Sveikos, mielosios. Senokai jau sia tema seku ir pagaliau issipilde mano (ir dukros) svajone - turim lektuvo bilietus i Paryziu.
Skrendam balandzio vidury. Turiu keleta klausimuku, buciau labai dekinga, jeigu galetumet man padeti. Jeigu kartosiuos, nepykit.
Skrisim du suauge ir 9 metu mergina. Disneilendui planuojame skirti viena diena. Jau zinau, kad tai labai nedaug, bet taip gaunasi. Su metro, ryte vyksime is Paryziaus i Disneileinda. Bilietus pirksiu internetu. Patarkit prasau, kelinta turime jau buti vietoj? Parkas atsidaro 10 ryto. Ar pirkimas internetu kazka duoda? Ta prasme, nereikia eilej stovet tada ar pan. Kiek supratau, tada iskart reikia eit pasiimt fast pass'us. Ar juos galima pasiimti iskart is keliu vietu? Man siek tiek nesuprantama ta sistema.
Taip pat, labai prasyciau parekomenduoti atrakcionus. Net neisivaizduoju i kuriuos eiti, o zioplinet laiko nebus.
Zinau, kad labai individualu, bet labai pagelbetu jusu nuomone.
Tinklalapyje perskaiciau, kad bus uzdaryti sie atrakcionai:
Peter Pan's Flight
Pirate Galleon
Pirates' Beach
Adventure Isle
Disneyland Railroad Discoveryland Station
Disneyland Railroad Main Street Station
La Cabane des Robinson
Big Thunder Mountain
Star Tours
Pocahontas Indian Village
Thunder Mesa Riverboat Landing
Ar tai labai didele netektis?
Taip pat, gal galetumet patarti nuo ko pradeti parke? Ar eiliskumas svarbu? Ta prasme, ar nera taip, kad visi parka lanko pagal laikrodzio rodykle, o jeigu mes nusprendziam eiti atvirksciai laimim tai, kad tada ner eiliu ar pan. Gal naiviai galvoju, bet noriu kuo geriau pasiruosti.
Dar del fejerverku per parko uzdaryma. Ar teisingai supratau, kad jeigu parkas dirbs iki 22:00 tai ir fejerverkai tik tada prasides?
Tiesa, maniske tokia siek tiek bailiuke, jau supratau pagal kelis video, kad tas siaubo namas bus apeitas.
Ir dar, ji dievina princeses ir labai laukia susitikimo su jomis.
Tai va, is anksto dekoju uz jusu patarimus. Labai labai pagelbesit zaliai turistei.
Dar klausimuks, skaiciau kazkur, kad maziausiai zmoniu ten buna antradieniais ir treciadieniais. Ar tiesa? Ir kaip ten su oru balandzio vidury/gale?