Keliese jus cia varot? Siaip, kaip ir sakiau, kainos sausio pabaigai nerealios. Ir tas free iki 12m. Del viesbucio, nieko negaliu patart, bet jeigu finansai leidzia, kodel gi ne? Siulyciau pasiskaityti atsiliepumus apie viena, apie kita, pasiziureti foto ir pan. Tada gal bus aiskiau. O kokiom datom ziurit?
As irgi svaigstu jau. Bet bijau del oro. Ir del to, kad si pavasari buvome, tai kaip ir per daznai gal cia.
Aš jau svaigstu visą mėnesį ir negaliu nusiramint. Svarstau visokiausius variantus ir kol kas neapsisprendžiu kada važiuoti. Mes važiuojam 3: aš, devynmetis sūnus bei dvylikametė dukra. Beja, gali būti, kad pasirinksime kelionę kaip tik per savo ir sūnaus gimtadienį (esam gimę tą pačią dieną) - dabar ieškosiu info, kažkur lyg ir mačiau, kad gimtadienio dieną yra kažkur tai nuolaidų, bet nebeatrandu.
Galvoju vykti arba 2017.01.25-28 arba 2017.01.28-31 ir 3 variantas 2017.03.26-29
Mes, irgi šį pavasarį buvome, bet ne DLP, o pačiame Paryžiuje. Man iš viso taip išėjo, kad per pusantrų metų laikotarpį pabuvojau Paryžiuje 3 kartus.
Vat irgi, dėl to oro, aš irgi dvejoju, neaišku koks gi tas oras bus nei sausį nei kovą. Nesuprognozuosi.