Sonnja sveika sugryzus, stiprybes jums
Dainove kad kuo greiciau dukryte pasveiktu o tu visai nebemaitini vaika?
Jankara isivaizduoju kad smagu pailset ech
sveikos
mano jaunuolis augina 5 danti, naktys toliau tragiskos, kita savaitgali su vyru lekiam i ppirtele su draugais, jau svajoju kaip atsipalaiduosui, bet bijau kad nebutu kaip per vestuves kad uzmigsiu zymiau anksciau nei planavau o atsikelsiu 6 ryto
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 02 19, 22:20)
Dainove kad kuo greiciau dukryte pasveiktu o tu visai nebemaitini vaika?
sveikos
mano jaunuolis augina 5 danti, naktys toliau tragiskos, kita savaitgali su vyru lekiam i ppirtele su draugais, jau svajoju kaip atsipalaiduosui, bet bijau kad nebutu kaip per vestuves kad uzmigsiu zymiau anksciau nei planavau o atsikelsiu 6 ryto
sveikos
Aciu Maitinu maitinu tik nebetraukiu, todel kartais reikia misinuko
Oho kokie 'dantuoti' mes 2 turim
Labas rytas, jungiuosi su kava
Sveikinam Ievute ir Vakare su menesiadieniais
Sveikinam Ievute ir Vakare su menesiadieniais
QUOTE(Dainove @ 2014 02 20, 08:47)
labas rytas
nešk kavą į Kudirkos gatvė labai jau noriu bet dar labiau tingiu pasigamint
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 02 20, 09:59)
labas rytas
Lekiu
Kad jau tingi, prasom ir mano tingini pabovyti
Labas
Kaip gerai, kad man vyras šįryt padarė
QUOTE(Dainove @ 2014 02 19, 19:20)
Prisidedam prie serganciu parsivedziau panele is darzelio skaudancia gerkle ir pakimus
jungiamės ir mes Goda po trijų savaičių vakar nuėjo į darželį, o šiandien jau kosi vėl QUOTE(Dainove @ 2014 02 20, 06:47)
Labas rytas, jungiuosi su kava :mirksiukas:Sveikinam Ievute ir Vakare su menesiadieniais
Ačiū Mes Vakarei siunčiam linkėjimus ir vežimą sveikatos QUOTE(w_ilt_e @ 2014 02 20, 07:59)
labai jau noriu bet dar labiau tingiu pasigamint
viršūnė Kaip gerai, kad man vyras šįryt padarė
Labas rytas,
Su menesiadieniu merginas
Wilte daug jau dantuku pas jus. Pas mus po kolkas tik du, nors seiles upeliais eina.
Mazoji mano pagaliau pradejo ropoti, nors tik pora centimetru, paskui atsiseda ir vel dar pora. Stotis bando, bet dar tik ant keliu stojas, bando istiest kojas bet griuna tada.
Taip nelaukiau, bet siandien pirma kart prasidejo mmm
Su menesiadieniu merginas
Wilte daug jau dantuku pas jus. Pas mus po kolkas tik du, nors seiles upeliais eina.
Mazoji mano pagaliau pradejo ropoti, nors tik pora centimetru, paskui atsiseda ir vel dar pora. Stotis bando, bet dar tik ant keliu stojas, bando istiest kojas bet griuna tada.
Taip nelaukiau, bet siandien pirma kart prasidejo mmm
QUOTE(Amberuciukas @ 2014 02 20, 11:29)
stprybės aš jų ir nelaukiau o rupkės ėmė ir atėjo per naujus
ligoniukams sveikatos dauggggg
mazuosius jubiliatus su jų švente
Sveikos
Na mes šiandien iš po TA. Sveriam 7,5kg ūgis 63cm. Gydytoja sakė maitint vaiką tik kas 3 valandas, nes svoris per greit auga..Bet kaip man vaiką alkaną laikyt ir į rėžimą įvest niekaip nesuprantu, neišeina, nemoku Dabar valgom kas 1,5-2val.. Jūsų gydytojos irgi tokios reiklios? Beje, kaip dantenos atrodyti turi kai dantukai pradeda kaltis? Man rods, kad pas mus dantenėlės apačioj patinusios ir baltuot lygtais kažkas norėtų
Na mes šiandien iš po TA. Sveriam 7,5kg ūgis 63cm. Gydytoja sakė maitint vaiką tik kas 3 valandas, nes svoris per greit auga..Bet kaip man vaiką alkaną laikyt ir į rėžimą įvest niekaip nesuprantu, neišeina, nemoku Dabar valgom kas 1,5-2val.. Jūsų gydytojos irgi tokios reiklios? Beje, kaip dantenos atrodyti turi kai dantukai pradeda kaltis? Man rods, kad pas mus dantenėlės apačioj patinusios ir baltuot lygtais kažkas norėtų
QUOTE(dimutee @ 2014 02 20, 20:57)
Sveikos
Su geru TA Apie dantukus kazka panasaus aprasei
Mes ir ne is kuduju 6men 9kg buvo, mums daktare sako sveikas vaikas - gerai valgo
Papildyta:
QUOTE(Mona_si @ 2014 02 20, 10:56)
Labas jungiamės ir mes Goda po trijų savaičių vakar nuėjo į darželį, o šiandien jau kosi vėl Ačiū
Prasom tai dabar vel namie laikysi
Sveikutės
Ievutei
sergantiems
Ir mes dėkojam už sveikinimus
Vakarė tikrai geriau jaučiasi, bijau prisišnekėt, bet kol kas viskas gerai, tikiuos taip ir toliau
Ievutei
sergantiems
Ir mes dėkojam už sveikinimus
Vakarė tikrai geriau jaučiasi, bijau prisišnekėt, bet kol kas viskas gerai, tikiuos taip ir toliau
QUOTE(sonnija @ 2014 02 20, 21:41)
Kitaip ir buti negali