Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių 2013 vaikučiai pabiručiai III tema

sveikos
Dainove jau gyvenu pagaliau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif neduog D vė kada to uždegimo doh.gif
Jankariuka paveluotai sveikinam 4u.gif
Sveikinam ne paveluotai Jorūnė wub.gif

oras tikrai fantastiškas thumbup.gif jau net smagu išeit tik atsirado kita bėda NĖRA KUOM APSIRENKT doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba vakara smile.gif
Jorune - su menesiukais 4u.gif
QUOTE(jankara @ 2014 02 25, 19:41)
Labukas smile.gif
ačiū už balionus mano pipirui  smile.gif
kaip faina sulaukus tokių orų, mes irgi kasdien einam į lauką, o jau kiek mamyčių į gatves išėjo, faina  bigsmile.gif
ryt planuojam keliaut svertis ir paveluotų skiepų  unsure.gif

As ir buvau su mazium isejus ax.gif susitikau su mama, paskui jai palikau vaikus ir lekiau I kirpykla cool.gif
Gero ryt TA 4u.gif mes eisim ketvirtadieni mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

user posted image

Dekui merginos uz sveikinimus mano grazuolei wub.gif blush2.gif ta proga ropot visur pradejo, net i vonia pati duris atsidaro ir ivaro biggrin.gif

Wilte as tai kaip visad, neturiu kuo apsiauti biggrin.gif ir i kirpykla reik, tik kaip as noriu ilgai uztruksiu, o su mano padauzom ilgai niekas nepabus blush2.gif

Lauksim ziniu is po TA 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amberuciukas: 26 vasario 2014 - 09:33
Sveikos,

Kur visos g.gif
Ar yra gyvu? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amberuciukas: 27 vasario 2014 - 09:14
QUOTE(Amberuciukas @ 2014 02 27, 09:14)
Sveikos,

Kur visos  g.gif 
Ar yra gyvu?  biggrin.gif

Yra yra, tik ne mano matomai rytas rasymams doh.gif pricitavau - tai neleido ikelt, mazinau mazinau kol galiausiai per savo zirzliu netycia isjungiau doh.gif tai dabar eisiu is naujo rasyt rolleyes.gif

Labas 4u.gif
Papildyta:
Kazkaip nebuvo upo rasyt, nes tris sav abu vaikai buvo namie, abu sloguojantys ir kosintys, abu nepatenkinti viskuo blink.gif Justas pagaliau iskale du danti, ir manau kad kalasi dar du, bet ne virsuj priekiniai o apacioj iltinukai g.gif piktas kaip sirse, valgo ir miega blogai, tad laukiam rezultatu smile.gif Gerai kad oras lauke pasitaises, tai nors tas upa pakelia smile.gif

wilte linkiu kad bedos su sveikata nebepasikartotu 4u.gif

sonnija vejej vajej kiek streso ir nervu apturejai unsure.gif Daug sveikatytes Vakarei, kad negerumai nebegrystu 4u.gif

Kas cia rase, kad kirpykloj buvo? g.gif as irgi labai labai noriu,ypac dabar kai orai taip pasitaise noris atsisviezint, bet neturiu zuikio kur palikt, tad teks dar palaukt palankesnio laiko ax.gif

Del drabuziu - tai pas mane irgi spinta pilna, lentynos luzta., bet...NER KA APSIRENGT doh.gif o baisiausia, kad nusprendus apmazint tas lentynas, neradau ir ka ismest doh.gif lotuliukas.gif

Amberuciuk niu zinok nulekiau ziuret kad tavo panelei laiko, kad jau ropoja biggrin.gif nes mano tai TINGINYS, nei stotis nei ropot nebando, tiesa vakar pirma karta atsisedo biggrin.gif sese 9 men jau vaiksciojo isikibus i baldus, o sitas jauciu ir per metus nevaikscios lotuliukas.gif Tiesa, ivaldes mano vaikinas sliauzima pilvu ir sikna, va tokiu budu savo tiksla pasisiekia lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

QUOTE(Amberuciukas @ 2014 02 27, 10:14)
Sveikos,

Kur visos  g.gif 

Yra yra biggrin.gif Tik kad niekas neparašo tai nėr ko pakomentuot biggrin.gif

QUOTE(vivuxs @ 2014 02 27, 10:50)
Tiesa, ivaldes mano vaikinas sliauzima pilvu ir sikna, va tokiu budu savo tiksla pasisiekia  lotuliukas.gif

Smagiai gyvenat thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Buvom siandien TA svoris 9,3kg ugis 72cm. gavom skiepus, vieno net nepajuto atras skaudus buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainove @ 2014 02 27, 14:52)
Sveikos 4u.gif
Buvom siandien TA svoris 9,3kg ugis 72cm. gavom  skiepus, vieno net nepajuto atras skaudus buvo doh.gif

didvyriui už skiepus 4u.gif

sveikos

Vivux as raščiau tikrai ką išmest bet va nėra tiek pinigų kad naujų nusipirkt į tą vietą ax.gif nors iš kitos pusės išmeščiau ir aišku butinai to daikto prisireiktų doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
kada mettas? oras puikus. mes su jaunuoliu norim susitikt su draugais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 02 27, 13:00)
didvyriui  už skiepus 4u.gif

sveikos

Vivux as raščiau tikrai ką išmest bet va nėra tiek pinigų kad naujų nusipirkt į tą vietą  ax.gif  nors iš kitos pusės išmeščiau ir aišku butinai to daikto prisireiktų  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
kada mettas? oras puikus. mes su jaunuoliu norim susitikt su draugais  wub.gif

nu tai va ir sakau, kai tik suplanuoju ismest ka nors is spintos taip greit ten viskas reikalinga pasidaro lotuliukas.gif

meet'o ir as noreciau, bet pirma reikia mums karieta nusipirkt ax.gif

Dainove su geru TA 4u.gif ziuresim ka mums ryt pagiedos TA g.gif jauciu nieko nebus priauges schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Amberuciukas @ 2014 02 27, 09:14)
Sveikos,
Kur visos  g.gif 
Mes su Dainora poliklinikoj mytinomės bebe.gif
QUOTE(Dainove @ 2014 02 27, 12:52)
Sveikos 4u.gif
Buvom siandien TA svoris 9,3kg ugis 72cm. gavom  skiepus, vieno net nepajuto atras skaudus buvo doh.gif
Sunkus taviškis, nors ir manoji turbūt panašiai smile.gif abiem varlėm kraują nusiurbė unsure.gif O jau Goda kad klykė, visa poliklinika drebėjo; ir spardėsi, nedaug trūko, kad sesutė lauk išgrūstų doh.gif
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 02 27, 13:00)
kada mettas? oras puikus. mes su jaunuoliu norim susitikt su draugais  wub.gif
nžn nžn, aš tokia visa out of space, tas buvimas namie su vaikais taip užglušina, kad nieko nebesinori, nors oras lauke fantastiškas ir jau sezoną reiktų atidaryt wub.gif Kol kas manosios fėjos snargliuotos ir kosi už tėvynę, tai susilaikysiu.
Tris naktis mažvarlė lovytėj miegojo, tai naktys tokios "nuostabios" buvo, nors tikėjausi tikrai daug baisiau. O šiąnakt MB sako, davai kelkis tu į lovą, sunki diena laukia, leisk išsimiegot biggrin.gif
O šiaip nesitikėjau, kad taip pakankamai lengvai miegos lovytėj. Ir užmiega pati, tik pasėdžiu šalia ir už rankos palaikau. Aišku, koją kiša tas kosulys ir liūlys nesibaigiantis.
Užsukom į Humaną, tai visokių šūdniekių po litą prisirankiojau, nuvarom į SM, Goda iš kišenės Hello Kitty saldaininę išsitraukia doh.gif Nu bet jau atgal nebevariau, nafik, vėl vežimą į antrą aukštą temptis, tiek jau tos, gal nenuskurs nuo to 1 lito devil.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona_si: 27 vasario 2014 - 13:35
QUOTE(Mona_si @ 2014 02 27, 15:32)
Mes su Dainora poliklinikoj mytinomės bebe.gif
Sunkus taviškis, nors ir manoji turbūt panašiai  smile.gif abiem varlėm kraują nusiurbė  unsure.gif O jau Goda kad klykė, visa poliklinika drebėjo; ir spardėsi, nedaug trūko, kad sesutė lauk išgrūstų  doh.gif
nžn nžn, aš tokia visa out of space, tas buvimas namie su vaikais taip užglušina, kad nieko nebesinori, nors oras lauke fantastiškas ir jau sezoną reiktų atidaryt wub.gif Kol kas manosios fėjos snargliuotos ir kosi už tėvynę, tai susilaikysiu.
Tris naktis mažvarlė lovytėj miegojo, tai naktys tokios "nuostabios" buvo, nors tikėjausi tikrai daug baisiau. O šiąnakt MB sako, davai kelkis tu į lovą, sunki diena laukia, leisk išsimiegot biggrin.gif
O šiaip nesitikėjau, kad taip pakankamai lengvai miegos lovytėj. Ir užmiega pati, tik pasėdžiu šalia ir už rankos palaikau. Aišku, koją kiša tas kosulys ir liūlys nesibaigiantis.
Užsukom į Humaną, tai visokių šūdniekių po litą prisirankiojau, nuvarom į SM, Goda iš kišenės Hello Kitty saldaininę išsitraukia doh.gif Nu bet jau atgal nebevariau, nafik, vėl vežimą į antrą aukštą temptis, tiek jau tos, gal nenuskurs nuo to 1 lito  devil.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
hello smile.gif
išmatavo vakar mano kukulį - 71cm ir 10,4kg (su rūbais ir pampiu). pradėjau mišinuko duot, tai svoris vaikui staigiai paaugo, o man nuo to kaip nugara lūžta verysad.gif šiandien net į lauką nėjom, labai man nugara skauda , tai vaikas balkone pamiegos ir bus gerai smile.gif
aš kaip ir jūs turiu pilną spintą, bet vistiek nėr kuo apsirengt blush2.gif kirpykloj neseniai buvau, bet pavasariui reiktų pasišviesint plaukus, nežinau kada prisiruošiu ax.gif
išvis, mane kažkokia apatija apėmusi - nieko nesinori, nieko nereikia, nieko nelaukiu... blush2.gif
Atsakyti