Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

QUOTE(Isila @ 2014 01 28, 18:53)
Aš irgi svarsčiau šį varinatą. Galvojau gal pigiau bus? Bet ne. Iš kitos pusės, gal ir įdomu taip. gaila nėra kokio greitojo traukinio.

nėra to tokio nuovargio, keliaujant autobusu su ekskursija. Jei kas nenorit skraidyti, tai tikrai verta išbandyt tą kelionę apie kurią čia merginos kalbėjo. Nes šiaip ar taip važiuojant tikrai norisi pamatyti daugiau. Be to, aš esu vykusi į Legolendą - Heidę, tai ten vaikų būna ir jiems kartu labai smagu, organizuojamos mini programėlės, žaidimai tai kelionė neprailgsta. Manau ir Disneilende tas pats. Tikrai neverta save apkraut visom tom paieškom...
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 01 28, 18:53)
Aš irgi svarsčiau šį varinatą. Galvojau gal pigiau bus? Bet ne. Iš kitos pusės, gal ir įdomu taip. gaila nėra kokio greitojo traukinio.

Manau, kad tikrai pigiau su autobusu, mes kaip jau minejau planuojam išleisti 2548Lt trims žmonėms
Atsakyti
Kadangi mūsų kelionės tiklas būna būtent tik Disneilendas, tos ekskursinės kelionės kol kas netinka. Gal kai vaikai parodys susidomėjimą kažkuo daugiau nei Disneilendu biggrin.gif O dabar irnesakyk.gif svarstau apie Legolendą, bet irgi norėčiau kelionės būtent ten. Arba su savo mašina aplankyti ir pakeliui kažkur užsukti.

Autobusu nėra pigiau, nes, kaip minėjau, kelionės skirtingos. Mūsų tikslas - Disneilendas. Ir tik Disneilendas. Mano vaikams ten 1 dienos neužtenka. Šiuo atveju mes važiuojam 7 dienom ir visas dienas būsime ten.

O šiuo atveju lyginau maršrutinio autobuso Kaunas -Paryžius bilietų kainą biggrin.gif

O paieškos man malonumas biggrin.gif tarsi dalis kelionės biggrin.gif planavimo džiugesys hihihi.gif

Va, dabar planuoju užsakinėt kur pietausim. Tai net spirgu visa hihihi.gif Leidžia užsakinėt likus 60 dienų, o man reikia balandžio 6 - tai. Ketinu vaikus vestis į pietus su veikėjais, o ten bus speciali tema, noriu ją sužinot. Žinodama temą, paruošiu autografų knygas.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 01 30, 14:05)
Kadangi mūsų kelionės tiklas būna būtent tik Disneilendas, tos ekskursinės kelionės kol kas netinka. Gal kai vaikai parodys susidomėjimą kažkuo daugiau nei Disneilendu biggrin.gif  O dabar irnesakyk.gif svarstau apie Legolendą, bet irgi norėčiau kelionės būtent ten. Arba su savo mašina aplankyti ir pakeliui kažkur užsukti.

Autobusu nėra pigiau, nes, kaip minėjau, kelionės skirtingos. Mūsų tikslas - Disneilendas. Ir tik Disneilendas. Mano vaikams ten 1 dienos neužtenka. Šiuo atveju mes važiuojam 7 dienom ir visas dienas būsime ten.

O šiuo atveju lyginau maršrutinio autobuso Kaunas -Paryžius bilietų kainą biggrin.gif

O paieškos man malonumas biggrin.gif  tarsi dalis kelionės biggrin.gif planavimo džiugesys hihihi.gif

Va, dabar planuoju užsakinėt kur pietausim. Tai net spirgu visa hihihi.gif Leidžia užsakinėt likus 60 dienų, o man reikia balandžio 6 - tai. Ketinu vaikus vestis į pietus su veikėjais, o ten bus speciali tema, noriu ją sužinot. Žinodama temą, paruošiu autografų knygas.

o as mirciau, jei kas mane verstu tai daryti smile.gif man dziaugsmas yra galeti nedirbti per atostogas, o darbus turi atlikti profesionalai. Geriau pati kol kiti krapštosi su kreivais šleivais rankdarbiais pasistengsiu daugiau uždirbti ir uzsisakyti visa keliones paketa, tokios kokios noriu. Bet cia turbut kiekvienam savo smile.gif Džiugu, kai žmonės turi daugybę laiko
Atsakyti
QUOTE(LaukinesRozes @ 2014 01 30, 16:03)
o as mirciau, jei kas mane verstu tai daryti smile.gif man dziaugsmas yra galeti nedirbti per atostogas, o darbus turi atlikti profesionalai. Geriau pati kol kiti krapštosi su kreivais šleivais rankdarbiais pasistengsiu daugiau uždirbti ir uzsisakyti visa keliones paketa, tokios kokios noriu. Bet cia turbut kiekvienam savo smile.gif Džiugu, kai žmonės turi daugybę laiko

man netinka tai, ką siūlo tame "pakete". Pvz ar siūlo LT agentūros kelionę tik į Disneilendą? Ne. Tada kitos išeities nebelieka. Be to, už tą darbą profesionalams tenka ir papildomai sumokėti biggrin.gif Jei pats užsakinėsi bilietus, bus pigiau, jei per agentūrą, teks papildomai porą šimtų palikt. O su darbu ir patirtis ateina. Kai pagalvoju kiek liapsusų padariau su pirma kalione hihihi.gif irnesakyk.gif bet užtat dabar žinau kaip geriau, lengviau, patogiau ir, kaip už tą patį pigiau.

Aš per pirmą kelionę nesigaudžiau, tai ėjau į agentūrą, prašiau, kad kelionę užsakytų doh.gif o jie padarė tą patį ką dabar darau pati hihihi.gif

vat paketą imčiau, jei tai būtų poilsinė kelionė kokion Turkijon. Kad galvos nekvaršint biggrin.gif tada tai taip... vacation4.gif
Atsakyti
O man tai įdomu planuoti atostogas ax.gif
Skaityti atsiliepimus, žiūrėti, kas kokiame viešbutyje gyveno, kokias vietas aplankė, ką siūlo pamatyti. Tai kaip narkotikas šaltu žiemos metu Lietuvoje: atsiverti viešbučių užsakymų puslapius, "pakeliauji" ir nuotaiką pasitaisai, šilčiau pasidaro. Laiko tai suvalgo daug, bet paskui ir kelionė atperka.

Už tokį darbą agentūros ima pinigus - jei gai tai pasidaryti pats, kodėl gi ne smile.gif Paskui gali palyginti, kiek būtų kainavę su agentūra ir kiek be jos. Bet jei jau kas nepavyksta, kaltinti gali tik save.

Beje, viena akim užmačiau dabar moksleivių atostogų kelionėms agentūros nuolaidas siūlo ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 01 30, 12:05)

Isila, Inventions cia? Ir ta tema kasdien buna ar tik savaitgali?
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2014 01 31, 10:40)
Isila, Inventions cia? Ir ta tema kasdien buna ar tik savaitgali?

Tik sekmadieniais, čia Inventions Sunday brunch. Pernai buvom Enchanted forest, tai buvo Pukuitukas su draugais, viso sutikom 10 veikėjų, buvo labai smagu ir skanu. Ir brangu.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 01 31, 09:58)
Tik sekmadieniais, čia Inventions Sunday brunch. Pernai buvom Enchanted forest, tai buvo Pukuitukas su draugais, viso sutikom 10 veikėjų, buvo labai smagu ir skanu. Ir brangu.

Aisku, teisingai isidemejau vadinasi... Nepakliusim mes, nes vidury sav eisim ten. Niu kita kart rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2014 01 31, 11:11)
O man tai įdomu planuoti atostogas  ax.gif
Skaityti atsiliepimus, žiūrėti, kas kokiame viešbutyje gyveno, kokias vietas aplankė, ką siūlo pamatyti. Tai kaip narkotikas šaltu žiemos metu Lietuvoje: atsiverti viešbučių užsakymų puslapius, "pakeliauji" ir nuotaiką pasitaisai, šilčiau pasidaro. Laiko tai suvalgo daug, bet paskui ir kelionė atperka.

Už tokį darbą agentūros ima pinigus - jei gai tai pasidaryti pats, kodėl gi ne smile.gif Paskui gali palyginti, kiek būtų kainavę su agentūra ir kiek be jos. Bet jei jau kas nepavyksta, kaltinti gali tik save.

Beje, viena akim užmačiau dabar moksleivių atostogų kelionėms agentūros nuolaidas siūlo  ax.gif

Kai važiuoja moksleivių atostogų metu, būna dažniausiai viena naktis autobuse. O šito man jau nesinori.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2014 01 31, 12:27)
Aisku, teisingai isidemejau vadinasi... Nepakliusim mes, nes vidury sav eisim ten. Niu kita kart  rolleyes.gif

tai galit šiaip į Inventios nueit, vakare ten irgi veikėjai būna.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2014 01 31, 11:59)
tai galit šiaip į Inventios nueit, vakare ten irgi veikėjai būna.

Eisim eisim, butinai... Tik gaila, kad i temini nepakliusim. Bus smagu vis vien. Ir jau maisto foto Isila jusu vien vilioja biggrin.gif
Atsakyti