Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

QUOTE(kardashiuke @ 2015 03 17, 01:15)
sveiki, mes irgi keliausim link Disneylando balandźio viduryje. bet niekaip nedaśunta kaip iś orouosto i vieśbuti nusigauti.  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tai arba imti pervezimo paslaugas, arba ilgesnis laikas, ir daugiau vargo, galite keliauti is oro uosto i Paryziu su autobusu. O is Paryziaus, ten kur jau reikia: su metro, RER ir pan. Ziurint kur vaziuosite. Mes naudojomes pervezimo paslaugomis. Galiu pasakyti, keliais eurais gaunasi tikriausiai brangiau, bet neapsakomas patogumas ir laiko taupymas.
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2015 03 17, 09:55)
Tai arba imti pervezimo paslaugas, arba ilgesnis laikas, ir daugiau vargo, galite keliauti is oro uosto i Paryziu su autobusu. O is Paryziaus, ten kur jau reikia: su metro, RER ir pan. Ziurint kur vaziuosite. Mes naudojomes pervezimo paslaugomis. Galiu pasakyti, keliais eurais gaunasi tikriausiai brangiau, bet neapsakomas patogumas ir laiko taupymas.

Susiradau pervežimo paslaugas. Įdomu pasidarė ar ten yra kažkokia stotelė su tam tikru simboliu, nes lėktuvai kartais gi vėluoja, o jie, kaip aš supratau, veš ne tik mus, bet ir daugiau žmonių, tai nesitiki, kad sedėtų ir lauktų. O gal jie laukia su keleivių sąrašu, gi ne be priežasties nurodomas skrydžio numeris??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kardashiuke: 17 kovo 2015 - 10:40
mamos, o as teisingai suprantu ?
2 suauge + 2 vaikai Disneyland viesbutis 1 naktis + parko bilietai 2 dienos ~651 svaras (927 EUR)? doh.gif
o tai ne pigiau gyventi kazkur salia ir tuos parko bilietus nusipirkti?
as niekaip tokios kainos neisivaizdavau ..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutata @ 2015 03 18, 19:37)
2 suauge + 2 vaikai Disneyland viesbutis 1 naktis + parko bilietai 2 dienos  ~651 svaras (927 EUR)?  doh.gif
as niekaip tokios kainos neisivaizdavau .....  doh.gif

Tai jus gal ziurit vasara ir pati brangiausia viesbuti? Ar tikrai uz viena nakti tokia kaina? g.gif Bet ir tai uz viena nakti daug, kazkas ne taip. Mes New York viesbuty mokejom 800e uz 4 naktis, 2suauge, 2 vaikai.

Patikrinau, na taip ir gaunasi, 1 naktis brangu, neapsimoka, nes uz papildomas nedaug dasideda. Reik laukti nuolaidu, be nuolaidu ir dar sezono metu tokios kainos. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 18 kovo 2015 - 21:51
QUOTE(kardashiuke @ 2015 03 17, 11:37)
Susiradau pervežimo paslaugas. Įdomu pasidarė ar ten yra kažkokia stotelė su tam tikru simboliu, nes lėktuvai kartais gi vėluoja, o jie, kaip aš supratau, veš ne tik mus, bet ir daugiau žmonių, tai nesitiki, kad sedėtų ir lauktų. O gal jie laukia su keleivių sąrašu, gi ne be priežasties nurodomas skrydžio numeris???  g.gif

Siaip ten tik atejus prie isejimo duru, kur i lauka jau iseit stovi ne vienas vyrukas su plansete ar lapu ar kitokia lentele ir pavarde. Kiek pastebejau dauguma buvo po seima, matyt skirtingi transferai ir viesbuciai tai vaziavo su lengvom masinom. Ir mes tame tarpe. Vieni tik vaziavo dvi seimos su vaikais, tai maciau i autobusiuka sedo
Atsakyti
QUOTE(kardashiuke @ 2015 03 17, 08:37)
Susiradau pervežimo paslaugas. Įdomu pasidarė ar ten yra kažkokia stotelė su tam tikru simboliu, nes lėktuvai kartais gi vėluoja, o jie, kaip aš supratau, veš ne tik mus, bet ir daugiau žmonių, tai nesitiki, kad sedėtų ir lauktų. O gal jie laukia su keleivių sąrašu, gi ne be priežasties nurodomas skrydžio numeris???  g.gif

Mes vaziavom su transferiu, siaip laukia, mato gi, kad lektuvas veluoja. Mes atskridom veliau, pasiskambinom, tai pasake, uz kiek laiko bus. Dazniausiai jie stovi su kortelem iskeltom, kur pavarde jusu uzrasyta.
Atsakyti
QUOTE(Rutata @ 2015 03 18, 22:37)
2 suauge + 2 vaikai Disneyland viesbutis 1 naktis + parko bilietai 2 dienos  ~651 svaras (927 EUR)?  doh.gif
as niekaip tokios kainos neisivaizdavau .....  doh.gif

oho... Aš uz 4 naktis ir lėktuvo bilietus bendroj sumoj kažkur 810 eu sumokėjau.
Papildyta:
QUOTE(Sigitano @ 2015 03 19, 00:24)
Siaip ten tik atejus prie isejimo duru, kur i lauka jau iseit stovi ne vienas vyrukas su plansete ar lapu ar kitokia lentele ir pavarde. Kiek pastebejau dauguma buvo po seima, matyt skirtingi transferai ir viesbuciai tai vaziavo su lengvom masinom. Ir mes tame tarpe. Vieni tik vaziavo dvi seimos su vaikais, tai maciau i autobusiuka sedo

QUOTE(tute28 @ 2015 03 19, 02:13)
Mes vaziavom su transferiu, siaip laukia, mato gi, kad lektuvas veluoja. Mes atskridom veliau, pasiskambinom, tai pasake, uz kiek laiko bus. Dazniausiai jie stovi su kortelem iskeltom, kur pavarde jusu uzrasyta.

Aišku, tuomet teks ieškoti savo pavardės
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2015 03 18, 19:45)
Tai jus gal ziurit vasara ir pati brangiausia viesbuti? Ar tikrai uz viena nakti tokia kaina?  g.gif  Bet ir tai uz viena nakti daug, kazkas ne taip. Mes New York viesbuty mokejom 800e uz 4 naktis, 2suauge, 2 vaikai.

Patikrinau, na taip ir gaunasi, 1 naktis brangu, neapsimoka, nes uz papildomas nedaug dasideda. Reik laukti nuolaidu, be nuolaidu ir dar sezono metu tokios kainos. rolleyes.gif

na ne, ziurejau Santa Fe unsure.gif , jis toli grazu ne brangiausias. Ir ziuriu 04.22, tai kaip ir ne vasara dar, bet turbut sezonas jau doh.gif
o kokia tikimybe, kad dar pagausiu kokia nuolaida ? ir kodel jos buna?

Papildyta:
QUOTE(kardashiuke @ 2015 03 19, 08:13)
oho... Aš uz 4 naktis ir lėktuvo bilietus bendroj sumoj kažkur 810 eu sumokėjau.
Papildyta:

o per kur Jus pirkote ir kokiom dienom?
Atsakyti
QUOTE(Rutata @ 2015 03 19, 15:36)
na ne, ziurejau Santa Fe  unsure.gif , jis toli grazu ne brangiausias. Ir ziuriu 04.22, tai kaip ir ne vasara dar, bet turbut sezonas jau  doh.gif
o kokia tikimybe, kad dar pagausiu kokia nuolaida ? ir kodel jos buna?
Papildyta:
o per kur Jus pirkote ir kokiom dienom?

mes skrendam balandžio 13-17 dienoms. Apsigyvensim Dream Castle Hotel (dar galvojau apie Magic Circus). Abu šie hoteliai veža dykai iki disneylando, bet galvoju iš bėdos galim nukeliauti tuos 2 km ax.gif didis.gif irnesakyk.gif Šiaip per booking.com užsisakiau viešbutį ir bilietus lėktuvo atskirai. Dar atskirai transferą iš oro uosto į viešbutį ir bilietus į parkus beliko užsisakyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kardashiuke: 19 kovo 2015 - 16:20
man 5 naktys Santa Fe 1 suaugęs 2 vaikai su visais bilietais į abu parkus kainavo 490eur. Išvarom po 3 dienų. tai gaunas beveik 100eur naktis. lėktuvo bilietai su air lituanica atsiėjo 870lt (valio akcijai). VEA orouostas-viešbutis 36eur.

niekada nežinai kada nuolaida bus. pasibaigs viena akcija, bus kita. bet nebūtinai tam pačiam laikui. pažiūrėkit pasiūlymus kiyom šalim. Pvz. aš užsakinėjau per prancūzų psl. Esu per airių užsakius. kur pigiau, ten imu.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 03 19, 22:56)
man 5 naktys Santa Fe 1 suaugęs 2 vaikai su visais bilietais į abu parkus kainavo 490eur. Išvarom po 3 dienų. tai gaunas beveik 100eur naktis. lėktuvo bilietai su air lituanica atsiėjo 870lt (valio akcijai). VEA orouostas-viešbutis 36eur.

niekada nežinai kada nuolaida bus. pasibaigs viena akcija, bus kita. bet nebūtinai tam pačiam laikui. pažiūrėkit pasiūlymus kiyom šalim. Pvz. aš užsakinėjau per prancūzų psl. Esu per airių užsakius. kur pigiau, ten imu.

oho!!! kaip pigiai VEA veža, gal čia vėl kokią akciją aptikot g.gif g.gif ir ar tas VEA veža tiesiai iki viešbučio? Nes aš beskaitinėdama supratau, kad jie veźa į kažkokį sustojimą prie disneylando, o iš jo tada dar reikia iki viešbučio nukeliauti. Aš nusižiūrėjau supershuttle.fr suaugusiam į vieną pusę 35 eu, o vaikui 15 eu.
Bet viešbutį tai tikrai pigiai gavot ir dar su visais bilietais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Perskaičiau visą temą. Ačiū, merginos, už patarimus 4u.gif Bet disneyland tinklalapyje dar nesigaudau lotuliukas.gif

Sugalvojome ir mes nustebinti vaikus bei pabėgti nuo sotaus Velykų stalo. Viskas įvyko extra doh.gif O dabar suku galvą, kaip čia viską susidėliojus.. Mes skrendame per pačias Velykas (gausis dvi pilnos ir viena pusinė diena). Gyvensime netoli parko, bet ne priklausančiuose viešbučiuose. Viešbučio info rašo, kad parduoda bilietus į parką, bet temoje perskaičiau, kad visgi reiktų pirkti internetu...

Kada jie atostogauja: nuo balandžio 5 d?
Kur rasti jų darbo dienas? Pas juos pls., suvedus bilietus, kainas rodo, bet pvz fnac.com tik iki kovo 31.

Tikiuosi, parkas dirbs Velykų antrą dieną g.gif

Atsakyti