yra toks puslapis http://www.dlpguide.com/ jame daug praktinės info, o svarbiausia visos kavinės ir restoranai su meniu ir kainom, tad galima paskaičiuoti savo maisto išlaidų biudžetą. Maistas DLP brangus.
As dabar esu radus - skrydis Ryanair 87,76 Eur (pirmyn atgal 1 suauges ir 1 10m. vaikas) Abu skrydziai rytais. Sausio 16/23. Viesbutis New York 16/21 864 Eur, Santa Fe 526,50 Eur, New York 17/21 702,75 Eur.
Aisku reiktu dar siaip viesbucio pernakvot pries skrydi (jauciu prie pat oro uosto). Isila, o nuo keliu isichekinti galima DLP viesbuty? Ir ar ta diena kai atvaziuojam jau galima eit i parka? Ar uz ta diena reik damoket?
As dabar esu radus - skrydis Ryanair 87,76 Eur (pirmyn atgal 1 suauges ir 1 10m. vaikas) Abu skrydziai rytais. Sausio 16/23. Viesbutis New York 16/21 864 Eur, Santa Fe 526,50 Eur, New York 17/21 702,75 Eur.
Aisku reiktu dar siaip viesbucio pernakvot pries skrydi (jauciu prie pat oro uosto). Isila, o nuo keliu isichekinti galima DLP viesbuty?
Mes esam įsičekinę 8 ryte
Rubineli, nesuprantu kur tokias Airbaltic kainas radai... Man vienam zmogui pirmyn meta 70 euru. Ir o kaip su persedimu? Ar ten viskas aiskiai?
Aisku reiktu dar siaip viesbucio pernakvot pries skrydi (jauciu prie pat oro uosto). Isila, o nuo keliu isichekinti galima DLP viesbuty? Ir ar ta diena kai atvaziuojam jau galima eit i parka? Ar uz ta diena reik damoket?
Nežinau ar leis čia įkelti, bet jei ką - tiesiog įeikite į Airbaltic.com - ten suveskite visus duomenis ir išmeta tokį skrydį:
https://tickets.airb....com/app/fb.fly
O man dabar smalsu pasidarė: o kokiam puslapy tokios kainos už viešbučius? Aš gerokai didesnes randu
Planuojam 2 dienas disneylende ir dvi paryziuje praleisti. Mazasis bus 1.3 men. Tad viskas jo patogumui.
Ar yra be metro kaip nuvykti is beuvais i dysneilenda? Kaip protingiau pirkt bilietus i disneylenda: internetu ar vietoj?
Nerimo kalnas, pinigu ne marios.😃
Planuojam 2 dienas disneylende ir dvi paryziuje praleisti. Mazasis bus 1.3 men. Tad viskas jo patogumui.
Ar yra be metro kaip nuvykti is beuvais i dysneilenda? Kaip protingiau pirkt bilietus i disneylenda: internetu ar vietoj?
Nerimo kalnas, pinigu ne marios.😃
Iš Beauvais į DLP metro nėra. Autobusas arba VEA, dar užsakomasis transportas. Bilietus tik internetu, vietoj jie brangesni, be to, sutaupysit laiką, nereikės stovėt eilėse. Jei apsigyvensit Paryžiuj, tai kelionė iki DLP į vieną pusę apie 45 min. (jei neklystu), nėra greitai ir arti. Jei pirksit tik bilietus, į parką pateksit 9.30, bet lauksit, kol viską jums atidarys iki 10 val. Anksčiau įleidžia tik Disney viešbučių svečius. Pažiūrėkit parkų darbo laiką. Jei tik 2 dienos, planuokit, kad jos būtų pilnos, o ne pusdieniai. Disneylandes - tai 2 parkai -Disneyland park ir Studios. Bilietai į abu parkus (hooper tickets) yra brangesni nei tik į vieną. Pagalvokit ar norit į abu, ar rinksitės tik 1.
Papildyta:
rubineli, kainos priklauso nuo to, per kieno psl. perki, nes akcijos gali skirtis. Pvz. pas prancūzus 100 eur, UK 150 svarų, Airijos 120 eur, international 170 eur
Papildyta:
rubineli, kainos priklauso nuo to, per kieno psl. perki, nes akcijos gali skirtis. Pvz. pas prancūzus 100 eur, UK 150 svarų, Airijos , international 170 eur
Taip taip, aš tai jau pastebėjau, bet per keletą šalių peržiūrėjau ir tokių mažų kainų kaip Airisė neradau- galvoju gal dar kokios gudrybės nežinau? O kas yra International. Aš visad keičiu šalį ten viršuje, dešinėj, kur nusistatau regioną, o gal dar kitaip kažkaip reikia?
Tikrai taip. Kambarys nebus paruoštas, bwt bilietus ir easy pass tikrai gausit.
Isila, o kas yra international? Aš visus kitus patikrinau, nusistatydama ten viršuje dešinėje regioną. Taip, tikrai kainos gan ženkliai keičias. International neradau.
Ir dar klausimėlis toks, perskaičiusi ankstesnes temas, pastebėjau tendenciją, kad geriausios kainos dažnai būna išmetamos apie 11 - 01 mėnesius, tai yra prieškalėdiniu ir pokalėdiniu laikotarpiu. (Nuomonę susidariau iš Jūsų ir kitų narių džiūgavimų, būtent tuo laikotarpiu įsigyjant gerus paketus). Gal tai išties tendenicja? Metai iš metų nelabai kintanti. Dėl to aš dabar ir linkstu šiek tiek laukti ir bandyti pagauti dar geresnes kainas ilgesniam laikui apsistoti (apetitas kyla bevalgant )
Ir dar klausimėlis toks, perskaičiusi ankstesnes temas, pastebėjau tendenciją, kad geriausios kainos dažnai būna išmetamos apie 11 - 01 mėnesius, tai yra prieškalėdiniu ir pokalėdiniu laikotarpiu. (Nuomonę susidariau iš Jūsų ir kitų narių džiūgavimų, būtent tuo laikotarpiu įsigyjant gerus paketus). Gal tai išties tendenicja? Metai iš metų nelabai kintanti. Dėl to aš dabar ir linkstu šiek tiek laukti ir bandyti pagauti dar geresnes kainas ilgesniam laikui apsistoti (apetitas kyla bevalgant )
anksčiau Lietuvą mesdavo prie international ir kitas kai kurias šalis. Tiesiog taip PC adresą rodydavo, tai ir prigijo toks pavadinimas
Kažkokių tendencijų, kuriom būtų galima pasikliauti nėra. Kartais būna taip, kartais kitaip. Pirmą savo kelionę pirkom gruodį - kovui, paskui pirkom rugpjūtį irgi kovui ir vėliau geresnės akcijos nebuvo. Taip kad - loterija. Anksčiau buvo dar flash sale, bet jau seniai nemačiau jų.
Mano logika buvo tokia 1 suaugęs ir 2 vaikai iki 100 eur už naktį max. Dažniausiai būdavo 90 eur. Visada imdavau su kids stay and play free ir 25-35proc. nuolaida. Esmė yra tokia, jei ta kaina, kuri yra, tave tenkina, verta imti. Va, drauge laukė laukė, aš vis įkalbinėjau pirkti (kartu varėm), galutiniam variante ji pralaukė r mokėjau daugiau.