Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių 2013 vaikučiai pabiručiai III tema

Sveikos,

Su Moters diena

user posted image

QUOTE(w_ilt_e @ 2014 03 06, 13:19)
Man vyras kavos padare  tongue.gif 
Jau po TA.svoris 8,900 ( per 3 men 900 gr lotuliukas.gif ), ugis 70 cm ne cm nepaaugom  biggrin.gif  aisku atsiklausiau velniu.plius skiepo nedave nes slogos tai sake jei per savaiteneissigydisim gausim antibiotiku, mast skiepas 4 men veluoja doh.gif  sako kuo veliau tuo komplikacijoms didesne galimybe

Mes tik ausktesnes ir truputi liesesnes biggrin.gif

QUOTE(w_ilt_e @ 2014 03 07, 13:51)
sveikutes,
na oras bent pro langą atrodo nuostabus  thumbup.gif  o man gerklę tai psurakino kad net kalbėt negaliu  verysad.gif  o savijauta tragiška  doh.gif  nu kad pradėjo kibt ligos tai pradėjo...

Mona_si
na reikia pasitemt mums, kad nepasivytumėt biggrin.gif

Sveikatytes 4u.gif

Atsakyti
Jankara Šiauliuose nieko nėra verysad.gif tik ant kiekvieno kampo TULPĖS thumbup.gif lotuliukas.gif

Sveikos, ačiū už palinkėjimus, o vakar vakare jau greitają išsikviečiau, nes tem.40 °C buvo verysad.gif viskas kaip ir gerai, net gerklė neraudona tai nuo ko ji taip sukilo ir ilgai nekrito neaišku, sakė širdis sunkiai dirba, bet gal čia nuo šoko į tokią temperatūrą ( nes niekada neturiu temp jei sergu) . Šiandien jau geriau, bet gerklė pradėjo stipriau skaudėt ( tai db kaltinsiu ją smile.gif ) o V ir sakė jau skauda, abu mažiukai su slogom doh.gif na jo nereali diena doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos, visas mazas ir dideles su musu diena wub.gif oro_buckis.gif
As kol kas dar nieko negavau MB I kirpykla isvaziavo, dar panele akropoli i kina nuves, mazu parnes kokia tulpe ax.gif
Vakare eisim pas mano sese I svecius susiu valgyti cool.gif
Gaila, kad pas mus kaziuko nera sad.gif noreciau maziukui koki medinuka nupirkti.
Wilte - rimtai cia jus sueme doh.gif siunciam tau ir tavo seimyna sveikatos balioneliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gražaus sekmadienio, paneles hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimutee: 09 kovo 2014 - 07:30
Sveikutės

Wilte sveikatėlės jums 4u.gif
Man kai buvo ūmus krūties uždegimas, temperatūra sukilo iki 39,5 tai kračiausi kaip epušies lapas, dantis taip kalenau, kad net skaudėjo paskui. Bet šiaip ne taip nukrito, sveikatos nebuvo, o dar vaiką reikėjo maitinti, jausmas nekoks. verysad.gif

Dabar niekaip kosuliuko neatsikratau, o mano mažylis vėl sloguot pradėjo doh.gif nors imk ir nusišauk, niekaip bacilos mūsų nepalieka ramybėje, skiepo niekaip nepasidarom per tuos sirgimus.

Mažiukas jau antrą naktį nemiega, verkia, neramus, dantenas žiūriu lyg nesimato dantų, žodžiu naktį nemiegu, o diena, kaip zombis vaikštau miego noriu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naringiux: 09 kovo 2014 - 13:40
dar kartelį apžiurėjau savo mažiuko dantenas, o gi žiūriu apačioj šone raudona, lyg truputi paburkusios doh.gif tai nesupratau nejau bus mūsų pirmi dantys šoniai kandys? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naringiux @ 2014 03 09, 17:51)
dar kartelį apžiurėjau savo mažiuko dantenas, o gi žiūriu apačioj šone raudona, lyg truputi paburkusios doh.gif  tai nesupratau nejau bus mūsų pirmi dantys šoniai kandys?  doh.gif

gali but smile.gif mano dukrai pirmieji virsutiniai isdygo, o sunui apatiniai o poto soniniai virsuj biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
sveikatytės, wilte 4u.gif
naringiux, už bemieges naktis 4u.gif
O aš netveriu kailyje, taip man gera už vairo sėdėt biggrin.gif Šiandien antrą pravažiavimą turėjau, aikštelėj labai iš tikro lengvai viską dariau biggrin.gif O va, mieste nei į veidrodėlius žiūriu, nei posūkius jungiu biggrin.gif Vis galvojau kaip ir kada kokį pedalą paspaust biggrin.gif Bet malonumas thumbup.gif Kaip pradžiai, instruktorė sakė labai neblogai ax.gif

Beje, visas su praėjusia mūsų, moterų švente 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Koks grazus pavasarinis rytas

user posted image

QUOTE(naringiux @ 2014 03 09, 14:39)
Sveikutės

Wilte sveikatėlės jums 4u.gif 
Man kai buvo ūmus krūties uždegimas, temperatūra sukilo iki 39,5 tai kračiausi kaip epušies lapas, dantis taip kalenau, kad net skaudėjo paskui. Bet šiaip ne taip nukrito, sveikatos  nebuvo, o dar vaiką reikėjo maitinti, jausmas nekoks. verysad.gif

Dabar niekaip kosuliuko neatsikratau, o mano mažylis vėl sloguot pradėjo  doh.gif  nors imk ir nusišauk, niekaip bacilos mūsų nepalieka ramybėje, skiepo niekaip nepasidarom per tuos sirgimus.

Mažiukas jau antrą naktį nemiega, verkia, neramus, dantenas žiūriu lyg nesimato dantų, žodžiu naktį nemiegu, o diena, kaip zombis vaikštau miego noriu doh.gif

Kad butu dantukai ir greiciau isdygtu 4u.gif

QUOTE(sonnija @ 2014 03 09, 19:35)
Sveikutės 4u.gif
sveikatytės, wilte 4u.gif
naringiux, už bemieges naktis 4u.gif
O aš netveriu kailyje, taip man gera už vairo sėdėt biggrin.gif Šiandien antrą pravažiavimą turėjau, aikštelėj labai iš tikro lengvai viską dariau biggrin.gif O va, mieste nei į veidrodėlius žiūriu, nei posūkius jungiu biggrin.gif Vis galvojau kaip ir kada kokį pedalą paspaust biggrin.gif Bet malonumas thumbup.gif Kaip pradžiai, instruktorė sakė labai neblogai ax.gif

Beje, visas su praėjusia mūsų, moterų švente 4u.gif

Uz gera vaziavima 4u.gif , kad kuo toliau, tuo geriau sektus smile.gif
Atsakyti
Rytas tikrai labai gražus ir labas 4u.gif jei dar visa diena tokua bus, tai bus labai šaunu bigsmile.gif galėsim lauke daug būt, ypač kai mažiukas gerai miegot lauke pradėjęs bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas, oras koks wub.gif gaila, kad ant savaitgalio subjurs doh.gif
Kaip mamukai begyvena g.gif
Sonnija - kad ir toliau nedingtu noras vairuoti 4u.gif
Atsakyti
sveikos
Sonnja smagu kad patinka thumbup.gif kad tik neatsibostu smile.gif as džiaugiuos kad turiu teises, be jų net neisivaizduoju kaip tektų gyvent doh.gif
Aš su V jau geriau jaučiamės, bet va padaužėlei ausų uždegimas ir gana stiprus doh.gif verysad.gif šaukiam dieną naktį, ji taip parašo kad pdarčiau kad ausytę neskaudėtu o jaučiuos tokia bejėgė verysad.gif bet tikiuos jau po keliu dienų vėl atsigaus ir duosis kaip vijurkas thumbup.gif
Vakar su jaunuoliu buvom lauke tai taip gera buvo...
Atsakyti