Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

QUOTE(Eliza @ 2015 01 13, 14:47)
Viesbuti dabar radom visiems keturiems tik uz nepilnus 800Eur per bookinga, bet jis tik ju partneriu viesbutis. Tai tuomet reiks atrskirai pirkti bilietus. Bet jauciu vistiek pigiau gausis. Nes jeigu imam Disney viesbuti, tai kaina 3000Eur gaunasi doh.gif

Disney turi ne vieną viešbutį - Davy Croocket ranch, atvykstantiems savo transportu, pigiausiai Santa Fe ir Cheyenne, tada Sequoia Lodge, New Port bay, New York ir Disneyland hotel, katras yra brangiausias. Pvz man Sanra Fe 1 suaugęs 2 vaikai 6 naktys/7 dienos atsiėjo 550 eur. Šįmet vėl Santa Fe 5 naktys/6 dienos 460 eur.

Man nė karto pigiau nesigavo perkant bilietus ir viešbutį atskirai pigiau.
Atsakyti
Mes vaziavom 5kiom dienom. 2 dienos kaip ir prarandamos, nes vietoj buvom jau vakarop, apie pietus jau judejom link oro uosto. Turejom tris pilnas dienas, bet viena vaziavom ekskursija po Paryziu. Mazokai buvo dvieju dienu, va 3 pilnos jau jau visai nieko. Bet kad nebegant/megaujantis pasibut, tai manau mums reiktu pilnu 4dienu. Bet 3pilnos viska gerai suplanavus jau galima sakyt pakankamai.
Atsakyti
mum dabar gan neblogai gaunas. leidžiamės 12.05, išvykstam, berods, apie 14 val. Tai viso buvau nusprendus imti 7 dienas, tuomet gautųsi 5 pilnos dienos, vienas geras pusdienis ir rytas. Ale kad nesigavo, pilnas viešbutis buvo. tai dabar 5 naktis Santa Fe ir dvi naktys Paryžiuj.

va kai pirmą kartą skridom, tai padarėm tokią klaidą doh.gif pirmą dieną atvykom apie 16 val. tik, o paskutinę išvykom 11 val ryte, nepasižiūrėjom ir praradom dvi dienas iš 5 doh.gif nekartočiau tokios klaidos.
Atsakyti
Na, mes visgi uzsisakem Dream Castle hotel viesbuti, o bilietus teks pirkti. Is viso busim 4 dienas.Nusprendem pirmam kartui pabuti Disneylande 2 dienas. Vaikai nedideli, gal uzteks g.gif Parasyta, kad tam viesbuty bus galima nusipirkti bilietus, tai kazin ar geriau pirkti is anksro, ar ten, gal bus kokia nuolaida? Ir dar, sake kad vienas parkas daugiau vaikams, kitas vyresniems labiau. Ar tikrai taip? Tai gal mums su vaikais uztektu tik i ta, kur joms labiau pritaikyta? Zodziu, iki kovo dar daug laiko, teks aiskintis smile.gif Busiu dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eliza: 13 sausio 2015 - 22:47
Tik iš anksto, nes kasose labai brangu. Žiūrėkit pasiūlymų, šeimyninių bilietų. Viešbučiuose jokios nuolaidos nebus.

Ten yra du parkai: Disneyland park ir studios. Šiaip atrakcionų vaikam tinkamesnių yra Disneyland park, bet studios labai faini show. Bet jaučiu, jei trumpam, rinkčiausi tik vieną parką. Tuomet ir bilietai bus pigiau. Mes tai labai daug lakstom tarp tų parkų hihihi.gif Studios atrakcionai kiek kitokie, bet geri, faini, daugiau tokie thrill rides. Youtubėj pažiūrėkit, susidarysit įspūdį kas labiau tinka. Disneyland park paradas ilgesnis, fainesnis, pačių atrakcionų daugiau. Dėmesio verti abu, bet žiūrėkit pagal vaikus.
Papildyta:
na va, kokią info radau šįryt paskelbtą

From the 5th to the 31st of March if you buy an adult ticket on the Disney France site you can have a childs ticket (under 12s) for free

Tickets start at 45€ 1 day/1 park weekdays up to 70€ 1 day/2 parks weekend
and here's the Disney page where you can buy them
http://parc.disneyla...nt-gratuit.html
Atsakyti
Isila, labai aciu uz tiek naudingos informacijos 4u.gif
Dabar bus taip nekantru laukti kovo galo doh.gif biggrin.gif Dar bandysiu uzsisakyt kokia kavinuke. Kiek suziurejau, tik sita Auberge de Cendrillonmums su veikejais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eliza: 14 sausio 2015 - 13:08
QUOTE(Eliza @ 2015 01 14, 13:00)
Isila, labai aciu uz tiek naudingos informacijos 4u.gif

prašom wink.gif kada važiuojat? Mes kovo 22. Viešbutis yra, bilietai yra, skrydis yra, photopass yra, autografų knygų negaminsiu, transportas užsakytas. Liko 68 dienos, o man norisi greičiau.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 01 14, 13:03)
prašom wink.gif kada važiuojat? Mes kovo 22. Viešbutis yra, bilietai yra, skrydis yra, photopass yra, autografų knygų negaminsiu, transportas užsakytas. Liko 68 dienos, o man norisi greičiau.

Mes kovo 28-balandzio 2 busim 4u.gif O kas yra photopass blush2.gif Kazin mano merginos noretu rinkt autografus ar ne, jauciu reiks tada eilese laukti. Ir kavine uzsakyt tai teks laukti kol du menesiai iki atvykimo liks. Kazin yra sansu gauti vieta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eliza: 14 sausio 2015 - 13:14
Photopass - tai tokia kortelė nuotraukom rinkti. Šiaip viena foto apie 15 eur. Photospass kainuoja 49.99 eur ir į ją kelia visas tavo foto iš karuselių ar susitikimų su veikėjais, kur yra parko fotografas. Viskas priklauso nuo to, kiek jūs realiai fotografuositės. Žinant, kad mano vaikam reikia visų foto iš karuselių ir su veikėjais tikrai fotografuosis, mes imam, nes mum atsipirks.

Tai kad ten visur eilės, ne tik prie veikėjų, visur teks laukti. Pas princeses dažniausiai apie 1,5-2 val būna. Va, kai Elsa ir Ana buvo, tai eilė buvo iki 5 val laukimo bigsmile.gif gerai, kad mano bernai hihihi.gif jokio susidomėjimo princesėmis. Maniškiai mielai renka autografus, nori fotografuotis, eiti pabendrauti, jiems labai patinka.

Vietą kavinėse gausit be problemų. Bet aš visada irgi užsakau iš anksto, kad mažiau laukti reiktų. Kur planuojat eit?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 01 14, 13:27)
Photopass - tai tokia kortelė nuotraukom rinkti. Šiaip viena foto apie 15 eur. Photospass kainuoja 49.99 eur ir į ją kelia visas tavo foto iš karuselių ar susitikimų su veikėjais, kur yra parko fotografas. Viskas priklauso nuo to, kiek jūs realiai fotografuositės. Žinant, kad mano vaikam reikia visų foto iš karuselių ir su veikėjais tikrai fotografuosis, mes imam, nes mum atsipirks.

Vietą kavinėse gausit be problemų. Bet aš visada irgi užsakau iš anksto, kad mažiau laukti reiktų. Kur planuojat eit?

Tai cia kaip suprantu irgi reikia papildomai uzsisakyt smile.gif
O eiti gal bandysim i Auberge de Cendrillonmums g.gif Ar kazka geriau rekomenduotumet. Skaitau dabar skersai isilgai viska biggrin.gif Uzknisiu su klausimais blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliza @ 2015 01 14, 13:41)
Tai cia kaip suprantu irgi reikia papildomai uzsisakyt smile.gif
O eiti gal bandysim i Auberge de Cendrillonmums  g.gif Ar kazka geriau rekomenduotumet. Skaitau dabar skersai isilgai viska biggrin.gif Uzknisiu su klausimais blush2.gif  doh.gif

Auberge de cedrilion - pietūs su princesėm, labai brangu ir gurmaniška. na, nevalgūs ir išrankūs vaikai liks absoliučiai nevalgę, maistas visai ne vaikiškas. Bus pora princesių, princas ir dvi pelės iš Pelenės.
Mes eisim į Inventions, brangu, bet ne taip. Bufetas - valgai kiek nori. Veikėjai pagrindiniai ' mikis, minė, donaldas ir tt. Yra dar Sunday brunch, bųna sekmadieniais, dar brangiau, bet teminiai, labai įdomu.

Ir Cafe Mickey - table service, set menu, brangu, veikėjai pagrindiniai.

Mano planuose Inventions, Rainforest cafe, Hakuna matata, Lucky nugget, Toad hall, Plaza gardens, Earl of sandwich.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 01 14, 13:49)
Auberge de cedrilion  - pietūs su princesėm, labai brangu ir gurmaniška. na, nevalgūs ir išrankūs vaikai liks absoliučiai nevalgę, maistas visai ne vaikiškas. Bus pora princesių, princas ir dvi pelės iš Pelenės.
Mes eisim į Inventions, brangu, bet ne taip. Bufetas - valgai kiek nori. Veikėjai pagrindiniai ' mikis, minė, donaldas ir tt. Yra dar Sunday brunch, bųna sekmadieniais, dar brangiau, bet teminiai, labai įdomu.

Ir Cafe Mickey - table service, set menu, brangu, veikėjai pagrindiniai.

Mano planuose Inventions, Rainforest cafe, Hakuna matata, Lucky nugget, Toad hall, Plaza gardens, Earl of sandwich.

Na va, kaip gerai, kad papasakojot, o tai vaikai nevalgus, tikrai butu buve negerai 4u.gif Gal tuomet ir mes i Inventions. O uzsisakot i visus is anksto, ar tik kur su personazais g.gif Ir taikot ant pietu ar geriau kitu laiku?
Atsakyti