Vasarojat
Gal zinot kokia grazia vietele netoli Siauliu ,kad butu galima saslykiuka pasikept?Gerai butu,kad ir medinis stalas butu
Martynos krikštynų saldainiukai ir gėlytės, fotosesiją ir vėliau šventės stalą puošusios.
Rašėm visi palinkėjimus Martynai. Klijavom kiekvienas ant savo baliono ir leidom į orą. Čia Paulinutės linkėjimas Martynai.
Čia nuotraukos iš mano fotiko. Fotografės nuotraukų dar negavom.
PS. Į sesės šukuoseną nekreipkit dėmesio. Čia jau visa išsidavus, išsipynus, išsidūkus.
Rašėm visi palinkėjimus Martynai. Klijavom kiekvienas ant savo baliono ir leidom į orą. Čia Paulinutės linkėjimas Martynai.
PS. Į sesės šukuoseną nekreipkit dėmesio. Čia jau visa išsidavus, išsipynus, išsidūkus.
http://beta.lt/panev...te=supermama.lt
Gal kam aktualu?
Gal kam aktualu?
Sveikos,
Mes po krikstynu, vienintele diena oras buvo nuostabus sventem lauke.
Kurtuvenu parke yra staliukai.
Kokios grazios mergytes. Gal viena ir i marcias atiduosi
Mes po krikstynu, vienintele diena oras buvo nuostabus sventem lauke.
QUOTE(*Slim* @ 2014 06 28, 11:13)
Vasarojat
Gal zinot kokia grazia vietele netoli Siauliu ,kad butu galima saslykiuka pasikept?Gerai butu,kad ir medinis stalas butu
Kurtuvenu parke yra staliukai.
QUOTE(Filotija @ 2014 06 28, 23:17)
Martynos krikštynų saldainiukai ir gėlytės, fotosesiją ir vėliau šventės stalą puošusios.
QUOTE(Amberuciukas @ 2014 06 30, 09:43)
Sveikos,
Laisvai. Norėčiau tokio šaunaus žento. Mama labai faina, rami. Tikiu, kad ir sūnus užaugs geras, ramus ir malonus žmogus.
QUOTE(Filotija @ 2014 06 30, 09:46)
Laisvai. Norėčiau tokio šaunaus žento. Mama labai faina, rami. Tikiu, kad ir sūnus užaugs geras, ramus ir malonus žmogus.
Kartais pirmas ispudis klaidina
QUOTE(Amberuciukas @ 2014 06 30, 13:31)
Kartais pirmas ispudis klaidina
Nemanau. Negi per tiek kartu neatsiskleidei? Negasdink.
sveikiname Benuka su Pirmuoju gimtadieniu
Su Gimtadieniu Benuka
Su gimtadieniu, o didysis vyre
Ir mes sveikinam su pirmuoju gimtadieniu! Spaudžiam dešinę Benui