O tai kur mažoji bus kol dirbsi?
QUOTE(dimutee @ 2014 05 08, 10:24)
O tai kur mažoji bus kol dirbsi?
Namuose, su aukle
labas rytas:)
SM cia turbut saules miesto terasa turit minty.. nesu buvus, bet butinai sudalyvautume
SM cia turbut saules miesto terasa turit minty.. nesu buvus, bet butinai sudalyvautume
Labus, oi, Sonnija, koks pokyčių metas, net pavydu truputį
Aš tai visa permušta ką tik grįžau. Turėjau su Goda pas dantistę nueit. Primečiau - ką čia, pusę valandos ir vėl galėsiu į darželį vest. Dantistė tik spėjo veidrodėlį įkišt ir prasidėjoooooo. Klykia, skeryčiojasi, isterikuoja. Užsiklykė iki žiaugčiojimo, besiduodama nuvertė gėlę nuo palangės ir sudaužė Žodžiu, pagerintas egzorcizmo seansas. Odontologė su sesele normalios pasitaikė, patarė eit pas gydytoją, kad raminančiųjų kokių išrašytų, nes kitas kelias - tik narkozė
Gydytoja pabrėžė, kad apskritai nėra linkusi problemų slopinti vaistais, tai pasiuntė pas psichologę (siuntime nurodė elgesio sutrikimą). Pas psichologę tik po mėnesio.
Na taip "šauniai' pasišlaistėm - nuo dantistės iki psichologės ir taip pusdienis šuniui ant odigos
Grįždama Colos bambalį nusipirkau - einu dasimušt
Zhivute, taip, SM terasa.
O koks laikas kam tiktų? Man tai tradiciškai - bet kada, tik aišku, nuo kokių 10 būtų idealu
Aš tai visa permušta ką tik grįžau. Turėjau su Goda pas dantistę nueit. Primečiau - ką čia, pusę valandos ir vėl galėsiu į darželį vest. Dantistė tik spėjo veidrodėlį įkišt ir prasidėjoooooo. Klykia, skeryčiojasi, isterikuoja. Užsiklykė iki žiaugčiojimo, besiduodama nuvertė gėlę nuo palangės ir sudaužė Žodžiu, pagerintas egzorcizmo seansas. Odontologė su sesele normalios pasitaikė, patarė eit pas gydytoją, kad raminančiųjų kokių išrašytų, nes kitas kelias - tik narkozė
Gydytoja pabrėžė, kad apskritai nėra linkusi problemų slopinti vaistais, tai pasiuntė pas psichologę (siuntime nurodė elgesio sutrikimą). Pas psichologę tik po mėnesio.
Na taip "šauniai' pasišlaistėm - nuo dantistės iki psichologės ir taip pusdienis šuniui ant odigos
Grįždama Colos bambalį nusipirkau - einu dasimušt
Zhivute, taip, SM terasa.
O koks laikas kam tiktų? Man tai tradiciškai - bet kada, tik aišku, nuo kokių 10 būtų idealu
Tikrai taip, pokyčių metas Ir laukiu jų, nes norisi permainų, norisi judesio daugiau ir šiek tiek baiminuosi dėl mažosios, kaip seksis jai su aukle, kaip su sveikata ir pan...Na, bet jei nebūčiau sulaukusi visų aplinkinių ir šeimos palaikymo, turbūt būčiau dar nesiryžusi Laikas ir gyvenimas nesustoja, reikia judėti tik pirmyn Tuo ir vadovaujuosi
Kas dėl meeto, man tiktų nuo 10-11 ryto ir iki 2 val
Už nuotykius, mona si
Aš su savo didžiąja tokių "bajeriukų" irgi buvau ne vieną patyrusi Dabar su amžiumi pasidarė jau šiek tiek santūresnė
Kas dėl meeto, man tiktų nuo 10-11 ryto ir iki 2 val
Už nuotykius, mona si
Aš su savo didžiąja tokių "bajeriukų" irgi buvau ne vieną patyrusi Dabar su amžiumi pasidarė jau šiek tiek santūresnė
sveikos
ryt gal kokia 11 val jei nelytu tiktu visoms?
mona_si neisgerk visko viena ir mums palik ir mes norim to gerio
ryt gal kokia 11 val jei nelytu tiktu visoms?
mona_si neisgerk visko viena ir mums palik ir mes norim to gerio
Aš rytoj nelabai, nes regitroj laikausi teoriją, tai norėsis pasimokyti biškelį Tai nebent kitą savaitėlę prisijungčiau
Sveikos,
Naujokeliai
Mano kleckai ir panasaus amziaus.
As ir jau noreciau i darba, per ilgai namie uzsisedejau
Kaip egzaminas?
QUOTE(zhivute @ 2014 05 07, 20:40)
laba diena
ar priimat naujokes ?
ieskom kasdieniu draugu pasivaiksciot ir vaikam pasizaist
turiu dukryte 3.5 ir suneli 8 men.
ar priimat naujokes ?
ieskom kasdieniu draugu pasivaiksciot ir vaikam pasizaist
turiu dukryte 3.5 ir suneli 8 men.
Naujokeliai
Mano kleckai ir panasaus amziaus.
QUOTE(sonnija @ 2014 05 08, 10:17)
Sveikutės
Aš irgi su mielu noru norėčiau susibėgt, jau ilgą laiką niekur nebuvom, Vakarė vis sirgo, nusilpęs imunitetas, hemoglobinas žemas...Tai stiprinam dabar, tai jei būtume sveikos kitą savaitę, manau išeitų mum susitikti
O ir kadangi nuo 21 d. grįžtu į darbą, paskui to laiko nebelabai bus, tai reik išnaudot paskutines dienas
Aš irgi su mielu noru norėčiau susibėgt, jau ilgą laiką niekur nebuvom, Vakarė vis sirgo, nusilpęs imunitetas, hemoglobinas žemas...Tai stiprinam dabar, tai jei būtume sveikos kitą savaitę, manau išeitų mum susitikti
O ir kadangi nuo 21 d. grįžtu į darbą, paskui to laiko nebelabai bus, tai reik išnaudot paskutines dienas
As ir jau noreciau i darba, per ilgai namie uzsisedejau
Kaip egzaminas?
Sveikutės
Išlaikiau teoriją
Išlaikiau teoriją
Labos
Tai gal antradienį 10 val. SM'e?
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 05 08, 15:00)
sveikos ryt gal kokia 11 val jei nelytu tiktu visoms?
Nu mane SM jau pradeda stulbint - tai žinutės dingsta, tai favoritų neatnaujina, nukiša kažkur Temą tik dabar radau. Ir kur ritasi pasaulis? Tai gal antradienį 10 val. SM'e?
QUOTE(sonnija @ 2014 05 10, 13:24)
Išlaikiau teoriją
Nugi sveikinimai Kad ir praktika taip šauniai eitųsi
Ačiū, mona_si Labai labai tikiuos, kad pavyks ir su praktika Regitroje
Mes jungtumėmės antradienį, jei tik, žinoma, oras bus pakankamai geras
Aš irgi žiūriu, kas su tuo sm, parašau žinutę ir man kažko jos nerodo, tik po kurio laiko savo postą pamatau
Mes jungtumėmės antradienį, jei tik, žinoma, oras bus pakankamai geras
Aš irgi žiūriu, kas su tuo sm, parašau žinutę ir man kažko jos nerodo, tik po kurio laiko savo postą pamatau
sveikos
Tikiuos ir mes atvyksim tik nzn ar tikrai, nes 1dieni tikiuos gauti taip ilgai laukta skiepa kerniukui tikiuos dar karta daktare neapsigalvos
parasykite koks jusu mazyliu dienos meniu. Mano isrankus nebezinau net ka valgyt duoti
Sonnja sveikinu su teorijos islaikymu ir kad grysi i darba, ech kaip tau pavydziu... jei as pasakyciau jog gryztu tai buciau pasmergta amziu amziams kaip blogiausia mama pasaulyje ( cia is vyro puses ir mano seneliu). kada tiksliai gryzti? man kaip tik sutartis baigias sio menesio pabaigoje
Tikiuos ir mes atvyksim tik nzn ar tikrai, nes 1dieni tikiuos gauti taip ilgai laukta skiepa kerniukui tikiuos dar karta daktare neapsigalvos
parasykite koks jusu mazyliu dienos meniu. Mano isrankus nebezinau net ka valgyt duoti
Sonnja sveikinu su teorijos islaikymu ir kad grysi i darba, ech kaip tau pavydziu... jei as pasakyciau jog gryztu tai buciau pasmergta amziu amziams kaip blogiausia mama pasaulyje ( cia is vyro puses ir mano seneliu). kada tiksliai gryzti? man kaip tik sutartis baigias sio menesio pabaigoje