Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių 2013 vaikučiai pabiručiai III tema

Aciu uz balionus mano vyrui 4u.gif
Siunciam 'Jankariukui' uz gera TA 4u.gif
As kai tvarkausi drabuzine nieko nemetu lauk schmoll.gif viska I sodyba isvezu ten sunesioju tongue.gif
Mona_si - panelems uz 'nuskriaudima' 4u.gif Ka gero daktare sake g.gif Greiciau sveikit reikia meeto 4u.gif
P.S. reik damust tema, kad pavasarine atidaryti mirksiukas.gif
Papildyta:
Kazi kaip mutantei sekasi g.gif
Atsakyti
Sveikos, balioniukai su praleistais menesiukais blush2.gif ir su puikiom TA 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Visos ziuriu prisidavet ,tai ir as cia smile.gif Sedziu namie jau kelias dienas, pasveikom,bet dabar be vezimo esam doh.gif ir negaliu kito nusipirkt doh.gif Mama susirgo ,negali pabut su pupa mano ,bet jau rytoj ko gero leksiu nauju ratu ieskot ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Dainove @ 2014 02 27, 17:03)
P.S. reik damust tema, kad pavasarine atidaryti mirksiukas.gif
Papildyta:
Kazi kaip mutantei sekasi g.gif

Tai kad iki to kol tokiais tempais damušim tai jau vasarinę temą reikės atidaryt turbūt lotuliukas.gif
o mes kasdien į masažus einam, tai po masažų pasivaikštom, nes parpia vyriškis smile.gif ir šiandien va išėjom iš masažų prieš 14val ir miega iki šiol, nors jau namie valandą laiko esam. Grįžau nes valgyt 15 val turėjo.. Paskutinį kartą puse12 valgė, jau 5valandas nevalgęs, net naktį tiek nevalgęs nebūna.. keista g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Slim* @ 2014 02 27, 18:09)
Sveikos, balioniukai  su praleistais menesiukais  blush2.gif  ir su puikiom TA 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Visos ziuriu prisidavet ,tai ir as cia  smile.gif Sedziu namie jau kelias dienas, pasveikom,bet dabar be vezimo esam  doh.gif ir negaliu kito nusipirkt  doh.gif  Mama susirgo ,negali pabut su pupa mano ,bet jau rytoj ko gero leksiu nauju ratu ieskot  ax.gif

Kur seni ratai g.gif Koki planuoji pirkti?
As kol kas ratu nekeisiu schmoll.gif su lopsiu labai gerai buvo biggrin.gif tikiuosi ir sportine dalis tiks ax.gif
QUOTE(dimutee @ 2014 02 27, 18:28)
*Tai kad iki to kol tokiais tempais damušim tai jau vasarinę temą reikės atidaryt turbūt  lotuliukas.gif
**o mes kasdien į masažus einam, tai po masažų pasivaikštom, nes parpia vyriškis smile.gif ir šiandien va išėjom iš masažų prieš 14val ir miega iki šiol, nors jau namie valandą laiko esam. Grįžau nes valgyt 15 val turėjo.. Paskutinį kartą puse12 valgė, jau 5valandas nevalgęs, net naktį tiek nevalgęs nebūna.. keista  g.gif

* drinks_cheers.gif doh.gif
** isvargo vyrukas po 'sportu' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainove @ 2014 02 27, 17:08)
Kur seni ratai g.gif Koki planuoji pirkti?
As kol kas ratu nekeisiu schmoll.gif su lopsiu labai gerai buvo biggrin.gif tikiuosi ir sportine dalis tiks ax.gif

Senus pardaviau ax.gif , nes reikia man sportinuko kelionei , sito i lektuva nebutu prieme ..del vieno karto gal ir nebuciau ieskojus kito vezimo,bet ko gero vasara vel reiks skrist, tai nusprendziau is karto pasikeist smile.gif O koki pirksiu dar net nzn.noriu pigaus ,patogaus, su permetama rankena .. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Slim*: 27 vasario 2014 - 17:34
Labutis 4u.gif
Visiems, ką praleidom su mėnesiukais ir gerais TA 4u.gif
Ačiū, vivuxs 4u.gif Mes laikomės gerai, kol geriam vaistukus ir mergina ramesnė, aktyvesnė, ir užmiegam ramiau ax.gif Tikrai, toks jausmas, kad visai kitas vaikas dabar ax.gif Masažų vėl kursą gavom, nes pati neatsisėda panelė, tingi, nes mato, kad viską už ją padarysim biggrin.gif Tai vien ligoninėj tas tampymas ant rankų padarė savo doh.gif
Bet dabar jau tikrai tikim, kad mums viskas bus gerai ax.gif

Aš irgi to laiko nebelabai randu prisėst, tas teisių laikymasis laiko atima, randu laiko, ir mokausi ax.gif

Bet, kad ir kaip bebūtų, visame bėdų liūne vis dėl to įžvelgiau nemažai ir pliusų, kad ir kaip sarkastiškai ir baisiai tai skambėtų...Iš buvusių 88 kg paskutinį nėštumo mėnesį šiai dienai beliko 67 thumbup.gif Tai jau pagreitį įgavau ir toliau judu savo "tobulumo" link biggrin.gif Ir visa šeima, esam vieningi kaip niekad ax.gif

Mes irgi sportinuką jau nusipirkom, paprastutį, bet lengvą, kas man labai aktualu tampant iš namų į lauką ax.gif Nes senojo rėmas buvo man per sunkus doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, jungiuosi su kava mirksiukas.gif
QUOTE(sonnija @ 2014 02 27, 21:57)
Bet dabar jau tikrai tikim, kad mums viskas bus gerai ax.gif

Bet, kad ir kaip bebūtų, visame bėdų liūne vis dėl to įžvelgiau nemažai ir pliusų, kad ir kaip sarkastiškai ir baisiai tai skambėtų...Iš buvusių 88 kg paskutinį nėštumo mėnesį šiai dienai beliko 67  thumbup.gif Tai jau pagreitį įgavau ir toliau judu savo "tobulumo" link biggrin.gif Ir visa šeima, esam vieningi kaip niekad ax.gif

Smagu, kad pas jus viskas geryn 4u.gif
Saunuole 4u.gif tuoj busi kaip gazele wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Skanios kavos tongue.gif aš jau irgi norėčiau, bet dar lovoj drybsom su mazuoju biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas
Smagu sonnja kad pas jus viskas geryn thumbup.gif o aš nuo vakar pietų nebemaitinu jaunuolio. nes pavalgo 2 min ir vsio. o matau kad dar nori bet neima tik žaidžia, tai ta proga ir užbaigiau. dar savaitgali varom su draugais į pirtį tai labai smagu kad jau nebereikės nusitraukinėt smile.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Va kaip atgijo temute thumbup.gif
Su sauniu TA musu du vyrukus 4u.gif 4u.gif

Apie nauja vezima ir as galvoju, tik dar tempiu su tuo paciu, nors tampytis jau tiek nebesinori doh.gif
Vivuxs, kaip saunu, kad ir jus cia uzsukat 4u.gif
Manoji, tai kelias naktim, kas valanda valgyt ir siaip miega neramiai vis virkauja, tikiuosi , kad dantys ir greit jau islys, nes jau jegu ziaurus trukumas man.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

mes jau is po TA, tai kaip ir maniau svorio ne tik kad nepriaugom, bet dar ir 100 gr numetem , bet uz tat i ugi 3 cm pasistiebem tai dabar duomenukai 9.800 kg ir 74 cm biggrin.gif

Plauciai svarus, pakosti sake del snarglio, kuris nevarva, o viduj sedi. Pasidarem kraujo tyrima, del cukraus, nes idomiai gydytojai pasirode, kad tokius kiekius skysciu isgeriam lotuliukas.gif bet cukrus norma, tai sake gerkit i sveikata ir toliau lotuliukas.gif

Sonnija kad taip man tas svoris kristu rolleyes.gif metu as ji tik su grieztom dietom, nes kitaip ne is vietos schmoll.gif

Siandien leksiu i koncerta NP, tai jau kaip laukiu vakaro bigsmile.gif
Atsakyti
Vakar vakaras baisus buvo, gal skiepai 'macijo' bet uzytat naktis thumbup.gif 1k kelesi biggrin.gif
Justukui - su geru TA 4u.gif
Sonnija - pravaziavimus jau darai g.gif
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 02 28, 09:30)
labas rytas
Smagu sonnja kad pas jus viskas geryn  thumbup.gif  o aš nuo vakar pietų nebemaitinu jaunuolio. nes pavalgo 2 min ir vsio. o matau kad dar nori bet neima tik žaidžia, tai ta proga ir užbaigiau. dar savaitgali varom su draugais į pirtį tai labai smagu kad jau nebereikės nusitraukinėt smile.gif  ax.gif

Ir taip pakankamai ismaitinai mirksiukas.gif Koki misini geriat g.gif
Atsakyti