Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

QUOTE(tik as @ 2016 01 04, 20:09)
jūs Disnėjaus gerbėjai ar važiuojat nes visi ten važiuoja? jei tik todėl, kad visi... vienos dienos pilnai užtenka, kad pamatyti kas tai yra, nepraleiskite parado jis būna paprastai 17 arba 17,30 ir jei turėsit galimybę uždarymo šou.... jis prasideda kai užsidaro parkas ir tęsiasi apie 20 min... dėl atrakcionų pačių ten tikrai neverta važiuot na nebent į Ratatouille, bet jis Disney studios, o aplėkt abu parkus net nežinau ar įmanoma fiziškai ir tada jau tikrai jokios naudos biggrin.gif
ateičiai žinosit ar norėsit ten grįžti jau su vaikais 4u.gif
na, o jei būtumėt Disnėjaus gerbėjai tokių klausimų net nekiltų mirksiukas.gif
kada ten sakė Isila jubiliejiniai metai... jaučiu mes vėl imsim metinius bilietus biggrin.gif

Manyje vaiko nemažai likę, tai man Disnėjus kelia žavesį, bet vaikinui tai kažin ar tai labai virpins širdį smile.gif Gal labiau dėl atrakcionų ten norėtume nuvykti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2016 01 04, 18:22)
Manyje vaiko nemažai likę, tai man Disnėjus kelia žavesį, bet vaikinui tai kažin ar tai labai virpins širdį smile.gif Gal labiau dėl atrakcionų ten norėtume nuvykti smile.gif

Na tada jis pas Buzz lai pasaudo - vaikiskas bet linksmas, Fronterland Indiana Jones isbando, dar spice mountain ar kaip ten vadinas, o tu pasidziaugsi Disnejaus pasauliu, patariu bent viena personaza apkabint... jausmas nerealus... matyt man ziauriai pasiseke su vyru... jis nekencia atrakcionu, bet esam aplanke visus vaikams skirtus tik eidavau as, o i Disneilenda sake be problemu nes ta atmosfera ten atperka viska... na ir Ratatouille labai patiko... nerealus atrakcionas... nesiginciju wub.gif
del atrakcionu... jei pasiseks eiles bus nedideles, bet dazniausiai vistiek bent 40 min 4u.gif
jei nusprestumet grynai del atrakcionu vaziuot tai varykit i Disney studios... ten tos dvasios ne tiek ... parado nera, parko uzdarymo sou irgi, bet heroju bus ir atrakcionai daugiau jau adrenalino megejams: Nemo, Tower, pamirsau kaip vadinas toks laivas... na ir Ratatouille wub.gif beto nepamirskit tas parkas dirba trumpiau nuo 10 iki 19.00 val. Ten dar geras sou buna pora kartu per diena su motociklais ir masinom spec arenoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 04 sausio 2016 - 20:32
vienam parkui - viena diena. Vienai važiuočiau, dvi nesitąsyčiau iš Paryžiaus. Gaila laiko, pinigų ir savęs.

Jubilirjinisi metai - 2017. Mes šįmet nevažiuosim, palauksim kitų metų.
Atsakyti
Ačiū už atsakymus, merginos wink.gif
Atsakyti
Vis skaitineju senas temas ir vis klausimu atsiranda. Gyvensim Santa Fe. Ar yra salia koks prekybcentris, kad nusipirkt produktu bent jau tiems elementariems sumustiniams? Skrisim tik su rankiniu bagazu, tai kazi ko neprisikrausim. Kaip darot jus, ka imate? Ka is maisto atsiskraidinate is LT? Tuose Disney viesbuciuose gal galima susimoket ir vakariene pavalgyt? g.gif O gal yra kur aplinkui kavinukiu zemiskesnem kainom?

Ir dar del kupriniu tikrinimo - ko konkreciai negalima isinesti? Maista ir gerimus galima, taip?
Ka patartumet turet kuprinej? Apsauga nuo lietaus itraukiau i sarasa biggrin.gif

Kreditinem atsiskaityti ten be problemu galima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hereja: 09 sausio 2016 - 17:35
QUOTE(hereja @ 2016 01 09, 17:06)
Vis skaitineju senas temas ir vis klausimu atsiranda. Gyvensim Santa Fe. Ar yra salia koks prekybcentris, kad nusipirkt produktu bent jau tiems elementariems sumustiniams? Skrisim tik su rankiniu bagazu, tai kazi ko neprisikrausim. Kaip darot jus, ka imate? Ka is maisto atsiskraidinate is LT? Tuose Disney viesbuciuose gal galima susimoket ir vakariene pavalgyt? g.gif  O gal yra kur aplinkui kavinukiu zemiskesnem kainom?
Ir dar del kupriniu tikrinimo - ko konkreciai negalima isinesti? Maista ir gerimus galima, taip?
Ka patartumet turet kuprinej? Apsauga nuo lietaus itraukiau i sarasa biggrin.gif

artimiausias prekybcentris yra per vieną metro stotelę. Pėsti nenueisit. Šalia Santa Fe yra degalinė, pigiau nei parke, bet brangu. Metro irgi yra mažytės parduotuvės, bet kainos padidintos. Pigių kavinių aplink nėra, pigiausia turbūt McDonaldas. Turėkit omeny, kad šaldytuvų kambariuose nėra.
Aš visada imu registruotą bagažą. Tad su sukrovimu pagelbėt negaliu. Žinodama oro permainingumą, kitaip nė nerizikuočiau.
Kuprines tikrina dėl saugumo, dėl maisto nieko nesakys. Tik jokių peilių ir selfie stick'ų - jie parke draudžiami. Staliukų valgymui nėra, tik priklausantys kavinėm.
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2016 01 09, 15:06)
Vis skaitineju senas temas ir vis klausimu atsiranda. Gyvensim Santa Fe. Ar yra salia koks prekybcentris, kad nusipirkt produktu bent jau tiems elementariems sumustiniams? Skrisim tik su rankiniu bagazu, tai kazi ko neprisikrausim. Kaip darot jus, ka imate? Ka is maisto atsiskraidinate is LT? Tuose Disney viesbuciuose gal galima susimoket ir vakariene pavalgyt? g.gif  O gal yra kur aplinkui kavinukiu zemiskesnem kainom?

KOrtelej atsiskaityti visur galima. Yra ir pigesniu uzeigeliu, McDonaldas ir tas yra. Mes nesdavomes i parka ko nors uzkrimst ir atsigert, bet neperdaugiausiai, nes eidavom pietaut vis kur nors. Gert is viesbucio galit prisipilt per pusrycius, nes parke labai brangu. Perziurekit online restoranus/kavines, zinosit mazdaug kainas, issirinksit iskart, kas jum tinka. As buvau viska susirasius pagal eiliskuma. Buvom suplanave, kuria diena kur eisim, tai tam gale ir valgyt rinkomes. Labai patiko vakariene su veikejais Inventions ir Rstorant des Stars, atrodo taip vadinasi, kur peliukas is filmuko rodo sou. Tik situ kainos jau nemazos, bet verta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 09 sausio 2016 - 17:54
QUOTE(tute28 @ 2016 01 09, 17:52)
KOrtelej atsiskaityti visur galima. Yra ir pigesniu uzeigeliu, McDonaldas ir tas yra. Mes nesdavomes i parka ko nors uzkrimst ir atsigert, bet neperdaugiausiai, nes eidavom pietaut vis kur nors. Gert is viesbucio galit prisipilt per pusrycius, nes parke labai brangu. Perziurekit online restoranus/kavines, zinosit mazdaug kainas, issirinksit iskart, kas jum tinka. As buvau viska susirasius pagal eiliskuma. Buvom suplanave, kuria diena kur eisim, tai tam gale ir valgyt rinkomes. Labai patiko vakariene su veikejais Inventions ir Rstorant des Stars, atrodo taip vadinasi, kur peliukas is filmuko rodo sou. Tik situ kainos jau nemazos, bet verta.

Dabar paklausiu kaip totali suvalkiete blush2.gif Ar ten labai per pusrycius personalas ziuri/priziuri? O jei isimesciau keleta bandeliu ar kruasonu i kuprine? Ar is ten gink dieve nieko negalima issinesti? cool.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2016 01 09, 22:16)
Dabar paklausiu kaip totali suvalkiete blush2.gif  Ar ten labai per pusrycius personalas ziuri/priziuri?  O jei isimesciau keleta bandeliu ar kruasonu i kuprine? Ar is ten gink dieve nieko negalima issinesti? cool.gif lotuliukas.gif

Anokia cia suvalkiete biggrin.gif As grynakrauj aukstaite, bet isimetem ir po bandele, ir po koki obuoli blush2.gif Mes buvom New York Hotel, bet manau ir kituose galima isimest. Tik ne visai atvirai aisku. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 10 sausio 2016 - 00:36
Isijungiau tuos restoranu/kaviniu sarasus, tai sakykit, Pizza outpost, Earl of Sandwich irgi eiles begalines buna? Staliukai ten yra?

http://www.dlpguide....staurant-menus/ kurios cia tos kategorijos, kuriose eiles dideles ir reiktu rezervuotis is anksto? Table Service menus ir Buffet Service menus ? Atvykus i viesbuti galima ten pasakyt, kad noresim kazkuriam is ju konkrecia valanda pavalgyti ir rezervuos man? Musu kai didele kompanija (13zm), tai mums sudetinga kartu pavakarieniaut be rezervaciju bus g.gif

Kazkaip as labai pergyvenu del tu pavalgymu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hereja: 10 sausio 2016 - 11:28
eilės yra visur. Ir didelės. Pasiruoškit tam. Užeina piko valanda, pietūs 12-14val, stovėsit ilgai. Tad pietau eiti iki 12 arba po 14 val. Mes visda po 14 val eidavom. Galima rezervuot table service arba buffet, counter serivice nerezervuosit, jie it greito maisto. Rezervuot galima telefonu arba viešbuty. Aš visada rezervuoju iš anksto ir skambinu. Jokių problemų.
Visuose viešbučiuose yra restoranai. Geresniuose net du. Visuose yra buffet - susimoki ir valgai kiek nori. Buvom Santa Fe La cantina. Nepatiko, toks meksikietiškas maistas, man per aštru, Tex Mex, ne mano skonio. Labai giria Cheyenne viešbučio bufetą, nebuvau, nežinau.
Mes visada einam į Inventions, kad papietaut su veikėjais. Nors su paskutiniais pietumis nelabai pasisekė. Chez Remy - mm, fantastika. Restaurant des stars ir Plaza gardens - abu smagūs bufetai, geras maistas, labai panašūs, nors man labiau Restaurant des stars. Earl of sandwich - vat be šito tai mes negalim. Vos ne kasdien ten vakarieniaujam. Pizza outpost ir PIzzeria Bella notte - tas pats, makaronai, picos, lazanja, greito maisto kavinukės. Vaikiškus picos super mažos mikio formos. Cowboy cookout - mm.. burgeriai... mmm... skanu... Kas dar? Toad hall - fish and chips!!!! Walt's - prabangu, gražu, toks rimtas maistas. Mano vaikam nepatinka biggrin.gif Auberge de cendrilion - pietūs su princesėm, gurmaniškas maistas, nebuvom. Super brangu. Ir princesės nerūpi. Annette's - american diner, bet skanu, kitokie burgeriai. Padavėjos su riedučiais. Rainforest cafe - super tematika, bet maistas pastaruoju metu ne koks, kaina ir kokybė neatitinka. Cafe Mickey - pietūs su veikėjais. Buvo gerai ir buvo blogai, nežinau kaip dabar, nes meniu pakeitė. Dar valgėm New York viešbučio buffete Parkside dinner - labai labai skanu.
Šiaip labai giria Blue Lagoon, bet man seafood'as ir žuvis ne itin, tad neinam.
Mano must do's būna Inventions, Chez Remy, Plaza gardens, Earl of sanwich. Labai noriu išbandyt Lucky nugget - sako, kad labai skanu. Pietų metu vietų gaut neįmanoma, gali tekti ir 40 min laukt. Eilės didesnės nei per jamam hihihi.gif

Sunku man čia taip varyt. Sakyk geriau kur norit ir domina, bus man lengviau papasakot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2016 01 10, 14:09)

Sunku man čia taip varyt. Sakyk geriau kur norit ir domina, bus man lengviau papasakot biggrin.gif

Aciu uz info 4u.gif

As vis skaitau, karpau ausimis... biggrin.gif Man sunku klausti konkreciai, nes nesu ten buvusi. Galvoju, gal pietu siaip uzkasim kokiu karstu sumustiniu ar picos, o vakarienes jau rezervuoti g.gif Arba isvis reik viska palikt sava eiga biggrin.gif
Atsakyti