Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

QUOTE(Qwertama @ 2016 04 11, 14:25)
Mano galva parkai atrakcionų ir visokių kitokių pramogų gali pasiūlyti įvairaus amžiaus asmenims. Jeigu vaikui 3 metukai neįsivaizduoju kaip jį galima būtų vesti į "Big Thrill" atrakcionus (kai kuriuose man buvo baisu) ir atvirkščiai - suaugęs žmogus ar jaunas paauglys nesisups drambliukuose ar ant arkliukų, kurie skirti patiems mažiausiems. Todėl manau, kad nuėjus į parką suptis ant apskritai visko kažin ar verta.

aš supuosiu ant arkliukų biggrin.gif aukštyn - žemyn, aukštyn - žemyn blush2.gif wub.gif hihihi.gif
Dumbo nemėgstu, nes atrodo, kad iškrisiu biggrin.gif bet flying carpets - tinka biggrin.gif ir dar man labai aptinka puodeliai ir it's a small world biggrin.gif
3 - mečių ir neleidžia į Big thrill, yra amžiaus ir ūgio cenzas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2016 04 11, 13:25)
Mano galva parkai atrakcionų ir visokių kitokių pramogų gali pasiūlyti įvairaus amžiaus asmenims. Jeigu vaikui 3 metukai neįsivaizduoju kaip jį galima būtų vesti į "Big Thrill" atrakcionus (kai kuriuose man buvo baisu) ir atvirkščiai - suaugęs žmogus ar jaunas paauglys nesisups drambliukuose ar ant arkliukų, kurie skirti patiems mažiausiems. Todėl manau, kad nuėjus į parką suptis ant apskritai visko kažin ar verta.

Supasi ir dar kaip, cia juk ne atrakcionu parkas, cia Disnejus... prie princesiu daugiau stovejo suaugusiu norinciu nuotrauku ir pasilabint su princese nei mazu mergaiciu... tiesiog as kaip ir manau dauguma niekada nesirinkciau disneilendo kaip atrakcionu parko ne tokia jo paskirtis ir tiek biggrin.gif tai ir ispudziai tokie skirtingi...
Beje idomu kiek laiko lauket prie Ratatoulle?
Atsakyti
Labai labai aciu uz issamia info apie viesbucius! Tikrai viskas aiskiau pasidare wink.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 04 11, 15:20)
Supasi ir dar kaip, cia juk ne atrakcionu parkas, cia Disnejus... prie princesiu daugiau stovejo suaugusiu norinciu nuotrauku ir pasilabint su princese nei mazu mergaiciu... tiesiog as kaip ir manau dauguma niekada nesirinkciau disneilendo kaip atrakcionu parko ne tokia jo paskirtis ir tiek biggrin.gif tai ir ispudziai tokie skirtingi...

Aš stovėjau 1,5 h, kad nusifotografuot su Auksaplaukė. Apsimečiau, kad vaikai nori hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2016 04 11, 14:51)
Aš stovėjau 1,5 h, kad nusifotografuot su Auksaplaukė. Apsimečiau, kad vaikai nori hihihi.gif

man nei apsimest nereikėjo, maniškiai su visais herojais norėjo nuotraukų ir vėl nori ten grįžti būtent dėl atmosferos, o ne atrakcionų, jų bet kuriam atrakcionų parke ir dar geresnių būna biggrin.gif ... ir mums su MB širdys vis suvirpa pamačius reklamą... bet pažadėjom sau, kad važiuosim kai krikšto dukrą jau galėsim pasiimti... dabar kiti planai į priekį bigsmile.gif ... bet vistiek suku planą šiais metais suorganizuot mažajam gimtadienio pietus su Mikiu na ir tuo pačiu Versalį aplankysim cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 04 11, 16:20)

Ėjom "Single ride", laukėm apie 20 min. Bendroje eilėje rašė, kad laukti reikia 120 min.
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2016 04 11, 15:04)
Ėjom "Single ride", laukėm apie 20 min. Bendroje eilėje rašė, kad laukti reikia 120 min.

na va jums ir atsakymas kaip greitai pralėkti atrakcionus, o su vaikais tai yra neįmanoma smile.gif nebent tai paaugliai...
kiek matėm dauguma porelių ta galimybe irgi nesinaudojo... na mes su MB irgi nėjom atskirai biggrin.gif kaip ir sakiau... normalūs įspūdžiai jei Disneilendas tik eilinis atrakcionų parkas 4u.gif
Qwertama būtų labai šaunu, kad plačiau aprašytumėt savo patirtį kokius atrakcionus aplankėt, kokie įspūdžiai, kokios galimybės greičiau praeit žinoma nepamirštant paminėti svarbiausių faktų, kad eina suaugę žmonės ir po vieną 4u.gif nes tikiu, kad ir tokia informacija bus kam nors reikalinga 4u.gif pas mus čia labai populiarus Disneilendas tarp jaunimo biggrin.gif bet jie paprastai siaučia Studios, o pagrindiniam parke Fantasyland aplenkia iš tolo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 11 balandžio 2016 - 16:22
QUOTE(Isila @ 2016 04 11, 14:30)
aš supuosiu ant arkliukų biggrin.gif aukštyn - žemyn, aukštyn - žemyn  blush2.gif  wub.gif hihihi.gif
Dumbo nemėgstu, nes atrodo, kad iškrisiu biggrin.gif bet flying carpets - tinka biggrin.gif ir dar man labai aptinka puodeliai ir it's a small world biggrin.gif
3 - mečių ir neleidžia į Big thrill, yra amžiaus ir ūgio cenzas biggrin.gif
O, jau pagalvojau kad as kokia nenormali. Pas mane arkliukai "must do" sarase. lotuliukas.gif Ir i dumbo eisim, nes pagal kelioniu vadova ir dlp guide i juos reik eit pirmiausiai. g.gif Ar jie verti demesio? 9 metei...
QUOTE(Isila @ 2016 04 11, 15:51)
lotuliukas.gif thumbup.gif As cia kazkuria diena galvojau ir supratau, kad pas mane sirdy dar labai daug to vaiko like. blush2.gif MB nesupranta, o mes su dukra net spirgam kai pagalvojam apie dlp. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Airisė @ 2016 04 12, 06:27)
O, jau pagalvojau kad as kokia nenormali. Pas mane arkliukai "must do" sarase. lotuliukas.gif Ir i dumbo eisim, nes pagal kelioniu vadova ir dlp guide i juos reik eit pirmiausiai. g.gif Ar jie verti demesio? 9 metei...
lotuliukas.gif  thumbup.gif As cia kazkuria diena galvojau ir supratau, kad pas mane sirdy dar labai daug to vaiko like. blush2.gif MB nesupranta, o mes su dukra net spirgam kai pagalvojam apie dlp. wub.gif

mano vaikam drambliukai labai patinka. O aš vis neatsikratau jausmo, kad iškrisiu doh.gif gal labiau tai ne mano "stiliaus" karuselė. Bet šiaip visi ją labia mėgsta ir eilės būna ilgos.

Mes pvz. daug mažiau būnam Studios, nes mano vaikai ten eina tik į mažesniąją dalį atrakcionų - slinky dog, flying carpets, tram tour ir į šou nueinam. Kiti maniškiam per smarkūs, nenori. Bet neiškrapštysi iš Buzz Lightyear laserblast, it's a small world, puodelių, POTC, Casey Jr., Disneyland railroad, story book ride hihihi.gif tai ir sukamės ten, sukamės biggrin.gif
Be to, mums labai svarbu pasimatymai su veikėjais, paradai ir šiaip pasislampinėjimai. Tad tarkim mum 1 diena parke yra kažkas neįmanomo. Nes nieko nespėtume. Nes ne atrakcionai svarbiausia.
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2016 04 11, 17:21)

Qwertama būtų labai šaunu, kad plačiau aprašytumėt savo patirtį kokius atrakcionus aplankėt, kokie įspūdžiai, kokios galimybės greičiau praeit žinoma nepamirštant paminėti svarbiausių faktų, kad eina suaugę žmonės ir po vieną 4u.gif nes tikiu, kad ir tokia informacija bus kam nors reikalinga 4u.gif  pas mus čia labai populiarus Disneilendas tarp jaunimo biggrin.gif bet jie paprastai siaučia Studios, o pagrindiniam parke Fantasyland aplenkia iš tolo biggrin.gif

Mano patirtis gal būt gali praversti tiems, kurie į Disneilandą keliauja be vaikų, kuriems yra įdomu kartą gyvenime aplankyti šį klasika tapusį teminį parką, išbandyti atrakcionus ir savom akim pažvelgti į žaismingą Disnėjaus pasaulį ir visą tą padaryti per vieną dieną.
Prioritetai mums buvo Big Thrill atrakcionai, Disnėjaus personažų paradas ir šou dienos pabaigoje. Kadangi turėjom tik vieną dieną ir norą aplankyti abu parkus, vieną maisto davinį nešėmės iš namų (buvom pasidarę sumuštinių). Tai sutaupė laiko, nes nereikėjo eiti pietauti į kavines ir stovėti eilėse. Kavinėje vakarieniavom jau visai prieš 19 val, todėl eilėje prieš mus laukė tik 2 žmonės smile.gif
Atstovėję 85 minučių eilėje prie Crush Coaster, supratom, kad tai yra siaubingas laiko gaišimas, todėl vėliau labai naudojomės Single ride galimybe. Nereikėtų jos bijoti ar atmesti, nes pvz Ratatouille atrakcione sėdėjome su MB tame pačiame "peliuke", tačiau vienas už kito (ne šalia). O tai sutrumpino laukimo laiką 3 kartus! Parashute Drop atrakcione supomės vienu metu, tik ne po tuo pačiu parašiutu (parašiutai buvo vienas prieš kitą, todėl susimojuodavom). Įspūdžiai nuo sėdėjimo ne šalia nei kiek nesumažėja, tačiau galimybės išbandyti kur kas daugiau atrakcionų padidėja ženkliai.
Dar vienas pastebėjimas dėl žmonių srautų: patarčiau nuolat sekti informaciją, kiek prie kurio atrakciono reikia laukti. Pvz praeidama mačiau, kad apie 16 val prie Lazzer Buzz reikia laukti 45 minutes. O štai apie 20:30 val laukti reikėjo jau tik 15 min. Ir apskritai man rodos po Disnėjaus personažų parado gerokai sumažėja lankytojų parke.

Taip visaip optimizuodami laiką, Studios parke mes sugebėjom pasisupti ant 5 skirtingų atrakcionų 6 kartus (Tower of Terror kartojom du kartus, nes man jis wow). Disneylande pasisupom irgi ant 5 skirtingų atrakcionų, bet 9 kartus (Karibų piratus, Indiana Jones kartojom 2 kartus, o Space Mountain net 3 kartus biggrin.gif ), apėjom Alisos labirintą, pamatėm Gufio paradą, Disnėjaus personažų paradą, aišku, naktinį šou. Taip, neišbandėm apsoliučiai visko, tačiau bendram įspūdžiui susidaryti, kas vis dėlto yra tas Disneylandas, užteko smile.gif
Atsakyti
aš mielai tuo single ride naudočiausi. Mažu teks be vaikų varyt į DLP hihihi.gif mes pasinaudojom su drauge peliuko karuselėj: atėjom dar prieš atsidarant, aš atsistojau į fastpass eilę, ji su vaikais į ppaprastą. Bet fastpass kažkaip strigo, tai ji nuėjo su vaikais suptis. Aš paėmiau fastpass it nuėjau į single ride. Tai jie įlipo į 1 peliuką prieš mane biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
kas planuojate ant dienu uzsakineti nakvne disney viesbuciuose, siuo metu prancuziskame puslapyje siulo neblogas kainas.
Uzsakinejau skambuciu, nes man reikia 2 kambariu ir nenorejau papildomai 19eu uz rezervacija moketi tai telefonu man pasiule 700eu didesne kaina uz 2 nakvynes. Pasakiau kad Fr siulo geriau ir rezervavo man viska rastomis kainomis. Zodziu birzelio men musu laukia nusotabi kelione!!!
Kam idomu konkreti kaina tai Newport viesbutyje 1 kambario 2 nakvynes 570eu su visais mokesciais gavosi (pusryciai bei disnejaus bilietai iskaiciuoti).

Dabar patarkit pigiausia buda 5 asmenims is Bouvais orouosto i Disneylanda nusigauti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguziukas1: 15 balandžio 2016 - 11:15