Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių 2013 vaikučiai pabiručiai III tema

O tai kur mažoji bus kol dirbsi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dimutee @ 2014 05 08, 10:24)
O tai kur mažoji bus kol dirbsi? smile.gif

Namuose, su aukle ax.gif
Atsakyti
labas rytas:)
SM cia turbut saules miesto terasa turit minty.. nesu buvus, bet butinai sudalyvautume 4u.gif
Atsakyti
Labus, oi, Sonnija, koks pokyčių metas, net pavydu truputį ax.gif
Aš tai visa permušta ką tik grįžau. Turėjau su Goda pas dantistę nueit. Primečiau - ką čia, pusę valandos ir vėl galėsiu į darželį vest. Dantistė tik spėjo veidrodėlį įkišt ir prasidėjoooooo. Klykia, skeryčiojasi, isterikuoja. Užsiklykė iki žiaugčiojimo, besiduodama nuvertė gėlę nuo palangės ir sudaužė doh.gif Žodžiu, pagerintas egzorcizmo seansas. Odontologė su sesele normalios pasitaikė, patarė eit pas gydytoją, kad raminančiųjų kokių išrašytų, nes kitas kelias - tik narkozė blink.gif
Gydytoja pabrėžė, kad apskritai nėra linkusi problemų slopinti vaistais, tai pasiuntė pas psichologę (siuntime nurodė elgesio sutrikimą). Pas psichologę tik po mėnesio.
Na taip "šauniai' pasišlaistėm - nuo dantistės iki psichologės ir taip pusdienis šuniui ant odigos doh.gif
Grįždama Colos bambalį nusipirkau - einu dasimušt alc.gif
Zhivute, taip, SM terasa.
O koks laikas kam tiktų? Man tai tradiciškai - bet kada, tik aišku, nuo kokių 10 būtų idealu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona_si: 08 gegužės 2014 - 12:09
Tikrai taip, pokyčių metas ax.gif Ir laukiu jų, nes norisi permainų, norisi judesio daugiau ir šiek tiek baiminuosi dėl mažosios, kaip seksis jai su aukle, kaip su sveikata ir pan...Na, bet jei nebūčiau sulaukusi visų aplinkinių ir šeimos palaikymo, turbūt būčiau dar nesiryžusi blush2.gif Laikas ir gyvenimas nesustoja, reikia judėti tik pirmyn ax.gif Tuo ir vadovaujuosi ax.gif
Kas dėl meeto, man tiktų nuo 10-11 ryto ir iki 2 val ax.gif
Už nuotykius, mona si 4u.gif
Aš su savo didžiąja tokių "bajeriukų" irgi buvau ne vieną patyrusi doh.gif Dabar su amžiumi pasidarė jau šiek tiek santūresnė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonnija: 08 gegužės 2014 - 13:54
sveikos

ryt gal kokia 11 val jei nelytu tiktu visoms?
mona_si neisgerk visko viena ir mums palik ir mes norim to gerio lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš rytoj nelabai, nes regitroj laikausi teoriją, tai norėsis pasimokyti biškelį ax.gif Tai nebent kitą savaitėlę prisijungčiau ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(zhivute @ 2014 05 07, 20:40)
laba diena
ar priimat naujokes ? smile.gif

ieskom kasdieniu draugu pasivaiksciot ir vaikam pasizaist  ax.gif
turiu dukryte 3.5 ir suneli 8 men.

Naujokeliai 4u.gif
Mano kleckai ir panasaus amziaus.
QUOTE(sonnija @ 2014 05 08, 10:17)
Sveikutės 4u.gif
Aš irgi su mielu noru norėčiau susibėgt, jau ilgą laiką niekur nebuvom, Vakarė vis sirgo, nusilpęs imunitetas, hemoglobinas žemas...Tai stiprinam dabar, tai jei būtume sveikos kitą savaitę, manau išeitų mum susitikti ax.gif
O ir kadangi nuo 21 d. grįžtu į darbą, paskui to laiko nebelabai bus, tai reik išnaudot paskutines dienas ax.gif

As ir jau noreciau i darba, per ilgai namie uzsisedejau blush2.gif

Kaip egzaminas?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Išlaikiau teoriją thumbup.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 05 08, 15:00)
sveikos ryt gal kokia 11 val jei nelytu tiktu visoms?
Nu mane SM jau pradeda stulbint - tai žinutės dingsta, tai favoritų neatnaujina, nukiša kažkur doh.gif Temą tik dabar radau. Ir kur ritasi pasaulis? blink.gif
Tai gal antradienį 10 val. SM'e?
QUOTE(sonnija @ 2014 05 10, 13:24)
Išlaikiau teoriją  thumbup.gif
Nugi sveikinimai 4u.gif Kad ir praktika taip šauniai eitųsi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona_si: 10 gegužės 2014 - 13:01
Ačiū, mona_si 4u.gif Labai labai tikiuos, kad pavyks ir su praktika Regitroje ax.gif
Mes jungtumėmės antradienį, jei tik, žinoma, oras bus pakankamai geras ax.gif
Aš irgi žiūriu, kas su tuo sm, parašau žinutę ir man kažko jos nerodo, tik po kurio laiko savo postą pamatau doh.gif
Atsakyti
sveikos

Tikiuos ir mes atvyksim tik nzn ar tikrai, nes 1dieni tikiuos gauti taip ilgai laukta skiepa kerniukui doh.gif tikiuos dar karta daktare neapsigalvos ax.gif

parasykite koks jusu mazyliu dienos meniu. Mano isrankus nebezinau net ka valgyt duoti g.gif

Sonnja
sveikinu su teorijos islaikymu thumbup.gif ir kad grysi i darba, ech kaip tau pavydziu... jei as pasakyciau jog gryztu tai buciau pasmergta amziu amziams kaip blogiausia mama pasaulyje doh.gif verysad.gif ( cia is vyro puses ir mano seneliu). kada tiksliai gryzti? man kaip tik sutartis baigias sio menesio pabaigoje lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti