Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

QUOTE(rubineli @ 2016 11 13, 23:46)
O gal ir pavyks susiderinti ir kartu išvykti?  bigsmile.gif  Nors galvoju tik pati kelionė gal smagesnė būtų, bet ten DLP kažin ar pavyktų sugaudyt vieniems kitus  tongue.gif
Bet kad su ta akcija, vistiek kiek bežiūriu, man (1 suaugęs, 2 vaikai) pigiausiai gaunas 510 Eur 2 naktys/ 3 dienos DLP. Aš mąstau tik apei New York viešbutį.

kokia akcija?
Atsakyti
Rubineli, o kodel renkates butent ta, o ne kita viesbuti?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2016 11 14, 09:26)
kokia akcija?

Anksčiau paminėta Airisės, perkant per prancuzus.
Papildyta:
QUOTE(lunatikas @ 2016 11 14, 10:27)
Rubineli, o kodel renkates butent ta, o ne kita viesbuti?

Todėl, kad jis arčiausiai parko ir kad atsiliepimai apie jį palyginus su kitais geriausi.
Atsakyti
QUOTE(rubineli @ 2016 11 14, 13:20)
Anksčiau paminėta Airisės,  perkant per prancuzus.
Papildyta:

Todėl,  kad jis arčiausiai parko ir kad atsiliepimai apie jį palyginus su kitais geriausi.

Nuo HNY iki parko - 5 min., reikia pareiti Disney village. O DLH yra virš įėjimo į parką.

Bet šiaip HNY nerealus. Labai tikiuosi bus gera akcija ir mums jame taip pat pavyks apsistoti. Nors dabar po visų remontų svarstau ir apie NPB, nes jis dabar irgi 4*.
Atsakyti
niekaip neatrisu pagal sutrumpinimus kokie viesbuciai ax.gif nebenoriu niekur vaziuot, nes galva popa nuo organizaciniu reikalu
Papildyta:
kuri viesbuti rinktumetes is pigesniu? Disney’s Hotel Santa Fe ar Disney’s Hotel Cheyenne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunatikas: 14 lapkričio 2016 - 14:30
Santa Fe (SF) - Cars tematika. Paprastas, ekonomines klasės viešbutis, be jokių prabangos elementų. tai toks miestelis iš atskirų pastatų 1-3 aukštų.

Cheyenne - laukinių vakarų tematikos miestelis. Vesterno filmai biggrin.gif kaubojai, šerifai ir t.t. Renovuojamas dalimis, tad galit gauti neseniai sutvarkytą kambarį. Yra toks atskirų pastatų viešbutis, grynai miestelis. Tokio pačio lygio kaip SF. Tad skirtumas tik aplinkoje ir tematikoje. Pagooglinkit foto.

Mes esam buvę abiejose. Bet Cheyenne man pasirodė kambariai niūroki, bet juk ir buvom iki renovavimo. Man jie tai vienodi savo lygiu.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2016 11 14, 13:48)
Nuo HNY iki parko - 5 min., reikia pareiti Disney village. O DLH yra virš įėjimo į parką.

Bet šiaip HNY nerealus. Labai tikiuosi bus gera akcija ir mums jame taip pat pavyks apsistoti. Nors dabar po visų remontų svarstau ir apie NPB, nes jis dabar irgi 4*.

Tai aš apie DLH jau net nesvajoju, man jis kol kas neiperkamas. O kadangi HNY tokios pat kainos kaip ir NPB, tai renkuosi artimesni iki parko, nes atrodo NPB gan tolokai.
Jau šiandien vakare arba pirksiu arba tada lauksiu sekančių akcijų, nes jau galvą įsiskaudo nuo svarstymų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rubineli: 14 lapkričio 2016 - 16:08
QUOTE(Isila @ 2016 11 14, 15:18)
Santa Fe (SF) - Cars tematika. Paprastas, ekonomines klasės viešbutis, be jokių prabangos elementų. tai toks miestelis iš atskirų pastatų 1-3 aukštų.

Cheyenne - laukinių vakarų tematikos miestelis. Vesterno filmai biggrin.gif kaubojai, šerifai ir t.t. Renovuojamas dalimis, tad galit gauti neseniai sutvarkytą kambarį. Yra toks atskirų pastatų viešbutis, grynai miestelis. Tokio pačio lygio kaip SF. Tad skirtumas tik aplinkoje ir tematikoje. Pagooglinkit foto.

Mes esam buvę abiejose. Bet Cheyenne man pasirodė kambariai niūroki, bet juk ir buvom iki renovavimo. Man jie tai vienodi savo lygiu.

aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rubineli @ 2016 11 13, 23:46)
O gal ir pavyks susiderinti ir kartu išvykti?  bigsmile.gif  Nors galvoju tik pati kelionė gal smagesnė būtų, bet ten DLP kažin ar pavyktų sugaudyt vieniems kitus  tongue.gif
Bet kad su ta akcija, vistiek kiek bežiūriu, man (1 suaugęs, 2 vaikai) pigiausiai gaunas 510 Eur 2 naktys/ 3 dienos DLP. Aš mąstau tik apei New York viešbutį.
Butu smagu. 4u.gif Taigi nebutina visur sulipus vaiksciot, bet va vakarais susitikt, kartu nuvykt. Mazu ir pigiau gautusi visi shuttl'ai. mirksiukas.gif

Patikrinau dabar kainas, tai 1 suauges ir 2 vaikai (10 ir 11 metu) New York meta kaina 407,40 Eur (03.13/03.15 datom). Tikrai nerealu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rubineli @ 2016 11 14, 15:36)
Tai aš apie DLH jau net nesvajoju, man jis kol kas neiperkamas. O kadangi HNY tokios pat kainos kaip ir NPB, tai renkuosi artimesni iki parko, nes atrodo NPB gan tolokai.
Jau šiandien vakare arba pirksiu arba tada lauksiu sekančių akcijų,  nes jau galvą įsiskaudo nuo svarstymų.

Per ežeriuką nuo HNY. Kiek tolėliau, bet pėstute, nereikia važiuoti.
Atsakyti
niekaip neleidzia nusipirkt viesbucio bilietu su american expres... gal yra koks slaptas mygtukas ar varnele, ko prancuziskai neiskaitau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lunatikas @ 2016 11 15, 13:26)
niekaip neleidzia nusipirkt viesbucio bilietu su american expres... gal yra koks slaptas mygtukas ar varnele, ko prancuziskai neiskaitau? 4u.gif

gal neaptarnauja? Ten turėtų būti surašytos kortelės, kuras aptarnauja.
Atsakyti