Mona_si kantrybes nu bet ir parduotuve
ko vakar nieko nemaciau ant SM stoggo a?
na kaip sunervino kad pastate batutus? jie mokami tai manoji visa vakara prase kad leisciau, bet per brangu leist kaskart kai uzsimano
Taigi rimtai, vakar atidarymo šventė buvo. Visai iš galvos išėjo Nors manasis per mažas dar, bet pati norėjau cirką pažiūrėt
Kokia batutų kaina? Įtariu kokie 5lt- 15min?
O mes šiandien pusmetuką švenčiam, kaip greit auga mano kleckius
QUOTE(dimutee @ 2014 05 17, 11:02)
Taigi rimtai, vakar atidarymo šventė buvo. Visai iš galvos išėjo Nors manasis per mažas dar, bet pati norėjau cirką pažiūrėt
didziausi sveikinimai musu maziausiam namuciu gyventojui
jei neklystu 5 lt - 10 min
Dėkojam
Nu jo.. Tikrai nesąmonė. Iš sipniausių žmogeliukų pasipelnyt SM sumastė
Nu jo.. Tikrai nesąmonė. Iš sipniausių žmogeliukų pasipelnyt SM sumastė
labas rytas
Mona_si, ar skambinai ivartotoju teises?
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 05 19, 14:45)
labas rytas
Labas, nukreipė į valstybinę ne maisto produktų inspekciją. Reikia nuvaryt į "Akropolį" pasiimt atsakymą ir užsukt į tą tarnybą vėl raportą surašyt, o tada jau jie žiūrės. Tikiuosi, daugiau nebereiks niekur važiuot
Sveikinam Vakare metuku proga
Ievutei su paskutiniu menesiadieniu
Ievutei su paskutiniu menesiadieniu
QUOTE(Dainove @ 2014 05 20, 13:09)
Sveikinam ir mes
Kazkaip nesamoningai atsilo orai,tvankuma
Pagaliau supratau kodel mano panelyte vezime nenori sedet,ogi pasirodo ji visai nori sedet :)tik nenori but prisegta ..:)blogai,bet vezioju neprisegta
Vakarė dėkoja už sveikinimus
Ačiū
Sveikinam Vakare su pirmuoju gimtadieniu, buckis nuo Jorunytes
Laba diena,
mačiau šiandien Dainovę mieste, tai prisiminiau, kad seniai čia nesilankiau ir reikia užeit pasilabint
žiūriu praleidau daug progų, tai siunčiu daug daug balionų, prašom draugiškai išsidalinti
Kaip jūsų vaikučiai pakelia karščius? manasis kažko neapsakomai piktas šiom dienom, gal tas karštis sakau
o šiaip auga, storėja, turi 7dantis, dar nevaikšto ir nors jau sulaukėm 10mėn, bet miegot bent pusę nakties nesikėlęs net nežada, paprastai keliuosi 4-6k per naktį, visa laimė tiek nebeklykia ir gan greit pasuptas vėl užmiega...
mačiau šiandien Dainovę mieste, tai prisiminiau, kad seniai čia nesilankiau ir reikia užeit pasilabint
žiūriu praleidau daug progų, tai siunčiu daug daug balionų, prašom draugiškai išsidalinti
Kaip jūsų vaikučiai pakelia karščius? manasis kažko neapsakomai piktas šiom dienom, gal tas karštis sakau
o šiaip auga, storėja, turi 7dantis, dar nevaikšto ir nors jau sulaukėm 10mėn, bet miegot bent pusę nakties nesikėlęs net nežada, paprastai keliuosi 4-6k per naktį, visa laimė tiek nebeklykia ir gan greit pasuptas vėl užmiega...