Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių 2013 vaikučiai pabiručiai III tema

Sveikos smile.gif Sakykit kurią dieną jums pinigėlius perveda? Nes aš maniau, kad man perves algos dieną, bet dar negavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(dimutee @ 2014 03 11, 14:10)
Sveikos smile.gif Sakykit kurią dieną jums pinigėlius perveda? Nes aš maniau, kad man perves algos dieną, bet dar negavau  g.gif

20 diena, cia jau sodros dienos buna tikrai ne algu smile.gif
Atsakyti
Sveikos
Na žodžiu mus aplankė dabar virusas abiem vaikams gerklės raudonos, slogos ir dar negana to šianakt mažiukui sukilo temp. 38, o dabar žiūriu kyla iki 39 verysad.gif tai žiūrėsiu jei negerės tai antibijotikus teks mažiukui duot.

Jaučiuosi nusikalus čia iš ryto pas dantista lėkiau ,po to su vaikais pas gydytoja. Dar pas gydytoja prie kabineto susiginčijau su moteriškėm, kurios nenorėjo užleisti, nors mano talonas pirmesnis ir plius vaikas su temperatūra, na žodžiu iš pykčio visa viriau už žmonių nesupratingumą. Nulėkiau iki vaistinės, bet nieko nenusipirkau nes mažiukas verkt pradėjo, tai teko vėliau vėl važiuot, svainė atėjo vaikus pažiūrėt. O dar naktis bemiego buvo doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Kaži kaip šianakt miegosim g.gif

Atsakyti
Sveikos,

Pagaliau ir manoji siandien lovyteje atsistojo thumbup.gif ir pirma karta istare mama wub.gif

QUOTE(naringiux @ 2014 03 14, 22:06)
Sveikos
Na žodžiu mus aplankė dabar virusas abiem vaikams gerklės raudonos, slogos ir dar negana to šianakt mažiukui sukilo temp. 38, o dabar žiūriu kyla iki  39 verysad.gif  tai žiūrėsiu jei negerės tai antibijotikus teks mažiukui duot. 

Jaučiuosi nusikalus čia iš ryto pas dantista lėkiau ,po to su vaikais pas gydytoja. Dar pas gydytoja prie kabineto susiginčijau su moteriškėm, kurios nenorėjo užleisti, nors mano talonas pirmesnis ir plius vaikas su temperatūra, na žodžiu iš pykčio visa viriau už žmonių nesupratingumą.  Nulėkiau iki vaistinės, bet nieko nenusipirkau nes mažiukas verkt pradėjo, tai teko vėliau vėl važiuot, svainė atėjo vaikus pažiūrėt.  O dar naktis bemiego buvo doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif   Kaži kaip šianakt miegosim g.gif

Sveikatytes ir ramios nakties 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amberuciukas: 14 kovo 2014 - 21:28
Labas rytas,
Prasidejo 'grazus orai' doh.gif
Jankara - dar karteli aciu uz triusi 4u.gif vakar daviau tai nebrokijo vyrukas biggrin.gif
QUOTE(naringiux @ 2014 03 14, 23:06)
Sveikos
Na žodžiu mus aplankė dabar virusas abiem vaikams gerklės raudonos, slogos ir dar negana to šianakt mažiukui sukilo temp. 38, o dabar žiūriu kyla iki  39 verysad.gif  tai žiūrėsiu jei negerės tai antibijotikus teks mažiukui duot. 

4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Amberuciukas @ 2014 03 14, 23:28)
Sveikos,

Pagaliau ir manoji siandien lovyteje atsistojo  thumbup.gif  ir pirma karta istare mama  wub.gif

Su pasiekimais 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
na jo orelis tai "pasaka" vakar su padauzele dviraiciu pasivazinejom taip smagiai thumbup.gif užtai dabar kosti biggrin.gif bet vistiek prašo dar dar važiuojam biggrin.gif

kas leksit i akropolio gimtadieni? aš mastau nuvest mažylę ryt lelių teatrą
Atsakyti
Buvau iki turgaus isejus, bais susalau doh.gif
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 03 15, 10:31)
sveikos,
na jo orelis tai "pasaka" vakar su padauzele dviraiciu pasivazinejom taip smagiai  thumbup.gif  užtai dabar kosti biggrin.gif bet vistiek prašo dar dar važiuojam biggrin.gif

kas leksit i akropolio gimtadieni? aš mastau nuvest mažylę ryt lelių teatrą

Mes siandien leksim, panele madas demonstruos wub.gif
Atsakyti
Labas rytas! Tai varom besmegeniu lipdyt? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dimutee @ 2014 03 16, 08:58)
Labas rytas! Tai varom besmegeniu lipdyt?  lotuliukas.gif

jo... atrodo kad tuoj nupūs viską biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 03 16, 10:14)
jo... atrodo kad tuoj nupūs viską biggrin.gif biggrin.gif

bet tai kaip orelis keičias blink.gif vos prieš pusvalandį žemė su dangum maišės, o dabar saulutė kepin bigsmile.gif pamaitiniu mažių ir lėksim į lauką gryno oro įkvėpt kol mašinos dar nepriteršė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dimutee @ 2014 03 16, 11:48)
bet tai kaip orelis keičias  blink.gif vos prieš pusvalandį žemė su dangum maišės, o dabar saulutė kepin  bigsmile.gif  pamaitiniu mažių ir lėksim į lauką gryno oro įkvėpt kol mašinos dar nepriteršė  lotuliukas.gif

jo rimtai kazkokia nesamone, db vejas ciut pucia nu sakes. mes balkone pastovejom kelias min ir uzteko biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Tai dabar cia prisnigs uz visa ziema,ar kaip doh.gif doh.gif doh.gif Kaip lyst lauk verysad.gif

Atsakyti