sveikos
Dainove jau gyvenu pagaliau neduog D vė kada to uždegimo
Jankariuka paveluotai sveikinam
Sveikinam ne paveluotai Jorūnė
oras tikrai fantastiškas jau net smagu išeit tik atsirado kita bėda NĖRA KUOM APSIRENKT
Laba vakara
Jorune - su menesiukais
As ir buvau su mazium isejus susitikau su mama, paskui jai palikau vaikus ir lekiau I kirpykla
Gero ryt TA mes eisim ketvirtadieni
Jorune - su menesiukais
QUOTE(jankara @ 2014 02 25, 19:41)
Labukas
ačiū už balionus mano pipirui
kaip faina sulaukus tokių orų, mes irgi kasdien einam į lauką, o jau kiek mamyčių į gatves išėjo, faina
ryt planuojam keliaut svertis ir paveluotų skiepų
ačiū už balionus mano pipirui
kaip faina sulaukus tokių orų, mes irgi kasdien einam į lauką, o jau kiek mamyčių į gatves išėjo, faina
ryt planuojam keliaut svertis ir paveluotų skiepų
As ir buvau su mazium isejus susitikau su mama, paskui jai palikau vaikus ir lekiau I kirpykla
Gero ryt TA mes eisim ketvirtadieni
Labas rytas,
Dekui merginos uz sveikinimus mano grazuolei ta proga ropot visur pradejo, net i vonia pati duris atsidaro ir ivaro
Wilte as tai kaip visad, neturiu kuo apsiauti ir i kirpykla reik, tik kaip as noriu ilgai uztruksiu, o su mano padauzom ilgai niekas nepabus
Lauksim ziniu is po TA
Dekui merginos uz sveikinimus mano grazuolei ta proga ropot visur pradejo, net i vonia pati duris atsidaro ir ivaro
Wilte as tai kaip visad, neturiu kuo apsiauti ir i kirpykla reik, tik kaip as noriu ilgai uztruksiu, o su mano padauzom ilgai niekas nepabus
Lauksim ziniu is po TA
Sveikos,
Kur visos
Ar yra gyvu?
Kur visos
Ar yra gyvu?
QUOTE(Amberuciukas @ 2014 02 27, 09:14)
Yra yra, tik ne mano matomai rytas rasymams pricitavau - tai neleido ikelt, mazinau mazinau kol galiausiai per savo zirzliu netycia isjungiau tai dabar eisiu is naujo rasyt
Labas
Papildyta:
Kazkaip nebuvo upo rasyt, nes tris sav abu vaikai buvo namie, abu sloguojantys ir kosintys, abu nepatenkinti viskuo Justas pagaliau iskale du danti, ir manau kad kalasi dar du, bet ne virsuj priekiniai o apacioj iltinukai piktas kaip sirse, valgo ir miega blogai, tad laukiam rezultatu Gerai kad oras lauke pasitaises, tai nors tas upa pakelia
wilte linkiu kad bedos su sveikata nebepasikartotu
sonnija vejej vajej kiek streso ir nervu apturejai Daug sveikatytes Vakarei, kad negerumai nebegrystu
Kas cia rase, kad kirpykloj buvo? as irgi labai labai noriu,ypac dabar kai orai taip pasitaise noris atsisviezint, bet neturiu zuikio kur palikt, tad teks dar palaukt palankesnio laiko
Del drabuziu - tai pas mane irgi spinta pilna, lentynos luzta., bet...NER KA APSIRENGT o baisiausia, kad nusprendus apmazint tas lentynas, neradau ir ka ismest
Amberuciuk niu zinok nulekiau ziuret kad tavo panelei laiko, kad jau ropoja nes mano tai TINGINYS, nei stotis nei ropot nebando, tiesa vakar pirma karta atsisedo sese 9 men jau vaiksciojo isikibus i baldus, o sitas jauciu ir per metus nevaikscios Tiesa, ivaldes mano vaikinas sliauzima pilvu ir sikna, va tokiu budu savo tiksla pasisiekia
Laba diena
Yra yra Tik kad niekas neparašo tai nėr ko pakomentuot
Smagiai gyvenat
QUOTE(Amberuciukas @ 2014 02 27, 10:14)
Yra yra Tik kad niekas neparašo tai nėr ko pakomentuot
QUOTE(vivuxs @ 2014 02 27, 10:50)
Tiesa, ivaldes mano vaikinas sliauzima pilvu ir sikna, va tokiu budu savo tiksla pasisiekia
Smagiai gyvenat
Sveikos
Buvom siandien TA svoris 9,3kg ugis 72cm. gavom skiepus, vieno net nepajuto atras skaudus buvo
Buvom siandien TA svoris 9,3kg ugis 72cm. gavom skiepus, vieno net nepajuto atras skaudus buvo
QUOTE(Dainove @ 2014 02 27, 14:52)
Sveikos
didvyriui už skiepus
sveikos
Vivux as raščiau tikrai ką išmest bet va nėra tiek pinigų kad naujų nusipirkt į tą vietą nors iš kitos pusės išmeščiau ir aišku butinai to daikto prisireiktų
kada mettas? oras puikus. mes su jaunuoliu norim susitikt su draugais
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 02 27, 13:00)
didvyriui už skiepus
sveikos
Vivux as raščiau tikrai ką išmest bet va nėra tiek pinigų kad naujų nusipirkt į tą vietą nors iš kitos pusės išmeščiau ir aišku butinai to daikto prisireiktų
sveikos
nu tai va ir sakau, kai tik suplanuoju ismest ka nors is spintos taip greit ten viskas reikalinga pasidaro
meet'o ir as noreciau, bet pirma reikia mums karieta nusipirkt
Dainove su geru TA ziuresim ka mums ryt pagiedos TA jauciu nieko nebus priauges
QUOTE(Amberuciukas @ 2014 02 27, 09:14)
Mes su Dainora poliklinikoj mytinomės QUOTE(Dainove @ 2014 02 27, 12:52)
Sveikos
Sunkus taviškis, nors ir manoji turbūt panašiai abiem varlėm kraują nusiurbė O jau Goda kad klykė, visa poliklinika drebėjo; ir spardėsi, nedaug trūko, kad sesutė lauk išgrūstų Buvom siandien TA svoris 9,3kg ugis 72cm. gavom skiepus, vieno net nepajuto atras skaudus buvo
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 02 27, 13:00)
nžn nžn, aš tokia visa out of space, tas buvimas namie su vaikais taip užglušina, kad nieko nebesinori, nors oras lauke fantastiškas ir jau sezoną reiktų atidaryt Kol kas manosios fėjos snargliuotos ir kosi už tėvynę, tai susilaikysiu. Tris naktis mažvarlė lovytėj miegojo, tai naktys tokios "nuostabios" buvo, nors tikėjausi tikrai daug baisiau. O šiąnakt MB sako, davai kelkis tu į lovą, sunki diena laukia, leisk išsimiegot
O šiaip nesitikėjau, kad taip pakankamai lengvai miegos lovytėj. Ir užmiega pati, tik pasėdžiu šalia ir už rankos palaikau. Aišku, koją kiša tas kosulys ir liūlys nesibaigiantis.
Užsukom į Humaną, tai visokių šūdniekių po litą prisirankiojau, nuvarom į SM, Goda iš kišenės Hello Kitty saldaininę išsitraukia Nu bet jau atgal nebevariau, nafik, vėl vežimą į antrą aukštą temptis, tiek jau tos, gal nenuskurs nuo to 1 lito
QUOTE(Mona_si @ 2014 02 27, 15:32)
Mes su Dainora poliklinikoj mytinomės
Sunkus taviškis, nors ir manoji turbūt panašiai abiem varlėm kraują nusiurbė O jau Goda kad klykė, visa poliklinika drebėjo; ir spardėsi, nedaug trūko, kad sesutė lauk išgrūstų
nžn nžn, aš tokia visa out of space, tas buvimas namie su vaikais taip užglušina, kad nieko nebesinori, nors oras lauke fantastiškas ir jau sezoną reiktų atidaryt Kol kas manosios fėjos snargliuotos ir kosi už tėvynę, tai susilaikysiu.
Tris naktis mažvarlė lovytėj miegojo, tai naktys tokios "nuostabios" buvo, nors tikėjausi tikrai daug baisiau. O šiąnakt MB sako, davai kelkis tu į lovą, sunki diena laukia, leisk išsimiegot
O šiaip nesitikėjau, kad taip pakankamai lengvai miegos lovytėj. Ir užmiega pati, tik pasėdžiu šalia ir už rankos palaikau. Aišku, koją kiša tas kosulys ir liūlys nesibaigiantis.
Užsukom į Humaną, tai visokių šūdniekių po litą prisirankiojau, nuvarom į SM, Goda iš kišenės Hello Kitty saldaininę išsitraukia Nu bet jau atgal nebevariau, nafik, vėl vežimą į antrą aukštą temptis, tiek jau tos, gal nenuskurs nuo to 1 lito
Sunkus taviškis, nors ir manoji turbūt panašiai abiem varlėm kraują nusiurbė O jau Goda kad klykė, visa poliklinika drebėjo; ir spardėsi, nedaug trūko, kad sesutė lauk išgrūstų
nžn nžn, aš tokia visa out of space, tas buvimas namie su vaikais taip užglušina, kad nieko nebesinori, nors oras lauke fantastiškas ir jau sezoną reiktų atidaryt Kol kas manosios fėjos snargliuotos ir kosi už tėvynę, tai susilaikysiu.
Tris naktis mažvarlė lovytėj miegojo, tai naktys tokios "nuostabios" buvo, nors tikėjausi tikrai daug baisiau. O šiąnakt MB sako, davai kelkis tu į lovą, sunki diena laukia, leisk išsimiegot
hello
išmatavo vakar mano kukulį - 71cm ir 10,4kg (su rūbais ir pampiu). pradėjau mišinuko duot, tai svoris vaikui staigiai paaugo, o man nuo to kaip nugara lūžta šiandien net į lauką nėjom, labai man nugara skauda , tai vaikas balkone pamiegos ir bus gerai
aš kaip ir jūs turiu pilną spintą, bet vistiek nėr kuo apsirengt kirpykloj neseniai buvau, bet pavasariui reiktų pasišviesint plaukus, nežinau kada prisiruošiu
išvis, mane kažkokia apatija apėmusi - nieko nesinori, nieko nereikia, nieko nelaukiu...
išmatavo vakar mano kukulį - 71cm ir 10,4kg (su rūbais ir pampiu). pradėjau mišinuko duot, tai svoris vaikui staigiai paaugo, o man nuo to kaip nugara lūžta šiandien net į lauką nėjom, labai man nugara skauda , tai vaikas balkone pamiegos ir bus gerai
aš kaip ir jūs turiu pilną spintą, bet vistiek nėr kuo apsirengt kirpykloj neseniai buvau, bet pavasariui reiktų pasišviesint plaukus, nežinau kada prisiruošiu
išvis, mane kažkokia apatija apėmusi - nieko nesinori, nieko nereikia, nieko nelaukiu...