Labas vakaras,
Aš ir apie Disneylanda studijuoju.
Užmačiau, kad būtų galima grupini pirkti, mažiausiai 20 bilietų, kaina i 2 parkus / 2 dienos, po 45 Eur., t.y. jei mes 4 asmenu seima, mums kainuotu 180 euru, bet jei cia yra dar tokiu mastanciu kaip mes ir vykti rugpjucio antroje puseje, tai galetume kombinuotis. Mano vaikai amziaus 5 ir 8 metu.
Ar as ka ne taip suprantu, gal kas yra prancuziskai suprantanciu? kitur per grupinius maciau po 65 eur/
ème visite 1 jour entre le 11 août et le 30 septembre 2014 inclus
QUOTE(Isila @ 2014 07 03, 20:49)
brangu... o nebandėt skaičiuoti su vienu metiniu pasu? skaičiuokit trim plius vienas pasas 199 eur. galima ir pigesnį žiūrėt, jei per jūsų planuojamą laiką nėra blackout days.
o tas 30% nėra kartu su half board?
o tas 30% nėra kartu su half board?
Dabar ne... bet kažkada buvo ir half board. O ką tai reiškia?
QUOTE(čikibari @ 2014 07 04, 06:33)
Dabar ne... bet kažkada buvo ir half board. O ką tai reiškia?
HalfBoard (HF) - tai į kainą įskaičiuoti pusryčiai ir vakarienė (du maitinimai).
QUOTE(kykute @ 2014 07 04, 13:46)
HalfBoard (HF) - tai į kainą įskaičiuoti pusryčiai ir vakarienė (du maitinimai).
neteisingai. Pusryčiai įeina į viešbučio kainą, išskyrus Davy CRockett ranch. HalfBoard - tai vaučeriai pietums. Yra trijų tipų - pagal tai priklauso kokiose kavinėse galėsit juos panaudot. Kuo pigiau - tuo mažesnis pasirinkimas. Pats brangiausias variantas - du vaučeriai per dieną. Visiškai neapsimokantis dalykas.
Kodėl neteisingai? Visvien išeina du maitinimai - gal tik neteisingai parašiau "vakarienė" (tai būna poilsinėse kelionėse), reikėjo rašyti "pietūs" Nežinojau tik, kad šiuo maitinimo tipu duodami vaučeriai, kuriuos galima panaudoti kitose kavinėse, išskyrus viešbutį.
Du vaučeriai per dieną tikrai neapsimoka, nebent labai jau pigiai gauni Nėra ko laiko švaistyti valgymui, kai parko atrakcionai veikia. Ir valgyti nesinori, jei jau taip pagalvoji, kai veiklos užtenka
Du vaučeriai per dieną tikrai neapsimoka, nebent labai jau pigiai gauni Nėra ko laiko švaistyti valgymui, kai parko atrakcionai veikia. Ir valgyti nesinori, jei jau taip pagalvoji, kai veiklos užtenka
QUOTE(kykute @ 2014 08 07, 09:48)
Kodėl neteisingai? Visvien išeina du maitinimai - gal tik neteisingai parašiau "vakarienė" (tai būna poilsinėse kelionėse), reikėjo rašyti "pietūs" Nežinojau tik, kad šiuo maitinimo tipu duodami vaučeriai, kuriuos galima panaudoti kitose kavinėse, išskyrus viešbutį.
ne, neteisingai tame, kad pusryčiai įskaičiuoti į viešbučio kainą ir jie nebūna Half board. Hlaf board - tai vienas vaučeris pietums/vakarienei. Priklausomai nuo kainos, jį galima panaudoti tam tikrose kavinėse, bet tai labai riboja pasirinkimą. Galima jį naudot kaip pinigus, bet koks tada tikslas išvis jį pirkti? pvz:standard half board galioja 9 kavinėse, plus half board galioja 19 kavinių. Half board standard kainuoja suaugusiam 26eur, vaikui 13 eur, plus jau kainuoja atitinkamai 33 ir 15 eur. Na, tai paskaičiuokit, kiek kainuos jums pietūs 2 suaugę ir 2 vaikai mes iki 30 eur pavalgydavom visi trys aišku, greitas maistas, bet... Apsimoka nebent tuo atveju, jei visada valgysit tuose bufetuose.... Bet, kaip minėjau, pasirinkimai labai riboti ir reiktų valgyti visada ten pat, kad ta a la nuolaida gautųsi. Žodžiu, briedas
Full board - tai jau du vaučeriai, bet pats pigiausias variantas 39eur suaugusiam ir 19 eur vaikui (bet yra tam tikros panaudojimo sąlygos).
Va, dabar viskas aišku Amžių gyveni, amžių mokaisi.
Žinosiu ir Disneylando halfboard sistemą. Tada reikia labai skaičiuotis, ar apsimoka. Atskirai perkant galima labiau sutaupyti.
Žinosiu ir Disneylando halfboard sistemą. Tada reikia labai skaičiuotis, ar apsimoka. Atskirai perkant galima labiau sutaupyti.
QUOTE(kykute @ 2014 08 07, 13:00)
Va, dabar viskas aišku Amžių gyveni, amžių mokaisi.
Būtent be to ir pasirinkimas tada yra. O jei perki tuos vaučerius turi būtinai valgyt ten, nes kitaip neapsimoka. Na ir sutaupai max 10 procentų. Gal apsimoka tik atda, kai juo duoda nemokamai pagal akciją. Bet irgi verta skaičiuot, nes tada viešbutis brangiau atsieina. Juk nenuskriaus jie savęs
aš vis dar laukiu kcijos kovui, dabar laaabai prastas pasiūlymas. Nervai ima, bet tikiuosi, kad bus.
QUOTE(Isila @ 2014 08 08, 09:31)
Būtent be to ir pasirinkimas tada yra. O jei perki tuos vaučerius turi būtinai valgyt ten, nes kitaip neapsimoka. Na ir sutaupai max 10 procentų. Gal apsimoka tik atda, kai juo duoda nemokamai pagal akciją. Bet irgi verta skaičiuot, nes tada viešbutis brangiau atsieina. Juk nenuskriaus jie savęs
aš vis dar laukiu kcijos kovui, dabar laaabai prastas pasiūlymas. Nervai ima, bet tikiuosi, kad bus.
Aha, dabar kaip tik pasiūlymas "Half Board free". Ale tik apsistojant Disnėjaus viešbučiuose. Jai jau turi vaučerį, tai ir sunaudot reikia - kaip gi kitaip, lietuviškai.
Aš jau bijau MB net užsiminti, kad norėčiau kitais metais vėl (juk Ratatoile atidarė liepos mėn., labai jau maga pasižiūrėti kas ten naujo). Kiti metai matyt atkrenta, nereikia skyrybų šeimoj ...
Ratatoile - mano priežastis važiuoti nebijau užsimint. Pasakiau važiuosiu ir psio. sakiau - galiu ir be vaikų, bus pigiau
Ką tik grįžom iš Disneylando. Tai buvo mano antras kartas jame, dabar jau vežiau savo vaikus. Turiu pripažinti, kad tiek man, tiek mano vaikams nelabai patiko šis parkas. Kadangi esam buvę daugelyje Europos pramogų parkų, tai lyginant su kitais šį mano vaikai nureitingavo į žemiausią vietą. Priežastis paprasta - minios žmonių visur ir siaubingos eilės prie paprasčiausių atrakcionų. Kituose parkuose tikrai nereikia laukti valandos, kad patektum į paprasčiausią karuselę. Netgi su Fast Pass tenka laukti Aišku Disneylandas išsiskiria pompastiškesne aplinka negu kiti parkai, bet ir kitur gražu. O atrakcionai visur tokie patys, skiriasi tik apipavidalinimas Antrą kartą tikrai nebevažiuotume.
Na bet ne to čia rašau, kad pasigodot, kaip nepatiko Noriu pasidalinti informacija, kaip įsigyti bilietus į Disneylandą pigiau. Man niekaip neišėjo užsakyti bilietų per disneylandparis.com, rodė kažkokią techninę problemą. Nors su banko kortele (MasterCard Gold) užsakinėju iš daugybės internetinių parduotuvių ir visur viskas būdavo OK. Tai susinervinau, paskambinau į Disneylando informaciją ir man patarė būnant Prancūzijoje užeiti į FNAC parduotuvę arba tinklalapį fnac.com ir įsigyti ten bilietus. Na ir ką - sutaupiau 40 eurų perkant bilietus visai šeimai Jei būtume važiavę savaite vėliau, t.y. nuo rugpjūčio 25 d., būtume sutaupę apie 80 eurų, nes tą savaitę bilietai kainuoja pigiau. Tame fnac.com puslapyje įvedus į paiešką "tickets to Disneyland" išmeta informaciją apie bilietus ir tokią lentelę - kalendorių, kur nurodyta, kiek kuriomis dienomis kainuoja bilietai. Brangiausi Kalėdų, rudens, pavasario atostogų metu, pigiausi irgi tam tikrais periodais. Čia tinka tiems, kurie neplanuoja gyventi Disneyland viešbučiuose, o kažkur kitur ir nori aplankyti Disneyland parkus 1 arba 2 dienas.
Na bet ne to čia rašau, kad pasigodot, kaip nepatiko Noriu pasidalinti informacija, kaip įsigyti bilietus į Disneylandą pigiau. Man niekaip neišėjo užsakyti bilietų per disneylandparis.com, rodė kažkokią techninę problemą. Nors su banko kortele (MasterCard Gold) užsakinėju iš daugybės internetinių parduotuvių ir visur viskas būdavo OK. Tai susinervinau, paskambinau į Disneylando informaciją ir man patarė būnant Prancūzijoje užeiti į FNAC parduotuvę arba tinklalapį fnac.com ir įsigyti ten bilietus. Na ir ką - sutaupiau 40 eurų perkant bilietus visai šeimai Jei būtume važiavę savaite vėliau, t.y. nuo rugpjūčio 25 d., būtume sutaupę apie 80 eurų, nes tą savaitę bilietai kainuoja pigiau. Tame fnac.com puslapyje įvedus į paiešką "tickets to Disneyland" išmeta informaciją apie bilietus ir tokią lentelę - kalendorių, kur nurodyta, kiek kuriomis dienomis kainuoja bilietai. Brangiausi Kalėdų, rudens, pavasario atostogų metu, pigiausi irgi tam tikrais periodais. Čia tinka tiems, kurie neplanuoja gyventi Disneyland viešbučiuose, o kažkur kitur ir nori aplankyti Disneyland parkus 1 arba 2 dienas.
Na nelygu, kam ko reikia ir kas ko nori, mum laaabai patiko parkas, pasijutom kaip pasakoj. Vaziavom pavasari, eiliu praktiskai nebuvo. Na tik su princese nusifotint gal 1,5val laukem. Jei tikslas ne pabut pasakoj, o pasisupt karuselem, tai tikrai yra kitu parku.
O paradas, Dreams irgi nepatiko?
O paradas, Dreams irgi nepatiko?