Įkraunama...
Įkraunama...

Disneilendas

Aš kaip supratau galima ir kasose prie įėjimo sumokėti visą sumą, gauni laikinus bilietus ir varai į pasų skyrių. Užtrunka mažiausiai 45 min ir iki 1.5 val. Nes ten nuotraukas daro, pildai anketas ir niekas ypatingai neskuba dirbti.

Vis žadu pirkti, bet paskutinį kartą buvau ten prie kelis metus. Traukia, bet neypatingai. Per tuos metus aplankėme visus populiariausius Europos atrakcionų parkus.
Pagal atrakcionų lygį ir eiles į visai elementarius atrakcionus Disneylandas stipriai atsilieka nuo kitų parkų. Bet nei vienas parkas neturiu tokios atmosferos wub.gif ir personažų.
Pvz. šią vasarą buvome Europa Parke - nerealu. 3 dienų neužteko, kad viską apeiti ir visus šou apžiūrėti. Apipavidalinimas parko beje irgi įspūdingas, įtiks visiems skoniams.

Bet jų paradas silpnas, personažų nerasta, vaikšto ten princesės ir peliukai, bet net netraukia fotkintis su jais. Gal ir gerai, nes daug laiko sutaupėme ir pinigų (nes parduotuvėse net vaikai nieko nenorėjo pirkti).

Mūsų šeimos išvada - į Europos parką važiuosime kasmet dėl atrakcionų. O į Disneylandą - tik dėl atmosferos ir personažų.

QUOTE(Isila @ 2014 10 26, 20:41)
esmė tokia - varai į parką, perki bilietą vienai dienai, įeini į parką, trauki į pasų skyrių, ten perki pasą, iš kurio minusuoja  tavo bilieto kainą. Eilių būna visokių, esu mačius ir labai ilgų, ir trumpų. Bet eilės būna.
Atsakyti
Aš norėjau paklausti ne pirmus metus važiuojančių ir nuolaidas į Disneilendą sekančių. Kokių nuolaidų būtų galima tikėtis prieš Kalėdas? Aišku, niekas negali pasakyt tiksliai ką pasiūlys Disneilendas, bet pvz kokios maždaug nuolaidos buvo pernai ?

Arba apskritai, kokia nuolaidą į Disneilendą jau yra verta dėmesio? Pvz. 3 dienos už 2 dienų kainą (čia tik įėjimo bilietai). Verta pirkti ar laukti prieškalėdinių nuolaidų?

Mane domina tik įėjimo bilietų kainos. Kad ir kaip norėtume ir gyventi Disneilende, bet mūsų šeimai tai per brangu... Galvojame apsistoti kur nors apartamentuose netoliese. Gal kas turite patirties? Gal galite rekomenduoti kokius apartamentus?
Atsakyti
deja, bilietų kainų neseku. O nuolaidos keičiasi, gali būti bet kokia, niekad neatspėsi. Kalėdinis laikotarpis brangus ir be akcijų daug važjuoja. Realiai belieka tik sekti ir kai kaina tenkina, imti.

Mes visada apsistojam diney viešbuty, tai nieko konkretsus nežinau. bet šiaip pataria ieškotis per vieną stotelę nuo parko, aplink val d'europe, berods.
Atsakyti
QUOTE(Alls @ 2014 10 28, 08:59)
Galvojame apsistoti kur nors apartamentuose netoliese. Gal kas turite patirties? Gal galite rekomenduoti kokius apartamentus?

Ieškokite aplink vietovę Marne La Vallée arba Serris, būna gana gerų pasiūlymų. Aišku, klausimas ar būsite su mašina, ar bandysit važiuoti autobusu. Su mašina tai visai lengva nusigauti iki paties Disneilendo, bet iš ten ir autobusai gan gerai sureguliuoti. Mes vieną naktį gyvenom Adagio Marne La Vallée - Val d'Europe, turėjom kambarį su virtuvėle, be galo patiko - baseinas labai fainas, mano undinėlėms buvo pagrindinis dalykas.
Atsakyti
na va jau ir pati išsiaiškinau biggrin.gif geriausia turėti bilietą vienai dienai į vieną parką ar abu ( dviems dienoms bilietai nekeičiami į metinius) tada nereikės dar stovėti kasose, kad nusipirkti ir jau viduj droži tiesiai keistis... įleis nuo 9.30 ir labai atsiprašo, kad ne nuo 8, nes turintys metinius pasus eina nuo 8, bet tik antrą dieną biggrin.gif 4u.gif pasiėmėm viešbutį šalia trims dienoms, nuo šių Kalėdų visi metai skirti Prancūzijai vis užsukant į Disneilendą wub.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus. 4u.gif
Tik aš[I], kokį viešbutį pasirinkote?
Atsakyti
QUOTE(Alls @ 2014 10 29, 10:48)
Ačiū už atsakymus.  4u.gif
Tik aš[I], kokį viešbutį pasirinkote?

šį sykį šitą, nes važiuojam Kalėdoms, tai neapsikrausiu gaminimu blush2.gif sekantį sykį pasižiūrėjau jau kykutes įdėtą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tik as @ 2014 10 29, 12:27)
šį sykį šitą, nes važiuojam Kalėdoms, tai neapsikrausiu gaminimu blush2.gif sekantį sykį pasižiūrėjau jau kykutes įdėtą biggrin.gif

o kaip nuo viešbučio iki Disneilendo važiuosite? Taip pat ir nuo oro uosto iki viešbučio?
Aš svarstau automobilio nuomos klausimą. Mūsų 5 žmonės - pilnas ekipažas. Gal kas skaičiavot kas ekonomiškiau gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(Alls @ 2014 10 29, 16:34)
o kaip nuo viešbučio iki Disneilendo važiuosite? Taip pat ir nuo oro uosto iki viešbučio?

Pasižiūrėjau - mano nuorodoje duotas viešbutis organizuoja "nemokamus pervežimus iki už 3 km esančio pramogų parko „Disneyland Paris“." Gal ir kiti viešbučiai turi tokią paslaugą, tik reikia žiūrėti nuostatuose.

Įvažiavimas į Disneylandą irgi yra mokamas, turėkit omeny, jei ruošiatės važiuoti mašina. Kai gyvenom Disneyland partnerių viešbutyje ir pirkomės bilietus į parkus, registratūroje gavom kuponus įvažiuoti į parko teritoriją (bet juos davė nusegę nuo kažkurio kito kliento, kuris atvyko be mašinos ir buvo užsisakęs viešbutį su įėjimu į parkus).
Atsakyti
QUOTE(Alls @ 2014 10 29, 14:34)
Aš svarstau automobilio nuomos klausimą. Mūsų 5 žmonės - pilnas ekipažas. Gal kas skaičiavot kas ekonomiškiau gaunasi?

mes važiuojam savo mašina, kiek esam skaičiavę tai visada pigiausias variantas... aišku dar daug nulemia ir tai, kad mano vyrui važiavimas automobiliu yra poilsis, o ne pareiga ... jis viešu transportu naudojasi tik kai nėra visiškos galimybės važiuoti savo transportu doh.gif 4u.gif o kadangi imame metinius bilietus parkavimas parko aikštelėje jau įskaičiuotas, viešbutyje taip pat yra parkavimo aikštelė nemokama klientams 4u.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 29 spalio 2014 - 17:57
Merginos,

Norėjau pasiteirauti ar yra Disneyland'e kokios nors atrakcijos su Cars (Makvyno) personažais? Nes užmačiau, kad Disney Studios yra pasivažinėjimas, bet mes planuojame tik Disneyland parke lankytis

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svelnute @ 2014 10 30, 10:15)
Merginos,

Norėjau pasiteirauti ar yra Disneyland'e kokios nors atrakcijos su Cars (Makvyno) personažais? Nes užmačiau, kad Disney Studios yra pasivažinėjimas, bet mes planuojame tik Disneyland parke lankytis

Dėkui  4u.gif

deja, tik studios. Bet parduotuvės pilnos Cars tematika žaislų.
Atsakyti