Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių 2013 vaikučiai pabiručiai III tema

Labas rytas, naktis tai doh.gif n-kartu valge, negana to atsikele 5val pradejo kalbinti, zaisti iki 6val tada dar numigo iki 7 doh.gif Dabar ramu miega wub.gif
Pasportavau karsta.gif 40 atsilenkimu, pritupimu ir 5min sukumosi disku biggrin.gif
Aciu uz balioniukus vyrukui 4u.gif
Atsakyti
Laba diena mamytes 4u.gif

tikimes sulaukt palaikimo blush2.gif
https://www.facebook...7...e=1

dėkojam iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainove @ 2014 02 04, 09:57)
Labas rytas, naktis tai doh.gif n-kartu valge, negana to atsikele 5val pradejo kalbinti, zaisti iki 6val tada dar numigo iki 7 doh.gif Dabar ramu miega wub.gif
Pasportavau karsta.gif 40 atsilenkimu, pritupimu ir 5min sukumosi disku biggrin.gif

Labas rytas,

mes ir šiandien be miego, dar naktį vaikui 38 temperatūra sukilo, kuri po poros val ir dingo. Tai ir likau nesupratus, kaip ta temperatūra atsirado ir dingo, nei perkaitinus vaiką buvau nei ką. Apžiūrėjau dantenas, dantų nesimato g.gif doh.gif Valgėm ir dažnai, raitės neramus buvo, lyg kažką skaudėjo. doh.gif Tai dabar jaučiuos kaip išvirus, eisim po pietų pas daktarę.

Kai pradėjau žinute rašyti buvo dar rytas ir pamiršau paskelbti, o kai paskelbiau žiūriu jau sveikinimas nebetinka lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naringiux: 04 vasario 2014 - 13:35
QUOTE(*Slim* @ 2014 02 03, 12:32)
Lengvai nutraukei maitinima?  g.gif
As vis kaupiuos nebemaitint, is pradziu sakiau nuo 6 men, nebemaitinsiu, dabar jau nuo 8 men.  doh.gif  ax.gif 
Labas , jei yra skaitanciu  biggrin.gif

Aš lygiai taip pat,sakiau iki 6 mėn pamaitinsiu, dabar jau iki 8 išmaitinau, bet pradėjau pykti ant savęs ir sėdau ant dietos. Tai pienuko gerokai apmažėjo ir jaučiu nebe toks kaloringas nes dažnai prašo,tai pradėjau duoti mišinuką. Na tai manau taip pažaisdamos iki 9 mėn ištempsiu ir užteks.

QUOTE(Dainove @ 2014 02 03, 16:11)
P.S. pamirsau pasigirti tongue.gif pasirode dantukas, palietus nesijaucia, bet jau matosi blush2.gif

Sveikinam su dantuku 4u.gif

QUOTE(Dainove @ 2014 02 04, 09:57)

Mano tai iš vis jau dvi dienos pas mus lovoje miega, niekaip neina į lovyte paguldyt iškart spiegia, o pas mus irgi kuisiasi kuisiasi tai ant vyro užlipa tai ant manęs ir miega padėjus galvą ant krūtinės wub.gif

QUOTE(naringiux @ 2014 02 04, 14:32)
Labas rytas,

mes ir šiandien be miego, dar naktį vaikui 38 temperatūra sukilo, kuri po poros val ir dingo. Tai ir likau nesupratus, kaip ta temperatūra atsirado ir dingo, nei perkaitinus vaiką buvau nei ką. Apžiūrėjau dantenas, dantų nesimato g.gif  doh.gif Valgėm ir dažnai, raitės neramus buvo, lyg kažką skaudėjo.  doh.gif  Tai dabar jaučiuos kaip išvirus, eisim po pietų pas daktarę.

Sveikatytės jums 4u.gif .

Nu sveikutės,

Niekaip nebeprisėdu parašyti,bet skaityti paskaitau viską. Gyvenam mes neblogai, jau truputi lengviau, vis daugiau laiko Deilita praleidžia viena su žaisliukais,svarbu kad kambaryje būčiau ir tiek, tai dirbu išsijuosus, kai pasibaigia metai,darbų pas mane krūvos. Šiandien pagaliau išėjom į lauką, nu orelis superinis, tai porą valandų pasivaikščiojom ir abiems smagiau. Tiesa buvom TA, tai sveriam 8200 (+ 200 gr.) ūgis 69 cm (+1). Ir dar jau prasikalė trečias dantukas thumbup.gif . kitą savaitę ligtais pliusą praneša, tai gal kur nors susitiktumėm?
Atsakyti
QUOTE(dimutee @ 2014 02 04, 15:22)
Laba diena mamytes  4u.gif

tikimes sulaukt palaikimo  blush2.gif
https://www.facebook...7...e=1

dėkojam iš anksto  4u.gif

Prasom mirksiukas.gif negaila uz toki grozi wub.gif

QUOTE(Starkutei @ 2014 02 04, 18:02)
Aš lygiai taip pat,sakiau iki 6 mėn pamaitinsiu, dabar jau iki 8 išmaitinau, bet pradėjau pykti ant savęs ir sėdau ant dietos. Tai pienuko gerokai apmažėjo ir jaučiu nebe toks kaloringas nes dažnai prašo,tai pradėjau duoti mišinuką. Na tai manau taip pažaisdamos iki 9 mėn ištempsiu ir užteks.
Sveikinam su dantuku  4u.gif
Mano tai iš vis jau dvi dienos pas mus lovoje miega, niekaip neina į lovyte paguldyt iškart spiegia, o pas mus irgi kuisiasi kuisiasi tai ant vyro užlipa tai ant manęs ir miega padėjus galvą ant krūtinės  wub.gif
Sveikatytės jums  4u.gif .

Nu sveikutės,

Niekaip nebeprisėdu parašyti,bet skaityti paskaitau viską. Gyvenam mes neblogai, jau truputi lengviau, vis daugiau laiko Deilita praleidžia viena su žaisliukais,svarbu kad kambaryje būčiau ir tiek, tai dirbu išsijuosus, kai pasibaigia metai,darbų pas mane krūvos. Šiandien pagaliau išėjom į lauką, nu orelis superinis, tai porą valandų pasivaikščiojom ir abiems smagiau. Tiesa buvom TA, tai sveriam 8200 (+ 200 gr.) ūgis 69 cm (+1). Ir dar  jau prasikalė trečias dantukas  thumbup.gif . kitą savaitę ligtais pliusą praneša, tai gal kur nors susitiktumėm?

Su geru TA 4u.gif mes mazesni bet riebesni hihihi.gif
As stengiuos ME ax.gif nuo vakar truputi pasportuoju, norisi pavasari biski grazesne buti biggrin.gif
Norec ir as meeto biggrin.gif
Eisim ir mes su maziuku I lauka, kol panele modeliukuose bus rolleyes.gif
Atsakyti
Susitikimo ir mes norėtumėm, tik kad nelabai ramūs lauke būnam ;/ mėgstam dažnai pabust ir parėkt doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,

As ir noreciau bulvare pasivaiksciot su vaikais + kava blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amberuciukas: 05 vasario 2014 - 09:41
Laba ryta 4u.gif
Dainove, jus daretes pasa maziukui ane ? blush2.gif Kaip ten viskas vyksta ? I kuri kabineta eiti? Per kiek laiko padaro?4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Slim*: 05 vasario 2014 - 09:43
Labas 4u.gif
QUOTE(Amberuciukas @ 2014 02 05, 09:40)
Labas rytas,

As ir noreciau bulvare pasivaiksciot su vaikais + kava  blush2.gif
Tik švilptelk, ir aš išlįsiu wink.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mes jau is po lauko biggrin.gif
Siandien ryte apturejom 'bum' is lovos sad.gif aciu D laimingai, miegojo musus lovoj, salia buvo pristumta lovyte, besiraitydamas isciuoze tarp lovytes ir lovos, minkstai nusileido ant kaldrytes ir pagalves, vos suverke.
QUOTE(dimutee @ 2014 02 05, 00:27)
Susitikimo ir mes norėtumėm, tik kad nelabai ramūs lauke būnam ;/ mėgstam dažnai pabust ir parėkt  doh.gif

Nebaisus tie riekentys mirksiukas.gif

QUOTE(Amberuciukas @ 2014 02 05, 11:40)
Labas rytas,

As ir noreciau bulvare pasivaiksciot su vaikais + kava  blush2.gif

Kad ir ryt 4u.gif

QUOTE(*Slim* @ 2014 02 05, 11:43)
Laba ryta 4u.gif
Dainove, jus daretes pasa maziukui ane ? blush2.gif Kaip ten viskas vyksta ? I kuri kabineta eiti? Per kiek laiko padaro?4u.gif

Taip mirksiukas.gif
Daba tiklsiai nepasakysiu koks kab nr (kai ateini pirmas aukstas ir tiesiai eini). Turek vaiko gimimo liud, savo pasa, nuotrauka vietoj padarys, geriau tureti kortelej pinigu (nereiks eiti I banka susimoketi) jei ne skubos tvarka apie men, o greiciausiai per para ar dvi mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei tiek norinciu ryt i bulvara, tai davai. Kokia valanda tinkama? Man apie pietus.
Atsakyti
Tai nebaisus, tik man nesinori eit kai šalta, o tai prisigaudys šalto oro ir susirgs. Kuriam bulvare? Centriniam?
Atsakyti