Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių 2013 vaikučiai pabiručiai III tema

Tai, kad abejoju. Kai toks oras nebūtų ką terasoje veikt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhivute @ 2014 05 13, 15:55)
sveikos smile.gif
tai ar ivyko meetas? kazkaip nebepasitikrinau cia, tai ir nedaejom iki SM  blush2.gif
Taip, buvo, dalyvių gausu kaip visada biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Mes irgi nedaėjom, mano pana miegojo biggrin.gif Kai grįžom iš daržo, sesę nuvedusios, nulūžo ji man, iki 11 išmiegojo, kur ten jau paskui beeisi ax.gif Bet oras šiandien, tai kas minutę keičiasi doh.gif
Atsakyti
Laba vakara 4u.gif
QUOTE(dimutee @ 2014 05 13, 18:47)
Tai, kad abejoju. Kai toks oras nebūtų ką terasoje veikt smile.gif

Buvom tongue.gif sedejom viduj biggrin.gif
Atsakyti
taip taip buvom thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
mano vaikinas nusnudo valanda ir poto dar 30 min jazau jazau, o siaip per diena 2-3 val miega sad.gif naktis koma, vartes sukava ir kada ateis tas normalus miegas...
Atsakyti
Labs nuo ryto 4u.gif
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 05 14, 07:36)
jazau jazau, o siaip per diena 2-3 val miega sad.gif naktis koma, vartes sukava ir kada ateis tas normalus miegas...
console.gif Maniškė irgi nekažką - rašiau rašiau iki 2, taip norėjau skyrių pribaigt - ir pradėjo blūdyt. Jau, atrodo, nuramini, keli į lovytę - načenajam konciert iš naujo doh.gif Taip kokią valandą pašokinėjau ir sėdžiu dabar pasišiaušusi ir šlapiu maišu trenkta, o dar kava baigėsi dry.gif Vakar man SM vienintelis maistas buvo, tai gal kolonėlės nevisu pajėgumu dirbo ir gal dėl to tokia nerami g.gif
Ai, tiesa, šiaip gi pilnatis biggrin.gif Po kelionės iš "Akropolio" specialiai norėjau pasitikrint, koks mėnulis, bet pamiršau, o kai prie varlės šokinėjau, tai labai šviesu buvo ir pasimatė ta pilnatis doh.gif
Žodžiu, kiek vakar girtų gerbėjų dėmesio susilaukiau, tai turbūt per visą gyvenimą tiek nebuvo lotuliukas.gif Vienas, įlipęs į autobusą, pradėjo labai svirduliuot, griebėsi tai ten, tai ten, o galiausiai už vežimo rankenos doh.gif Bet čia staigiai prišoko kitas gerbėjas ir nuvaikė aną ir paskui ištikimai stovėjo šalia vežimo ir žėrė komplimentus. Buvo labai liūdna, kai turėjo išlipt, bet gal ir gerai - iškart kvapas pagerėjo lotuliukas.gif Nu o paskui kitas iki pat namų akį merkė. Žodžiu, aš apakus, kaip mano moteriški kerai veikia ne į tą pusę wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona_si: 14 gegužės 2014 - 07:09
Labas rytas 4u.gif

Tai jūs čia pažįstamos tarpusavy jau, smagu, kad pasisedėjot smile.gif

O aš sakiau niekada nebeleisiu eit anksti miegot. Vakar nuo 8 iki 9 tempiau, kad pavalgęs eitų miegotų.. Bet kitą kartą leisiu pasnaust nuo 8 iki 9, o miegot 11, o tai nuo puse 6 jau labas rytas, tai žiauriai neišsimiegojus jaučiuos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dimutee @ 2014 05 14, 08:17)
Tai jūs čia pažįstamos tarpusavy jau, smagu, kad pasisedėjot smile.gif
Taip, visos trys iš mytų pažįstamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona_si @ 2014 05 14, 09:07)
Labs nuo ryto  4u.gif console.gif Maniškė irgi nekažką - rašiau rašiau iki 2, taip norėjau skyrių pribaigt - ir pradėjo blūdyt. Jau, atrodo, nuramini, keli į lovytę - načenajam konciert iš naujo doh.gif Taip kokią valandą pašokinėjau ir sėdžiu dabar pasišiaušusi ir šlapiu maišu trenkta, o dar kava baigėsi  dry.gif  Vakar man SM vienintelis maistas buvo, tai gal kolonėlės nevisu pajėgumu dirbo ir gal dėl to tokia nerami  g.gif
Ai, tiesa, šiaip gi pilnatis  biggrin.gif Po kelionės iš "Akropolio" specialiai norėjau pasitikrint, koks mėnulis, bet pamiršau, o kai prie varlės šokinėjau, tai labai šviesu buvo ir pasimatė ta pilnatis  doh.gif
Žodžiu, kiek vakar girtų gerbėjų dėmesio susilaukiau, tai turbūt per visą gyvenimą tiek nebuvo  lotuliukas.gif Vienas, įlipęs į autobusą, pradėjo labai svirduliuot, griebėsi tai ten, tai ten, o galiausiai už vežimo rankenos  doh.gif Bet čia staigiai prišoko kitas gerbėjas ir nuvaikė aną ir paskui ištikimai stovėjo šalia vežimo ir žėrė komplimentus. Buvo labai liūdna, kai turėjo išlipt, bet gal ir gerai - iškart kvapas pagerėjo  lotuliukas.gif Nu o paskui kitas iki pat namų akį merkė. Žodžiu, aš apakus, kaip mano moteriški kerai veikia ne į tą pusę  wub.gif

o atidave uz batus pinigus?
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 05 14, 10:00)
o atidave uz batus pinigus?
ai ten atskira istorija, nuo kurios man kilo įtarimas, kad pilnatis biggrin.gif Ponia pareiškė, kad batai yra nešioti, tik nuplauti. Nesąmonė, kad tik po namus nešiojo. Nudrėbė tuščią lapą, tušinuką, liepė rašyt pretenziją ir dingo. Nei kaip, nei ką nepaaiškino. Paprašiau pardavėjos, kad pakviestų atgal, gi ne tam trenkiausi tokį galą, kad ji lakstytų nuo manęs. Tai atsakymas pribloškė - rašykit, ką norit.
Parašiau, kad nekokybiška prekė, kad grąžintų pinigus ir kompensuotų bandymus tuos pinigus susigrąžint (jau liuosiai pravažinėjom tų batų kainą ir dar galo nesimato). Tai teikėsi pasakyti, kad dvi savaites PAGALVOS, ką daryti ir paskambins. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona_si @ 2014 05 14, 09:51)
ai ten atskira istorija, nuo kurios man kilo įtarimas, kad pilnatis  biggrin.gif

Kas cia nutiko batam ?Ir man idomu bigsmile.gif
Laba dien 4u.gif Norejau i myta ,tik kad per anksti mytinotes..ax.gif
Kazin kada orai pageres? g.gif Gal butu norinciu i musu gala tada pasimytint?;)Pvz.berzyneli kokiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Slim* @ 2014 05 14, 11:05)
Kas cia  nutiko batam ?
Niekur neradau pirkt Godai batų (paprastų juodų balerinų arba su dirželiu, be gėlyčių ir blizgučių). Prizyziau vyrui, kad nuvežtų į "Akropolį". Daug išmatavom, daug netiko, daug nepatiko ir jau visai praradus viltį pamačiau prie išparduodamų tokius pusė velnio. Vaikas taip džiaugėsi, kad namie grįžusi su jais lakstė ir nudaužė nosis (nusilupo plėvelė), pametė sagtį. Užvakar vyras neatlaikė mano spaudimo ir atsiprašęs iš darbo nuvažiavo apkeist, tai nekeitė, pasakė, kad reikia vedėjos. Vedėja dirbo vakar, tai specialiai trenkiausi su vežimu į kitą miesto galą, kad ji ten išsidirbinėtų kaip piemenė.
Atsakyti