QUOTE(hereja @ 2015 12 30, 12:12)
Sakykit, ar yra kokiu nors "bonusu" gimtadieni svenciantiems vaikams? Is musu 13zm kompanijos dvieju vaiku gimtadieniai ispuola tom dienom.
Paskutine nakti planuojam nakvoti Paryziuje, kad vaikams bent Eifeli parodytumem. Tik turesim 5 ryto kilti ir nusigauti iki BVA, nes 9.05 jau skrydis. Koki viesbutuka parekomenduotumet, kad iki Eifelio nebutu toli ar metro stotele salia butu?
Pervezima imsim privatu kai tokia kompanija. Gal irgi galit kazka rekomenduoti? Ziuriu, tie autobusiukai 8 vietu, o mums 13 zmoniu reik.
Isila, kur buvot apsistoje Paryziuje?
Hereja, imk viešbutį prie parko pirmai nakčiai, tada atvykę ir varykit į Paryžių. Taip sutaupysit pinigų, nes pervežimas iš DLP į Paryžių brangus. Mes už 7 žmonės mokėjom, berods, 80 eur. Ir tai pigiau nei taksi.
Mes buvom apsistoję Citadines le defence Paris. 90 eur para, pusryčiai atskirai: 6 eur vaikas nuo 7 m., suaugęs 12 eur, vaikai iki 6 m. valgo nemokamai. Bet yra virtuvėlės, galima maistą ir pasišildyt.
Kuo labiau centre, tuo brangiau.
DLP - laikas yra pinigai. Jūs mokat pinigus ir tą laiką praleidžiat Paryžiuj? Ir atskridimo dieną į parką tai nepateksit. Sėdėt viešbutį nėra ko. Atskrendat, sėdat į metro, varot į Paryžių, praleidžiat vakarą prie Eifelio, paisžvalgot Eliziejaus laukuose. Na, gal praplaukiat su Batobus ir aplankot Paryžiaus katedrą, gal prie Luvro pasivaikštot. Bent jau aš planuočiausi taip. Metro kainuos kur kas pigiau nei pervežimas.
Tada atbūsit parke, paskutinę dieną visai vakare persikelsit į viešbutį prie orouosto. Bent jau aš daryčiau šitaip.
Aš naudojausi ezyshuttle ir RStransports.