Aciu uz balionus mano vyrui
Siunciam 'Jankariukui' uz gera TA
As kai tvarkausi drabuzine nieko nemetu lauk viska I sodyba isvezu ten sunesioju
Mona_si - panelems uz 'nuskriaudima' Ka gero daktare sake Greiciau sveikit reikia meeto
P.S. reik damust tema, kad pavasarine atidaryti
Papildyta:
Kazi kaip mutantei sekasi
Sveikos, balioniukai su praleistais menesiukais ir su puikiom TA
Visos ziuriu prisidavet ,tai ir as cia Sedziu namie jau kelias dienas, pasveikom,bet dabar be vezimo esam ir negaliu kito nusipirkt Mama susirgo ,negali pabut su pupa mano ,bet jau rytoj ko gero leksiu nauju ratu ieskot
Visos ziuriu prisidavet ,tai ir as cia Sedziu namie jau kelias dienas, pasveikom,bet dabar be vezimo esam ir negaliu kito nusipirkt Mama susirgo ,negali pabut su pupa mano ,bet jau rytoj ko gero leksiu nauju ratu ieskot
QUOTE(Dainove @ 2014 02 27, 17:03)
P.S. reik damust tema, kad pavasarine atidaryti
Papildyta:
Papildyta:
Tai kad iki to kol tokiais tempais damušim tai jau vasarinę temą reikės atidaryt turbūt
o mes kasdien į masažus einam, tai po masažų pasivaikštom, nes parpia vyriškis ir šiandien va išėjom iš masažų prieš 14val ir miega iki šiol, nors jau namie valandą laiko esam. Grįžau nes valgyt 15 val turėjo.. Paskutinį kartą puse12 valgė, jau 5valandas nevalgęs, net naktį tiek nevalgęs nebūna.. keista
QUOTE(*Slim* @ 2014 02 27, 18:09)
Sveikos, balioniukai su praleistais menesiukais ir su puikiom TA
Kur seni ratai Koki planuoji pirkti?
As kol kas ratu nekeisiu su lopsiu labai gerai buvo tikiuosi ir sportine dalis tiks
QUOTE(dimutee @ 2014 02 27, 18:28)
*Tai kad iki to kol tokiais tempais damušim tai jau vasarinę temą reikės atidaryt turbūt
**o mes kasdien į masažus einam, tai po masažų pasivaikštom, nes parpia vyriškis ir šiandien va išėjom iš masažų prieš 14val ir miega iki šiol, nors jau namie valandą laiko esam. Grįžau nes valgyt 15 val turėjo.. Paskutinį kartą puse12 valgė, jau 5valandas nevalgęs, net naktį tiek nevalgęs nebūna.. keista
**o mes kasdien į masažus einam, tai po masažų pasivaikštom, nes parpia vyriškis ir šiandien va išėjom iš masažų prieš 14val ir miega iki šiol, nors jau namie valandą laiko esam. Grįžau nes valgyt 15 val turėjo.. Paskutinį kartą puse12 valgė, jau 5valandas nevalgęs, net naktį tiek nevalgęs nebūna.. keista
*
** isvargo vyrukas po 'sportu'
QUOTE(Dainove @ 2014 02 27, 17:08)
Kur seni ratai Koki planuoji pirkti?
As kol kas ratu nekeisiu su lopsiu labai gerai buvo tikiuosi ir sportine dalis tiks
Senus pardaviau , nes reikia man sportinuko kelionei , sito i lektuva nebutu prieme ..del vieno karto gal ir nebuciau ieskojus kito vezimo,bet ko gero vasara vel reiks skrist, tai nusprendziau is karto pasikeist O koki pirksiu dar net nzn.noriu pigaus ,patogaus, su permetama rankena ..
Labutis
Visiems, ką praleidom su mėnesiukais ir gerais TA
Ačiū, vivuxs Mes laikomės gerai, kol geriam vaistukus ir mergina ramesnė, aktyvesnė, ir užmiegam ramiau Tikrai, toks jausmas, kad visai kitas vaikas dabar Masažų vėl kursą gavom, nes pati neatsisėda panelė, tingi, nes mato, kad viską už ją padarysim Tai vien ligoninėj tas tampymas ant rankų padarė savo
Bet dabar jau tikrai tikim, kad mums viskas bus gerai
Aš irgi to laiko nebelabai randu prisėst, tas teisių laikymasis laiko atima, randu laiko, ir mokausi
Bet, kad ir kaip bebūtų, visame bėdų liūne vis dėl to įžvelgiau nemažai ir pliusų, kad ir kaip sarkastiškai ir baisiai tai skambėtų...Iš buvusių 88 kg paskutinį nėštumo mėnesį šiai dienai beliko 67 Tai jau pagreitį įgavau ir toliau judu savo "tobulumo" link Ir visa šeima, esam vieningi kaip niekad
Mes irgi sportinuką jau nusipirkom, paprastutį, bet lengvą, kas man labai aktualu tampant iš namų į lauką Nes senojo rėmas buvo man per sunkus
Visiems, ką praleidom su mėnesiukais ir gerais TA
Ačiū, vivuxs Mes laikomės gerai, kol geriam vaistukus ir mergina ramesnė, aktyvesnė, ir užmiegam ramiau Tikrai, toks jausmas, kad visai kitas vaikas dabar Masažų vėl kursą gavom, nes pati neatsisėda panelė, tingi, nes mato, kad viską už ją padarysim Tai vien ligoninėj tas tampymas ant rankų padarė savo
Aš irgi to laiko nebelabai randu prisėst, tas teisių laikymasis laiko atima, randu laiko, ir mokausi
Bet, kad ir kaip bebūtų, visame bėdų liūne vis dėl to įžvelgiau nemažai ir pliusų, kad ir kaip sarkastiškai ir baisiai tai skambėtų...Iš buvusių 88 kg paskutinį nėštumo mėnesį šiai dienai beliko 67 Tai jau pagreitį įgavau ir toliau judu savo "tobulumo" link Ir visa šeima, esam vieningi kaip niekad
Mes irgi sportinuką jau nusipirkom, paprastutį, bet lengvą, kas man labai aktualu tampant iš namų į lauką Nes senojo rėmas buvo man per sunkus
Labas rytas, jungiuosi su kava
Smagu, kad pas jus viskas geryn
Saunuole tuoj busi kaip gazele
QUOTE(sonnija @ 2014 02 27, 21:57)
Smagu, kad pas jus viskas geryn
Saunuole tuoj busi kaip gazele
Labas rytas
Skanios kavos aš jau irgi norėčiau, bet dar lovoj drybsom su mazuoju
Skanios kavos aš jau irgi norėčiau, bet dar lovoj drybsom su mazuoju
labas rytas
Smagu sonnja kad pas jus viskas geryn o aš nuo vakar pietų nebemaitinu jaunuolio. nes pavalgo 2 min ir vsio. o matau kad dar nori bet neima tik žaidžia, tai ta proga ir užbaigiau. dar savaitgali varom su draugais į pirtį tai labai smagu kad jau nebereikės nusitraukinėt
Smagu sonnja kad pas jus viskas geryn o aš nuo vakar pietų nebemaitinu jaunuolio. nes pavalgo 2 min ir vsio. o matau kad dar nori bet neima tik žaidžia, tai ta proga ir užbaigiau. dar savaitgali varom su draugais į pirtį tai labai smagu kad jau nebereikės nusitraukinėt
Sveikos,
Va kaip atgijo temute
Su sauniu TA musu du vyrukus
Apie nauja vezima ir as galvoju, tik dar tempiu su tuo paciu, nors tampytis jau tiek nebesinori
Vivuxs, kaip saunu, kad ir jus cia uzsukat
Manoji, tai kelias naktim, kas valanda valgyt ir siaip miega neramiai vis virkauja, tikiuosi , kad dantys ir greit jau islys, nes jau jegu ziaurus trukumas man.
Va kaip atgijo temute
Su sauniu TA musu du vyrukus
Apie nauja vezima ir as galvoju, tik dar tempiu su tuo paciu, nors tampytis jau tiek nebesinori
Vivuxs, kaip saunu, kad ir jus cia uzsukat
Manoji, tai kelias naktim, kas valanda valgyt ir siaip miega neramiai vis virkauja, tikiuosi , kad dantys ir greit jau islys, nes jau jegu ziaurus trukumas man.
Sveikos
mes jau is po TA, tai kaip ir maniau svorio ne tik kad nepriaugom, bet dar ir 100 gr numetem , bet uz tat i ugi 3 cm pasistiebem tai dabar duomenukai 9.800 kg ir 74 cm
Plauciai svarus, pakosti sake del snarglio, kuris nevarva, o viduj sedi. Pasidarem kraujo tyrima, del cukraus, nes idomiai gydytojai pasirode, kad tokius kiekius skysciu isgeriam bet cukrus norma, tai sake gerkit i sveikata ir toliau
Sonnija kad taip man tas svoris kristu metu as ji tik su grieztom dietom, nes kitaip ne is vietos
Siandien leksiu i koncerta NP, tai jau kaip laukiu vakaro
mes jau is po TA, tai kaip ir maniau svorio ne tik kad nepriaugom, bet dar ir 100 gr numetem , bet uz tat i ugi 3 cm pasistiebem tai dabar duomenukai 9.800 kg ir 74 cm
Plauciai svarus, pakosti sake del snarglio, kuris nevarva, o viduj sedi. Pasidarem kraujo tyrima, del cukraus, nes idomiai gydytojai pasirode, kad tokius kiekius skysciu isgeriam bet cukrus norma, tai sake gerkit i sveikata ir toliau
Sonnija kad taip man tas svoris kristu metu as ji tik su grieztom dietom, nes kitaip ne is vietos
Siandien leksiu i koncerta NP, tai jau kaip laukiu vakaro
Vakar vakaras baisus buvo, gal skiepai 'macijo' bet uzytat naktis 1k kelesi
Justukui - su geru TA
Sonnija - pravaziavimus jau darai
Ir taip pakankamai ismaitinai Koki misini geriat
Justukui - su geru TA
Sonnija - pravaziavimus jau darai
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 02 28, 09:30)
labas rytas
Ir taip pakankamai ismaitinai Koki misini geriat