Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių 2013 vaikučiai pabiručiai III tema

QUOTE(dimutee @ 2014 02 20, 20:57)
Sveikos  4u.gif

Na mes šiandien iš po TA. Sveriam 7,5kg ūgis 63cm. Gydytoja sakė maitint vaiką tik kas 3 valandas, nes svoris per greit auga..Bet kaip man vaiką alkaną laikyt ir į rėžimą įvest niekaip nesuprantu, neišeina, nemoku  doh.gif Dabar valgom kas 1,5-2val.. doh.gif Jūsų gydytojos irgi tokios reiklios? g.gif  Beje, kaip dantenos atrodyti turi kai dantukai pradeda kaltis? Man rods, kad pas mus dantenėlės apačioj patinusios ir baltuot lygtais kažkas norėtų  wub.gif

maitink taip kaip tau atrodo geriausiai tik kai kita kart eisi pas daktare sakyk jo maitinu kas 3 val. ax.gif
manojo ir keista kai pasako kokia nesamone tai griuk vietoj doh.gif as jai daznai sakau tai ka ji nori girdet smile.gif palei ja as jau nebetureciau maitint jaunuoli
Su puikiu TA thumbup.gif
Atsakyti
Dimutee, nežinau, kiek taviškiui laiko. Man taip pat buvo iki pusės metų kažkur. Kai pradėjau košėm šert, tai susistatė ir valgymai ir miegas smile.gif
QUOTE(Dainove @ 2014 02 20, 19:35)
tai dabar vel namie laikysi g.gif
Nu o tai kur daugiau aš ją kišiu? g.gif Gal pasiūlymų kokių turi? nail.gif
QUOTE(sonnija @ 2014 02 20, 19:41)
Ievutei 4u.gif
Vakarė tikrai geriau jaučiasi, bijau prisišnekėt, bet kol kas viskas gerai, tikiuos taip ir toliau ax.gif
Ačiū smile.gif
Kaip smagu girdėt smile.gif Tolyn geryn bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,
Tortas 'sulipdytas' dar sala cool.gif bet nuotaika sugadinta doh.gif isejau I lauka isnesti siuksles tuo paciu vezima I masina padeti, ogi ziuriu masinos abu veidrodelius islupo bash.gif o taip norejau su vaikais I salduve nulekti pasifotografuoti I se kad nori...
QUOTE(Mona_si @ 2014 02 20, 23:20)
Nu o tai kur daugiau aš ją kišiu?  g.gif Gal pasiūlymų kokių turi? nail.gifAčiū smile.gif

schmoll.gif Linkiu greit pasveikti ir pirmadieni vel I darziuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainove @ 2014 02 21, 17:00)
Laba,
Tortas 'sulipdytas' dar sala cool.gif bet nuotaika sugadinta doh.gif isejau I lauka isnesti siuksles tuo paciu vezima I masina padeti, ogi ziuriu masinos abu veidrodelius islupo bash.gif o taip norejau su vaikais I salduve nulekti pasifotografuoti I se kad nori...

Su menesiukais jus 4u.gif ir uz sugadinta nuotaika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainove @ 2014 02 21, 16:00)
Tai kad tik ketvirtadienį pas gydytoją smile.gif Jau įpratau kariaut, tik kartais laaabai pavargstu ir paleidžiu kakarinę doh.gif
Balionai už veidrodžius 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kiek atsimenu, ne koks ten rajonas pas tavi unsure.gif
Iš neturėjimo ką veikt šiandien su varle kieme šiukšles aprinkom ir tapom laiptinės herojėmis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amberuciukas @ 2014 02 21, 18:21)
Su menesiukais jus  4u.gif  ir uz sugadinta nuotaika  4u.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Mona_si @ 2014 02 21, 18:32)
*Tai kad tik ketvirtadienį pas gydytoją smile.gif Jau įpratau kariaut, tik kartais laaabai pavargstu ir paleidžiu kakarinę doh.gif
**Balionai už veidrodžius 4u.gif  4u.gif  4u.gif Kiek atsimenu, ne koks ten rajonas pas tavi unsure.gif
Iš neturėjimo ką veikt šiandien su varle kieme šiukšles aprinkom ir tapom laiptinės herojėmis  biggrin.gif

* man antra diena namie panele sedi, ryta atejo I kambari sako einam I darzeli, sakau kai pasveiksi, tada verkti pradejo doh.gif nepatinka jai namie, ner ka veikti...Siaip man geriau kai ji I darza eina, nereikia pusrycius, pietus gaminti blush2.gif
** aciu 4u.gif Nu zinok nera baisus rajonas schmoll.gif tiek, kad salia bendrabutis. Kriminalistas sake praita nakti kitam miesto gale nuo BMW ir nusuko doh.gif
Atsakyti
Sveikinimai Benukui 4u.gif
Mona_si nu jūs šaunuolės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o man užsidegė krutinė, manau perpūtė kai maudžiaus doh.gif nu žiopla kaip niekad,, dabar kaip gyvas lavonas vaikštau verysad.gif o ryt balius
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 02 21, 21:26)
*Sveikinimai Benukui  4u.gif
**o man užsidegė krutinė, manau perpūtė kai maudžiaus  doh.gif  nu žiopla kaip niekad,, dabar kaip gyvas lavonas vaikštau  verysad.gif o ryt balius

* aciu 4u.gif
** Vaje sad.gif ar auksta temperatuta g.gif Dek zalia tarkuota buve, kopusta, masazuok, trauk 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Wilte - pabandyk dar silta/salta kompresa (pries maitindama pasildyk po saldyk) vaika maitink dazniau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Sveikinam 'Jankariuka' su menesiukais 4u.gif
Wilte - kaip tu jautiesi g.gif
Papildyta:
Toks grazus oras wub.gif o mes su mazium namie sedim, masinoj ratus palikau doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

rasiau ryte ir pakibo puslapis tai viskas dingo verysad.gif
Sveikinam Jankariuka ir mes, buckis nuo Jorunytes mirksiukas.gif
Oras tikrai grazus, nesinori net namo grizti.
Ligoniukam 4u.gif ar siaip kam reikia 4u.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif
ačiū už balionus mano pipirui smile.gif
kaip faina sulaukus tokių orų, mes irgi kasdien einam į lauką, o jau kiek mamyčių į gatves išėjo, faina bigsmile.gif
ryt planuojam keliaut svertis ir paveluotų skiepų unsure.gif
Atsakyti