labas rytas
Ei pavasaris tik kažkodėl man nesinori nei puoštis nei nuotaika pakili kiba senstu
na kaip ligelės vaikų? man sloga atsirado Jaunuoliui ir ne iš šio atsirado temp. o tik vakar baigem antibiotikus gert tikiuos dantys nes iš seilių balos atsiranda Mažylė darželį,o vyras namie tai teks gamint valgyt
Kas ryt lėksit į senukų atidarymą? mes tai žadam į vaikų tą kambarį vykt ir į spaktaklį padaužą nuvest
Na va užteks rašyt, kad nepavargtumėt skaityt
Ai TAI KADA SUSITINKAM?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sveikos
Mes dar permaži vaikų pramogoms tai nevažiuosiu, juo labiau, kad įtariu jog bus grūstys, tai tikrai nenoriu maltis ten, gal kada vėliau užsuksim
O susitikimo ir mes norėtumėm
Beje, savaitgalį sulaukėm pirmojo dantuko
Mes dar permaži vaikų pramogoms tai nevažiuosiu, juo labiau, kad įtariu jog bus grūstys, tai tikrai nenoriu maltis ten, gal kada vėliau užsuksim
Sveikos,
Neturiu kur mazosios siandien palikti, tai nevaziuosim. O ryt uosvio gimtadienis.
Susitikimas butu tikrai neblogai
Su dantuku
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 04 04, 08:42)
labas rytas
Kas ryt lėksit į senukų atidarymą? mes tai žadam į vaikų tą kambarį vykt ir į spaktaklį padaužą nuvest
Neturiu kur mazosios siandien palikti, tai nevaziuosim. O ryt uosvio gimtadienis.
Susitikimas butu tikrai neblogai
QUOTE(dimutee @ 2014 04 04, 09:52)
Sveikos
Su dantuku
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 04 04, 07:42)
labas rytas
Ei pavasaris tik kažkodėl man nesinori nei puoštis nei nuotaika pakili kiba senstu
Nepatinka man tas pavasaris vejas saltas vakar buvo ..
QUOTE(dimutee @ 2014 04 04, 08:52)
Su dantuku
O as pavargau..maze pabludus iseinu is kambario saukia atsuku virtuvej vandeni -saukia Vezime sedet nenori Zodziu .. Sakiau nuvaziuosim pas B ,padrebsiu,gales ziuret Nors nei bus taip ,nei ka ..
OJ,kur mano kultura Laba diena
Sveikos
Prasom kam reikia
Man kotai antra diena siutas ima vakar sulaukiau nelabuju, matyt jos kalto
Sonnija - kaip tavo mazoji dar neserga vejaraupiais As laukiu ir bijau, kad nebutu labai sunkiai
Papildyta:
Labai noreciau susitikti, bet reikia palaukti del vejaraupiu
Prasom kam reikia
Man kotai antra diena siutas ima vakar sulaukiau nelabuju, matyt jos kalto
Sonnija - kaip tavo mazoji dar neserga vejaraupiais As laukiu ir bijau, kad nebutu labai sunkiai
Papildyta:
Labai noreciau susitikti, bet reikia palaukti del vejaraupiu
QUOTE(Dainove @ 2014 04 05, 10:52)
Sveikos
Nea, kol kas požymių nėra...Nežinau, gal nesirgs išvis, norėčiau, kad nesirgtų dabar...Nuo didčkės mano ligos pradžios praėjo 12 dienų, tai, manau, dar visko gali būti...Aš irgi todėl, dar privengiu kažkur eiti su mažąja
QUOTE(sonnija @ 2014 04 05, 14:17)
Sveikos
Nea, kol kas požymių nėra...Nežinau, gal nesirgs išvis, norėčiau, kad nesirgtų dabar...Nuo didčkės mano ligos pradžios praėjo 12 dienų, tai, manau, dar visko gali būti...Aš irgi todėl, dar privengiu kažkur eiti su mažąja
Tavo didzioji jau nebeuzkres gali ir I lauka eiti (ir siaip lauke jais neuzsikreciama).
Sveikos,
Kad užsiskaitinėjau, tik pro langą žvilgt, o mano mažiukas lauke miega , kad puoliau tekinom, šuo išpaskos bėgo tai vargše dar su durim truputi prisispaude , o vežimas truputi sušlapo
Bus čia man žioplinėt
Žiūrinėju savo vaikinui sportinuka ir neapsisprendžiu kokį prikt, turim dabar Milly way tai nepatogu man tas dalis vis delioti, dar sunkiai užsideda Kokias jūs merginos karietas turite savo mažiesiems?
Buvom pas gydytoja pagaliau skiepą gavom, kuris turėjo būti 6 mėn, bet mums dėl ligų nusikėlė. Dabar vyrutis sveria 9,7 kg, o ūgis 72 cm, tuoj nebepanešiu.
Sveikinu su dantuku, o mes vis dar bedančiai tik seilėjamės o dantų nėr
Kad užsiskaitinėjau, tik pro langą žvilgt, o mano mažiukas lauke miega , kad puoliau tekinom, šuo išpaskos bėgo tai vargše dar su durim truputi prisispaude , o vežimas truputi sušlapo
Bus čia man žioplinėt
Žiūrinėju savo vaikinui sportinuka ir neapsisprendžiu kokį prikt, turim dabar Milly way tai nepatogu man tas dalis vis delioti, dar sunkiai užsideda Kokias jūs merginos karietas turite savo mažiesiems?
Buvom pas gydytoja pagaliau skiepą gavom, kuris turėjo būti 6 mėn, bet mums dėl ligų nusikėlė. Dabar vyrutis sveria 9,7 kg, o ūgis 72 cm, tuoj nebepanešiu.
QUOTE(dimutee @ 2014 04 04, 09:52)
QUOTE(naringiux @ 2014 04 07, 18:24)
Sveikos,
Bus čia man žioplinėt
Bus čia man žioplinėt
is lengvuju turiu mclaren XT nors dar pilnai vazinejam su mac\i cosi mura 3, nors mano jaunuoliui visai nebepatinka vezimuke nei ant ranku nori eit pats ir vsio
QUOTE(naringiux @ 2014 04 07, 18:24)
*Žiūrinėju savo vaikinui sportinuka ir neapsisprendžiu kokį prikt, turim dabar Milly way tai nepatogu man tas dalis vis delioti, dar sunkiai užsideda Kokias jūs merginos karietas turite savo mažiesiems?
**Buvom pas gydytoja pagaliau skiepą gavom, kuris turėjo būti 6 mėn, bet mums dėl ligų nusikėlė. Dabar vyrutis sveria 9,7 kg, o ūgis 72 cm, tuoj nebepanešiu.
*Pas mus Recaro Babyzen labai patenkinta
*Su puikiu TA
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 04 07, 20:22)
is lengvuju turiu mclaren XT nors dar pilnai vazinejam su mac\i cosi mura 3, nors mano jaunuoliui visai nebepatinka vezimuke nei ant ranku nori eit pats ir vsio
Gal Kernius jau vaiksto
Mes tik praita 4-ni persedom I sportine dali, nes pradejo lipti is lopsio Dabar patenkintas vaziuoja viska mato :
Laba vakara
QUOTE(Dainove @ 2014 04 07, 21:33)
uoj ne tik nerealus noras isikibus vaiksciot
Labas rytas, sveikinam Kerniuka su menesiukais greit abu gimtadienius svesim
Paryciais mazius bludyt pradejo gavo (.) prisnudo, ikisau tiute ir vel akys stacios tiute lauk ir verkti pradejo tada vel gavo (.) Ir uzmigo.
Paryciais mazius bludyt pradejo gavo (.) prisnudo, ikisau tiute ir vel akys stacios tiute lauk ir verkti pradejo tada vel gavo (.) Ir uzmigo.