Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

QUOTE(*curly* @ 2015 12 22, 17:53)
Sveiki,
gal yra buvusiu abiejuose viesbuciuose ir patarsit kuri geriau rinktis - Santa Fe ar Cheyenne? Kaina ta pati  smile.gif

Atsiliepkit, man irgi aktualu. Kuri geriau imt? Su vyru ir dviem merginom 9m planuojam vykti.

Ir dar apie tuos Fast pasus papasakokit. Kur ir kada juos gaut? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2015 12 28, 17:31)
Atsiliepkit, man irgi aktualu. Kuri geriau imt? Su vyru ir dviem merginom 9m planuojam vykti.

Ir dar apie tuos Fast pasus papasakokit. Kur ir kada juos gaut? unsure.gif

Santa Fe - Cars tematika. Renovuotas prieš kelis metus. Cheyenne - Laukinių vakarų tematika. Reiktų renovuot.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 12 29, 11:47)
Santa Fe - Cars tematika. Renovuotas prieš kelis metus. Cheyenne - Laukinių vakarų tematika. Reiktų renovuot.

Jau papirkau Santa fe 4u.gif 4u.gif

Patarkit is patirties, kaip geriau susiplanuti isvykima is Disneylando.

Paskutine nakvyne DLP bus kovo 16/17. 17d. ryte issicekinam, paliekam bagaza ir varom i parka. Skydis i VNO 03 18d 9.05 ryte is BVA orouosto. Kur imti ta tarpine nakvyne? Prie Parko ar prie orouosto? Musu kompanija 10zmoniu (5+5) ir tikriausiai privatu pervezima imsim.

Jei imam prie parko, tai jau 5 ryto reiktu isvykt i orouosta, vaikai nedamiegoje, be pusryciu. g.gif

Kaip darytumet mano situacijoj? Koki viesbutuka tai nakciai patartumet rinktis?

---

Dar kam aktualu, per prancuzus yra siuo metu galiojanti akcija 30%+vaikai iki 12m nemokamai. Mums kovo 13-17d Santa fe 4n/5d 2suaug+2vaikai su iejimais i abu parkus, su pusryciais, su visais ju mokesciais ir taxais gavosi 512eur (be mokesciu kazkur 480eur).

Ir dar per Nyderlandus ta pati akcija.
Bet tik apsistojant iki kovo 23d 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hereja: 29 gruodžio 2015 - 18:52
Nu va, jau musu kovo 13-18d keliaujanciu 13 zmoniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2015 12 29, 19:49)
Jau papirkau Santa fe 4u.gif  4u.gif
Patarkit is patirties, kaip geriau susiplanuti isvykima is Disneylando.

Paskutine nakvyne DLP bus kovo 16/17. 17d. ryte issicekinam, paliekam bagaza ir varom i parka. Skydis i VNO 03 18d 9.05 ryte is BVA orouosto. Kur imti ta tarpine nakvyne? Prie Parko ar prie orouosto? Musu kompanija 10zmoniu (5+5) ir tikriausiai privatu pervezima imsim.

Jei imam prie parko, tai jau 5 ryto reiktu isvykt i orouosta, vaikai nedamiegoje, be pusryciu. g.gif

Kaip darytumet mano situacijoj? Koki viesbutuka tai nakciai patartumet rinktis?
---
Dar kam aktualu, per prancuzus yra siuo metu galiojanti akcija 30%+vaikai iki 12m nemokamai. Mums kovo 13-17d Santa fe 4n/5d 2suaug+2vaikai su iejimais i abu parkus, su pusryciais, su visais ju mokesciais ir taxais gavosi 512eur (be mokesciu kazkur 480eur).
Ir dar per Nyderlandus ta pati akcija.
Bet tik apsistojant  iki kovo 23d  4u.gif

As taip planuoju, kad jei man bus tokia situacija, imsiu prie oro uosto viesbuti. Nors siaip maniske 5 metu nesiskundzia kai per keliones reikia viduri nakties keltis ir pabut ilgiau nevalgius. Isimeskit sausainiuku, bandeliu ir viskas smile.gif
As birzelio menesiui ziuriu, tai tiek pat naktu mum 725 eur Santa fe, tai dar laukiu smile.gif
Atsakyti
Sakykit, ar yra kokiu nors "bonusu" gimtadieni svenciantiems vaikams? Is musu 13zm kompanijos dvieju vaiku gimtadieniai ispuola tom dienom. smile.gif

Paskutine nakti planuojam nakvoti Paryziuje, kad vaikams bent Eifeli parodytumem. Tik turesim 5 ryto kilti ir nusigauti iki BVA, nes 9.05 jau skrydis. Koki viesbutuka parekomenduotumet, kad iki Eifelio nebutu toli ar metro stotele salia butu?

Pervezima imsim privatu kai tokia kompanija. Gal irgi galit kazka rekomenduoti? Ziuriu, tie autobusiukai 8 vietu, o mums 13 zmoniu reik. unsure.gif

Isila, kur buvot apsistoje Paryziuje?
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2015 12 30, 12:12)
Sakykit, ar yra kokiu nors "bonusu" gimtadieni svenciantiems vaikams? Is musu 13zm kompanijos dvieju vaiku gimtadieniai ispuola tom dienom.  smile.gif
Paskutine nakti planuojam nakvoti Paryziuje, kad vaikams bent Eifeli parodytumem. Tik turesim 5 ryto kilti ir nusigauti iki BVA, nes 9.05 jau skrydis. Koki viesbutuka parekomenduotumet, kad iki Eifelio nebutu toli ar metro stotele  salia butu?

Pervezima imsim privatu kai tokia kompanija. Gal irgi galit kazka rekomenduoti? Ziuriu, tie autobusiukai 8 vietu, o mums 13 zmoniu reik. unsure.gif
Isila, kur buvot apsistoje Paryziuje?

Hereja, imk viešbutį prie parko pirmai nakčiai, tada atvykę ir varykit į Paryžių. Taip sutaupysit pinigų, nes pervežimas iš DLP į Paryžių brangus. Mes už 7 žmonės mokėjom, berods, 80 eur. Ir tai pigiau nei taksi.
Mes buvom apsistoję Citadines le defence Paris. 90 eur para, pusryčiai atskirai: 6 eur vaikas nuo 7 m., suaugęs 12 eur, vaikai iki 6 m. valgo nemokamai. Bet yra virtuvėlės, galima maistą ir pasišildyt.
Kuo labiau centre, tuo brangiau.

DLP - laikas yra pinigai. Jūs mokat pinigus ir tą laiką praleidžiat Paryžiuj? Ir atskridimo dieną į parką tai nepateksit. Sėdėt viešbutį nėra ko. Atskrendat, sėdat į metro, varot į Paryžių, praleidžiat vakarą prie Eifelio, paisžvalgot Eliziejaus laukuose. Na, gal praplaukiat su Batobus ir aplankot Paryžiaus katedrą, gal prie Luvro pasivaikštot. Bent jau aš planuočiausi taip. Metro kainuos kur kas pigiau nei pervežimas.

Tada atbūsit parke, paskutinę dieną visai vakare persikelsit į viešbutį prie orouosto. Bent jau aš daryčiau šitaip.

Aš naudojausi ezyshuttle ir RStransports.
Atsakyti

Su Naujais!!! biggrin.gif

QUOTE(Isila @ 2015 12 30, 16:01)

DLP - laikas yra pinigai. Jūs mokat pinigus ir tą laiką praleidžiat Paryžiuj? Ir atskridimo dieną į parką tai nepateksit. Sėdėt viešbutį nėra ko. Atskrendat, sėdat į metro, varot į Paryžių, praleidžiat vakarą prie Eifelio, paisžvalgot Eliziejaus laukuose. Na, gal praplaukiat su Batobus ir aplankot Paryžiaus katedrą, gal prie Luvro pasivaikštot. Bent jau aš planuočiausi taip. Metro kainuos kur kas pigiau nei pervežimas.

Tada atbūsit parke, paskutinę dieną visai vakare persikelsit į viešbutį prie orouosto. Bent jau aš daryčiau šitaip.

Aš naudojausi ezyshuttle ir RStransports.

Bet tai pala, mes atskrendam i BVA, paemiau pirma nakti Kyriad prie DLP. Tai negi visa saika su vaikais ir visais lagaminais bastysimes po Paryziu? g.gif Man rodos vis tiek reiketu pirma iki viesbucio varyti, pasideti daiktus,o tada i Paryziu grizt. Ar neverta taip? unsure.gif Nezinau kaip cia geriau padarius. Pervezimo ir paskutiniai nakciai viesbucio dar neuzsakiau.
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2016 01 03, 18:52)
Su Naujais!!! biggrin.gif
Bet tai pala, mes atskrendam i  BVA, paemiau pirma nakti Kyriad prie DLP. Tai negi visa saika su vaikais ir visais lagaminais bastysimes po Paryziu? g.gif Man rodos vis tiek reiketu pirma iki viesbucio varyti, pasideti daiktus,o tada i Paryziu grizt. Ar neverta taip? unsure.gif Nezinau kaip cia geriau padarius. Pervezimo ir paskutiniai nakciai viesbucio dar neuzsakiau.

tai taip ir daryk. Įsičekinat, numetat daiktus ir varot į miestą.
Atsakyti
Laba diena merginos,
esame rezervavę bilietus į Paryžių ir galvojam tuo pačiu apsilankyti ir Disneilende. Skaitau temas ir visi kalba apie viešbučius ir kelias dienas parke. Mes planuojame vienai dienai ten važiuoti: ryte iš Paryžiaus atvažiuoti, vakare grįžti atgal į Paryžių. Kilo klausimas - kaip manot, ar tai gera mintis? Ar spėsime mes ten apgraibomis pajusti atrakcionų džiaugsmus? Ar vis dėlto reikėtų bent jau kelioms dienoms ten vykti?
Keliausime 2 suaugę be vaikų.
Atsakyti
o jei eitume į parką dvi dienas, tačiau į parką atvažinėti iš Paryžiaus? Kažkaip sunkiai gaudausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2016 01 04, 13:25)
o jei eitume į parką dvi dienas, tačiau į parką atvažinėti iš Paryžiaus? Kažkaip sunkiai gaudausi smile.gif

jūs Disnėjaus gerbėjai ar važiuojat nes visi ten važiuoja? jei tik todėl, kad visi... vienos dienos pilnai užtenka, kad pamatyti kas tai yra, nepraleiskite parado jis būna paprastai 17 arba 17,30 ir jei turėsit galimybę uždarymo šou.... jis prasideda kai užsidaro parkas ir tęsiasi apie 20 min... dėl atrakcionų pačių ten tikrai neverta važiuot na nebent į Ratatouille, bet jis Disney studios, o aplėkt abu parkus net nežinau ar įmanoma fiziškai ir tada jau tikrai jokios naudos biggrin.gif
ateičiai žinosit ar norėsit ten grįžti jau su vaikais 4u.gif
na, o jei būtumėt Disnėjaus gerbėjai tokių klausimų net nekiltų mirksiukas.gif

kada ten sakė Isila jubiliejiniai metai... jaučiu mes vėl imsim metinius bilietus biggrin.gif
Atsakyti