Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių 2013 vaikučiai pabiručiai III tema

QUOTE(Mona_si @ 2014 05 14, 10:29)
Niekur neradau pirkt Godai batų (paprastų juodų balerinų arba su dirželiu, be gėlyčių ir blizgučių). Prizyziau vyrui, kad nuvežtų į "Akropolį". Daug išmatavom, daug netiko, daug nepatiko ir jau visai praradus viltį pamačiau prie išparduodamų tokius pusė velnio. Vaikas taip džiaugėsi, kad namie grįžusi su jais lakstė ir nudaužė nosis (nusilupo plėvelė), pametė sagtį. Užvakar vyras neatlaikė mano spaudimo ir atsiprašęs iš darbo nuvažiavo apkeist, tai nekeitė, pasakė, kad reikia vedėjos. Vedėja dirbo vakar, tai specialiai trenkiausi su vežimu į kitą miesto galą, kad ji ten išsidirbinėtų kaip piemenė.

doh.gif Nu sakes doh.gif

As tai didzkei internetu is sportsdirect ant tokiu s.. keduku uzsiroviau ,kainavo nei daug nei mazai,13 svaru,grazus lb ,aisku ne oda ..dabar kai vaziavom i NL sakau pasipuosim nu ir pasipuose ,pirma diena viskas atsilupinejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 05 14, 08:36)
taip taip buvom  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif 
mano vaikinas nusnudo valanda ir poto dar 30 min jazau jazau, o siaip per diena 2-3 val miega sad.gif naktis koma, vartes sukava ir kada ateis tas normalus miegas...

Pilnatis doh.gif naktis baisi bash.gif:
Mona_si - taip I nesupratau ar pinigus grazino g.gif ar po 2sav nuspres g.gif
Sveikos,
Mano karalaitis siandien nuo virtuves iki kambario vienas atejo ir be jokiu 'bum' biggrin.gif
Ale is juros kazkoki ozi kartu su vaiku parsiveziau doh.gif vis nepatenkintas bash.gif:
Atsakyti
QUOTE(Dainove @ 2014 05 14, 15:32)
Mona_si - taip I nesupratau ar pinigus grazino g.gif ar po 2sav nuspres g.gif
Negrąžino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona_si @ 2014 05 14, 17:34)
Negrąžino  smile.gif

Apsurdas doh.gif
Atsakyti
ale rimtai kazkokia nevykusi parduotuve doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainove @ 2014 05 14, 16:56)
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 05 14, 18:08)
ale rimtai kazkokia nevykusi parduotuve  doh.gif
Nu jei ką, aš čia tokį festivalį jiems planuoju, maža nepasirodys. Kaip tik būsiu jau po viso naktinio rašinėjimo ir pailsėjusi, tai raitosiuos rankoves visu pajėgumu devil.gif Dieve dieve, kai pagalvoji, viskas dėl dvim kažkelių litų. Bet kuo daugiau galvoju, tuo pikčiau darosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona_si @ 2014 05 14, 20:14)
Nu jei ką, aš čia tokį festivalį jiems planuoju, maža nepasirodys. Kaip tik būsiu jau po viso naktinio rašinėjimo ir pailsėjusi, tai raitosiuos rankoves visu pajėgumu  devil.gif Dieve dieve, kai pagalvoji, viskas dėl dvim kažkelių litų. Bet kuo daugiau galvoju, tuo pikčiau darosi  doh.gif

Teisingai ner ko nusileisti 4u.gif jau taip ponios vedejos 'laukti' teko doh.gif
Atsakyti
Serialo tęsinys: šiandien pavakare skambina poni ir sako "Aš jums atsakymą parašiau, atvažiuokit pasiskaityt" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona_si @ 2014 05 16, 19:40)
Serialo tęsinys: šiandien pavakare skambina poni ir sako "Aš jums atsakymą parašiau, atvažiuokit pasiskaityt"  biggrin.gif

I ka tu 'ne ponia' g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainove @ 2014 05 16, 19:14)
I ka tu 'ne ponia' g.gif
Pasakiau, kad supratau ir mečiau ragą. Lauksiu pirmadienio - pasiskambinsiu į vartotojų teises ir paklausiu, ką daryt.

Atsakyti
QUOTE(Mona_si @ 2014 05 16, 19:17)
Pasakiau, kad supratau ir mečiau ragą. Lauksiu pirmadienio - pasiskambinsiu į vartotojų teises ir paklausiu, ką daryt.

Ir teisingai, nėr čia ko nusileist. Per 14d galima gražinti nenešiotą avalyne, o jei namie šiektiek pavaikščiojus suplyšo iškart, tai jie turėtų, tiksliau net privalo grąžinti pinigus
Atsakyti
QUOTE(Mona_si @ 2014 05 16, 20:17)

Kantrybes 4u.gif eik iki galo!!!
As vakar is ju sms gavau, kad pirkite nemaziau uz 129lt ir laimekite tel. taip ir norejos atrasyt pradekit kokybiska avalyne prekiauti bash.gif MB praita vasara pirkos I darba batus pasibaigus 'garantijai' suplyso doh.gif
Atsakyti