Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

QUOTE(andriuslow @ 2016 07 04, 10:26)
kas nors esate važiave ir iš anksto nieko neplanavę? smile.gif

aš bent jau ne ir net nebandyčiau. jau vien dėl bilietų kainų skirtumų.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2016 07 04, 10:28)
aš bent jau ne ir net nebandyčiau. jau vien dėl bilietų kainų skirtumų.

koks tas skirtumas(palyginmui)?
tai jeigu nusipirkus internet prieš 2-3 dienas pigiau?
nes mes važiuosim per Europa, tai nelabai ka paplanuosi, gal kažkur ilgiau, kažkur trumpiau gausis.
Atsakyti
QUOTE(andriuslow @ 2016 07 04, 10:37)
koks tas skirtumas(palyginmui)?
tai jeigu nusipirkus internet prieš 2-3 dienas pigiau?
nes mes važiuosim per Europa, tai nelabai ka paplanuosi, gal kažkur ilgiau, kažkur trumpiau gausis.

kasose kainos yra tikrai didesnės nei perkant internetu. Internete yra visokių akcijų, nuolaidų. Ir bilietai perkant internetu nebūna tik tai dienai. Jie būna galiojantys pvz vieną dieną tam tikrą laikotarpį. Dar pridėkit ir stovėjimo kasose laiką - užtrunka. Tad pasirūpinti bilietais iš anksto labai gerai. O kada nueit nuspręsit patys. Tiesa, tada jau nereiktų galvot eit ar išvis neit. Dar reiktų pamąstyt ar abu parkai, ar tik kažkuri vienas.

Man su bilietų kainom sunku, nes niekad neperku tik bilietų, tai nelabai ir domiuosi. Tad tikslaus skirtumo nepasakysiu, nes priklauso ir nuo akcijos ir nuo sąlygų ir t.t. Pabandykit pagooglint kainas.
Atsakyti
Sveikos disneyland'o žinovės. Turiu klausimuką, ar apsimoka pirkti viešbutyje pietus ar vis dėlto valgyti pačiame parke ir tureti savo užkandžius? Apsistosime disney chayenne viešbutyje su pusryčiais. Dar norėjau pasiteirauti nuo kada anksčiausiasi įleidžia į viešbutį? Iš anksto dėkoju už atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AšesuAš @ 2016 07 07, 20:00)
Sveikos disneyland'o žinovės. Turiu klausimuką, ar apsimoka pirkti viešbutyje pietus ar vis dėlto valgyti pačiame parke ir tureti savo užkandžius? Apsistosime disney chayenne viešbutyje su pusryčiais. Dar norėjau pasiteirauti nuo kada anksčiausiasi įleidžia į viešbutį? Iš anksto dėkoju už atsakymus smile.gif

Viešbuty pietų nėra, viešbučių restoranai atsidaro tik vakare nuo 18 val. Mes visada nešamės savo užkandžius, bet iš jų nepavalgysi. Juk šaldytyvo nėra. Mes einam papietauti, pavalgom sočiai ir šiltą maistą. O vakarienė jau pagal nuotaiką.
Į viešbutį galit eiti bet kada, padėsit lagaminus saugot, gausit bilietus. Bet kambarį galit gauti ir vėliau, nuo kada prasideda check in, berods, nuo 14val. Mum visaip yra buvę - ir 10 val. Jau buvo paruoštas, ir tik 16val.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2016 07 07, 21:26)
Viešbuty pietų nėra, viešbučių restoranai atsidaro tik vakare nuo 18 val. Mes visada nešamės savo užkandžius, bet iš jų nepavalgysi. Juk šaldytyvo nėra. Mes einam papietauti, pavalgom sočiai ir šiltą maistą. O vakarienė jau pagal nuotaiką.
Į viešbutį galit eiti bet kada, padėsit lagaminus saugot, gausit bilietus. Bet kambarį galit gauti ir vėliau, nuo kada prasideda check in, berods, nuo 14val. Mum visaip yra buvę - ir 10 val. Jau buvo paruoštas, ir tik 16val.

Ačiū Isila. Tai verčiau reiktų įsigyti half board maitinimą, kaip supratau iš atsakymo.

Atsakyti
QUOTE(AšesuAš @ 2016 07 08, 06:41)
Ačiū Isila. Tai verčiau reiktų įsigyti half board maitinimą, kaip supratau iš atsakymo.

deja, ne, halfboard neverta imti nė už ką. Jis nesutaupi pinigų, nebent išimtinais atvejais, be to, labai riboja pasirinkimą kur valgyti - nes nuo to koks tas half board, tokiam restorane/kavinėj valgysi. Kiek kartų skaičiavau per 5 kelionės, nė karto jis man neapsimokėjo. Be to, na, gauni tu tą kuponą, tai realiai koks skirtumas - mokėt grynais ar kuponu? Kiti jį ima tiesiog kaip išankstinio apsimokėjimo už maistą priemonę, ne daugiau. Pvz.: mes vieną dieną einam į kokį Plaza gardens (bufetas), o kitą traukiam į Hakuna Matata (kaip ten skanu) ar Toad Hall (fish and chips - skanumėlis). Aš nenoriu riboti savo pasirinkimo. Jeigu tas half board man tikrai sutaupytų dalį išlaidų, tai imčiau, o dabar - gal kelis eurus.

Žiūrėkit pagal save ir savo šeimyną, kada jums geriausia stipriai pavalgyt. Mano vaikam labiau pasiteisina rimti pietūs ir lengva vakarienė, bet lygiai taip pat yra šeimos, kuriom lengvi pietūs ir rimta vakarienė geresnis sprendimas.

Aš irgi kaitalioju, jei pvz. vakarieniaut eisim į Inventions (bufetas), pietaut einam į kokį fast food (Hakuna Matata, Toads Hall, Colonel Hathi's, Cowboy cookout ir pan.). Jeigu pietaujam rimtai (Plaza gardens, Rainforest cafe, Restaurant des stars, Chez Remy ir pan.), tai vakarienei McDonalds ar Earl of sandwich ar Casey's corner). Esam kelis kartus taip per pietus prikirtę, kad vaikai vakarienei tik obuolio paprašė biggrin.gif

Nėra vieno teisingo atsakymo, nes poreikiai yra skirtingi.
Pažiūrėkit tą half board - kiek kainuoja ir su kokiu half board kokiose įstaigose valgyt galėsit. Gal tai padės nuspręsti.
Atsakyti
Ačiū, Isila už tokį išsamų atsakymą. Važiuojame pirmą kartą į Disneilendą, patarimai ir rekomendacijos tikrai praverčia. Gražios dienos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AšesuAš @ 2016 07 08, 11:38)
Ačiū, Isila už tokį išsamų atsakymą. Važiuojame pirmą kartą į Disneilendą, patarimai ir rekomendacijos tikrai praverčia. Gražios dienos. smile.gif

Smagaus planavimo ir nuostabios kelionės 4u.gif
Atsakyti
Del bilietu i parka kainu, galiu pasakyti is savo patirties. Pirkom per cia, forume, rekomenduota zmogu ir sutaupem 40 euru (vietoj 170 euru sumokejau 130). thumbup.gif Jeigu kas nores kontaktu - prasom i az. smile.gif
Atsakyti
Isila, kaip sekasi keliones planavimas? As jau irgi dairausi kitiems metams. Gal aptikai kokiu geru pasiulymu? smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 08 18, 19:13)
Isila, kaip sekasi keliones planavimas? As jau irgi dairausi kitiems metams. Gal aptikai kokiu geru pasiulymu? smile30x30.png

Dar nieko neplanuojam, nes ketinam tik kitų metų spalį keliaut. Kol kas nieko nėra.
Atsakyti