Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių 2013 vaikučiai pabiručiai III tema

labas rytas

Ei pavasaris thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tik kažkodėl man nesinori nei puoštis nei nuotaika pakili g.gif kiba senstu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

na kaip ligelės vaikų? man sloga atsirado doh.gif Jaunuoliui ir ne iš šio atsirado temp. o tik vakar baigem antibiotikus gert doh.gif verysad.gif tikiuos dantys nes iš seilių balos atsiranda lotuliukas.gif Mažylė darželį,o vyras namie tai teks gamint valgyt verysad.gif
Kas ryt lėksit į senukų atidarymą? mes tai žadam į vaikų tą kambarį vykt ir į spaktaklį padaužą nuvest smile.gif

Na va užteks rašyt, kad nepavargtumėt skaityt blush2.gif ax.gif

Ai TAI KADA SUSITINKAM?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mes dar permaži vaikų pramogoms lotuliukas.gif tai nevažiuosiu, juo labiau, kad įtariu jog bus grūstys, tai tikrai nenoriu maltis ten, gal kada vėliau užsuksim blush2.gif

O susitikimo ir mes norėtumėm smile.gif

Beje, savaitgalį sulaukėm pirmojo dantuko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimutee: 04 balandžio 2014 - 08:54
Sveikos,

QUOTE(w_ilt_e @ 2014 04 04, 08:42)
labas rytas

Kas ryt lėksit į senukų atidarymą? mes tai žadam į vaikų tą kambarį vykt ir į spaktaklį padaužą nuvest smile.gif

Na va užteks rašyt, kad nepavargtumėt skaityt  blush2.gif  ax.gif

Ai TAI KADA SUSITINKAM?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neturiu kur mazosios siandien palikti, tai nevaziuosim. O ryt uosvio gimtadienis.
Susitikimas butu tikrai neblogai bigsmile.gif

QUOTE(dimutee @ 2014 04 04, 09:52)
Sveikos  4u.gif
Mes dar permaži vaikų pramogoms  lotuliukas.gif  tai nevažiuosiu, juo labiau, kad įtariu jog bus grūstys, tai tikrai nenoriu maltis ten, gal kada vėliau užsuksim  blush2.gif

O susitikimo ir mes norėtumėm smile.gif

Beje, savaitgalį sulaukėm pirmojo dantuko  wub.gif

Su dantuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 04 04, 07:42)
labas rytas

Ei pavasaris  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  tik kažkodėl man nesinori nei puoštis nei nuotaika pakili  g.gif  kiba senstu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nepatinka man tas pavasaris schmoll.gif vejas saltas vakar buvo ..
QUOTE(dimutee @ 2014 04 04, 08:52)

Su dantuku 4u.gif

O as pavargau..maze pabludus doh.gif iseinu is kambario saukia doh.gif atsuku virtuvej vandeni -saukia doh.gif Vezime sedet nenori wacko.gif Zodziu .. Sakiau nuvaziuosim pas B ,padrebsiu,gales ziuret cool.gif Nors nei bus taip ,nei ka ..

OJ,kur mano kultura blush2.gif Laba diena 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Slim*: 05 balandžio 2014 - 09:30
Sveikos 4u.gif
Prasom kam reikia 4u.gif
Man kotai antra diena siutas ima doh.gif vakar sulaukiau nelabuju, matyt jos kalto irnesakyk.gif
Sonnija - kaip tavo mazoji dar neserga vejaraupiais g.gif As laukiu ir bijau, kad nebutu labai sunkiai unsure.gif
Papildyta:
Labai noreciau susitikti, bet reikia palaukti del vejaraupiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainove @ 2014 04 05, 10:52)

Sonnija - kaip tavo mazoji dar neserga vejaraupiais g.gif As laukiu ir bijau, kad nebutu labai sunkiai  unsure.gif

Sveikos 4u.gif
Nea, kol kas požymių nėra...Nežinau, gal nesirgs išvis, norėčiau, kad nesirgtų dabar...Nuo didčkės mano ligos pradžios praėjo 12 dienų, tai, manau, dar visko gali būti...Aš irgi todėl, dar privengiu kažkur eiti su mažąja
Atsakyti
QUOTE(sonnija @ 2014 04 05, 14:17)
Sveikos 4u.gif
Nea, kol kas požymių nėra...Nežinau, gal nesirgs išvis, norėčiau, kad nesirgtų dabar...Nuo didčkės mano ligos pradžios praėjo 12 dienų, tai, manau, dar visko gali būti...Aš irgi todėl, dar privengiu kažkur eiti su mažąja

Tavo didzioji jau nebeuzkres mirksiukas.gif gali ir I lauka eiti (ir siaip lauke jais neuzsikreciama).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dainove: 05 balandžio 2014 - 13:04
Sveikos,

Kad užsiskaitinėjau, tik pro langą žvilgt, o mano mažiukas lauke miega , kad puoliau tekinom, šuo išpaskos bėgo tai vargše dar su durim truputi prisispaude doh.gif doh.gif , o vežimas truputi sušlapo doh.gif doh.gif doh.gif
Bus čia man žioplinėt doh.gif smile.gif

Žiūrinėju savo vaikinui sportinuka ir neapsisprendžiu kokį prikt, turim dabar Milly way tai nepatogu man tas dalis vis delioti, dar sunkiai užsideda doh.gif doh.gif Kokias jūs merginos karietas turite savo mažiesiems?

Buvom pas gydytoja pagaliau skiepą gavom, kuris turėjo būti 6 mėn, bet mums dėl ligų nusikėlė. Dabar vyrutis sveria 9,7 kg, o ūgis 72 cm, tuoj nebepanešiu.

QUOTE(dimutee @ 2014 04 04, 09:52)

Sveikinu su dantuku, o mes vis dar bedančiai doh.gif smile.gif tik seilėjamės o dantų nėr g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naringiux @ 2014 04 07, 18:24)
Sveikos,

Kad užsiskaitinėjau, tik pro langą žvilgt, o mano mažiukas lauke miega , kad  puoliau tekinom, šuo išpaskos bėgo tai vargše dar su durim truputi prisispaude doh.gif  doh.gif , o vežimas truputi sušlapo doh.gif  doh.gif  doh.gif 
Bus čia man žioplinėt doh.gif  smile.gif

Žiūrinėju savo vaikinui sportinuka ir neapsisprendžiu kokį prikt, turim dabar Milly way tai nepatogu man tas dalis vis delioti, dar sunkiai užsideda doh.gif  doh.gif  Kokias jūs merginos karietas turite savo mažiesiems?

Buvom pas gydytoja pagaliau skiepą gavom, kuris turėjo būti 6 mėn, bet mums dėl ligų nusikėlė.  Dabar vyrutis sveria 9,7 kg, o ūgis 72 cm, tuoj nebepanešiu. 
Sveikinu su dantuku, o mes vis dar bedančiai doh.gif  smile.gif  tik seilėjamės o dantų nėr g.gif  smile.gif

is lengvuju turiu mclaren XT nors dar pilnai vazinejam su mac\i cosi mura 3, nors mano jaunuoliui visai nebepatinka vezimuke nei ant ranku nori eit pats ir vsio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naringiux @ 2014 04 07, 18:24)

*Žiūrinėju savo vaikinui sportinuka ir neapsisprendžiu kokį prikt, turim dabar Milly way tai nepatogu man tas dalis vis delioti, dar sunkiai užsideda doh.gif  doh.gif  Kokias jūs merginos karietas turite savo mažiesiems?

**Buvom pas gydytoja pagaliau skiepą gavom, kuris turėjo būti 6 mėn, bet mums dėl ligų nusikėlė.  Dabar vyrutis sveria 9,7 kg, o ūgis 72 cm, tuoj nebepanešiu. 

*Pas mus Recaro Babyzen labai patenkinta biggrin.gif
*Su puikiu TA 4u.gif

QUOTE(w_ilt_e @ 2014 04 07, 20:22)
is lengvuju turiu mclaren XT nors dar pilnai vazinejam su mac\i cosi mura 3, nors mano jaunuoliui visai nebepatinka vezimuke nei ant ranku nori eit pats ir vsio  doh.gif

Gal Kernius jau vaiksto g.gif
Mes tik praita 4-ni persedom I sportine dali, nes pradejo lipti is lopsio doh.gif Dabar patenkintas vaziuoja viska mato thumbup.gif:
Laba vakara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainove @ 2014 04 07, 21:33)
Gal Kernius jau vaiksto g.gif

uoj ne tik nerealus noras isikibus vaiksciot doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, sveikinam Kerniuka su menesiukais 4u.gif greit abu gimtadienius svesim biggrin.gif
Paryciais mazius bludyt pradejo doh.gif gavo (.) prisnudo, ikisau tiute ir vel akys stacios tiute lauk ir verkti pradejo tada vel gavo (.) Ir uzmigo.
Atsakyti