Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

Keliese jus cia varot? Siaip, kaip ir sakiau, kainos sausio pabaigai nerealios. Ir tas free iki 12m. Del viesbucio, nieko negaliu patart, bet jeigu finansai leidzia, kodel gi ne? Siulyciau pasiskaityti atsiliepumus apie viena, apie kita, pasiziureti foto ir pan. Tada gal bus aiskiau. 4u.gifO kokiom datom ziurit?

As irgi svaigstu jau. Bet bijau del oro. Ir del to, kad si pavasari buvome, tai kaip ir per daznai gal cia. biggrin.gif

Aš jau svaigstu visą mėnesį ir negaliu nusiramint. :)  Svarstau visokiausius variantus ir kol kas neapsisprendžiu kada važiuoti. Mes važiuojam 3: aš, devynmetis sūnus bei dvylikametė dukra. Beja, gali būti, kad pasirinksime kelionę kaip tik per savo ir sūnaus gimtadienį (esam gimę tą pačią dieną) - dabar ieškosiu info, kažkur lyg ir mačiau, kad gimtadienio dieną yra kažkur tai nuolaidų, bet nebeatrandu.

Galvoju vykti arba 2017.01.25-28 arba 2017.01.28-31 ir 3 variantas 2017.03.26-29

Mes, irgi šį pavasarį buvome, bet ne DLP, o pačiame Paryžiuje. Man iš viso taip išėjo, kad per pusantrų metų laikotarpį pabuvojau Paryžiuje 3 kartus. 

Vat irgi, dėl to oro, aš irgi dvejoju, neaišku koks gi tas oras bus nei sausį nei kovą. Nesuprognozuosi. :) 

Atsakyti

Aš mokėčiau be kalbų. HNY 4* viešbutis su karštais pusryčiais ir baseinu. Iki parko - 5 min pėsčiomis. SF paprastas viešbutukas, ekonomiškas, paprasti pusryčiai, daug žmonių. Apie 20 min ėjimo, bet yra nemokamas autobusas.

Gimtadienio nuolaidų nėra. Galima gauti gimtadienio ženkliuką arba parašyti į registratūrą su gražiu prašymu ir pranešimu apie gimtadienį, bet tai nieko negarantuoja. Galima kavinėj tortą užsakyt, atneš, padainuos, paplos, bet tai kainuoja.

Aš važiuosiu spalį, nes nuo balandžio prasidės 25-mečio šventimas, tai noriu pataikyt ant linksmybių ir viso veiksmi. Ir noriu į Helovyno sezoną, dar nematėm.

Tad kantriai sėdim ir laukiam.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2016 10 31, 20:00)
Aš mokėčiau be kalbų. HNY 4* viešbutis su karštais pusryčiais ir baseinu. Iki parko - 5 min pėsčiomis. SF paprastas viešbutukas, ekonomiškas, paprasti pusryčiai, daug žmonių.  Apie 20 min ėjimo, bet yra nemokamas autobusas.

Gimtadienio nuolaidų nėra. Galima gauti gimtadienio ženkliuką arba parašyti į registratūrą su gražiu prašymu ir pranešimu apie gimtadienį, bet tai nieko negarantuoja. Galima kavinėj tortą užsakyt, atneš, padainuos, paplos, bet tai kainuoja.
Aš važiuosiu spalį, nes nuo balandžio prasidės 25-mečio šventimas, tai noriu pataikyt ant linksmybių ir viso veiksmi. Ir noriu į Helovyno sezoną, dar nematėm.

Tad kantriai sėdim ir laukiam.

O, Isila. Kaip tik narsiau tavo postus apie DLP. Kiek pamenu, kazkada darei taip, kad pirma ir paskutine nakti praleisdavot kituose viesbuciuose, kad maximaliai isnaudoti DLP bilietus. Kaip tada darydavai? ax.gif

Pasiskaiciau apie viesbucius, imciau irgi HNY. mirksiukas.gif
Atsakyti

Aš lygiai taip pat, dabar skaitau senas temas ir tiek ten naudingos info randu. Isila jau galėtų daktaro laipsnį apginti apie Diney pasaulį  :super: 

Vadinasi, vistik rinksiuos HNY, juo labiau jei jis arti.

Atsakyti

Perskaičiau pirmąsias 2 temas  :karsta: Oho, kiek dabar žinių įgavau, ir apie maitinimąsi :essen: ir apie visus atrakcionus :clap: . Nors jau DLP buvome ti prieš metus - 2015 m. spalį, bet pasimiršo daug kas, o pasirodo ir praleidom nemažai atrakcionų. Na, tikiuosi, kad atsigriebsim šį kartą.  :clap_1: 

Dar man kilo klausimas, o kaip ten su tuo HB, jei mes rezevuojam viešbutį 27-29 d., tai reiškia, kad gausime HB maitinimą 3 dienas ar tik 2 ?

Planuojam grįžinėti į oro uostą Beauvais iš DLP traukiniu-metro-shutle. Manau, kad ilgokai užtruksim (apie 2,5 val), bet kaina mums 3 gausis tik apie 60 Eur. Nes dabar, bent jau shutle iš Portait Maillot padarė ir vaikiškus bilietus - 9 Eur. Anksčiau, rodos, buvo visiems vienoda kaina. Arba aš vykdama su dukra 2015 m. 10 mėn. tiesiog dar nežinojau, pirkau už 15,9 Eur.

Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 10 31, 20:13)
O, Isila. Kaip tik narsiau tavo postus apie DLP. Kiek pamenu, kazkada darei taip, kad pirma ir paskutine nakti praleisdavot kituose viesbuciuose, kad maximaliai isnaudoti DLP bilietus. Kaip tada darydavai? ax.gif

Pasiskaiciau apie viesbucius, imciau irgi HNY. mirksiukas.gif

aš apsistodavau Kyriad, jis irgi turi nemokamą autobusą iki DLP. Dar šalia yra Magic circus, Explorers, Dream castle. Dar galima apsistoti viešbuty Marne le valle rajone, bet iki jo jau 1 metro stotelė, kažką girdėjau apie autobusą, bet žinau, kad rečiau važiuoja.

QUOTE(rubineli @ 2016 11 01, 14:49)
<p>Perskaičiau pirmąsias 2 temas  karsta.gif Oho, kiek dabar žinių įgavau, ir apie maitinimąsi essen.gif ir apie visus atrakcionus clap.gif . Nors jau DLP buvome ti prieš metus - 2015 m. spalį, bet pasimiršo daug kas, o pasirodo ir praleidom nemažai atrakcionų. Na, tikiuosi, kad atsigriebsim šį kartą.  clap_1.gif </p><p>Dar man kilo klausimas, o kaip ten su tuo HB, jei mes rezevuojam viešbutį 27-29 d., tai reiškia, kad gausime HB maitinimą 3 dienas ar tik 2 ?</p><p>Planuojam grįžinėti į oro uostą Beauvais iš DLP traukiniu-metro-shutle. Manau, kad ilgokai užtruksim (apie 2,5 val), bet kaina mums 3 gausis tik apie 60 Eur. Nes dabar, bent jau shutle iš Portait Maillot padarė ir vaikiškus bilietus - 9 Eur. Anksčiau, rodos, buvo visiems vienoda kaina. Arba aš vykdama su dukra 2015 m. 10 mėn. tiesiog dar nežinojau, pirkau už 15,9 Eur.</p>

HB gaunat už naktų kiekį, t.y., jei bookinat 2 naktis, tiek HB vaučerių žmogui ir gausit.

Deja, apie kelionę patart negalėsiu. Aš visada imu nuo durų iki durų, taupydama laiką ir savo nervus biggrin.gif 2 vaikai, kuprinės, lagaminai - autobusas, metro? Ačiū, ne biggrin.gif Juk dar ir į skrydžių laiką reik atsižvelgt. Jei atskristi kokią 16 val. į Beauvais, kai ir šiaip kelionė trunka apie 2 val., jokio tikslo pirkti bilietus į parkus tai dienai nebėr. Tad jei dar su traukiniu-metro-autobusu važiuot... Pridedant, kad 2 val. iki skrydžio būti....

Mielai paplanuočiau dar savo kelionei, bet kitų metų spalio dar skrydžių, išskyrus airbaltic, nėra biggrin.gif

kas kaip skrendat?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2016 11 02, 07:59)
aš apsistodavau Kyriad, jis irgi turi nemokamą autobusą iki DLP. Dar šalia yra Magic circus, Explorers, Dream castle. Dar galima apsistoti viešbuty Marne le valle rajone, bet iki jo jau 1 metro stotelė, kažką girdėjau apie autobusą, bet žinau, kad rečiau važiuoja.
HB gaunat už naktų kiekį, t.y., jei bookinat 2 naktis, tiek HB vaučerių žmogui ir gausit.

Deja, apie kelionę patart negalėsiu. Aš visada imu nuo durų iki durų, taupydama laiką ir savo nervus biggrin.gif 2 vaikai, kuprinės, lagaminai - autobusas, metro? Ačiū, ne biggrin.gif Juk dar ir į skrydžių laiką reik atsižvelgt. Jei atskristi kokią 16 val. į Beauvais, kai ir šiaip kelionė trunka apie 2 val., jokio tikslo pirkti bilietus į parkus tai dienai nebėr. Tad jei dar su traukiniu-metro-autobusu važiuot... Pridedant, kad  2 val. iki skrydžio būti....

Mielai paplanuočiau dar savo kelionei, bet kitų metų spalio dar skrydžių, išskyrus airbaltic, nėra biggrin.gif

kas kaip skrendat?

As planuoju skristi su Air baltic i CDG. O grįžti su Ryanair (aišku jei neapsivers planai n - tąjį kartą smile.gif) man tai ne baisiai atrodo tas keliavimas su persėdimu iš ar i Beauvais. Esu jau taip važiavusi praeitą kartą. Buvo biškį nuotykių, bet užtat dabar jau atmintinai žinau kaip nuvykti. Tikrai gerokai pigesnis variantas. Tik aišku, daugiau laiko sugaištama. Juo labiau mes tik su kuprinėmis būsime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rubineli: 02 lapkričio 2016 - 09:06
jei tik su kurpinėm ir aš taip daryčiau, bet aš nemoku tik su kuprinėm keliaut, pas mane visada daiktų pilna biggrin.gif
Kiek Airbaltic į CDG? Kaip skrydžių laikai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 02 lapkričio 2016 - 09:36
QUOTE(Isila @ 2016 11 02, 09:35)
jei tik su kurpinėm ir aš taip daryčiau, bet aš nemoku tik su kuprinėm keliaut, pas mane visada daiktų pilna biggrin.gif
Kiek Airbaltic į CDG? Kaip skrydžių laikai?

Mano vaikai jau didesni, tai kiekvienas gali su savo kuprine keliaut. Na, skrydis su Airbaltic visai padorus : mums 3 (2017.03.26) 110 eur. O atgal arba su Ryanair arba su Wizair bus apie 140-150 eur. Atskrisime į CDG 16:35, nakvosime ne DLP viešbutyje. Išvyksime 21:45 skrydis iš Beauvais. Turėsime 2 pilnas ir apie 10 val. paskutinę dieną. Tikiuosi užteks mums smile.gif
Atsakyti
O mes noretumem rugsejo pradzioj 2017 apsilankyti Disneylende. Stebim akcijas. smile.gif
Atsakyti
labai faini skrydžių laikai thumbup.gif kad man taip pasisektų biggrin.gif

čikibari, laukiam abi akcijų-atrakcijų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2016 11 02, 13:26)
labai faini skrydžių laikai thumbup.gif kad man taip pasisektų biggrin.gif

čikibari, laukiam abi akcijų-atrakcijų drinks_cheers.gif

Tas labiausiai ir nusveria mano pasirinkimą, nes kaip jau rašiau, turiu 3 variantus , dėl skrydžių patogaus laiko šis patraukliausias. Ir jūsų Isila dėka, renkuosi pirmą nakvynę ne DLP viešbutyje, taip ir sutaupysiu ir labiau išnaudosiu kitas dienas.
Aš irgi dar vis tikiuosi akcijų, dar vis delsiu, nes vistiek atrodo 510 eur už 2 naktis New York biškį daugoka, juo labiau kad ne HB , o tik su pusryčiais ( čia perkant per prancuzus).
Papildyta:
O perkant per anglus kaina išauga 210 eurų. Ar aš teisingai manau , kad HB nevertas tu - 210 eur? Ko gero jau geriau tuos pinigus skirti išlaidoms DLP?
Atsakyti