Manyčiau, čia ir atsiranda ats skirtumas. DLP - teminis parkas, o ne atrakcionų. Jei mano tikslas būtų atrakcionai, aš ten nevažiuočiau. O dabar man reikia tos atmosferos, to Disney
Parkas labai apkrautas buvo? Kiek tekdavo laukt? Buvot toj Ratotuile karuselėj?
QUOTE(tute28 @ 2014 08 22, 10:08)
Na nelygu, kam ko reikia ir kas ko nori, mum laaabai patiko parkas, pasijutom kaip pasakoj. Vaziavom pavasari, eiliu praktiskai nebuvo. Na tik su princese nusifotint gal 1,5val laukem. Jei tikslas ne pabut pasakoj, o pasisupt karuselem, tai tikrai yra kitu parku.
O paradas, Dreams irgi nepatiko?
O paradas, Dreams irgi nepatiko?
Paradas panašus kaip kituose parkuose, kuriuose teko būti, skiriasi tik kostiumai, vienur žygiuoja asteriksai, kitur mikimauzai ir panašiai. Gal iš tiesų jau persisotinome mes parkais, visi atrodo vienodi, tik apipavidalinimas kitoks Dreams nebeišlaukėm, labai vėlai, mano mažoji tokiu laiku jau antrą sapną sapnuoja
QUOTE(Isila @ 2014 08 22, 10:15)
Manyčiau, čia ir atsiranda ats skirtumas. DLP - teminis parkas, o ne atrakcionų. Jei mano tikslas būtų atrakcionai, aš ten nevažiuočiau. O dabar man reikia tos atmosferos, to Disney
Apkrovimas nežmoniškas, nors bilietai buvo vidutinio brangumo, kas prognozuotų vidutinį apkrovimą Gal tiesiog diena tokia pakliuvo, nors kaip sakiau, tai man jau antras kartas ir tąkart labiausiai įsiminęs dalykas buvo eilės, eilės, eilės... Prie Thunder traukinuko eilė buvo 1,5 val., atstovėjom 20 min. ir sugedo traukinukas, teko išsiskirstyt, čia maniškės supyko, kad taip nesąžininga Prie Dumbo karuselės eilė buvo 50 min., prie Haunted House laukėm 1,2 val. Kitur naudojom Fast Pass, bet ir tai reikėdavo atstovėt po keliolika minučių. Trumpiausiai laukti teko prie laivo, kur plukdo aplink Thunder kalną, gal 20 min., Autopia irgi neilgai, apie 30 min. Eilė buvo net į Alisos labirintą Vienžo, mano merginoms reikia atrakcionų, o ne gražios aplinkos, o eilės vargino ir jas, ir mane Ratotuile nebuvom, nes buvom pasirinkę aplankyti tik parką šį kartą, o ne studijas.... Laukti tiek ilgai, kad pasisupti paprasčiuose atrakcionuose, maniškėms atrodė nelygis, tuo labiau, kad atrakcionai visur tokie patys ir niekaip negalėjo jos suprasti, kodėl prieš tai Asterixe jos greitai patekdavo pasisupt, o čia tenka mindžiukuot ir vargt.
Manau, kad jei važiuotume tik į Disneylandą kelioms dienoms ir gyventume viešbutyje Disneylando, gal įspūdžiai būtų kitokie, tada galėtume neskubėdami visur apeit, ramiai pasigrožėt. O šiuo kartu per šešias dienas aplėkėm Paryžiaus žymiuosius objektus ir apylinkes bei du parkus Gal per didelė programa, per daug gana mažiems vaikams....
vat su šituo sutinku - ten reikia laiko. Ir tikrai geriau važiuot off season. Ir gal tiesiog reikalavimai kiti
QUOTE(ilonux @ 2014 08 22, 09:57)
..Tai susinervinau, paskambinau į Disneylando informaciją ir man patarė būnant Prancūzijoje užeiti į FNAC parduotuvę arba tinklalapį fnac.com ir įsigyti ten bilietus.
gal galit parasyti kokiu tel skambinot i Disneylanf informacija, nes as niekur nerandu numerio kuris veiktu...
sveikos DLP gerbėjos
ar yra turinčių ar pirkusių metinius pasus? kiek maždaug užtrunka visa procedūra... kaip suprantu jų neįmanoma nusipirkti internetu, ar labai didelės eilės būna prie kasų?
ar yra turinčių ar pirkusių metinius pasus? kiek maždaug užtrunka visa procedūra... kaip suprantu jų neįmanoma nusipirkti internetu, ar labai didelės eilės būna prie kasų?
QUOTE(tik as @ 2014 10 26, 19:17)
sveikos DLP gerbėjos
esmė tokia - varai į parką, perki bilietą vienai dienai, įeini į parką, trauki į pasų skyrių, ten perki pasą, iš kurio minusuoja tavo bilieto kainą. Eilių būna visokių, esu mačius ir labai ilgų, ir trumpų. Bet eilės būna.
QUOTE(Isila @ 2014 10 26, 18:41)
esmė tokia - varai į parką, perki bilietą vienai dienai, įeini į parką, trauki į pasų skyrių, ten perki pasą, iš kurio minusuoja tavo bilieto kainą. Eilių būna visokių, esu mačius ir labai ilgų, ir trumpų. Bet eilės būna.
o jei esi be bilieto tai kasas atidaro nuo 10?... o jau matau kad nuo 9.30 parkas atsidaro visiems... kasos kartu ar jos atsidaro 8 kai yra magiškosios valandos ?
QUOTE(tik as @ 2014 10 26, 20:00)
o jei esi be bilieto tai kasas atidaro nuo 10?... o jau matau kad nuo 9.30 parkas atsidaro visiems... kasos kartu ar jos atsidaro 8 kai yra magiškosios valandos ?
kasos yra dar iki įėjimo į parkus. 8 val. jos tikrai neatsidaro, nes praėjimas būna užblokuotas dar iki kasų ir ten tikrina ar turi teisę įeiti tom EMH. Įtariu, kad atsidaro apie 9 val., nes 9.30 jau visus leidžia į parką, bet visi praėjimai būna uždaryti, žmonės būriuojasi pagrindinėj aikštėj ir tiek.
Daug info šia tema nesuteiksiu, nes niekad bilietų nepirkau ir retai vėliau 8 val. į parką einu, kad pamatyčiau kaip ten viskas vyksta
Pasinaudojau Air Lituanica akcija, nupirkau bilietus, sumokėjau 837 lt, gavosi pigiau nei su Ryanair'u. Skrisim kovo paskutinę savaitę beliko viešbutį užsakyt ir varysim išbandyt Ratotuile atrakciono
Isila, jus pamise, geraja ta zodzio prasme, smagu
Noriu as antra kart, bet luktelsim kol maziukas paaugs siek tiek dar.
Noriu as antra kart, bet luktelsim kol maziukas paaugs siek tiek dar.
nėr ko laukt, reik varyt dabar
jau sakiau darysiu pertrauką, nevažiuosiu. Bet vat, nepavyko, per stipriai mane ten traukia
jau sakiau darysiu pertrauką, nevažiuosiu. Bet vat, nepavyko, per stipriai mane ten traukia
QUOTE(Isila @ 2014 10 27, 15:23)
nėr ko laukt, reik varyt dabar
Traukia ir mane, pavargau fiziskai, bet pailsejau moraliskai nerealiai tenai
Noreciau ir siemet, ir kitiemet, bet taip neiseina, pavasari suplanuota kelione i kitur. O jum smagios keliones ir lauksim ispudziu
QUOTE(tute28 @ 2014 10 27, 17:06)
Traukia ir mane, pavargau fiziskai, bet pailsejau moraliskai nerealiai tenai
Noreciau ir siemet, ir kitiemet, bet taip neiseina, pavasari suplanuota kelione i kitur. O jum smagios keliones ir lauksim ispudziu
va čia tai teisybė, fiziškai išsunkiai. Bet kosk vidinis pasitenkinimas.
Kelionė dar mūsų toli, tik kovą. Važiuosim iki Velykų, nes pernai tas laikotarpis pasiteisino - ir šiltą, ir žmonių mažiau. Be to, šįmet tas pavasario festivalis jau nuo kovo 1 bus, tema - Alisa stebuklų šalyje, tai labai intriguoja. Apsistosim Santa Fe viešbutyje, nes pigiausiai gaunas, o be to, ir patiko mum ten. Ech.. dar daug laiko