Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių 2013 vaikučiai pabiručiai III tema

QUOTE(sonnija @ 2014 02 07, 21:33)
Tai va, kad sunkiai, ką gausi pas mus...Neurologė sakė dirglumas, galvytės echo nieko blogo nerodė..Bet tai gali būti daug priežasčių...Kai vaikas vos ne kasdien po kelis kartus per dieną tampomas spazmų, kazkaip nebejuokinga jau...Ir pastoviai irzli, verkia...Žodžiu, bus matyt, tikimės nieko blogo...
O ir kai pradėjau domėtis skiepais, sužinojau, kad tai iššaukti galėjo ir skiepai...

Kad kuo greiciau issiaiskintumet kas cia jums yra 4u.gif Ir zinoma kad pasveiktumet 4u.gif

Sveikutes 4u.gif
Atsakyti
Sonnija kad kuo greičiau išsiaiškintumėt priežastį ir pasveikit 4u.gif

o dėl skiepų, manau dabar daugiau kalbama apie jų žalą nei naudą, o tai ir labai blogai, nes apie jų naudą tuoj visi užmirš ir sumastys nebeskiepyt, o tai ir blogai, nes jau per TV šnekėjo kad jau vėl atgyja seniai užmirštos ligos verysad.gif mano sesė dukrytės neskiepipja, o mėgsta keliaut doh.gif na man baisu ir net labai kas nepasigauu kokio brudo iš afrikos ar kitos šalies

ot išsipliečiau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Kerniui su praleistu mėniasiadieniu 4u.gif Auk didelis, ramus ir geras vaikis smile.gif
Panos, gal kas perkat Jacobs ir pakuotes šveičiat von? ax.gif
Atsakyti
Ačiū wilte 4u.gif Rytoj išvykstam, tai kai tik galėsim parašysim kaip mums klinikose sekasi...
Amberučiuk, tikrai nenoriu pasėti abejonių sėklos tavo širdyje...Tiesiog kai mums tai prasidėjo realiai po skiepų, aš pradėjau domėtis visomis įmanomomis galimybėmis, ir net gi sužinojau, kad masažų metu galėjo būti padaryta klaida ir užspaustas koks nors nervas... Čia tik prielaida, nes žinau, kad šalutinis poveikis ir nuo skiepų toks galėjo būti...Aišku, daug galima prisigalvoti, kai mano širdis dabar pilna nerimo...Tikrai netaikykit to būtent sau 4u.gif Nes, realiai tai sužinosim tik pasirodę gydytojams ir atlikę tyrimus...
Gero vakaro visoms, o aš leku ruoštis kelionei ax.gif
Atsakyti
Kerniuka su menesiadieniu 4u.gif

QUOTE(sonnija @ 2014 02 09, 23:27)
Ačiū wilte 4u.gif Rytoj išvykstam, tai kai tik galėsim parašysim kaip mums klinikose sekasi...
Amberučiuk, tikrai nenoriu pasėti abejonių sėklos tavo širdyje...Tiesiog kai mums tai prasidėjo realiai po skiepų, aš pradėjau domėtis visomis įmanomomis galimybėmis, ir net gi sužinojau, kad masažų metu galėjo būti padaryta klaida ir užspaustas koks nors nervas... Čia tik prielaida, nes žinau, kad šalutinis poveikis ir nuo skiepų toks galėjo būti...Aišku, daug galima prisigalvoti, kai mano širdis dabar pilna nerimo...Tikrai netaikykit to būtent sau 4u.gif Nes, realiai tai sužinosim tik pasirodę gydytojams ir atlikę tyrimus...
Gero vakaro visoms, o aš leku ruoštis kelionei ax.gif

Na del skiepu, tai as ir esu daug ko prisiklausius, didziojo irgi laiku neskiepijau, nes sake gali tapti daug irzlesnis. Bet cia, kaip as sakau, is pusiau mediko isgirdau sia nuomone. Tikiuosi jums viskas susitvarkys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amberuciukas: 09 vasario 2014 - 22:43
Sveikutės 4u.gif

Sonnija sėkmės jums 4u.gif , labai tikiuos kad viskas išaiškės ir jums pagėrės.
Mes gyvenam neblogai, naktys mūsų ramios, dienos irgi. Deilita labai dažnai užsiima viena, žaidžia sau, namus šniukštinėja,žodžiu turiu laiko ir apsitvarkyti ir padirbti. Savaitgalį buvo vyro brolis su nėščia žmonike, tai jis sako kai pagimdysiu dėl visų klausimų skambinsiu tau, nes man patinka kaip tu su vaikais susitvarkai lotuliukas.gif .
Pardaviau savo vežimą, o sportinuko dar neturiu, tai nežinau kaip į lauką išlysti. Net nežinau kokio noriu to sportinuko. Žodžiu turėtų būti nebrangus, lengvas, gražus, praktiškas, kokybiškas ir t.t., jaučiu nelabai realu bet man tokio reikia biggrin.gif . Šiandien radau trečią dantuką,bet taip įdomiai išdygo ne priekiniai viršuj, o tas tarp pirmo ir iltinio blink.gif .
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus Jaunuoliui 4u.gif
Mona_si kad tavo žodžiai Jaunuoliui į smegenis biggrin.gif
Sonja kaip jums kaune sekas? kokios naujienos?

sveikos
mano jaunuolis tokiau blūdija, užėjo labai stipri sloga, tiesiog vanduo bėga upeliais, traukiant klykia, vakar net kraujukas pasirodė doh.gif jėgų nebėr, o miego noras beprotiškas, bet atsiguliu ir vsio, galvoje vien mintys kad reikia tą ar aną pasidaryt doh.gif nu trenkta ir tiek esu
Atsakyti
Vasaris - meilės mėnuo...Kiekviena mama, esama ar būsima nusipelnė visko kas geriausia... Todėl visas visas mamytes maloniai kviečių pasilepinti masažais grožio salone Glamūra!!!! Tik šį mėn tik Jums pečių juostos + pėdų masažas kainuoja TIK 30lt (35min.), o kad nepamiršţumėt tėvelių, ši mėn. jiems dovanojame visos nugaros masažą TIK už 20lt (30min).
Ir tai dar ne viskas !!!! Perkant 5masažų kursą 6-tas masažas Jums kainuos 0lt!!!
O gal tai gali būti puiki dovana Jūsų mamytei ar tėčiui???
Išankstinė registracija telefonu 861565661 masažistė-kineziterapeutė Dovilė"
Šiauliai
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Na, rašau iš Kauno. Mus jau apžiūrėjo. Ryt gulamės tyrimams..Žodžiu, sakė tokių krūpčiojimų vaikučiams būna. tik jie būna nepiktybiniai ir piktybiniai. Tai mums greičiausiai piktybiniai ir jie palaipsniui paveikia vaiko raidą...Todėl, mus tirs ir gydysimės. Tikiuosi nebus kažko rimto. Rytoj žinosim daugiau. Kai galėsiu parašysiu vėl 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(sonnija @ 2014 02 11, 16:16)
Sveikutės 4u.gif
Na, rašau iš Kauno. Mus jau apžiūrėjo. Ryt gulamės tyrimams..Žodžiu, sakė tokių krūpčiojimų vaikučiams būna. tik jie būna nepiktybiniai ir piktybiniai. Tai mums greičiausiai piktybiniai ir jie palaipsniui paveikia vaiko raidą...Todėl, mus tirs ir gydysimės. Tikiuosi nebus kažko rimto. Rytoj žinosim daugiau. Kai galėsiu parašysiu vėl 4u.gif

Gerai bent tiek, kad zino ko 'ieskoti' tikiuosi ir linkiu, kad butu nepiktybinis ir kuo greiciau pasveiktu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(sonnija @ 2014 02 11, 15:16)
Sveikutės 4u.gif

Laikykites, viskas bus gerai 4u.gif

Mes is po TA pagaliau gavom skiepus. Dabar esam 70cm ir 8.6kg.
Atsakyti
Sveikutės, persikrauščiau į Vilnių gyventi malonu buvo su Jumis bendrauti. Sekmės Jums visoms.
persikrausčiau , nes mano vyras visai nuo manęs nutolo ir paliko mane viena doh.gif .
Atsakyti