus is pusryciu meniu uzsakinejote? Per tripadvisor kazkaip peikia pusrycius, kad nevalgomas tas sumustinis su kiausiniu ir bekonu, kava neskani... Idomu kaip is tikruju.
Mes planavome parsivezti ko nors is Auchane Val d Europe is vakaro, ka nors sumustiniams, kad nereiketu laikyti saldytuve.

Mes uzsakinejome viesbuti per prancuzu puslapi, o jie niekada neturiu pasiulymo su maistu. Tik atskirai reikia prideti, o kainos tikrai nerealios.
Buvo flash sale 45 proc off ir vaikams iki 12 metu stay and play free. Bet po savaites ismete pasiulyma UK puslapyje, tai ten buvo mazesne nuolaida 25 proc bet half-board free uztat. Tai mano paskaiciavimais tikrai labiau apsimokejimo imti UK, nei prancuzu, nes gautumem normalu maista - pusrycius viesbutyje ir normalius pietus ar vakariene restorane. Dabar gi uz ta pacia suma bandysime itilpti valgydami counter service.

Taip kad neskubekite, jei dar lieka nemazai laiko iki keliones, ismeta UK tikri gerau pasiulymu, tik reikia sulaukti.
Atsakyti

Su tais pasiūlymais visada yra rizika. Aš va laukiau laukiau, bet nieko gero ir nesulaukiau. Niekada nežinosi kas ir kaip. Vienur vienoks pasiūlymas, kitur kitoks. Gali laukt ir likt be nieko. 

Pusryčių dabar nebėra nei viena viešbuty, juos gali įsigyti tik papildomai ir taip, tikrai visiškai neapsimoka. Jau geriau nuslinkt į mcdonaldą, earl of sandwich ar annette's. Mes su vaikais ėjom į rere stotelę, ten mažoj parduotuvytėj pirkom sumuštinių. BUvom atsivežė kočių bei greitai paruošiamų makaronų. Maistas be proto brangus. išbrangęs per pastaruosiu metus iki beprotybės. Nekyla ranka tiek mokėt kai kuriose vietose. Įsigyjau tą metinį bielitą, tai naudojausi 10 proc nuolaida, vis šis tas. Dabar rezgu planą važiuot rugsėjį su visa šeimyna. Gi reik išnaudot tą bilietą iki max :D 

Atsakyti

Labas rytas visiems.  :)

Nuo praeitos mūsų kelionės į Disneilendą (2016 m. balandis) vis užsukdavau į jų tinklalapį pasižiūrėti pasiūlymų. Buvo keli geri, bet kažkaip nesigaudavo su datomis, na o vakar, visai netyčia vėl patikrinau puslapį. Ir, kaip tik yra pasiūlymas FR puslapyje -40 proc. ir iki 12 metų vaikui nemokamai, atvykimams nuo 2018 sausio 8 iki kovo 20 dienos! Kadangi mano vaikui jau kitų metų rudenį bus 12 - nusprendžiau šios galimybės nebepaleisti. Taigi, planuojamės kelionę į Disneilendą 2018 kovo 12-14 dienomis! Net spirgu iš nekantrumo. :yahoo:

Jeigu kas irgi žiūrinėjatės - tikrinkit FR puslapį, ten būtent yra tas pasiūlymas. Man gavosi kaina viešbutis Sequoia Lodge (3 d. 2 n.) 352,20 Eur (+ apie 20 Eur mokesčiai). Tiesa, UK versijoje irgi yra kažkoks pasiūlymas -40 gal (?) ir nemokamai Half Board. Bet aš pagalvojau, kad geriau pataupysim ant maisto.

Pamokyta Isilos ( :rolleyes: ) dabar planuoju skrydį pirmyn 11 d., kad 12 dieną jau anksti ryte būti parke. Ieškau pigaus viešbutuko netoli parko, kad galėtume ten pernakvoti. Isila, gal tu turi kokių variantų? Aš kol kas radau kelis poros RER A stotelių atstumu.

Taip pat, man kilo klausimas su tuo bagažu. DLP teikia bagažo nugabenimo paslaugą už ~30 Eur, bet ar mes galim tiesiog ryte atėjus nueiti į viešbutį (apie 8 ryto), gauti bilietus, palikti bagažą ten kur nors, kad galėtume eiti į parka? Ar būtinai turiu imti tą paslaugą nes kitaip reiks tampytis lagaminus su savim?

Planuojam skirsti su Air Baltic (šiuo metu mažas kainos skirtumas su kitomis linijomis, o ir oro uostas visai netoli). Tik va nežinau ar imti bagažą mokamą, nes planuojam būti Paryžiuj nuo 11d iki 17d. Ir dar neaišku kaip ten orai. Oj, nuklydau į lankas truputuką. :D

Reiks atgaivinti atmintį ir vėl pasiskaityti temutę nuo pradžių. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 30 lapkričio 2017 - 09:23

Sveikinu užsibukinus kelionę.

Atvarot į viešbutį ir klausiat kur palikt bagažą. Yra galimybė (menka), kad kambarys bus paruoštas ir 8 val ryte. Mum taip buvo viena vienintelį kartą. Bet visi viešbučiai turi bagažo saugojimo paslaugą. Tai tiesiog atskira patalpa, išduoda jum kvituką, paima lagaminus. Vėliau kada norit ateinat ir pasiimat. Jokių problemų ir mokėt nereikia. 

Nepamirškit, kad pusryčių jau nebėra, o maistas DLP smarkiai pabrangęs.

Galiu rekomenduot Hipark esant Val D'europe. PAti jame dabar buvau apsistojus. Važiuoja nemokamas autobusas iki parko, tiesa retokai ir pirmas tik 8.36val buvo. Bet nuo jo iki parko pėsčiom ramiai taku einant 15-20 min. Tas pats kaip nuo Santa Fe ar Cheyenne. Tokiu būdu vakare dar galima ir į Disney Village nukeliaut arba apsipirkti Val d'europe kokiam Auchan'e. 

Aš ėmiau bagažą, nes vežiausi maisto. Žinojau, kad vaikai norės saldumynų, bet mokėt 9 e už popcorną man ranka nekyla. Tai vežėmės sausainių, saldainių ir pan., arbatos, kavos, greitai paruošiamų makaronų ir košės. Tai labai gelbėjo rytais ir vakarais. O visokie užkandžiai "gerai ėjo" parkuose. O tada dar rūbais, nes kovas toks mėnuo, kad nežinai ko gausi - gali būti it vasarą, o gali ir snigti. O dar keistis kasdien oras gali.  Tad aš imčiau bagažą ir pirkčiau jį iškart su bilietu, nes paskui airbaltic užkelia kainą nuo 19.99 iki 39.99 už bagažo vienetą į vieną pusę. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 30 lapkričio 2017 - 12:36
Isila, ačiū labai.

Hipark ir pasirinkau. Jau užbookintas. smile.gif

Tiesa, Airbaltic pabrangino bagažą iki 29.99 į vieną pusę perkant bilietus. Nesirinkau. verysad.gif Dar turiu vilties išsiversti su rankiniu.

Isila, dar turiu klausimą - ką reikia turėti su savimi check-in'ui DLP?
Atsakyti

Tuos popieriukus kur jum atsiuntė ir savo dokumentą

Atsakyti

Sveikos keliauninkės! Skaitau skaitau ir vis daugiau klausimų, o gal neatydžiai skaičiau, jau nežinau.. Gal paprotinsit mane, jeigu imi paketa t.y. bilietai į parka 4 dienom ir viešbutis Santa Fe, dar paimi half board maitinimą, ar reikia rezervuotis kažkada kažkokiu būdu tuos valgymus. Kažkur skaičiau, kad nuėjo su vaučeriu pietauti, bet vietų niekur nebuvo. Tai ar verta tada pirktis tą half board? Šiuo metu maistas mane labiausiai neramina :) Mes nevalgome greito maisto restoranuose, na nebent kokį kartą galėtumėm, bet ne visas dienas. Tai kiek reikia turėti pinigėlių pavalgyti 4 asmenų šeimai ne Macdonalde? Aš nekalbu apie prabangą, tiesiog šilto maisto norisi, sriuba, mėsytė, daržovės..

Atsakyti

Sveikos keliauninkės! Skaitau skaitau ir vis daugiau klausimų, o gal neatydžiai skaičiau, jau nežinau.. Gal paprotinsit mane, jeigu imi paketa t.y. bilietai į parka 4 dienom ir viešbutis Santa Fe, dar paimi half board maitinimą, ar reikia rezervuotis kažkada kažkokiu būdu tuos valgymus. Kažkur skaičiau, kad nuėjo su vaučeriu pietauti, bet vietų niekur nebuvo. Tai ar verta tada pirktis tą half board? Šiuo metu maistas mane labiausiai neramina :) Mes nevalgome greito maisto restoranuose, na nebent kokį kartą galėtumėm, bet ne visas dienas. Tai kiek reikia turėti pinigėlių pavalgyti 4 asmenų šeimai ne Macdonalde? Aš nekalbu apie prabangą, tiesiog šilto maisto norisi, sriuba, mėsytė, daržovės..

Half board yra tiesiog išankstinis apmokėjimas už maistą. Pagal tai kokį imsit, tokiose vietose ir galėsit pavalgyt. Tad pigiausio pasirinkimas labai riboja. McDonaldas - didelis rinkinys apie 8€. Maistas disneilende brangus. Labai brangus. Susitaikykit su tuo. Fast food pigiausias. Normalus maistas kainuos daug. Geriausias pasirinkimas - bufetai. Kainos virš 30€, berods, suaugusiam? Vaikam pigiau. 

Atsakyti