Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių 2013 vaikučiai pabiručiai III tema

QUOTE(w_ilt_e @ 2014 02 13, 16:55)
matei šiandien iš naujo rodys "uždrausta meilė"  thumbup.gif  kadangi pradėjau žiūrėt nuo vidurio tai reikės pažiūrėt pirmą serija ir aišku paskutinę  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tep mirksiukas.gif as ir pr nemaciau biggrin.gif bet paskutine maciau tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes, rasau is kliniku. Gulim mes, o mus pasirodo kankina epilepsijos priepuoliai. Tai kruwa tyrimu daro, siandien laukia kompiuterine tomografija. Zodziu, pagulesim, ir tikimes pasveikti...tik lb slegia ir mane ir mazaja tos ligonines sienos...
Atsakyti
QUOTE(sonnija @ 2014 02 14, 10:31)
Sveikutes, rasau is kliniku. Gulim mes, o mus pasirodo kankina epilepsijos priepuoliai. Tai kruwa tyrimu daro, siandien laukia kompiuterine tomografija. Zodziu, pagulesim, ir tikimes pasveikti...tik lb slegia ir mane ir mazaja tos ligonines sienos...

o kokiam skyriuje gulit?
Laikykites 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, su sirdeliu diena wub.gif

QUOTE(sonnija @ 2014 02 14, 10:31)

Laikykis, suprantu sunku, bet esate gerose rankose 4u.gif
Siutas ima pagalvojus apie siauliu 'daktarus' doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,

user posted image

QUOTE(sonnija @ 2014 02 14, 09:31)

Laikykites 4u.gif svarbu rado kas ir tikiu, kad pagydis 4u.gif
Atsakyti
Gulim vaiku neurologijos skyriuje, lb is tikro puiki, kompetetinga gydytoja mus priziuri, ir tikrai mano
Sirdis jaucia, kad isgysim. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sonnija @ 2014 02 14, 13:21)
Gulim vaiku neurologijos skyriuje, lb is tikro puiki, kompetetinga gydytoja mus priziuri, ir tikrai mano
Sirdis jaucia, kad isgysim.  smile.gif

labai geras tas skyrius, pati praleidus esu ten pora mėnesiu smile.gif nes pamenu buvo daug epilepsikų vaikų, bet kitus neguldydavo į tą skyrių, nes nebūdavo vietu sad.gif
Atsakyti
na ka visos švenčiat?
mano valentinas kaip visada sugebėjo "nustebint" šnekėjau 2 savaites kad paprašytų mamos kad Jaunuolį pasaugotu o mes į kavinukę nueitumėm, ir ką jūs manot nepaprašė ir nesupranto ko aš pykstu gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 02 14, 18:38)
na ka visos švenčiat?
mano valentinas kaip visada sugebėjo "nustebint" šnekėjau 2 savaites kad paprašytų mamos kad Jaunuolį pasaugotu o mes į kavinukę nueitumėm, ir ką jūs manot nepaprašė ir nesupranto ko aš pykstu  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif

Ech tie vyrai..4u.gif

Nesvenciu nieko, sedziu sergancia mazaja apsikabinus verysad.gif doh.gif Vel nuo didzkes uzsikrete ,sloguoja, temperatura .. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Slim* @ 2014 02 14, 20:53)
Ech tie vyrai..4u.gif

Nesvenciu nieko, sedziu sergancia mazaja apsikabinus  verysad.gif  doh.gif Vel nuo didzkes uzsikrete ,sloguoja, temperatura .. verysad.gif

sveikatytės, manieji ir abu kosti sloga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 02 14, 18:58)
sveikatytės, manieji ir abu kosti  sloga doh.gif

Ir jums sveikateles 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ligoniukams 4u.gif 4u.gif
Vakar ramus vakaras buvo, ner ko noret senukai jau irnesakyk.gif Bet kai nebemaitinsiu pakviesiu MB I pasimatyma ax.gif
Varom siandien I metuku baliuka biggrin.gif
Gero savaitgalio jums wub.gif
Atsakyti