Tai, kad abejoju. Kai toks oras nebūtų ką terasoje veikt
QUOTE(zhivute @ 2014 05 13, 15:55)
sveikos
tai ar ivyko meetas? kazkaip nebepasitikrinau cia, tai ir nedaejom iki SM
Taip, buvo, dalyvių gausu kaip visada tai ar ivyko meetas? kazkaip nebepasitikrinau cia, tai ir nedaejom iki SM
Sveikutės
Mes irgi nedaėjom, mano pana miegojo Kai grįžom iš daržo, sesę nuvedusios, nulūžo ji man, iki 11 išmiegojo, kur ten jau paskui beeisi Bet oras šiandien, tai kas minutę keičiasi
Mes irgi nedaėjom, mano pana miegojo Kai grįžom iš daržo, sesę nuvedusios, nulūžo ji man, iki 11 išmiegojo, kur ten jau paskui beeisi Bet oras šiandien, tai kas minutę keičiasi
Laba vakara
Buvom sedejom viduj
QUOTE(dimutee @ 2014 05 13, 18:47)
Tai, kad abejoju. Kai toks oras nebūtų ką terasoje veikt
Buvom sedejom viduj
taip taip buvom
mano vaikinas nusnudo valanda ir poto dar 30 min jazau jazau, o siaip per diena 2-3 val miega naktis koma, vartes sukava ir kada ateis tas normalus miegas...
mano vaikinas nusnudo valanda ir poto dar 30 min jazau jazau, o siaip per diena 2-3 val miega naktis koma, vartes sukava ir kada ateis tas normalus miegas...
Labs nuo ryto
Ai, tiesa, šiaip gi pilnatis Po kelionės iš "Akropolio" specialiai norėjau pasitikrint, koks mėnulis, bet pamiršau, o kai prie varlės šokinėjau, tai labai šviesu buvo ir pasimatė ta pilnatis
Žodžiu, kiek vakar girtų gerbėjų dėmesio susilaukiau, tai turbūt per visą gyvenimą tiek nebuvo Vienas, įlipęs į autobusą, pradėjo labai svirduliuot, griebėsi tai ten, tai ten, o galiausiai už vežimo rankenos Bet čia staigiai prišoko kitas gerbėjas ir nuvaikė aną ir paskui ištikimai stovėjo šalia vežimo ir žėrė komplimentus. Buvo labai liūdna, kai turėjo išlipt, bet gal ir gerai - iškart kvapas pagerėjo Nu o paskui kitas iki pat namų akį merkė. Žodžiu, aš apakus, kaip mano moteriški kerai veikia ne į tą pusę
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 05 14, 07:36)
jazau jazau, o siaip per diena 2-3 val miega naktis koma, vartes sukava ir kada ateis tas normalus miegas...
Maniškė irgi nekažką - rašiau rašiau iki 2, taip norėjau skyrių pribaigt - ir pradėjo blūdyt. Jau, atrodo, nuramini, keli į lovytę - načenajam konciert iš naujo Taip kokią valandą pašokinėjau ir sėdžiu dabar pasišiaušusi ir šlapiu maišu trenkta, o dar kava baigėsi Vakar man SM vienintelis maistas buvo, tai gal kolonėlės nevisu pajėgumu dirbo ir gal dėl to tokia nerami Ai, tiesa, šiaip gi pilnatis Po kelionės iš "Akropolio" specialiai norėjau pasitikrint, koks mėnulis, bet pamiršau, o kai prie varlės šokinėjau, tai labai šviesu buvo ir pasimatė ta pilnatis
Žodžiu, kiek vakar girtų gerbėjų dėmesio susilaukiau, tai turbūt per visą gyvenimą tiek nebuvo Vienas, įlipęs į autobusą, pradėjo labai svirduliuot, griebėsi tai ten, tai ten, o galiausiai už vežimo rankenos Bet čia staigiai prišoko kitas gerbėjas ir nuvaikė aną ir paskui ištikimai stovėjo šalia vežimo ir žėrė komplimentus. Buvo labai liūdna, kai turėjo išlipt, bet gal ir gerai - iškart kvapas pagerėjo Nu o paskui kitas iki pat namų akį merkė. Žodžiu, aš apakus, kaip mano moteriški kerai veikia ne į tą pusę
Labas rytas
Tai jūs čia pažįstamos tarpusavy jau, smagu, kad pasisedėjot
O aš sakiau niekada nebeleisiu eit anksti miegot. Vakar nuo 8 iki 9 tempiau, kad pavalgęs eitų miegotų.. Bet kitą kartą leisiu pasnaust nuo 8 iki 9, o miegot 11, o tai nuo puse 6 jau labas rytas, tai žiauriai neišsimiegojus jaučiuos
O aš sakiau niekada nebeleisiu eit anksti miegot. Vakar nuo 8 iki 9 tempiau, kad pavalgęs eitų miegotų.. Bet kitą kartą leisiu pasnaust nuo 8 iki 9, o miegot 11, o tai nuo puse 6 jau labas rytas, tai žiauriai neišsimiegojus jaučiuos
QUOTE(dimutee @ 2014 05 14, 08:17)
Taip, visos trys iš mytų pažįstamos QUOTE(Mona_si @ 2014 05 14, 09:07)
Labs nuo ryto Maniškė irgi nekažką - rašiau rašiau iki 2, taip norėjau skyrių pribaigt - ir pradėjo blūdyt. Jau, atrodo, nuramini, keli į lovytę - načenajam konciert iš naujo Taip kokią valandą pašokinėjau ir sėdžiu dabar pasišiaušusi ir šlapiu maišu trenkta, o dar kava baigėsi Vakar man SM vienintelis maistas buvo, tai gal kolonėlės nevisu pajėgumu dirbo ir gal dėl to tokia nerami
Ai, tiesa, šiaip gi pilnatis Po kelionės iš "Akropolio" specialiai norėjau pasitikrint, koks mėnulis, bet pamiršau, o kai prie varlės šokinėjau, tai labai šviesu buvo ir pasimatė ta pilnatis
o atidave uz batus pinigus?
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 05 14, 10:00)
o atidave uz batus pinigus?
ai ten atskira istorija, nuo kurios man kilo įtarimas, kad pilnatis Ponia pareiškė, kad batai yra nešioti, tik nuplauti. Nesąmonė, kad tik po namus nešiojo. Nudrėbė tuščią lapą, tušinuką, liepė rašyt pretenziją ir dingo. Nei kaip, nei ką nepaaiškino. Paprašiau pardavėjos, kad pakviestų atgal, gi ne tam trenkiausi tokį galą, kad ji lakstytų nuo manęs. Tai atsakymas pribloškė - rašykit, ką norit.Parašiau, kad nekokybiška prekė, kad grąžintų pinigus ir kompensuotų bandymus tuos pinigus susigrąžint (jau liuosiai pravažinėjom tų batų kainą ir dar galo nesimato). Tai teikėsi pasakyti, kad dvi savaites PAGALVOS, ką daryti ir paskambins.
QUOTE(Mona_si @ 2014 05 14, 09:51)
ai ten atskira istorija, nuo kurios man kilo įtarimas, kad pilnatis
Kas cia nutiko batam ?Ir man idomu
Laba dien Norejau i myta ,tik kad per anksti mytinotes..
Kazin kada orai pageres? Gal butu norinciu i musu gala tada pasimytint?;)Pvz.berzyneli kokiam
QUOTE(*Slim* @ 2014 05 14, 11:05)
Kas cia nutiko batam ?
Niekur neradau pirkt Godai batų (paprastų juodų balerinų arba su dirželiu, be gėlyčių ir blizgučių). Prizyziau vyrui, kad nuvežtų į "Akropolį". Daug išmatavom, daug netiko, daug nepatiko ir jau visai praradus viltį pamačiau prie išparduodamų tokius pusė velnio. Vaikas taip džiaugėsi, kad namie grįžusi su jais lakstė ir nudaužė nosis (nusilupo plėvelė), pametė sagtį. Užvakar vyras neatlaikė mano spaudimo ir atsiprašęs iš darbo nuvažiavo apkeist, tai nekeitė, pasakė, kad reikia vedėjos. Vedėja dirbo vakar, tai specialiai trenkiausi su vežimu į kitą miesto galą, kad ji ten išsidirbinėtų kaip piemenė.