Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių 2013 vaikučiai pabiručiai III tema

sveikos
na ir ziemuze doh.gif Noriu į lauką pasivaikščiot, bet kol dukrą nuvedu visi norai dingsta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Slim uoj cepelinai gėris... wub.gif kaip jų pasiilgau
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2014 01 31, 21:55)

Aš saviški pradėjau maitinti mišinukais, iškart vyras pasunkėjo nuo jų

Lengvai nutraukei maitinima? g.gif
As vis kaupiuos nebemaitint, is pradziu sakiau nuo 6 men, nebemaitinsiu, dabar jau nuo 8 men. doh.gif ax.gif

Labas , jei yra skaitanciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Slim* @ 2014 02 03, 11:32)
Lengvai nutraukei maitinima?  g.gif
As vis kaupiuos nebemaitint, is pradziu sakiau nuo 6 men, nebemaitinsiu, dabar jau nuo 8 men.  doh.gif  ax.gif 
Labas , jei yra skaitanciu  biggrin.gif

Maniškis tai išpradžių atsisakinėjo mišinukų nei vienas nepatiko schmoll.gif.
Bet atsirado pas mane problemelių (apie jas papasakosiu vėliau, kai nors kiek apsiraminsiu verysad.gif ) ir pienas ar dingo ar neskanus tapo nežinau, bet kruties neime, o mišinukų turėjau tai daviau.
Tad man buvo nesunku, bet tavo situacija kitokia.
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2014 02 03, 11:48)
Bet atsirado pas mane problemelių (apie jas papasakosiu vėliau, kai nors kiek apsiraminsiu verysad.gif ) ir pienas ar dingo ar neskanus tapo nežinau, bet kruties neime, o mišinukų turėjau tai daviau.

Oj,kas nutiko ? unsure.gif

Maniske tai paskutiniu metu ir naktim daugiau valgo g.gif O nakti isvis noriu nebeduot, jauciu teks pasiryzt ir "pakariaut" kelias naktis g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Slim* @ 2014 02 03, 12:57)
Oj,kas nutiko ? unsure.gif 

Maniske tai paskutiniu metu ir naktim daugiau valgo  g.gif  O nakti isvis noriu nebeduot, jauciu teks pasiryzt ir "pakariaut" kelias naktis  g.gif

Sveikutes,
aš džiaugiaus kai mano mažius valge nakti kas 4 -5val, o dabar kazkur kas 2val. Tai tik niurgzdavo tiute ikisdavau ir miegodavo. O dabar jau nebeveikia tas metodas valgyt nori vyras.
Dar vakar slogyte prasidejo maziukui, uzsikrete nuo vyresnelio, doh.gif tai visa nakti blogai miegojo, nors ir tai paskutiniu laiku uzmigt uzmiega, bet budinejasi kas 15-20min, niurzgia ir nesuprantu, ar cia dantys dygti nori, ar ispudziai, ar siaip kas doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(mutantė @ 2014 01 31, 22:55)
o kodėl taip nenori važiuot?

Aš saviški pradėjau maitinti mišinukais, iškart vyras pasunkėjo nuo jų

Ai visai gerai praejo tos krikstynos, bet nenorejau, nes: reikejo anksti keltis, mazoji buna nerami, bet aciu D visa kelione pramiegojo, kas jai nebudinga. Tik griztant jau nebepatiko vaziuot. Be to buvo uzkieteje viduriukai nuo ryziu koses, tai ko tik nedariau, niekas nepadejo, klizma tik suveike po geru 5val. doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(mutantė @ 2014 02 03, 13:48)

Kas nutiko 4u.gif

QUOTE(naringiux @ 2014 02 03, 15:28)
Sveikutes,
aš džiaugiaus kai mano mažius valge nakti kas 4 -5val, o dabar kazkur kas 2val. Tai  tik niurgzdavo tiute ikisdavau ir miegodavo. O dabar jau nebeveikia tas metodas valgyt nori vyras.
Dar vakar slogyte prasidejo maziukui,  uzsikrete nuo vyresnelio,  doh.gif  tai visa nakti blogai miegojo, nors ir tai paskutiniu laiku uzmigt uzmiega, bet budinejasi kas 15-20min, niurzgia ir nesuprantu, ar cia dantys dygti nori, ar ispudziai, ar siaip kas doh.gif  unsure.gif

Mano vyrukas ir lb daznai nakti valgo doh.gif Tiutes nebeima schmoll.gif
Siunciam jums sveikatos balioneli 4u.gif

QUOTE(Amberuciukas @ 2014 02 3, 15:51)
Sveikos,
Ai visai gerai praejo tos krikstynos, bet nenorejau, nes: reikejo anksti kos eltis, mazoji buna nerami, bet aciu D visa kelione pramiegojo, kas jai nebudinga. Tik griztant jau nebepatiko vaziuot. Be to buvo uzkieteje viduriukai nuo ryziu koses, tai ko tik nedariau, niekas nepadejo, klizma tik suveike po geru 5val.  doh.gif

Nebandei dziovintu slyvu tyreles 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dainove: 03 vasario 2014 - 14:52
P.S. pamirsau pasigirti tongue.gif pasirode dantukas, palietus nesijaucia, bet jau matosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainove @ 2014 02 03, 15:51)
Sveikos 4u.gif

Kas nutiko  4u.gif
Mano vyrukas ir lb daznai nakti valgo doh.gif Tiutes nebeima  schmoll.gif
Siunciam jums sveikatos balioneli 4u.gif
Nebandei dziovintu slyvu tyreles 4u.gif

Bandziau negelbejo verysad.gif

QUOTE(Dainove @ 2014 02 03, 16:11)
P.S. pamirsau pasigirti tongue.gif pasirode dantukas, palietus nesijaucia, bet jau matosi blush2.gif

Su dantuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainove @ 2014 02 03, 15:11)

Su dancium 4u.gif Pas mum lygiai taip pat, matosi ax.gif

Apibegau puse Siauliu karsta.gif Issitiesiau stotelej ant sikniuko doh.gif doh.gif doh.gif Ir dar sunervijo bankomtas Saules mieste cool.gif specialiai ten vaziavau,o jis parazits sugedes, euru neduoda doh.gif Gryztant einu i Balticum uz televizija susimoket, o ten pertrauka doh.gif Nelaiminga diena biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

user posted image

QUOTE(*Slim* @ 2014 02 03, 16:49)
Su dancium  4u.gif  Pas mum lygiai taip pat, matosi  ax.gif

Apibegau puse Siauliu  karsta.gif  Issitiesiau stotelej ant sikniuko  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Ir dar sunervijo bankomtas Saules mieste  cool.gif specialiai ten vaziavau,o jis parazits sugedes, euru neduoda  doh.gif  Gryztant einu i Balticum uz  televizija susimoket, o ten pertrauka  doh.gif Nelaiminga diena  biggrin.gif

Kad si diena butu daug geresne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amberuciukas @ 2014 02 04, 08:46)
Labas rytas,

user posted image
Kad si diena butu daug geresne  4u.gif

4u.gif Kaip tik arbata geriu rolleyes.gif

Aciu 4u.gif
Labas rytas mirksiukas.gif
Atsakyti