Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių 2013 vaikučiai pabiručiai III tema

Kaip siandien norėjau laukan bet paziurėjau minus 17 doh.gif , tai kur su tokiu klecku eisiu, kai dar maniskis truputi snargli paleidzia
Atsakyti
QUOTE(vivuxs @ 2014 01 26, 09:25)
Labas rytas, mano karalaitis nusprende kad sekmadieni ner ko miegot ir visus prikele 7 val  doh.gif
Jorūnėle su praejusia sukaktim  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu 4u.gif
QUOTE(Dainove @ 2014 01 26, 09:47)
Labas rytas, jungiuosi su kava smile.gif
Viviux - su geru TA 4u.gif Sveikit 4u.gif
Pamirsau parasyti, kad penktadieni buvom TA biggrin.gif svoris 9kg ugis 70cm didelis vyras biggrin.gif

Su siaunia TA, i zentus tiktu blush2.gif
Atsakyti
labuka smile.gif

QUOTE(naringiux @ 2014 01 25, 19:44)
Jankara jei dar nenusipirkai rato, tai pasižiūrėk "Vaikutyje" parduotuvėje tikrai buvo.

ačiū, nebuvau pagalvojus apie "Vaikutį", reiks ryt nulėkt, nes niekur neradau, tik man lb nepatinka pardavėjos toje parduotuvėje, bet tai ne priežastis ten nepirkt blush2.gif

žiūriu vaikučiai visų pasverti, pamatuoti, penktadienį pusmetuko proga ir mano pyplį išmatavo: 68cm ir 9,3kg smile.gif
truputį peršalęs mano mažius buvo, db gydomės, lyg gerėja, tikiuosi penktadienį jau bus ok., nes ir taip jaudin uosi prieš kelionę ax.gif
Dainove, mes taip ir nepadarėm bendro vaikų pusmečio, kai kažkada kalbėjom mirksiukas.gif na, tikriausiai susitiksim visi mažyliai jau kai bus šilčiau... smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(jankara @ 2014 01 28, 17:14)

žiūriu vaikučiai visų pasverti, pamatuoti, penktadienį pusmetuko proga ir mano pyplį išmatavo: 68cm ir 9,3kg  smile.gif
truputį peršalęs mano mažius buvo, db gydomės, lyg gerėja, tikiuosi penktadienį jau bus ok., nes ir taip jaudin uosi prieš kelionę ax.gif
Dainove, mes taip ir nepadarėm bendro vaikų pusmečio, kai kažkada kalbėjom  mirksiukas.gif  na, tikriausiai susitiksim visi mažyliai jau kai bus šilčiau... smile.gif

Su geru TA 4u.gif
Aha blush2.gif Faina butu susitikti atsilus orams 4u.gif su kavos puodeliu, visoms mamytems wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Amberuciukas @ 2014 01 28, 11:41)

Su siaunia TA, i zentus tiktu  blush2.gif

4u.gif wub.gif
Ar as tau foto imeciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(jankara @ 2014 01 28, 16:14)
labuka smile.gif
ačiū, nebuvau pagalvojus apie "Vaikutį", reiks ryt nulėkt, nes niekur neradau, tik man lb nepatinka pardavėjos toje parduotuvėje, bet tai ne priežastis ten nepirkt  blush2.gif

žiūriu vaikučiai visų pasverti, pamatuoti, penktadienį pusmetuko proga ir mano pyplį išmatavo: 68cm ir 9,3kg  smile.gif
Dainove, mes taip ir nepadarėm bendro vaikų pusmečio, kai kažkada kalbėjom  mirksiukas.gif  na, tikriausiai susitiksim visi mažyliai jau kai bus šilčiau... smile.gif

Su geru TA, mes tokios manekenes pagal jus visus blush2.gif
QUOTE(Dainove @ 2014 01 28, 16:29)
Sveikos,
Su geru TA 4u.gif
Aha blush2.gif Faina butu susitikti atsilus orams 4u.gif su kavos puodeliu, visoms mamytems wub.gif
Papildyta:

4u.gif wub.gif
Ar as tau foto imeciau g.gif

Ne negavau blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Va ir mes šiandien iš po TA ūgis 59cm svoris 6,7kg + skiepuka gavom. Sakė viršyjam svorį 700gg blush2.gif bet užtat sveikis ir gražūs esam lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimutee: 28 sausio 2014 - 23:41
Sveikos na žiūrint į jūsų vaikučių duomenis džiugu, kad ne vien mano dručkis yra 5 mėn buvo 68cm ir 8,3kg, o dabar jauciu jau netoli 9 kg. Auga kaip ant mielių o vien mano pieną geria, tai tik dabar pradedu įvedinėti daržovienę. Svarbiausia kaip dimutee sako sveiki ir gražūs. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naringiux: 29 sausio 2014 - 14:15
Laba vakariuka 4u.gif Kur visos,uzsalet? g.gif As tai tupiu troboj,mama atnesa ka reikia is parduotuves,jau pasiilgau Olandiskos ziemos.. ax.gif

Sendien ziuriu,gi pas maziuke mano dantukas apacioj baltuoja ! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dimutee @ 2014 01 29, 01:41)
Labas vakaras  4u.gif  Va ir mes šiandien iš po TA ūgis 59cm svoris 6,7kg + skiepuka gavom. Sakė viršyjam svorį 700gg  blush2.gif bet užtat sveikis ir gražūs esam  lotuliukas.gif

bigsmile.gif koks vyrukas 4u.gif

QUOTE(naringiux @ 2014 01 29, 16:02)
Sveikos na žiūrint į jūsų vaikučių duomenis džiugu, kad ne vien mano dručkis yra 5 mėn buvo 68cm ir 8,3kg, o dabar jauciu jau netoli 9 kg. Auga kaip ant mielių o vien mano pieną geria, tai tik dabar pradedu įvedinėti daržovienę. Svarbiausia kaip dimutee sako sveiki ir gražūs.  lotuliukas.gif

4u.gif

QUOTE(*Slim* @ 2014 01 30, 20:43)
Laba vakariuka 4u.gif Kur visos,uzsalet? g.gif As tai tupiu troboj,mama atnesa ka reikia is parduotuves,jau pasiilgau Olandiskos ziemos..   ax.gif

Sendien ziuriu,gi pas maziuke mano dantukas apacioj baltuoja ! bigsmile.gif

Aha< visai mamukai nebesirodo verysad.gif
Labas vakaras smile.gif

Papildyta:

dimutee- paziurejau i knygute, mes ne ka lengvesni buvom 6,4kg 63cm blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dainove: 30 sausio 2014 - 18:56
Sveikos,

Vyrukai ziuriu cia visi is stuomens ir is liemens thumbup.gif
Mes ryt vaziuojam i krikstynas Vilniui, bet kazkaip vis laukiu, kad nereiktu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amberuciukas @ 2014 01 31, 09:04)
Sveikos,

Vyrukai ziuriu cia visi is stuomens ir is liemens  thumbup.gif
Mes ryt vaziuojam i krikstynas Vilniui, bet kazkaip vis laukiu, kad nereiktu  blush2.gif

o kodėl taip nenori važiuot?

Aš saviški pradėjau maitinti mišinukais, iškart vyras pasunkėjo nuo jų
Atsakyti
Labas sestadienis 4u.gif Savaitgaliaujat visos ax.gif Mes sendien cipelinus virsim ,ateis mama mano su tesla visa biggrin.gif beliks tik daryt ir i puoda bigsmile.gif
Atsakyti