QUOTE(AšesuAš @ 2016 07 08, 06:41)
Ačiū Isila. Tai verčiau reiktų įsigyti half board maitinimą, kaip supratau iš atsakymo.
deja, ne, halfboard neverta imti nė už ką. Jis nesutaupi pinigų, nebent išimtinais atvejais, be to, labai riboja pasirinkimą kur valgyti - nes nuo to koks tas half board, tokiam restorane/kavinėj valgysi. Kiek kartų skaičiavau per 5 kelionės, nė karto jis man neapsimokėjo. Be to, na, gauni tu tą kuponą, tai realiai koks skirtumas - mokėt grynais ar kuponu? Kiti jį ima tiesiog kaip išankstinio apsimokėjimo už maistą priemonę, ne daugiau. Pvz.: mes vieną dieną einam į kokį Plaza gardens (bufetas), o kitą traukiam į Hakuna Matata (kaip ten skanu) ar Toad Hall (fish and chips - skanumėlis). Aš nenoriu riboti savo pasirinkimo. Jeigu tas half board man tikrai sutaupytų dalį išlaidų, tai imčiau, o dabar - gal kelis eurus.
Žiūrėkit pagal save ir savo šeimyną, kada jums geriausia stipriai pavalgyt. Mano vaikam labiau pasiteisina rimti pietūs ir lengva vakarienė, bet lygiai taip pat yra šeimos, kuriom lengvi pietūs ir rimta vakarienė geresnis sprendimas.
Aš irgi kaitalioju, jei pvz. vakarieniaut eisim į Inventions (bufetas), pietaut einam į kokį fast food (Hakuna Matata, Toads Hall, Colonel Hathi's, Cowboy cookout ir pan.). Jeigu pietaujam rimtai (Plaza gardens, Rainforest cafe, Restaurant des stars, Chez Remy ir pan.), tai vakarienei McDonalds ar Earl of sandwich ar Casey's corner). Esam kelis kartus taip per pietus prikirtę, kad vaikai vakarienei tik obuolio paprašė
Nėra vieno teisingo atsakymo, nes poreikiai yra skirtingi.
Pažiūrėkit tą half board - kiek kainuoja ir su kokiu half board kokiose įstaigose valgyt galėsit. Gal tai padės nuspręsti.