QUOTE(LaukinesRozes @ 2014 01 22, 09:12)
Taip ten visa diena praleidi Disneilende o nakvoji Paryžiuje. Bet, manau vaikams užtenka ir tos vienos dienos, juk pervargsta jie, ner čia ko kankint, kad jei jau atvažiavai tai ir būk. Be to, su tuo pasiūlymu sekančią dieną praleidi Paryžiuje, o kitą diena vyksti į Asterikso pramogų parką. Mano vaikas tai trypia kojom apie šitą kelionę išgirdęs, mums toks variantas atrodo labai tinkantis.
Palyginau galbūt skirtingai, bet buvo parašyta vienos nakvynės ir kelionės kaina, atitinkamai su 6n. ir kelionės dviejose šalyse +ekskursijų kainą.. Man vistiek atrodo patraukliau įvairumas
mano vaikams ir savaitės ten negana
Ir jie ten visai nesikankina
net gi priešingai. Bet tai turbūt priklauso nuo pačio vaiko. Pvz.: jiems Paryžius būtų visai neįdomus. Nedomina jų nei Eifelio bokštas, nei Luvras. Va ten jie vargtų, ir kankintųsi. Jiems žaist reikia
Žodžiu, skirtingi poreikiai ir lūkesčiai.
Šiuo atveju, jei vyksit į tą kelionę, jums apsilankymas DLP kainuos papildomai. Tad kelionės kaina dar padidės. Plius, įėjimas į mokamus objektus niekur neįeina į kainą. Tad vėl reiks mokėti. Na,
irobettačiau - šios kelionės yra visiškai skirtingos.
Tačiau sulaukti atsiliepimų ir įspūdžių labai norėtume. Nes tikrai įdomu. Tikiuosi pasidalinsit, kai grįšit