Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

QUOTE(hereja @ 2016 01 10, 16:42)
Aciu uz info 4u.gif

As vis skaitau, karpau ausimis... biggrin.gif Man sunku klausti konkreciai, nes nesu ten buvusi. Galvoju, gal pietu siaip uzkasim kokiu karstu sumustiniu ar picos, o vakarienes jau rezervuoti g.gif Arba isvis reik viska palikt sava eiga biggrin.gif

iš patirties galiu pasakyt, kad sava eiga sunku, lengviau, kai pasiplanuoji. Kai aš pirmą kartą pamačiau tas eiles, tai ir plaukai piestu atsistojo hihihi.gif paskui įpratau, išmokau jų vengti. Man labai agaila kokį 30-40 min eilėj stovėt, kad pavalgyt nusipirkti doh.gif net tos picos doh.gif nusiperki, tai dar ir staliuko nerandi doh.gif doh.gif ir tie žmonės visur, masiškai... turbūt tas labiausiai mane ir pritrenkė pirmą kartą. Nesitikėjau hihihi.gif
Atsakyti
Aš ieškau tik bilietų į Disneyland'ą balandžio pradžiai. Jei kas užmatytumėt kokias nuolaidas, nepatingėkit pasidalinti info wink.gif Būsiu labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2016 01 09, 16:06)
Vis skaitineju senas temas ir vis klausimu atsiranda. Gyvensim Santa Fe. Ar yra salia koks prekybcentris, kad nusipirkt produktu bent jau tiems elementariems sumustiniams? Skrisim tik su rankiniu bagazu, tai kazi ko neprisikrausim. Kaip darot jus, ka imate? Ka is maisto atsiskraidinate is LT? Tuose Disney viesbuciuose gal galima susimoket ir vakariene pavalgyt? g.gif  O gal yra kur aplinkui kavinukiu zemiskesnem kainom?
Ir dar del kupriniu tikrinimo - ko konkreciai negalima isinesti? Maista ir gerimus galima, taip?
Ka patartumet turet kuprinej? Apsauga nuo lietaus itraukiau i sarasa biggrin.gif

Kreditinem atsiskaityti ten be problemu galima?

Mes buvom apsistoje Santa Fe. Maistas baisus... nevalgom mes tokio maisto. Bet mes buvom patys kalti - vaziavom ant ekspromto sezono metu doh.gif Daugiau tokios avantiuros niekada nedarysim.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2016 01 20, 18:48)
Mes buvom apsistoje Santa Fe. Maistas baisus... nevalgom mes tokio maisto. Bet mes buvom patys kalti - vaziavom ant ekspromto sezono metu doh.gif Daugiau tokios avantiuros niekada nedarysim.

toks maistas visur. Geresnis tik New York ir Disneyland hotel, todėl jų ir kainos didesnės
Atsakyti
Mes pries 3m plavinejom netoli Paryziaus, tai ekspromtu ir nusprendem nuvezti dukra. Tai pirmu punktu nuvaziavom i Disneyland Hotel... jo.... mb nuejo su dukra paklausti ar turi laisvu kambariu. MB buvo pasibaisejes servisu ir kaina. Nors as suprantu, kad personalas akis isvertes ziurejo, mes visa savaite keliavom su palapine ir buvom slapi ir murzini lotuliukas.gif Tada pasukom i kita salia esanti (pavadinimo neprisimenu), ten milzininskos eiles prie registraturos, sekantis - ta pati problema. Tai nusprendem vaziuoti i labiausiai atokiai stovinti. Tai taip ir atsidurem Santa Fe. Mes niekad nesam apsistoje 2zv. viesbutyje, tai soka ir gavom. Nors kai gryzus istyrinejau viesbucius, man isvis noras atkrito apsistoti. Net ir tas Disneyland viesbutis. Kambariu nuotraukos brrrr... Jei tai 5zv viesbutis, tai ka as zinau. Jei sumokeciau tokius pinigus ir gauciau tokio naftalininio interjero kambari, tikrai pasiusciau.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2016 01 20, 21:23)
Mes pries 3m plavinejom netoli Paryziaus, tai ekspromtu ir nusprendem nuvezti dukra. Tai pirmu punktu nuvaziavom i Disneyland Hotel... jo.... mb nuejo su dukra paklausti ar turi laisvu kambariu. MB buvo pasibaisejes servisu ir kaina. Nors as suprantu, kad personalas akis isvertes ziurejo, mes visa savaite keliavom su palapine ir buvom slapi ir murzini lotuliukas.gif  Tada pasukom i kita salia esanti (pavadinimo neprisimenu), ten milzininskos eiles prie registraturos, sekantis - ta pati problema. Tai nusprendem vaziuoti i labiausiai atokiai stovinti. Tai taip ir atsidurem Santa Fe. Mes niekad nesam apsistoje 2zv. viesbutyje, tai soka ir gavom. Nors kai gryzus istyrinejau viesbucius, man isvis noras atkrito apsistoti. Net ir tas Disneyland viesbutis. Kambariu nuotraukos brrrr... Jei tai 5zv viesbutis, tai ka as zinau. Jei sumokeciau tokius pinigus ir gauciau tokio naftalininio interjero kambari, tikrai pasiusciau.

va čia yra šneka žmogaus, kuris nežinojo kur važiuoja. Mano svajonė apsistot Disneyland hotel.
Atsakyti
Gal kas galėtų atsakyti nesenai grįžęs, nes painiojuosi informacijoje:
1. Ar tikrai bilietas galioja dvi dienas, vienai nėra?
2. Kaip suprantu už bilieto kainą eini į kokius nori atrakcijonus, kitų bilietų nereikia atskirai?
3. Man pasakojo, kad reikia iš anksto susigalvoti atrakcijonus, užsiregistruoti ir jau tuo laiku tave ir įleis, o be registracijos, jei ir nebus eilių-neįleis
4. ar tikrai verta pirkti internetu bilietus, ryte atvykus eilė didelė, ar kaina kita?
Dėkoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bakatita @ 2016 01 21, 10:44)
Gal kas galėtų atsakyti nesenai grįžęs, nes painiojuosi informacijoje:
1. Ar tikrai bilietas galioja dvi dienas, vienai nėra?
2. Kaip suprantu už bilieto kainą eini į kokius nori atrakcijonus, kitų bilietų nereikia atskirai?
3. Man pasakojo, kad reikia iš anksto susigalvoti atrakcijonus, užsiregistruoti ir jau tuo laiku tave ir įleis, o be registracijos, jei ir nebus eilių-neįleis
4. ar tikrai verta pirkti internetu bilietus, ryte atvykus eilė didelė, ar kaina kita?
Dėkoju ax.gif

1. Manau yra ir vienai dienai. Bet ji tik vienai dienai, tuomet pirkti bilietą tik į vieną parką, o ne į abu.
2. Už jokius atrakcionus papildomai mokėt nereikia.
3. Totali nesąmonė. Eilės visur, atstovi ir supiesi. Gali neleist tik dėl amžiaus ar ūgio cenzo, pvz.per mažas. Prie tam tikrų atrakcionų yra fastpass aparatai. Perbrauki savo bilietą ir gauni papildomą - fastpas- kuriame nurodomas intervalas, kada grįžti. Tuo metu atėjus, stojama į kitą, trumpesnę eilę. Vienu metu galima turėti tik vieną fastpass, kitą bus gslima išsiimti, pasibaigus ankstesnio galiojimui.
4. Bilietus verta pirkti internetu, nes taip pigiau ir nereik eilių stovėt.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2016 01 20, 20:43)
va čia yra šneka žmogaus, kuris nežinojo kur važiuoja. Mano svajonė apsistot Disneyland hotel.

Puikiai suprantu, kur vaziavom mirksiukas.gif Naftalininiu interjeru pavadinau, nes kambariai verkte prasosi remonto. Nudremstos sofos, kedes, 80ju spalvine gama... toks jausmas, kad po atidarymo nebuvo remontuotas. Tai tikrai nera 5zv viesbutis!
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2016 01 21, 17:47)
Puikiai suprantu, kur vaziavom mirksiukas.gif Naftalininiu interjeru pavadinau, nes kambariai verkte prasosi remonto. Nudremstos sofos, kedes, 80ju spalvine gama... toks jausmas, kad po atidarymo nebuvo remontuotas. Tai tikrai nera 5zv viesbutis!

dėl remonto tai sutinku. Naujausias remontas yra New Port Bay, kiek senesnis Santa Fe. Sekantis bus New York (pagal pletkus).

o tematika - tokia jau tematika ir spalvos.
Atsakyti
Man asmeniškai labai patiko Sequoia Lodge. Geresniame 3 žv viešbutyje neteko būt. Maistas.....na, ne dėl jo į Disneylanda vykstama, kai su tuo susitaikai, tai viskas būna liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2016 01 21, 11:57)
1. Manau yra ir vienai dienai. Bet ji tik vienai dienai, tuomet pirkti bilietą tik į vieną parką, o ne į abu.
2. Už jokius atrakcionus papildomai mokėt nereikia.
3. Totali nesąmonė. Eilės visur, atstovi ir supiesi. Gali neleist tik dėl amžiaus ar ūgio cenzo, pvz.per mažas. Prie tam tikrų atrakcionų yra fastpass aparatai. Perbrauki savo bilietą ir gauni papildomą - fastpas- kuriame nurodomas intervalas, kada grįžti. Tuo metu atėjus, stojama į kitą, trumpesnę eilę. Vienu metu galima turėti tik vieną fastpass, kitą bus gslima išsiimti, pasibaigus ankstesnio galiojimui.
4. Bilietus verta pirkti internetu, nes taip pigiau ir nereik eilių stovėt.

Labai ačiū!!! aciuks.gif
Atsakyti