Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

QUOTE(Sigitano @ 2015 02 09, 11:42)
Ačiū, lauksiu žinių. Nes esmė tame, kad ten reikia suvesti duomenis ir adresą, ir jau parašyta šalis France, negali keisti, jei pakeiti šalį, keišiasi ir pasiūlymas.

atsakymas

Are these the Mini Magic ones ? If so yes you can just print them off and leave France as your country.
Also you can buy them on other sites like Fnac and print them off - They also have avery special price on there for tickets for Feb visits - starts at 37€
http://www.fnacspect...PARIS-DISN3.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 09 vasario 2015 - 13:22
Ir kaip suprantu, paprastom darbo dienom parkas dirba trumpiau gerokai, tik iki 19 val? Maziau zmoniu, bet dirba trumpaiu?

Ir dar nor4jau paklausti, o kur tas Dream vyksta? Kas ten tokio? Kaip suprantu irgi kazkoks sou? Is kur jis geriausiai matosi?
Oi visokiu kvailu klausimu uzduodu cia, bet visada megstu pasiruosti, kad paskui butu ramu ir viska zinociau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2015 02 09, 21:42)
Ir dar nor4jau paklausti, o kur tas Dream vyksta? Kas ten tokio? Kaip suprantu irgi kazkoks sou? Is kur jis geriausiai matosi?
Oi visokiu kvailu klausimu uzduodu cia, bet visada megstu pasiruosti, kad paskui butu ramu ir viska zinociau smile.gif

https://www.youtube....h?v=glNjMOXSL7k
Prie pat princesiu pilies. Tikrai verta, ispudingas sou. bigsmile.gif
Atsakyti
O Pačiame parke patiems, be fotografų fotografuoti galima?
Atsakyti
QUOTE(Kvota9 @ 2015 02 21, 13:45)

žinoma galima
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2015 02 09, 22:42)

šou yra kažkas nepakartojama, jis yra prie pagrindinės pilies, tiksliau pilis tampa kaip dideliu ekranu, matosi labai gerai ir esant toliau,: prasideda jis kai uždaromas parkas, jei parkas dirba iki 22.00 valandos, vadinas šou prasidės 22.00 valandą 4u.gif

QUOTE(Kvota9 @ 2015 02 21, 12:45)

žinoma, kad galima, ten ne visur tie fotografai yra, realiai tik tam tikrose vietose, bet ir ten galima fotografuoti patiems 4u.gif

laukiu nesulaukiu šeštadienio wub.gif
Atsakyti
todėl ir keliausim į Paryžių. Nesinori didelių atstumų, kurių jie neįveiks. Nesinori eiti ten, kur jiems bus visiškai neįdomu. Nes bus zyzimas hihihi.gif Jei varyčiau su vyru, gal būtų lengviau. Dabar suplanavom Eifelį, Paryžiaus katedra, Luvras (bet į vidų neisim), Eliziejaus laukai, pasiplaukiojimas Sena. O be to, kelionė į Disneilendą ir yra mamos poreikia blush2.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 02 22, 17:31)
todėl ir keliausim į Paryžių. Nesinori didelių atstumų, kurių jie neįveiks. Nesinori eiti ten, kur jiems bus visiškai neįdomu. Nes bus zyzimas hihihi.gif Jei varyčiau su vyru, gal būtų lengviau. Dabar suplanavom Eifelį, Paryžiaus katedra, Luvras (bet į vidų neisim), Eliziejaus laukai, pasiplaukiojimas Sena. O be to, kelionė į Disneilendą ir yra mamos poreikia  blush2.gif hihihi.gif

Mes emem tura, man visai patiko. Bet cia toks variantas, kai norisi kaip sakant ant greicio paziuret miesta biggrin.gif Butinai reiks sugrizt, bet turbut be vaiku, prasieit neskubant visur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 22 vasario 2015 - 20:41
QUOTE(tute28 @ 2015 02 22, 20:38)
Mes emem tura, man visai patiko. Bet cia toks variantas, kai norisi kaip sakant ant greicio paziuret miesta biggrin.gif Butinai reiks sugrizt, bet turbut be vaiku, prasieit neskubant visur.

tai va, kad tokios kelionės man geriau be vaikų arba tada reik jungti laisvą rėžimą.
Atsakyti
gal yra keliavusiu savo automobiliu ir gal galetumete parasyti kokiu marsrutu vaziavote, kur nakvojote, pliusus minusus 4u.gif ?
mes noretumeme vaziuoti birzelio men. su dviem vaikais 5 ir 7 metu, bet kosmosas man kolkas susigaudyti kas ir prie ko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2015 02 25, 18:38)
gal yra keliavusiu savo automobiliu ir gal galetumete parasyti kokiu marsrutu vaziavote, kur nakvojote, pliusus minusus  4u.gif  ?
mes noretumeme vaziuoti birzelio men. su dviem vaikais 5 ir 7 metu, bet kosmosas man kolkas susigaudyti  kas ir prie ko  unsure.gif

kažkas važiavo, bet nepamenu kas. Lyg temoj yra, reiktų paieškoti.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 01 08, 18:03)
Aš pirmyn atgal už 3 asm. mokėjau 175eur. su RStransports. tai realiai tas pats gaunasi.

Isila, Jūs jau esate su šiais transferais važiavusi? Viskas gerai su jais?
Atsakyti