Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

QUOTE(Sigitano @ 2015 02 27, 12:38)
Isila, Jūs jau esate su šiais transferais važiavusi? Viskas gerai su jais?

mano bus 4-ta kelionė su jais. Mėgsta viršyt greitį, bet paslaugūs, mašinos geros. Nieko neturiu blogo pasakyt.
Tik šįkart mes iš CDG į DLP važiuosim su VEA, nes jie paskelbė akciją, kad antras vaikas nemokamai, tai man pigiau gaunas. Na ir išbandydim Disney autobusą.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 02 25, 20:34)
kažkas važiavo, bet nepamenu kas. Lyg temoj yra, reiktų paieškoti.

Galiu parekomenduoti puiku zmogu su kuriuo mes i Disney vaziavom, jis Paryziuje gyvena ir teikia vairuotojo-gido paslaugas, mums po 15 Euru kainavo, buvome keturese, su juo galima pastu susisiekti tourism.france.paris@gmail.com
Atsakyti
Na mes vakar ivykdem 100 % programa Disney parke, siandien laukia Studio. Manau , kad zmoniu buvo mazai, nes beveik niekur nelaukem eilese. Kur jau rase, kad 15-20 min tai emem fastpass ir per ta laika naudojomes kitom pramogom. Nes fastpas ilgiausiai po pusvLandzio jau galedavai eiti. ilgiausiai laukem pas princeses, gal valanda. Bet kad jau dauguma buvom praeje tai merginos ryzosi laukti. Mes tik tikejomes, kad susitikimas su keliom princesem buna, o pasirodo tik su viena.
Ir nemazai uzdarytu atrak ionu renovacijai, gal del to dar ramiai viska spejom.
Atsakyti
Su princesėm valanda laukimo - WOW. Niekad nemačiau mažiau nie 1,5h. Net prie Auksplaukės tiek laukėm.

Kaip tas Swing into spring? Veikėjų daug matėt?

Mum liko 9 dienos yahoo.gif yahoo.gif

dar liko sudėliot planus, kur eit, ką pamatyt, kokie laikai. Labai noriu su kiškiais iš Bambi nusifotkint. Lyg ir Merida yra. Nematėt?

Kaip kitiuosi, kad ir mum žmonių bus mažai wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 03 13, 11:32)
Su princesėm valanda laukimo - WOW. Niekad nemačiau mažiau nie 1,5h. Net prie Auksplaukės tiek laukėm.

Kaip tas Swing into spring? Veikėjų daug matėt?

Mum liko 9 dienos yahoo.gif yahoo.gif

dar liko sudėliot planus, kur eit, ką pamatyt, kokie laikai. Labai noriu su kiškiais iš Bambi nusifotkint. Lyg ir Merida yra. Nematėt?

Kaip kitiuosi, kad ir mum žmonių bus mažai  wub.gif  drinks_cheers.gif

Merida? Mano merginos su ja fotkinosi paviljone smile.gif tiesa pasakius rase kad 90 min pas princese bet man atrodo, kad nebuvo tiek laukimo. O siandien Ratatoulle du kartus praejom. Pirma karta apie pusvalandi laukem , antra rase 45 min bet labai greit praejo kazkaip. ZodIu super!!! Siandien studios mus pakerejo Hollywod viesbutis. Nerealus atrakcionas!
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2015 03 13, 23:13)
Merida? Mano merginos su ja fotkinosi paviljone smile.gif tiesa pasakius rase kad 90 min pas princese bet man atrodo, kad nebuvo tiek laukimo. O siandien Ratatoulle du kartus praejom. Pirma karta apie pusvalandi laukem , antra rase 45 min bet labai greit praejo kazkaip. ZodIu super!!! Siandien studios mus pakerejo Hollywod viesbutis. Nerealus atrakcionas!

oi kaip noriu ratatoulle išbandyt. aš ir staliuką rezervavau chez remy.

tower of terror nebuvim. vaikai bijo.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 03 14, 00:16)
oi kaip noriu ratatoulle išbandyt. aš ir staliuką rezervavau chez remy.

tower of terror nebuvim. vaikai bijo.

Maniskes nuejo ir nieko, labai ispudi paliko. Mus labiau isgasdino crush coaster, tas tip Nemo vandenyno. Msn tai jis labai jau daug adrenalino sukrle. Tikrjausi tokio ramaus, gal greito ir smagaus, tarp zuvyciu smile.gif o ten kaip vandenyno gelmese. Po jo jau nesinorejo daugiau adrdnalino nei man, nei mano mazajai. Tsi mes djom ratatoule antra kart, o MB su vyresnele ejo i Race.
O siaip tam restorane Chez remy siandien visai spytusciai buvo tuos kelis kartus, kai ziurejom.
Na ka, ryt Paryzius. Eifelis, katedra ir gal dar kazkas. Nemeluosiu, as tai labai i Monmartra noriu, jauciu ten vaikus nusitempsiu, nes daugiau nelabai zinau kas jiem apart Eifelio idomu. O mes visur buve smile.gif
Atsakyti
Sveiki, patarkit tinklapį, kur pirkti bilietus į parką ir ar pasirenkant kitą šalį-ne Lietuvą- ar nerizikinga?
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Kvota9 @ 2015 03 16, 10:04)
Sveiki, patarkit tinklapį, kur pirkti bilietus į parką ir ar pasirenkant kitą šalį-ne Lietuvą- ar nerizikinga?
Ačiū.

Puslapis www.fnac.com niekas nerizikinga, ka tik isbandem, vakar grizom. Ten nereikia salies pasirinkti, tiesiog perkat kaip pas mus per bilietai.lt ar panasiai
Atsakyti
Ačiū. Tik kad visų bilietų galiojimo laikas iki 2015-03-31, o mes važiuojam 2015-04-08. Tai praktiškai paskutiniu momentu gausis kad pirksim?
Atsakyti
QUOTE(Kvota9 @ 2015 03 16, 11:35)
Ačiū. Tik kad visų bilietų galiojimo laikas iki 2015-03-31, o mes važiuojam 2015-04-08. Tai praktiškai paskutiniu momentu gausis kad pirksim?

Vadinasi bus kiti pasiulymai smile.gif be to busit per atostogas, tiketina, kad bus brangesnes ir kainos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigitano: 16 kovo 2015 - 11:10
sveiki, mes irgi keliausim link Disneylando balandźio viduryje. bet niekaip nedaśunta kaip iś orouosto i vieśbuti nusigauti. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti