Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

QUOTE(geguziukas1 @ 2016 04 15, 11:12)
Sveikos,
kas planuojate ant dienu uzsakineti nakvne disney viesbuciuose, siuo metu prancuziskame puslapyje siulo neblogas kainas.
Uzsakinejau skambuciu, nes man reikia 2 kambariu ir nenorejau papildomai 19eu uz rezervacija moketi tai telefonu man pasiule 700eu didesne kaina uz 2 nakvynes. Pasakiau kad Fr siulo geriau ir rezervavo man viska rastomis kainomis. Zodziu birzelio men musu laukia nusotabi kelione!!!
Kam idomu konkreti kaina tai Newport viesbutyje 1 kambario 2 nakvynes 570eu su visais mokesciais gavosi (pusryciai bei disnejaus bilietai iskaiciuoti).

Dabar patarkit pigiausia buda 5 asmenims is Bouvais orouosto i Disneylanda nusigauti wink.gif

aš visada taip darau. Surandu geriausią pasiūlymą ir jo reikalauju.

o dėl transporto - patogiausiai užsakomasis
Atsakyti
QUOTE(geguziukas1 @ 2016 04 15, 12:12)
Sveikos,
kas planuojate ant dienu uzsakineti nakvne disney viesbuciuose, siuo metu prancuziskame puslapyje siulo neblogas kainas.
Uzsakinejau skambuciu, nes man reikia 2 kambariu ir nenorejau papildomai 19eu uz rezervacija moketi tai telefonu man pasiule 700eu didesne kaina uz 2 nakvynes. Pasakiau kad Fr siulo geriau ir rezervavo man viska rastomis kainomis. Zodziu birzelio men musu laukia nusotabi kelione!!!
Kam idomu konkreti kaina tai Newport viesbutyje 1 kambario 2 nakvynes 570eu su visais mokesciais gavosi (pusryciai bei disnejaus bilietai iskaiciuoti).

Dabar patarkit pigiausia buda 5 asmenims is Bouvais orouosto i Disneylanda nusigauti wink.gif

Kada birzeli jusu kelione? Mes ten busim birzelio 14-16. Uzsisakinejom sausio menesi irgi telefonu, Nyderlandu psl pasiulyma tinkama rade smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mes jau rytoj skrendam. clap.gif
Atsakyti
geguziukas1 Tikrai pigiai. Mes uz viena nakvyne tiek mokejom tam paciam viesbuty. Pigiausiai nusigausit paziurekit puslapy rstransports . Viskas patikima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čikibari: 16 balandžio 2016 - 16:13
as tiek mokėjau uz 6 naktis santa Fe, tiesa 1 suaugęs ir 2 vaikai biggrin.gif
Atsakyti
Liko surasti viena nakvyne ir vargstu. Disneylande bunam iki ketvirtaidienio vakaro, o isskrendame penktadieni per pietus. Galvoju ieskoti nakvynes netoli disneylando. Gal pasidalinsite atsiliepimais kur verta apsistoti? bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=*curly*,2016 04 18, 08:47]
Liko surasti viena nakvyne ir vargstu. Disneylande bunam iki ketvirtaidienio vakaro, o isskrendame penktadieni per pietus. Galvoju ieskoti nakvynes netoli disneylando. Gal pasidalinsite atsiliepimais kur verta apsistoti? bigsmile.gif
[/quote
Pigiausiai Kyriad, jie turi ir nemokamą autobusą iki parkų. Kitas variantas per vieną metro stotelę - Marne le valle rajone. Na ir dar vienas variantas - viešbutis prie oro uosto. Iš kur skrendat?
Atsakyti
[quote=Isila,2016 04 18, 10:34]
[quote=*curly*,2016 04 18, 08:47]
[/quote
Pigiausiai Kyriad, jie turi ir nemokamą autobusą iki parkų. Kitas variantas per vieną metro stotelę - Marne le valle rajone. Na ir dar vienas variantas - viešbutis prie oro uosto. Iš kur skrendat?
[/quote]
Ačiū, einu ieškoti 4u.gif Skrisim iš Buve. Man norisi kuo arčiau Disneylando nakvoti, kad vakare ilgiau pabūti galėtume. O penktadienio dar pusė dienos bus nuvykimui iki oro uosto.
Atsakyti
Kyriad geras viešbutis pernakvojimui. jei neklystu, ir baseiną turi. Tik pusryčiais man pasirodė neskanūs, nors realiai tokie patys kaip DLP hihihi.gif ir eilės ten buvo gerokai ilgesnės jau 7 val. ryte doh.gif
Mes esam taip nakvoję. Tai vidury dienos persivežėm daiktus ir davėmės iki finišo parke. Bet tada mums labai nepasisekė, nes Ryanair pakeitė skrydžio laiką iš po pietinio į rytinį. O jau keikiaus, nes viešbutis tai užsakytas, pinigų nieks negrąžins doh.gif išvyko 5 val ryte iš viešbučio.
Atsakyti
Sveiki, isskrendam 23 diena, disneylende busim 25-26, bet oru prognoze kol kas tragiska, ziema. Nebesuprantam kaip rengtis reikes. Gal ten silciau buna jis juk uz miesto yra.
Atsakyti
Sveikutes.

Mes grizom is Paryziaus treciadieni. Visa antradieni praleidom DLP. Kazkas stebuklingo. wub.gif Tikrai nesitikejau, kad ten taip viskas grazu, tvarkinga, organizuota ir apgalvota. Butinai dar kada toj pasakoj apsilankysim. wub.gif

Oras buvo fantastiskas. Aplankem visas suplanuotas karuseles, kelias net po du kartus. Laiko uzteko viskam. Eilese beveik nestovejom. Labiausiai patiko Indiana Jones'as, Karibu piratai, Puodeliai ir Autopia. thumbup.gif Uzdarymo sou nerealus. O pries tai dar rode sou skirta Zemes dienai. Zodziu, man ten viskas patiko. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gegne2 @ 2016 04 20, 07:08)
Sveiki, isskrendam 23 diena, disneylende busim 25-26, bet oru prognoze kol kas tragiska, ziema. Nebesuprantam kaip rengtis reikes. Gal ten silciau buna jis juk uz miesto yra.

jei šalta, tai šalta. pasiimkit šiltų rūbų. mes ten irgi visokio oro matįm. kai šaltai, tsi lindom kakavos kur gert ar parduotuvėse pasišildyt
Atsakyti