Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių 2013 vaikučiai pabiručiai III tema

sveikos
tikrai oras nuostabus siandien ilgai prabuvom, tai db be jegu be nuotaikos namie sedim biggrin.gif
ryt deja nepavyks prie jusu prisijungt, nebent 5dieni, as dazniausiai einuo apie 10 val., nes 12 mes valgom kosytes
Atsakyti
Man tink belekada. Migdau Ievą 10 ir paskui 13-14 val. smile.gif
Atsakyti
Tai gal einam penktadieni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainove @ 2014 02 05, 21:46)
Tai gal einam penktadieni g.gif

mums butu labai gerai thumbup.gif ir tikrai prisijungtumem
Atsakyti
Sveikos,

Mano didzkis susirgo, sugeba neinant i darzeli doh.gif tad mes pasuojam verysad.gif
Atsakyti
na taui kur panos pasislepusios buvot? a? nuo 10 iki 12 ne vienos nesutikom blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
QUOTE(Amberuciukas @ 2014 02 06, 11:45)
Sveikos,

Mano didzkis susirgo, sugeba neinant i darzeli  doh.gif  tad mes pasuojam  verysad.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(w_ilt_e @ 2014 02 07, 16:40)
na taui kur panos pasislepusios buvot? a?  nuo 10 iki 12 ne vienos nesutikom  blush2.gif

Iki 2val su maziuku lovoj vartemes, tinginys kazkoks ilindes blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Ilgokai nebuvom pas jus...
Pas mus nieko naujo, ir net gero...Mergina vis krūpčioja, spazmai apima visą kūną...Todėl kitą sav važiuojam tiesiai į Kauno klinikų priimamąjį, kad tirtų mūsų mergytę, kitu atveju tektų laukti dar porą mėn talono...O čia, Šiauliuose, matomai niekas tirti nenori...
Žodžiu, esu pavargusi ir jau kiekviename žingsnyje vis bijau naujų spazmų, kurie kamuoja mergytę mano...
Atsakyti
QUOTE(sonnija @ 2014 02 07, 20:40)
Sveikutės 4u.gif
Ilgokai nebuvom pas jus...
Pas mus nieko naujo, ir net gero...Mergina vis krūpčioja, spazmai apima visą kūną...Todėl kitą sav važiuojam tiesiai į Kauno klinikų priimamąjį, kad tirtų mūsų mergytę, kitu atveju tektų laukti dar porą mėn talono...O čia, Šiauliuose, matomai niekas tirti nenori...
Žodžiu, esu pavargusi ir jau kiekviename žingsnyje vis bijau naujų spazmų, kurie kamuoja mergytę mano...

Vaje sad.gif kad nieko rimto nebutu 4u.gif
Ka daktarai sako g.gif
O del kauno geras sprendimas, kad ir kaip gaila, pas mus sunkiai ka gausi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dainove: 07 vasario 2014 - 21:12
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 02 07, 14:40)
na taui kur panos pasislepusios buvot? a?  nuo 10 iki 12 ne vienos nesutikom  blush2.gif
Ieva miegojo nuo 10.20 iki to laiko kažkur, o paskui varėm į GN smile.gif
QUOTE(sonnija @ 2014 02 07, 18:40)
Todėl kitą sav važiuojam tiesiai į Kauno klinikų priimamąjį
Super, gal ras priežastį ir ramiau gyvensit. Maniškė po ligoninės daug naujų dalykų atrado - du dančius iškrapštė, iš buteliuko gert pradėjo, tai tos ligoninės tik į naudą. O ir pačiai ramiau bus smile.gif
Atsakyti
Tai va, kad sunkiai, ką gausi pas mus...Neurologė sakė dirglumas, galvytės echo nieko blogo nerodė..Bet tai gali būti daug priežasčių...Kai vaikas vos ne kasdien po kelis kartus per dieną tampomas spazmų, kazkaip nebejuokinga jau...Ir pastoviai irzli, verkia...Žodžiu, bus matyt, tikimės nieko blogo...
O ir kai pradėjau domėtis skiepais, sužinojau, kad tai iššaukti galėjo ir skiepai...
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(sonnija @ 2014 02 07, 22:33)
Tai va, kad sunkiai, ką gausi pas mus...Neurologė sakė dirglumas, galvytės echo nieko blogo nerodė..Bet tai gali būti daug priežasčių...Kai vaikas vos ne kasdien po kelis kartus per dieną tampomas spazmų, kazkaip nebejuokinga jau...Ir pastoviai irzli, verkia...Žodžiu, bus matyt, tikimės nieko blogo...
O ir kai pradėjau domėtis skiepais, sužinojau, kad tai iššaukti galėjo ir skiepai...

Nuo kurio cia skiepo taip gali buti? Ar cia du skiepai tarpusavyje taip gali suveikti? Mes dar 6men skiepu neturim, treciadieni turetume gaut, bet jau bijau unsure.gif
Atsakyti