Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

jeigu bus, didesnė tikimybė, kad keis laikotarpį, kuriam ta akcija taikoma. Nes dažniausiai taip būna.
Atsakyti
as jau turiu bilietus vasario 27 -kovo 4d. disneilende zadam buti 28/1 dienomis. Isila jusu uzrasai nuostabus smile.gif perskaiciau kokias tris temas. didziausias musu minusas, kad nemokam kalbos, bet as drasi, nemazai keliavus, susitvarkysiu. kiek dabar ziurejau per disney puslapi per prancuzus, viesbutis ranca apie 480 euru mums keturiems nuo 27 iki 2 kovo. ale kas ten per ranca? blink.gif niekaip nesuprantu.
Isila, esu vaziavus metro nuo baeuvais iki pariziaus ir iki disneilendo, bet dabar su kudikiu per sunku. patark, kaip man ekonomiskiausia ir patogiausia? su autobusu? privatus vezejas uz 175 kazkaip labai baisiai atrodo
Atsakyti
QUOTE(lunatikas @ 2016 11 08, 17:34)
as jau turiu bilietus vasario 27 -kovo 4d. disneilende zadam buti 28/1 dienomis. Isila jusu uzrasai nuostabus smile.gif perskaiciau kokias tris temas. didziausias musu minusas, kad nemokam kalbos, bet as drasi, nemazai keliavus, susitvarkysiu. kiek dabar ziurejau per disney puslapi per prancuzus, viesbutis ranca apie 480 euru mums keturiems nuo 27 iki 2 kovo. ale kas ten per ranca? blink.gif niekaip nesuprantu.
Isila, esu vaziavus metro nuo baeuvais iki pariziaus ir iki disneilendo, bet dabar su kudikiu per sunku. patark, kaip man ekonomiskiausia ir patogiausia? su autobusu? privatus vezejas uz 175 kazkaip labai baisiai atrodo

Davy crocket ranch. tai atskiri namukai. Toliau nuo parko. Nemokamo autobuso nėra, į parka važiuojama savo auto. Pagooglinkit. Niekad nesu ten buvus, nes skraidau, ne su mašina, tad be šansų biggrin.gif

O kokios kalbos nemokat? Prancūzų? Tai, kad ten anglų ne problema.

Aš geriau moku tuos 175 eur ir ramiai važiuoju.
Kitas variantas VEA - oficialus Disney transportas, bet jis važiuoja tam tikru laiku ir gali tekti jo laukti net keletą valandų. Plius jis labai lėtas.... Mes važiavom iš CDG su juo. Uch. Be to, kiek kartų skaičiavau galutinę sumą, skirtumas man gaunasi pakankamai nedidelis, kad atsisakyt komforto nuo durų iki durų.

tada lieka autobusu į Paryžių, o nuo Paryžiaus metro į DLP. Kiek ten tų persėdimų reiks, nežinau. rašo, kad užtrunka 4 val. su persėdimais, ar tiesa, nežinau. .. va radau, reikalingi 3 persėdimai. Žinau, kad nuo Paryžiaus iki DLP metro 45 min. Beauvais 130 km nuo DLP, realiai apie 2 val kelio su užsakomuoju transportu, priklausomai nuo eismo. Bet kai pagalvoju su dviem vaikais, lagaminai.. ačiū... biggrin.gif Bet čia pagal kiekvieno norus/gebėjimus/finansus. Kiti važiuoja ir bėdos nemato. Suskaičiuokit kiek kainuos tie autobusai ir žiūrėkit galutinę sumą. Va, rašo, kad bendroj sumoj beveik 22 eur suaugusiam į vieną pusę. Tad suma sumarum 3 asmenys jau 66 eur, primeskim vaikam pigiau - 60 eur. Į abi puses 120 eur. kelionei į vieną pusę 4 val... Tai gal geriau 175 eur biggrin.gif bet čia mano tokie padriki pasvarstymai.

Aš visada skaičiuoju ar pinigai atpirks laiko ir nervų sąnaudas. Jei pvz. jūs nusileisit kokią 12 val., orouostą paliksit 13val., 4 val. kelionėje, tikslą pasieksit apie 17 val. Realiai prarasta visa diena, nes tokiu laiku Studios dirba tik iki 18 darbo dienom, savaitgaliais iki 17. Disneyland parkas dirba iki 20 val... O būsit sumokėję pinigėlius už visą dieną... Dar įsičekinimas, daiktų pasidėjimas. Menkai tepasimėgausit unsure.gif

Žodžiu, planuot turėtumėt taip: kada atskrendat-pridedat kelionės laiką-pridedat įsičekinimą-žiūrit kada būnat parke. O tada jau sprendžiat ką darot.

Esu darius įvairiai - pirkus viešbutį overnight prie DLP, kad jau prieš 8 būt DLP viešbuty. Esu atvykus 15 h ir varėm tiesiai į parką. Esu nakvojus po visko, nes skrydis buvo rytinis ir taip prarastumėm dieną. Kai DLP derinom su Paryžium, tai atbuvom DLP, vakare išvykom į Paryžių, apsistojom viešbuty. Labai daug kas priklauso nuo skrydžių laiko.

Koks romanas man čia gavosi... bet toks chaotiškas biškį... tongue.gif
Atsakyti

Nesuprantu visu sutrumpinimu 😭 nesuprantu nei anglu, nei prancuzu. teisingiau suprantu munimaliai. vyras sako, gal masina verta issinuomot. 

Paziurejom. 5 dienom nuoma 89 eurai. 

Atsakyti
Taip gautųsi pigesnis variantas. Pasiimtumėt mašiną orouoste ir važiuotumėt į parką. Taip pat klausimas, ar ji likusias dienas jums bus reikalinga? Nes mokėti tuos 89 eur už nieką...? Ji bus reikalinga, jei nuomosit Davy Croket Ranch, nes tik su ja pasieksit parką. Iš kitos pusės, jei pripliusuot tuos pinigus, gal išeitų Santa Fe kur yra nemokamas autobusas iki parko.

Kokių trumpinimų nesuprantat? Aš jau įpratus rašyt trumpinimais, tai net nesusimąstau tongue.gif
Atsakyti

Isila, parasiau jums asmeniskai.😊

Atsakyti
Airise, ar jau apsisprendėt kada vykstat į DLP? Ar jau nusipirkote bilietus?
Atsakyti
Ne, mes nevyksim. Kainos puikios, bet per greitai mums cia. Gal rugsejui ziuresim. smile.gif O jus? Nusipirkot jau?
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 11 11, 20:40)
Ne, mes nevyksim. Kainos puikios, bet per greitai mums cia. Gal rugsejui ziuresim. smile.gif O jus? Nusipirkot jau?

Aš apsispręsiu per rytdieną ir porytdieną. Planuoju susidėt visus pliusus minusus ir tada matysiu. Man irgi, nors geriausias kainos ir laiko santykis yra šiuo metu kovo mėn., bet dar geriau būtų gegužė arba rugsėjis. Tai va, rytoj sudėliosiu viską į lentynas ir nuspręsiu. Prie mūsų kompanijos jungiasi dar draugė su dukryte, tad smagiau bus.
Atsakyti
Tikrai smagiau su kompanija. Ir as su dukryte mielai prisijungciau. biggrin.gif Beje, prancuzams dabar meta akcija nuo vasario iki kovo -40 ir iki 12m nemokamai. thumbup.gif
Atsakyti
va čia tai akcija thumbup.gif ir kodėl ne kitų metų spaliui?....
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 11 11, 21:31)
Tikrai smagiau su kompanija. Ir as su dukryte mielai prisijungciau. biggrin.gif Beje, prancuzams dabar meta akcija nuo vasario iki kovo -40 ir iki 12m nemokamai. thumbup.gif

O gal ir pavyks susiderinti ir kartu išvykti? bigsmile.gif Nors galvoju tik pati kelionė gal smagesnė būtų, bet ten DLP kažin ar pavyktų sugaudyt vieniems kitus tongue.gif
Bet kad su ta akcija, vistiek kiek bežiūriu, man (1 suaugęs, 2 vaikai) pigiausiai gaunas 510 Eur 2 naktys/ 3 dienos DLP. Aš mąstau tik apei New York viešbutį.
Atsakyti