Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių 2013 vaikučiai pabiručiai III tema

Pas mus vos dveji žydukai atėję buvo smile.gif kai pagalvoju mano laikais užgavėnių laukdavom, pilnos gatvės žydukų būdavo, o dabar tai liko tik atrakcija darželiuose ir mokykose smile.gif iš tiesų gaila kad užsienietiškod šventės išstumia mūsų šventes. Pvz užgavenes užgožia helovynas.. unsure.gif
Atsakyti
[quote=sonnija,2014 03 04, 17:21]
Sveikutės 4u.gif
sveikatos visiems 4u.gif
Šnekoriams 4u.gif biggrin.gif
Mes auginamės 4-tą dančių thumbup.gif Ganėtinai lengvai iš tikro ax.gif Dėl kalbėjimo tai pas mus pagrinde te te te, de de de, o kad ma ma ma pasakytų tai pasvajot doh.gif biggrin.gif Užtat tėtis patenkintas, kad jau jo šaukiasi dukrytė biggrin.gif
[/quoteo]

O mes 3 auginames, bet sakutes naktim duodas, dirbu uz soske, jei ne vis versklena. Jauciuos lengvai trenkta doh.gif

[quote=naringiux,2014 03 04, 18:09]

Siandien buvom masazuose klinikuose, tai vaikinas ispradziu laimingas buvo, bet greit jam atsibodo gulejimas ant pilvo ir tas maigymas doh.gif biggrin.gif
[/quote]

Mazoji mano tik koju masaza pripazista biggrin.gif

[quote=Mona_si,2014 03 04, 20:11]
Labas, daugiau nei pusę dienos pravalkatavau, tai blynai liko nemaišyti ir žydukams teko valiuta atseikėti rolleyes.gif
* Vakare sumąsčiau pamandravoti ir prasikepti à la Crêpe Suzette. Mandrystės baigėsi nudeginta leška ir be reikalo išleistais pinigais brendžiui doh.gif
**Kaip diplomuota kalbajobė galiu atsakingai pareikšti, kad fonetiškai TETE yra daug lengvesnis negu MAMA - kalbos padargai tarimo metu ne tokie įtempti. Todėl ypatingai ir neperiživaju, kad manoji taria adi adi, ati ati ir palengva artėja prie TETE mirksiukas.gif
[/quote]
*Uz popa 4u.gif
** Aciu uz paguoda, nes maniskiu pirmi zodziai buvo TETE, mazosios net nepanasu, kad mamamama ar ka pan sakytu verysad.gif
Atsakyti
sveikutes,

Mona_si svarbiausia kad bandei o už nudegimą 4u.gif
Manoji vakar ėjo per kaimynus židukais su kaimyno vaiku, aišku jai atiteko saldainiai o jam pinigai tai gryzo visa laiminga liepė visiems paskambinti ir ji pasakojo kaip kalbėjo kaip šoko ar dainavo biggrin.gif
o mes jau turim 6 dančius thumbup.gif tai dabar esam žiauriai pikti šešiadančiau biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryta,
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 03 05, 11:28)
o mes jau turim 6 dančius  thumbup.gif  tai dabar esam žiauriai pikti šešiadančiau biggrin.gif

Oho 4u.gif pas mus cieli 2 biggrin.gif panasu, kad dar 2 bus (apacioj) gerokai patinusios dantenos, bet neleidzia normaliai paziureti doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Kam kavos?

user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Amberuciukas @ 2014 03 06, 11:27)
Labas rytas,

Kam kavos?

Man mirksiukas.gif
Atsakyti
Ahoi 4u.gif
QUOTE(Amberuciukas @ 2014 03 06, 09:27)
Labas rytas,
Kam kavos?
Man, kaip visada nedamigus doh.gif Kažkokia durna diena - išsireikalavau auklėtojos, kad praneštų, kada fotografuosis daržely. Tai vakar parašė, kad šian 9 val. Nu ką, išsipuošėm, išsidažėm (čia rimtai - išsireikalavo, kad su šešėliais brūkštelčiau doh.gif ), nuvarom, o ten auklėtoja tik vieną vaikiuką vedasi. Sakau - o tai grupė??? Oi ne, čia atskirai, kas norėjo blink.gif Nueinam iki salės, o ten du vyrai lenkišku akcentu puola ant tos auklėtojos, kad jiems neapsimoka po vieną vaiką fotkint, benzinas neatsiperka ir t.t. Auklėtoja be tėvų sutikimo neleidžia vaikų fotkint. Nu žo, pasėdėjom pusvalandį kamputy ir išsliūkinom tyliai nesifotkinusios doh.gif
Nulėkėm pas gydytoją be talono (skambinomės pirmadienį nuo ryto - jau nebebuvo talonų), o ten kautynės, pjautynės dėl eiliškumo. Tai kol priėjom, tai Ieva jau koncertus kėlė. Dičkė dar savaitę namie sėdės, nes gerklė raudona, o Ieva gavo dvigubus skiepus (6 mėn. buvo praleidusi). Neatsimenu, kada tiksliai matavomės paskutinįkart, bet kažkur du mėnesiai bus, tai nieko nepriaugo - 8,700 kg (+100 g) ir 73 cm (0). Sakė vandens neduot, nes gali būti, kad skrandį užpildo ir nebenori valgyt. Bet aš ją kukurūzų kai prišeriu, tai labai godžiai geria, arba po košės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona_si: 06 kovo 2014 - 12:22
Man vyras kavos padare tongue.gif
Jau po TA.svoris 8,900 ( per 3 men 900 gr lotuliukas.gif ), ugis 70 cm ne cm nepaaugom biggrin.gif aisku atsiklausiau velniu.plius skiepo nedave nes slogos tai sake jei per savaiteneissigydisim gausim antibiotiku, mast skiepas 4 men veluoja doh.gif sako kuo veliau tuo komplikacijoms didesne galimybe
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 03 06, 12:19)
Man vyras kavos padare  tongue.gif 
Jau po TA.svoris 8,900 ( per 3 men 900 gr lotuliukas.gif ), ugis 70 cm ne cm nepaaugom  biggrin.gif  aisku atsiklausiau velniu.plius skiepo nedave nes slogos tai sake jei per savaiteneissigydisim gausim antibiotiku, mast skiepas 4 men veluoja doh.gif  sako kuo veliau tuo komplikacijoms didesne galimybe
Man vyras pavyzdingai į lovą visada nešdavo, kol padėklo nelaimėjau ir nepasakiau, kad bus lengviau nešiot doh.gif
Tai mes neužtikrintai, bet vejamės kavalierių, alsuojam į nugarą biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes,
na oras bent pro langą atrodo nuostabus thumbup.gif o man gerklę tai psurakino kad net kalbėt negaliu verysad.gif o savijauta tragiška doh.gif nu kad pradėjo kibt ligos tai pradėjo...

Mona_si
na reikia pasitemt mums, kad nepasivytumėt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Katik gryzom su mazium is lauko oras puikus ax.gif Buvau su mamuku susitikus, nulekiau panele I mokykla uzrasiau.
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 03 07, 14:51)
sveikutes,
na oras bent pro langą atrodo nuostabus  thumbup.gif  o man gerklę tai psurakino kad net kalbėt negaliu  verysad.gif  o savijauta tragiška  doh.gif  nu kad pradėjo kibt ligos tai pradėjo...

Mona_si
na reikia pasitemt mums, kad nepasivytumėt biggrin.gif

Sveik 4u.gif skalauk gerkle su druska, degtines kompresa uzsidek (mane nuo jos beria doh.gif dukrai padeda biggrin.gif )
Mes jus abi pralenkem tongue.gif
Atsakyti
labas rytas,
su moteryčių diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif linkiu, kad ta proga vyrai bent šiandien palepintų kaip priklauso wink.gif
visur reklamuoja Vilniaus Kaziuko mugę, o Šiauliuose centre yra kažkas? nors kaip ir nieko nereikia, bet gal reiktų prasiblaškyt... g.gif g.gif
Atsakyti