Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių 2013 vaikučiai pabiručiai III tema

QUOTE(jankara @ 2014 03 03, 21:18)
Sveikos, smile.gif
kaip faina, jau yra  šnekančių vaikučių... perskaičiau  ir taip malonu širdy paliko, lyg mano čia vaikas šnekėt būtų pradėjęs  biggrin.gif toli dar manajam iki šnekėjimo.
nebeprisimenu ką dar norėjau  parašyt  , tai palieku kitam kartui g.gif  ax.gif  mirksiukas.gif

Tai kiek jums laiko kad sakai jog toli? smile.gif
Atsakyti
Starkute sveikunu su pirmuoju žodeliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

maniškis dar tik dadadadadada dededede sako tongue.gif biggrin.gif O vyresnysis manau ir pirma tete pasake nei mama smile.gif

Šiandien aš vėl nuo ryto per daktarus vyresnėlis visa naktį blaškės nemiegojo, ausytes skaudėjo. Tai LOR stipresnių antibijotikų prirašė. doh.gif Na jau visa mėnesį su vaikų ligom vargstu, bet tikiuos kad po šio kurso jis pasveiks ir mažiukas nesusirgs doh.gif

Tiesa merginos kaip jūsų mažyliai 6 mėnesių valgė ar mokėjo gražiai maistą nuryti, nes maniškis nelabai moka su liežuviuku stumdo stumdo kol nuryja. Nuo 5 mėnesių jau ragaujam maistuką, o dabar jau kiekvieną dieną porą kart duodu košyčių.
Atsakyti
Labas rytas,

Ar jau blynai uzmaisyti, nes ateisim i svecius biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

Blynai nemaišyti lotuliukas.gif nežinau net ar maišysiu, nes žydukai eis po pietų, o mes į masažus einam puse2 po to grįžus į MVK varysiu turbūt, nes draugė naktį pagimdė wub.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Apie 'kalbejimus' maziuku kalbejot, Benukas labai daug 'kalbeti' pradejo biggrin.gif sako mamamamm, bababa, ka, ne kartais graziai mama, bet dar nesamoningai, bet vis tiek smagu irnesakyk.gif
QUOTE(Amberuciukas @ 2014 03 04, 10:59)
Labas rytas,

Ar jau blynai uzmaisyti, nes ateisim i svecius  biggrin.gif

Dar ne schmoll.gif prasom su tokiais I svecius biggrin.gif

QUOTE(dimutee @ 2014 03 04, 11:55)
Labas rytas biggrin.gif

Blynai nemaišyti  lotuliukas.gif nežinau net ar maišysiu, nes žydukai eis po pietų, o mes į masažus einam puse2 po to grįžus į MVK varysiu turbūt, nes draugė naktį pagimdė  wub.gif

Reikia butinai siandien blynu valgyt, kad turtingi metai butu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(naringiux @ 2014 03 04, 00:05)

*Šiandien aš vėl nuo ryto per daktarus vyresnėlis visa naktį blaškės nemiegojo, ausytes skaudėjo. Tai LOR stipresnių antibijotikų prirašė.  doh.gif  Na jau visa mėnesį su vaikų ligom vargstu, bet tikiuos kad po šio kurso jis pasveiks ir mažiukas nesusirgs doh.gif 

**Tiesa merginos kaip jūsų mažyliai 6 mėnesių valgė ar mokėjo gražiai maistą nuryti, nes maniškis nelabai moka su liežuviuku stumdo stumdo kol nuryja. Nuo 5 mėnesių jau ragaujam maistuką, o dabar jau kiekvieną dieną porą kart duodu košyčių.

* Sveikit, kad greiciau visos ligos baigtusi 4u.gif
** Pradzioj ir taip 'valge' dabar kramto mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos

Aš ir noriu blynų pas ką galim į svečius? biggrin.gif pas mus židukai neateina niekada nes namas su telefoniniu skambučiu o aš per vaikų miegą atjungiu, o durų skambutis neveikia lotuliukas.gif eisim pas uošvenę vakare sake keps blynų ir cepelinų doh.gif

sveikatytės kas serga 4u.gif

o mano jaunuolis maža to kad nebeima visai (.)(.) tai sumastė kad ir mišinys jam nebeskanus doh.gif

žiūriu kalbėtojai auga pas jus. manasis kaip ir benukas panašiai kalba ir dauggggg šnekos savo kalba ir taip garsiai pakalba kad jau ausys skauda biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
sveikatos visiems 4u.gif
Šnekoriams 4u.gif biggrin.gif
Mes auginamės 4-tą dančių thumbup.gif Ganėtinai lengvai iš tikro ax.gif Dėl kalbėjimo tai pas mus pagrinde te te te, de de de, o kad ma ma ma pasakytų tai pasvajot doh.gif biggrin.gif Užtat tėtis patenkintas, kad jau jo šaukiasi dukrytė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amberuciukas @ 2014 03 04, 09:59)
Labas rytas,

Ar jau blynai uzmaisyti, nes ateisim i svecius  biggrin.gif

user posted image

Tokia skania foto idejai eisiu ir as blynu uzsimaisyti. doh.gif smile.gif nors jau savaitele kaip maista stengiuosi prisiziuret, pavasariui reikia ruostis smile.gif o cia tokie blynai net seile tysta doh.gif

Siandien buvom masazuose klinikuose, tai vaikinas ispradziu laimingas buvo, bet greit jam atsibodo gulejimas ant pilvo ir tas maigymas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas, daugiau nei pusę dienos pravalkatavau, tai blynai liko nemaišyti ir žydukams teko valiuta atseikėti rolleyes.gif Vakare sumąsčiau pamandravoti ir prasikepti à la Crêpe Suzette. Mandrystės baigėsi nudeginta leška ir be reikalo išleistais pinigais brendžiui doh.gif
QUOTE(Starkutei @ 2014 03 03, 11:31)
Mano mergina vakar pasakė pirmą sąmoningą žodį. ir jis buvo TETE  wub.gif . Biškelį širdį skauda kad ne mama
Kaip diplomuota kalbajobė galiu atsakingai pareikšti, kad fonetiškai TETE yra daug lengvesnis negu MAMA - kalbos padargai tarimo metu ne tokie įtempti. Todėl ypatingai ir neperiživaju, kad manoji taria adi adi, ati ati ir palengva artėja prie TETE mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas blynų valgytojos ir kepėjos smile.gif
QUOTE(dimutee @ 2014 03 03, 21:25)
Tai kiek jums laiko kad sakai jog toli? smile.gif

septyni mėn., bet kai mano vaikas tinginukas, neskuba nei dantų augint, nei ropot, tai ir kalbėt sąmoningai, manau, kad neskubės g.gif aišku, guguot ir cypaut jis mėgsta ax.gif

QUOTE(naringiux @ 2014 03 03, 23:05)
Tiesa merginos kaip jūsų mažyliai 6 mėnesių valgė ar mokėjo gražiai maistą nuryti,

tfu tfu, bet nuo pradžių gražiai nuryja. pas mus valgymas vienintelis dalykas, dėl ko nereikia vargt tikriausiai.
buvo pas mus žydukės užsukę, mažyliui eilėraštį padeklamavo, žiūrėjo akis išpūtęs bigsmile.gif atsiskaičiau pinigais, nes blynų nekepiau, MB nėra, o dėl savęs vienos negaminu smile.gif
įkišau vaikui nakčiai Viburkolio žvakutę, labai tikiuosi, kad bent kiek suveiks, nes garbės žodis aš nebegaliu su juo naktim kovot dėl miego...
Atsakyti
Nesulaukiau diena nei vieno ziduko tongue.gif
Buvom pas vyro babulyte gimtadieni, prisirijau kaip kiaule blush2.gif Reik nustot est doh.gif
QUOTE(Mona_si @ 2014 03 04, 21:11)
Labas, daugiau nei pusę dienos pravalkatavau, tai blynai liko nemaišyti ir žydukams teko valiuta atseikėti rolleyes.gif Vakare sumąsčiau pamandravoti ir prasikepti à la Crêpe Suzette. Mandrystės baigėsi nudeginta leška ir be reikalo išleistais pinigais brendžiui doh.gif

Kur valkatavai g.gif Kaip tavo merginos?
Prasom uz koja 4u.gif Ejau googlint kas cia per Suzette's bigsmile.gif suviliojo reiks man kada pameginti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jankara @ 2014 03 04, 23:09)
įkišau vaikui nakčiai Viburkolio žvakutę, labai tikiuosi, kad bent kiek suveiks, nes garbės žodis aš nebegaliu su juo naktim kovot dėl miego...

Kad greiciau baigtusi tos sunkios naktys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainove @ 2014 03 04, 21:23)
Kur valkatavai g.gif Kaip tavo merginos?
Prasom uz koja 4u.gif Ejau googlint kas cia per Suzette's  bigsmile.gif suviliojo reiks man kada pameginti 4u.gif
Plaukus dažiau ir antakius pasitvarkiau nail.gif Goda jau gerai, eisim ketvirtadienį pas gydytoją, žiūrėsim, ką sakys. O Ieva dar pasloguoja, nors kosėjant nebegirdžiu.
Oho, net guglinai. Nu gi lietiniai karamelizuoti biggrin.gif Nu bet vietoj le Suzzette išėjo le šūde doh.gif
Atsakyti