Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

O ar cia pabrango labai, ar kaip yra? Vaziavom kovo men, pries 3metus. NewYork hotely, uz 4 naktis mokejom 800e. 2 suauge, 2 vaikai (5m,10m). Tada akcija bvo iki 12m nemokamai. Dabar kiek ziuriu 1500e ir daugiau verysad.gif Ir niekad nemaciau, kad butu iki 12m free vaikam, tik iki 7m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 24 spalio 2016 - 10:48
Tikrai taip, dabar tik iki 7m. nemokamai. verysad.gif

Siaip, buvo akcija, perkant iki spalio 12 apsilankyma iki 2017 kovo pabaigos - 2 dienos free. Tai ziurejau 5 naktim Santa Fe gavosi 580 Euru. 1 suauges ir 1 vaikas 10m. Cia pigiausia, ka esu iki siol radusi.
Atsakyti

Oi kaip gaila, kad neužmačiau aš šitos akcijos, būčiau tikrai pasinaudojusi. :(

Atsakyti
Na ką, šiaip kainos tragiškos biggrin.gif Aš jau žvalgausi kitiem metam, bet tas 2+2 man visiškai nepasiteisina, nes abu vaikai jau virs 7 m. bus. Kadangi 2+2 yra įprastinis pasiūlymas, kuris būna kasmet visiem laikotarpiam, tikiuosi geresnio kažkuriuo metu. Lieka tik laukti. Ką svarstau, yra metinis bilietas vyresnėliui, tuomet viešbutis tik man ir jaunėliui, pridėdant vyresnėlį atvykus. Kadangi pusryčių ar taip ar taip nebus, pas juos nepirksiu (kainos debiliškos), tai jokio skirtumo kaip ir nėra. Tuomet AP mums duos 20proc.nuolaidą parduotuvėse ir 10 proc.nuolaidą kavinėse.
Atsakyti

Aš skaitau per puslapius uk, ie ir fr  - ten visur kosminės kainos. :oh: O pvz. fr ir uk puslapiai iš viso neduoda viešbučių 2017 m. balandžio mėn. - neaktyvios dar datos, tik airiškame puslapyje jau duoda. Kovo mėn. matau geriausias kainas prancūziškame puslapy - ten pvz. Santa Fe (3 naktys-mums tiek tereikia) - 763 Eur, o Sequoia Lodge - 733,2 Eur. Bet bent jau kovo mėn. - ir pusryčiai įskaičiuoti. Nemačiau kaip ten nuo 04 mėn. ar jau, sakot, nebebus įskaičuota pusryčių?

Aš jau beveik mąstau pagal geriausią skrydžio kainą prisitaikyti viešbutį kur nors netoli Disney ir pirktis atskirai 2 dienoms bilietus į abu parkus (nors irgi gan kosmosas gaunas).  :cry2: Reiks dar rimtai padirbėt, ieškant geriausio varianto. Vis dar tikiuos, kad išmes rimtų nuolaidų.

Atsakyti

Oi, nepamačiau , kad čia tik 2 žmonėms: 1 suaugusiam ir 1 vaikui - tada irgi gan brangoka. Vis tikiuosi, kad pavyks surasti akciją už 500-600 Eur  3 žmonėms (1 suaugęs ir 2 vaikai 9 ir 12 metų) už 3 naktis. Turbūt naivuolė aš   :P

Atsakyti
UK puslapis duoda iki spalio tikrai, pati žiūrėjau. Prancūzai dar ne. Jeigu darysit booking'ą jau po kovo, atkreipkit dėmesį, visur parašyta "breakfast not included". jau paskelbtos ir kainos, išleistos naujos brošiūros, visa info jau yra apie tai.
Atsakyti

Taip, Isila, jau pamačiau, kad tikrai nuo balandžio nebėr pusryčių.  :sad:

Jei aš neklystu, tai dabar į visus viešbučius kovo mėn. (nežinau kaip kitiems mėn., nes tik kovas dabar man aktualus) yra nuolaidos 40 proc. ir vaikams iki 12 m. nemokamai. Ar aš kažko nesuprantu?  :hmm:  Netgi ir kainos į kai kuriuos patrauklios. Tiesa, tik nusistačius prancūzus. O jei bukinčiau per prancūzus, ar tikrai nekiltų problemų po to? 

Atsakyti
QUOTE(rubineli @ 2016 10 27, 17:46)
<p>Taip, Isila, jau pamačiau, kad tikrai nuo balandžio nebėr pusryčių.  sad.gif</p>
<p>Jei aš neklystu, tai dabar į visus viešbučius kovo mėn. (nežinau kaip kitiems mėn., nes tik kovas dabar man aktualus) yra nuolaidos 40 proc. ir vaikams iki 12 m. nemokamai. Ar aš kažko nesuprantu?  hmm.gif  Netgi ir kainos į kai kuriuos patrauklios. Tiesa, tik nusistačius prancūzus. O jei bukinčiau per prancūzus, ar tikrai nekiltų problemų po to? </p>

Na bet tikrai idomiai... Patikrinau tas pacias datas is airisko psl ir prancuzisko, 2 vaikai (4m,8m), 2 suauge, 4naktik NewYork viesbuty, tai prancuziskas virs 800e, airiskam 2064e verysad.gif Prancuziskam duoda iki 12m free
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 27 spalio 2016 - 20:14

Aš jau taip perėjau prancūzišką, anglišką, airišką, belgišką, danišką ir vokišką versijas, tai tik prancūzams ir belgams tokios nuolaidos taikomos. 

O nežinote, ar užsakant jie visą sumą nuskaičiuoja? Aprašyme skaitau, kad galimas avansas, bet aš jau priėjau prie galutinio užsakymo taško, belieka tik kortelės numerį įrašyti, truputį nesinorėtų iš karto visą sumą mokėti.  :unsure: 

Atsakyti

kažkaip sudvejinau žinutes  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rubineli: 27 spalio 2016 - 20:33
Online uzsakant visa suma. Jei neklystu, reikia skambinti, kad ne visa suma iskart moketi.
Atsakyti