Sveikutes, rasau is kliniku. Gulim mes, o mus pasirodo kankina epilepsijos priepuoliai. Tai kruwa tyrimu daro, siandien laukia kompiuterine tomografija. Zodziu, pagulesim, ir tikimes pasveikti...tik lb slegia ir mane ir mazaja tos ligonines sienos...
Sveikutes, rasau is kliniku. Gulim mes, o mus pasirodo kankina epilepsijos priepuoliai. Tai kruwa tyrimu daro, siandien laukia kompiuterine tomografija. Zodziu, pagulesim, ir tikimes pasveikti...tik lb slegia ir mane ir mazaja tos ligonines sienos...
labai geras tas skyrius, pati praleidus esu ten pora mėnesiu nes pamenu buvo daug epilepsikų vaikų, bet kitus neguldydavo į tą skyrių, nes nebūdavo vietu
na ka visos švenčiat? mano valentinas kaip visada sugebėjo "nustebint" šnekėjau 2 savaites kad paprašytų mamos kad Jaunuolį pasaugotu o mes į kavinukę nueitumėm, ir ką jūs manot nepaprašė ir nesupranto ko aš pykstu
na ka visos švenčiat?
mano valentinas kaip visada sugebėjo "nustebint" šnekėjau 2 savaites kad paprašytų mamos kad Jaunuolį pasaugotu o mes į kavinukę nueitumėm, ir ką jūs manot nepaprašė ir nesupranto ko aš pykstu
Sveikos, ligoniukams Vakar ramus vakaras buvo, ner ko noret senukai jau Bet kai nebemaitinsiu pakviesiu MB I pasimatyma Varom siandien I metuku baliuka Gero savaitgalio jums