Labas rytas
Sonnja o negaila tokios mažos palikt su aukle? Nors aš turbūt irgi eičiau nuo metų dirbt, tik, kad man neapsimoka, nes ką algos gaučiau, tą tektų auklei atiduoti
Beje, sveikinu išsilaikius teoriją, o kada praktiką?
Labas
Ačiū už sveikinimus dėl teorijos
O kas liečia grįžimą į darbą, tai kaip man mama sakė, sako, o kaip anksčiau, vaikus turėdavom jau po kelių mėnesių palikti, nes niekas ilgiau nelaikydavo, eidavom dirbti. O ką daryt Ir kažkodėl nesijaučiu nuskriausta, kad mane beveik nuo gimimo augino kažkas kitas, kol mama dirbo labai sunkiai, kad turėtų tai, ką turi dabar
Aš nemanau, kad jei grįšiu į darbą po metų, esu bloga mama. Pasirūpinau aukle, puikiu žmogučiu, kaina- nedidelė, todėl galėsiu dirbti, gauti iš sodros ir dar liks iš pašalpos man...Kodėl gi ne? Ar geriau sėdėti namuose ir skaičiuoti kiekvieną centą tuos antrus metus...? Mano nuomone, ne.
Na nežinau, aš manau, kad ir kaip bebūtų tu vaiko visam nepalieki, paliksiu ją 3-4 dienom per savaitę, bet kasdien namo juk grįšiu, neišvažiuoju į komandiruotę ar dar kažkur...Nematau dėl ko, galėtų būti gaila palikti vaiką
Mama reikalinga vaikui visą gyvenimą, ne tik pirmus ar antrus jo gyvenimo metus, ir aš visada būsiu šalia, tik kaip kiekviena suvokiam tą buvimą šalia, čia jau kita kalba
Truputį išsiplėčiau
Ačiū už sveikinimus dėl teorijos
O kas liečia grįžimą į darbą, tai kaip man mama sakė, sako, o kaip anksčiau, vaikus turėdavom jau po kelių mėnesių palikti, nes niekas ilgiau nelaikydavo, eidavom dirbti. O ką daryt Ir kažkodėl nesijaučiu nuskriausta, kad mane beveik nuo gimimo augino kažkas kitas, kol mama dirbo labai sunkiai, kad turėtų tai, ką turi dabar
Aš nemanau, kad jei grįšiu į darbą po metų, esu bloga mama. Pasirūpinau aukle, puikiu žmogučiu, kaina- nedidelė, todėl galėsiu dirbti, gauti iš sodros ir dar liks iš pašalpos man...Kodėl gi ne? Ar geriau sėdėti namuose ir skaičiuoti kiekvieną centą tuos antrus metus...? Mano nuomone, ne.
Na nežinau, aš manau, kad ir kaip bebūtų tu vaiko visam nepalieki, paliksiu ją 3-4 dienom per savaitę, bet kasdien namo juk grįšiu, neišvažiuoju į komandiruotę ar dar kažkur...Nematau dėl ko, galėtų būti gaila palikti vaiką
Mama reikalinga vaikui visą gyvenimą, ne tik pirmus ar antrus jo gyvenimo metus, ir aš visada būsiu šalia, tik kaip kiekviena suvokiam tą buvimą šalia, čia jau kita kalba
Truputį išsiplėčiau
Sonnja pritariu tavo nuomonei, taciau ne visi vyresnio amziaus tai supranta, db jiems atrodo kad vaika augint pfu kaip lengva yra skalbenkes, pampersai, tv kompai ( ale juos ten opadedi ir vsio jie ramus), maisto kiek sirdis geidzia ir t.t. buvau uzsiminus kad noriu i darba nuo rugsejo o jazau kaip uzsiputojo mane poto tyliu ir sakiau niekam nepasakosiu kada sumastysiu gryst, nors kai pasakiau jei grysiu i darba kai bus 2 m. tai tik rugseji, ir vel gavau velniu kaip mano V islaikys vienas mus visus nes visa vasara as bamba deginsiu o jis vargsas ars
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 05 11, 13:55)
Sonnja pritariu tavo nuomonei, taciau ne visi vyresnio amziaus tai supranta, db jiems atrodo kad vaika augint pfu kaip lengva yra skalbenkes, pampersai, tv kompai ( ale juos ten opadedi ir vsio jie ramus), maisto kiek sirdis geidzia ir t.t. buvau uzsiminus kad noriu i darba nuo rugsejo o jazau kaip uzsiputojo mane poto tyliu ir sakiau niekam nepasakosiu kada sumastysiu gryst, nors kai pasakiau jei grysiu i darba kai bus 2 m. tai tik rugseji, ir vel gavau velniu kaip mano V islaikys vienas mus visus nes visa vasara as bamba deginsiu o jis vargsas ars
Taip, wilte, tikrai ne visi supranta Tas labai liūdna, nes kiekvienas turime ir savo poreikių, esam verti būti laimingi. O kai bobutės pradeda pasakoti, kad oi, kaip dabar viskas paprasta, tai tiesiog "špygą" parodyt norisi Vaudovaukimės tuo, jei laiminga mama, laimingas ir vaikas Aš noriu dirbti, noriu uždirbti, noriu užtikrinti gerą gerbūvį savo vaikučiams, juos palepinti ne tik dėmesiu, meile, puikia nuotaika, bet ir kokia išvyka, skanėstu. Jiems gi tai taip svarbu Aišku, jei mb uždirbtų pakankamai, aš sėdėčiau namie, nėra nei kalbos...Bet kadangi, namie didžiausią "iždą" kaupiu aš, tai man nieko kito nebelieka. O ir reikia man jau atitrūkti Aš, jei ir girdėčiau aplinkinių priekaištus, neleisčiau daryti sau spaudimo...Kaip sunku iš tikro tiesiog neklausyti ir praleisti pro ausis...Bet nieko, wilte, pamatysi, viskas bus gerai. Galvą aukštyn ir tik pirmyn, jei tik nori, daryk
Sveikos
Sonnija su islaikyta teorija
As kadangi neturiu darbo i kuri gryzt reiktu tai ir nenoriu .. Na o kai mazoji prades darzeli lankyt reiks tada ieskot darbelio
Oras fuu ..zadejau eit balsuot, bet tokiu oru tai
Gavot kvietimus i svente ?
Sonnija su islaikyta teorija
As kadangi neturiu darbo i kuri gryzt reiktu tai ir nenoriu .. Na o kai mazoji prades darzeli lankyt reiks tada ieskot darbelio
Oras fuu ..zadejau eit balsuot, bet tokiu oru tai
Gavot kvietimus i svente ?
Taip, gavom Ketvirtadienį kaip tik reikalų mieste turiu, tai turbūt, kad užeisim nusifotografuoti
as jau sunui pasiuvau varlyte ir petnesas, beliko kelnytes patvarkyti ir jaunuolis bus pasiruoses fotosesijai
Sveikos,
Vakar gryzom is pajurio, ponaiciu du dantukai prasikale
Sonnija - uz teorija kad ir praktika is pirmo karto pavyktu
Naujoke - sveika prisijungusi
Tai kada tas meetas
Vakar gryzom is pajurio, ponaiciu du dantukai prasikale
Sonnija - uz teorija kad ir praktika is pirmo karto pavyktu
Naujoke - sveika prisijungusi
Tai kada tas meetas
QUOTE(Dainove @ 2014 05 12, 14:45)
Tai kada tas meetas
Rytoj (2014 m. gegužės 13 d.) 10 val. SM terasojKas dar kam neaišku?
QUOTE(Mona_si @ 2014 05 12, 17:09)
Aisku, aisku pribusim
Mes nebūsim Reikaliukų yra
sveikos
tai ar ivyko meetas? kazkaip nebepasitikrinau cia, tai ir nedaejom iki SM
tai ar ivyko meetas? kazkaip nebepasitikrinau cia, tai ir nedaejom iki SM