Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių 2013 vaikučiai pabiručiai III tema

QUOTE(mutantė @ 2014 02 12, 13:33)
Sveikutės, persikrauščiau į Vilnių gyventi  malonu buvo su Jumis bendrauti. Sekmės Jums visoms.
persikrausčiau , nes mano vyras visai nuo manęs nutolo ir paliko mane viena doh.gif .

oho kaip nesmagu verysad.gif Stiprybės jums 4u.gif

Sonnja smagu bent tiek kad jau jie kažką numano laukiam daugiau informacijos. Laikykitės 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Labas, atėjau paniurzgėt, kokia pikta ir pavargusi mama esu, bet žiūriu, yra rimtesnių naujienų unsure.gif
Laikykis, nieko nėra atsitiktinio - viskas tik į gerą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(mutantė @ 2014 02 12, 13:33)
Sveikutės, persikrauščiau į Vilnių gyventi  malonu buvo su Jumis bendrauti. Sekmės Jums visoms.
persikrausčiau , nes mano vyras visai nuo manęs nutolo ir paliko mane viena doh.gif .

Ne viena su vaikais 4u.gif
Liudna, bet Mona_si gerai sako, galva aukstyn 4u.gif Prasom ir toliau bendrauti, kai tik noro bus mirksiukas.gif
Papildyta:
Nerile - su menesiadieniu 4u.gif
Jorunei uz skiepus ir gera TA 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mona_si @ 2014 02 12, 14:04)
Labas 4u.gif Labas, atėjau paniurzgėt, kokia pikta ir pavargusi mama esu, bet žiūriu, yra rimtesnių naujienų unsure.gif
Laikykis, nieko nėra atsitiktinio - viskas tik į gerą  4u.gif

Prasom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona_si @ 2014 02 12, 14:04)
Laikykis, nieko nėra atsitiktinio - viskas tik į gerą  4u.gif

niurzgėk, tada žinosiu, kad ne vien man norisi taip daryt biggrin.gif
Atsakyti
Mutante 4u.gif Didziules sekmes tau su vaikuciais 4u.gif

Dainora dekui ax.gif

Uzsakiau mazajai asmens tapatybes kortele ,balandi lekiam pas tetuka ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Slim* @ 2014 02 12, 17:00)

Uzsakiau mazajai asmens tapatybes kortele ,balandi lekiam pas tetuka  ax.gif  thumbup.gif

Visam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainove @ 2014 02 12, 15:32)

Ne ne, tik atostogu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2014 02 12, 12:33)

Laikykis, viskas iseis i gera 4u.gif
QUOTE(Dainove @ 2014 02 12, 14:05)
Sveikos,

Ne viena su vaikais 4u.gif
Liudna, bet Mona_si gerai sako, galva aukstyn 4u.gif Prasom ir toliau bendrauti, kai tik noro bus mirksiukas.gif
Papildyta:
Nerile - su menesiadieniu 4u.gif
Jorunei uz skiepus ir gera TA 4u.gif
Papildyta:

Prasom 4u.gif

Aciu 4u.gif

man irgi kazkokia depresucha puola, noriu kazkur isvykti paatostogauti. Gal netycia iseis g.gif reik tik vaikam pasus padaryt.
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif kur tas pavasaris g.gif
Sonnija - kaip jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainove @ 2014 02 13, 12:35)
Sveikos biggrin.gif kur tas pavasaris g.gif

Žiema Dainove žiema dar doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mums jau lenda antras dantukas biggrin.gif
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 02 13, 12:52)
Žiema Dainove žiema dar  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nebereikia jau irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainove @ 2014 02 13, 14:11)
Mums jau lenda antras dantukas biggrin.gif

Nebereikia jau irnesakyk.gif

matei šiandien iš naujo rodys "uždrausta meilė" thumbup.gif kadangi pradėjau žiūrėt nuo vidurio tai reikės pažiūrėt pirmą serija ir aišku paskutinę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti