Siaip, buvo akcija, perkant iki spalio 12 apsilankyma iki 2017 kovo pabaigos - 2 dienos free. Tai ziurejau 5 naktim Santa Fe gavosi 580 Euru. 1 suauges ir 1 vaikas 10m. Cia pigiausia, ka esu iki siol radusi.
Oi kaip gaila, kad neužmačiau aš šitos akcijos, būčiau tikrai pasinaudojusi.
Aš skaitau per puslapius uk, ie ir fr - ten visur kosminės kainos. O pvz. fr ir uk puslapiai iš viso neduoda viešbučių 2017 m. balandžio mėn. - neaktyvios dar datos, tik airiškame puslapyje jau duoda. Kovo mėn. matau geriausias kainas prancūziškame puslapy - ten pvz. Santa Fe (3 naktys-mums tiek tereikia) - 763 Eur, o Sequoia Lodge - 733,2 Eur. Bet bent jau kovo mėn. - ir pusryčiai įskaičiuoti. Nemačiau kaip ten nuo 04 mėn. ar jau, sakot, nebebus įskaičuota pusryčių?
Aš jau beveik mąstau pagal geriausią skrydžio kainą prisitaikyti viešbutį kur nors netoli Disney ir pirktis atskirai 2 dienoms bilietus į abu parkus (nors irgi gan kosmosas gaunas). Reiks dar rimtai padirbėt, ieškant geriausio varianto. Vis dar tikiuos, kad išmes rimtų nuolaidų.
Oi, nepamačiau , kad čia tik 2 žmonėms: 1 suaugusiam ir 1 vaikui - tada irgi gan brangoka. Vis tikiuosi, kad pavyks surasti akciją už 500-600 Eur 3 žmonėms (1 suaugęs ir 2 vaikai 9 ir 12 metų) už 3 naktis. Turbūt naivuolė aš
Taip, Isila, jau pamačiau, kad tikrai nuo balandžio nebėr pusryčių.
Jei aš neklystu, tai dabar į visus viešbučius kovo mėn. (nežinau kaip kitiems mėn., nes tik kovas dabar man aktualus) yra nuolaidos 40 proc. ir vaikams iki 12 m. nemokamai. Ar aš kažko nesuprantu? Netgi ir kainos į kai kuriuos patrauklios. Tiesa, tik nusistačius prancūzus. O jei bukinčiau per prancūzus, ar tikrai nekiltų problemų po to?
<p>Jei aš neklystu, tai dabar į visus viešbučius kovo mėn. (nežinau kaip kitiems mėn., nes tik kovas dabar man aktualus) yra nuolaidos 40 proc. ir vaikams iki 12 m. nemokamai. Ar aš kažko nesuprantu? Netgi ir kainos į kai kuriuos patrauklios. Tiesa, tik nusistačius prancūzus. O jei bukinčiau per prancūzus, ar tikrai nekiltų problemų po to? </p>
Na bet tikrai idomiai... Patikrinau tas pacias datas is airisko psl ir prancuzisko, 2 vaikai (4m,8m), 2 suauge, 4naktik NewYork viesbuty, tai prancuziskas virs 800e, airiskam 2064e Prancuziskam duoda iki 12m free
Aš jau taip perėjau prancūzišką, anglišką, airišką, belgišką, danišką ir vokišką versijas, tai tik prancūzams ir belgams tokios nuolaidos taikomos.
O nežinote, ar užsakant jie visą sumą nuskaičiuoja? Aprašyme skaitau, kad galimas avansas, bet aš jau priėjau prie galutinio užsakymo taško, belieka tik kortelės numerį įrašyti, truputį nesinorėtų iš karto visą sumą mokėti.
kažkaip sudvejinau žinutes