Sveikinam ir mes labai Ievute
Laba. Sveikinimai, iš kūdikio virtus vaiku, ir patys šilčiausi linkėjimai skrieja Ievutei iš mūsų namų. Labai faina buvo vakar susitikti. Vaikam irgi buvo labai smagu, nes davėsi kaip nutrūkusios nuo lenciugų. Vakar tik įėjom į namus, po 5min sulaukėm svečių dar ir tieeek daug. Miegot vakare nuėjau nejausdama nei kojyčių nei rankyčių.
Labai labai jums ačiū
Man irgi smagu labai buvo, tik per trumpai ten viskas, per karštai ir per mažai erdvės (gal tik man čia taip, kai gabaritai per dideli, tai ir erdvės mažai )
Nesmagiai jaučiuosi, kad mažai jums dėmesio teko, labai chaotiškai viskas, nedaryčiau daugiau su tokiais mažiukais ir tokiomis laiko sąnaudomis.
Dabar einamieji reikalai: gimtadienio proga pasisvėrė Ievutė, pasimatavo, tai rezultatai tokie: 77 cm/9,5 kg. Ūgis virš normos, užtai svoris per mažas, todėl tyrimus reiks daryt Nu neatrodo ji man perkarusi, o jums?
Man irgi smagu labai buvo, tik per trumpai ten viskas, per karštai ir per mažai erdvės (gal tik man čia taip, kai gabaritai per dideli, tai ir erdvės mažai )
Nesmagiai jaučiuosi, kad mažai jums dėmesio teko, labai chaotiškai viskas, nedaryčiau daugiau su tokiais mažiukais ir tokiomis laiko sąnaudomis.
Dabar einamieji reikalai: gimtadienio proga pasisvėrė Ievutė, pasimatavo, tai rezultatai tokie: 77 cm/9,5 kg. Ūgis virš normos, užtai svoris per mažas, todėl tyrimus reiks daryt Nu neatrodo ji man perkarusi, o jums?
QUOTE(Mona_si @ 2014 06 20, 15:53)
77 cm/9,5 kg. Ūgis virš normos, užtai svoris per mažas, todėl tyrimus reiks daryt Nu neatrodo ji man perkarusi, o jums?
Tai kad nėra ji kūdena kokia. Normalus vaikas. Žandukai yra, rankytės putlutės, ko čia kabinėjasi dabar?
Sveikinam ir mes su pirmuoju gimtadieniu!
QUOTE(dimutee @ 2014 06 20, 16:52)
Sveikinam ir mes su pirmuoju gimtadieniu!
O geras. Mano bendragimtadieninkas. Aš irgi lapkr. 17d gimus.
QUOTE(Mona_si @ 2014 06 20, 15:53)
Labai labai jums ačiū
Maniske tada irgi kudena , svoris toks pat, tik ugiu mazesne 4cm. Sake viskas pagal norma graziai augam.
QUOTE(Filotija @ 2014 06 21, 17:02)
O geras. Mano bendragimtadieninkas. Aš irgi lapkr. 17d gimus.
vo kaip fainiai musiškis tai dovanėlė vyrui, nes vyras lapkričio 26d gimęs
Amberiuciuko dukryte su pirmaja gimimo dienele
Pagaliau baigiau maitint uogyte savo Jei nereiktu i vestuves kita savaite keliaut ,tai turbut buciau dar maitinus.Bet dziaugiuos dabar Beliko tik (.) (.) susitvarkyt,geriu metu arbata ir lasiukus metu ,gal pades..
Pagaliau baigiau maitint uogyte savo Jei nereiktu i vestuves kita savaite keliaut ,tai turbut buciau dar maitinus.Bet dziaugiuos dabar Beliko tik (.) (.) susitvarkyt,geriu metu arbata ir lasiukus metu ,gal pades..
QUOTE(*Slim* @ 2014 06 25, 18:02)
Amberiuciuko dukryte su pirmaja gimimo dienele
Aciu labai
As tai nezinau kaip pabaigsiu, taip papinuke, kad baisu.
QUOTE(Amberuciukas @ 2014 06 25, 19:00)
As ir pati negaliu patiket ,kad taip lengvai pavyko praktiskai be asaru Su didzke tai buvo misija neimanoma