Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių 2013 vaikučiai pabiručiai III tema

Sonnja sveika sugryzus, stiprybes jums
Dainove kad kuo greiciau dukryte pasveiktu 4u.gif o tu visai nebemaitini vaika?
Jankara isivaizduoju kad smagu pailset ech wub.gif

sveikos
mano jaunuolis augina 5 danti, naktys toliau tragiskos, kita savaitgali su vyru lekiam i ppirtele su draugais, jau svajoju kaip atsipalaiduosui, bet bijau kad nebutu kaip per vestuves kad uzmigsiu zymiau anksciau nei planavau o atsikelsiu 6 ryto lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 02 19, 22:20)
Dainove kad kuo greiciau dukryte pasveiktu  4u.gif o tu visai nebemaitini vaika?

sveikos
mano jaunuolis augina 5 danti, naktys toliau tragiskos, kita savaitgali su vyru lekiam i ppirtele su draugais, jau svajoju kaip atsipalaiduosui, bet bijau kad nebutu kaip per vestuves kad uzmigsiu zymiau anksciau nei planavau o atsikelsiu 6 ryto  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aciu 4u.gif Maitinu maitinu tongue.gif tik nebetraukiu, todel kartais reikia misinuko mirksiukas.gif
Oho kokie 'dantuoti' bigsmile.gif mes 2 turim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dainove: 19 vasario 2014 - 20:34
Labas rytas, jungiuosi su kava mirksiukas.gif
Sveikinam Ievute ir Vakare su menesiadieniais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainove @ 2014 02 20, 08:47)
Labas rytas, jungiuosi su kava mirksiukas.gif
Sveikinam Ievute ir Vakare su menesiadieniais 4u.gif 4u.gif 4u.gif

labas rytas

nešk kavą į Kudirkos gatvė mirksiukas.gif labai jau noriu bet dar labiau tingiu pasigamint doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 02 20, 09:59)
labas rytas

nešk kavą į Kudirkos gatvė  mirksiukas.gif  labai jau noriu bet dar labiau tingiu pasigamint  doh.gif  lotuliukas.gif

Lekiu hihihi.gif
Kad jau tingi, prasom ir mano tingini pabovyti biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(Dainove @ 2014 02 19, 19:20)
Prisidedam prie serganciu doh.gif parsivedziau panele is darzelio skaudancia gerkle ir pakimus
jungiamės ir mes yahoo.gif Goda po trijų savaičių vakar nuėjo į darželį, o šiandien jau kosi vėl wub.gif
QUOTE(Dainove @ 2014 02 20, 06:47)
Labas rytas, jungiuosi su kava :mirksiukas:Sveikinam Ievute ir Vakare su menesiadieniais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ačiū 4u.gif Mes Vakarei siunčiam linkėjimus ir vežimą sveikatos 4u.gif
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 02 20, 07:59)
labai jau noriu bet dar labiau tingiu pasigamint  doh.gif  lotuliukas.gif
viršūnė doh.gif
Kaip gerai, kad man vyras šįryt padarė biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Su menesiadieniu merginas 4u.gif 4u.gif
Wilte daug jau dantuku pas jus. Pas mus po kolkas tik du, nors seiles upeliais eina.
Mazoji mano pagaliau pradejo ropoti, nors tik pora centimetru, paskui atsiseda ir vel dar pora. Stotis bando, bet dar tik ant keliu stojas, bando istiest kojas bet griuna tada.
Taip nelaukiau, bet siandien pirma kart prasidejo mmm verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amberuciukas @ 2014 02 20, 11:29)
Taip nelaukiau, bet siandien pirma kart prasidejo mmm  verysad.gif

stprybės 4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš jų ir nelaukiau o rupkės ėmė ir atėjo per naujus doh.gif bash.gif bash.gif

ligoniukams sveikatos dauggggg 4u.gif 4u.gif

mazuosius jubiliatus su jų švente wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Na mes šiandien iš po TA. Sveriam 7,5kg ūgis 63cm. Gydytoja sakė maitint vaiką tik kas 3 valandas, nes svoris per greit auga..Bet kaip man vaiką alkaną laikyt ir į rėžimą įvest niekaip nesuprantu, neišeina, nemoku doh.gif Dabar valgom kas 1,5-2val.. doh.gif Jūsų gydytojos irgi tokios reiklios? g.gif Beje, kaip dantenos atrodyti turi kai dantukai pradeda kaltis? Man rods, kad pas mus dantenėlės apačioj patinusios ir baltuot lygtais kažkas norėtų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dimutee @ 2014 02 20, 20:57)
Sveikos  4u.gif

Na mes šiandien iš po TA. Sveriam 7,5kg ūgis 63cm. Gydytoja sakė maitint vaiką tik kas 3 valandas, nes svoris per greit auga..Bet kaip man vaiką alkaną laikyt ir į rėžimą įvest niekaip nesuprantu, neišeina, nemoku  doh.gif Dabar valgom kas 1,5-2val.. doh.gif Jūsų gydytojos irgi tokios reiklios? g.gif  Beje, kaip dantenos atrodyti turi kai dantukai pradeda kaltis? Man rods, kad pas mus dantenėlės apačioj patinusios ir baltuot lygtais kažkas norėtų  wub.gif

Su geru TA 4u.gif Apie dantukus kazka panasaus aprasei mirksiukas.gif
Mes ir ne is kuduju 6men 9kg buvo, mums daktare sako sveikas vaikas - gerai valgo irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Mona_si @ 2014 02 20, 10:56)
Labas 4u.gif jungiamės ir mes  yahoo.gif Goda po trijų savaičių vakar nuėjo į darželį, o šiandien jau kosi vėl wub.gif Ačiū 4u.gif 

Prasom 4u.gif tai dabar vel namie laikysi g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Ievutei 4u.gif
sergantiems 4u.gif
Ir mes dėkojam už sveikinimus 4u.gif
Vakarė tikrai geriau jaučiasi, bijau prisišnekėt, bet kol kas viskas gerai, tikiuos taip ir toliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sonnija @ 2014 02 20, 21:41)
Vakarė tikrai geriau jaučiasi, bijau prisišnekėt, bet kol kas viskas gerai, tikiuos taip ir toliau ax.gif

Kitaip ir buti negali 4u.gif
Atsakyti