Pirmoji mažųjų vaikučių pabiručių žiema
*Visais džiaugsmais ir ne tik dalinkimės čia - 2013 šiauliečių namučiuose
*Bendraukime pagal galimybes ir dalyvaukime susitikimuose.
*Nebendraujančios praranda prieigą prie FB.
Mūsų vaikai:
2013.06.03 Nojus - Mutantė
2013.06.08 Kernius w_ilt_e
2013.05.08 Justas - vivuxs
2013.04.10 Martyna - Filotija
2013.07.12 Nerilė - *Slim*
2013.11.17 Eidenas - Dimutee
2013.09.19 - Meda - Nika_L
2013.05.20 Vakarė - sonnija
2013.06.20 Ieva Mona_si
2013.07.21 Benas - Dainove
2013.07.24 - sūnus - Jankara
2013.06.25 - Jorūnė - Amberuciukas
2013.05.27 Delita - Starkutei
2013.09.27 - Tauras - titiunte
Dėl sąrašo papildymo rašykite w_ilt_e
Dėl FB rašykite Mona_si
Sveikos,
Aciu uz nauja trioba
Sveikinam su pusmetuku Benuka
O kur cia tvarkytis del tu 50lt uz vaika?
As is sodros 50lt maziau si menesi gavau.
Kazko visa seima nei sveiki, nei sergantys Ryt i TA vaziuosim su mazaja.
Aciu uz nauja trioba
Sveikinam su pusmetuku Benuka
O kur cia tvarkytis del tu 50lt uz vaika?
As is sodros 50lt maziau si menesi gavau.
Kazko visa seima nei sveiki, nei sergantys Ryt i TA vaziuosim su mazaja.
Aciu statybininkei uz namuciu kaip smagu ir save sarasiuke matyt
Siunciam ir mes Benukui pusmetuko proga
zinok ir maniskis pusi gaudo jau trecia naktis, nuo kokiu 23 - 24 kaip prabunda taip iki 4-5 duodasi saukia sneka ir tt. Isimaudem siandien tai sakau gal ramiau biski miegos as tai ant dantu metu beda, nes ir diena jis ne ka geresnis, viskas jam blogai, uzmiega tik puse valandos supamas ant ranku tik prabunda ir rekia, kur bepadesi visur jam siandien blogai
Del 50lt tai man rodos i socialini reikia eit, ir jis jei neklystu yra mokamas vaikams nuo 3 iki 7 metu. Bet cia kiek as zinau, gal ten kas ir kitaip biski gali but, nes mums kai nepriklauso tai net ir nesidomiu
Siunciam ir mes Benukui pusmetuko proga
QUOTE(sonnija @ 2014 01 21, 18:20)
Kaip jūsų kleckiukai miega? Mano mergina pastarosiomis naktimis nublūdo visai... Nu nemiega iki 5-6 ryto Sakau, čia pilnatis gal veikia? Gal ne mano vienos merginai taip?
zinok ir maniskis pusi gaudo jau trecia naktis, nuo kokiu 23 - 24 kaip prabunda taip iki 4-5 duodasi saukia sneka ir tt. Isimaudem siandien tai sakau gal ramiau biski miegos as tai ant dantu metu beda, nes ir diena jis ne ka geresnis, viskas jam blogai, uzmiega tik puse valandos supamas ant ranku tik prabunda ir rekia, kur bepadesi visur jam siandien blogai
Del 50lt tai man rodos i socialini reikia eit, ir jis jei neklystu yra mokamas vaikams nuo 3 iki 7 metu. Bet cia kiek as zinau, gal ten kas ir kitaip biski gali but, nes mums kai nepriklauso tai net ir nesidomiu
Del tu 50 lt.taip,reikia eit i socialini.Ziuri man rodos i praeitu metu pajamas,vienam seimos nariui neturi virsyt 525 lt.,bent jau anksciau taip buvo,bet ko gero nuo 3 m. Moka,nes iki 3m.juk 97lt. ane? Laba vakareli mano panele pirma kart pati ant pilviuko apsiverte!Pagaliau ! Atejo musu tyrimai,visi geri,jokiu bakteriju neuzaugo ,ryt ko gero paskutine vaistu diena ! Dainoves vaikinuka su pusmetuku ! Valio!
Wiltei uz nauja troba
Aciu, uz sveikinimus mano vyrukui per greit laikas bega, dar taip norisi pasidziaugti tuo mazu leliuku
Maniskis ir naktim 'bludija' vartosi, zirzia, atrodo vis neisitaiso
Slim - kad ryt I namus isleistu
Aciu, uz sveikinimus mano vyrukui per greit laikas bega, dar taip norisi pasidziaugti tuo mazu leliuku
Maniskis ir naktim 'bludija' vartosi, zirzia, atrodo vis neisitaiso
Slim - kad ryt I namus isleistu
labas rytas
kai pnaktys?
na mano jaunuolis kaip ir neblogai miega, va jau nebeliko naktiniu maitinimų tai taip džiaugiuos jau turime 1,5 dantukus bet manau šiandien jau bus sieli 2
gal kas pirkot norfoj pampers? mačiau kad 30 proc praktiškom valandom, ar apsimoka?
kas auginat didesnes merginas, gal patartumėt ar nebuvo jusiškėms, manoji tik pradeda miegot ir pradeda šaukt kad sysiukas skauda sako noriu ant puoduko bet nori šlapintis ir šaukia vėl kad skauda, bet nei dieną nei vakare neskauda tik naktį. ar gali nuo pampersų taip būt? nes ten nei išutę nei raudona. vakarais nuplaunam paprastu vandeniu
kai pnaktys?
na mano jaunuolis kaip ir neblogai miega, va jau nebeliko naktiniu maitinimų tai taip džiaugiuos jau turime 1,5 dantukus bet manau šiandien jau bus sieli 2
gal kas pirkot norfoj pampers? mačiau kad 30 proc praktiškom valandom, ar apsimoka?
kas auginat didesnes merginas, gal patartumėt ar nebuvo jusiškėms, manoji tik pradeda miegot ir pradeda šaukt kad sysiukas skauda sako noriu ant puoduko bet nori šlapintis ir šaukia vėl kad skauda, bet nei dieną nei vakare neskauda tik naktį. ar gali nuo pampersų taip būt? nes ten nei išutę nei raudona. vakarais nuplaunam paprastu vandeniu
Sveikos,
na pagaliau nakti ismiegojom ganetinai gerai, keles tik 3 kartus, du is ju valgyt.
Mes is po TA liepe jau tris koses valgyt, mes dar tik viena valgom kimsiu kaip kalakuta
Del 50lt, ai kai vyras tvarke ta vienkartine uz gimima, tai klause ar gaunam uz vaika, tai mes negausim.
Slim gal jau i namucius ruosiates?
na pagaliau nakti ismiegojom ganetinai gerai, keles tik 3 kartus, du is ju valgyt.
Mes is po TA liepe jau tris koses valgyt, mes dar tik viena valgom kimsiu kaip kalakuta
Del 50lt, ai kai vyras tvarke ta vienkartine uz gimima, tai klause ar gaunam uz vaika, tai mes negausim.
Slim gal jau i namucius ruosiates?
labukas
esu pirkusi berods oranzinėj pakuotėj Pampers is Norfos, tai pasirodė labai smirdantys ir mažiui iškart užpakaliuką išbėrė dabar galvoju, kad gal kol tokia nuolaida bandyt Huggies nusipirkti seniau naudojom is Maximos pirktus, tai lyg ir tiko. bet man prie namų nėra arti Norfos, o mašina nežinau ar beužsikurs, vyro vėl nėra... na, jei ir nenuvažiuosim, tai tiek jau to šiaip man reiktų plaukimo pampersų į baseiną, gal kas esat bandę, kuo jie skiriasi?
senoje temoje nebespėjau išsiųsti, tai Dainovės bernužėliui žadėta balionų krūva
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 01 22, 10:10)
esu pirkusi berods oranzinėj pakuotėj Pampers is Norfos, tai pasirodė labai smirdantys ir mažiui iškart užpakaliuką išbėrė dabar galvoju, kad gal kol tokia nuolaida bandyt Huggies nusipirkti seniau naudojom is Maximos pirktus, tai lyg ir tiko. bet man prie namų nėra arti Norfos, o mašina nežinau ar beužsikurs, vyro vėl nėra... na, jei ir nenuvažiuosim, tai tiek jau to šiaip man reiktų plaukimo pampersų į baseiną, gal kas esat bandę, kuo jie skiriasi?
senoje temoje nebespėjau išsiųsti, tai Dainovės bernužėliui žadėta balionų krūva
Sveikutės
Šiąnakt jau manoji irgi miegojo Tikiuos pasibaigė bemiegės naktys
Kas dėl pamperių, tai mes perkam coop arba bleer norvegiškas, be jokių kvapų, be nieko...Ir kaina superinė ir neberia, nealergizuoja...
Kas dėl pamperių, tai mes perkam coop arba bleer norvegiškas, be jokių kvapų, be nieko...Ir kaina superinė ir neberia, nealergizuoja...
Sveikos,
Gal nuo pamperso kiek suprantu diena ne naudojat
Su TA O kokie skaiciukai
Mes turejom ryt eiti, bet persikeliau I penktadieni, nes ryt masazu nebus, geriau per viena diena viska pasidaryti atsibodo tie vazinejimai
Kur lankot baseina
Benas sako aciu
Kad dabar visos naktys geros butu
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 01 22, 11:10)
Gal nuo pamperso kiek suprantu diena ne naudojat
QUOTE(Amberuciukas @ 2014 01 22, 11:21)
Sveikos,
Su TA O kokie skaiciukai
Mes turejom ryt eiti, bet persikeliau I penktadieni, nes ryt masazu nebus, geriau per viena diena viska pasidaryti atsibodo tie vazinejimai
QUOTE(jankara @ 2014 01 22, 13:28)
šiaip man reiktų plaukimo pampersų į baseiną, gal kas esat bandę, kuo jie skiriasi?
Kur lankot baseina
Benas sako aciu
QUOTE(sonnija @ 2014 01 22, 13:36)
Sveikutės
Kad dabar visos naktys geros butu
QUOTE(sonnija @ 2014 01 22, 12:36)
aš irgi coop perku jau seniai, bet va kartais akcijos patraukia dėmesį, tai nusiperku pabandymui kitų..
QUOTE(Dainove @ 2014 01 22, 14:35)
prasom važiuosim atostogauti, todėl reikia tų plaukimo sauskelnių. ir dar plaukimo ratą planuoju pirkt, kur ant kakliuko, bet prekybcentriuose nemačiau, o intike ieškot ir užsakinėt biškį tingiu
QUOTE(jankara @ 2014 01 22, 17:54)
prasom važiuosim atostogauti, todėl reikia tų plaukimo sauskelnių. ir dar plaukimo ratą planuoju pirkt, kur ant kakliuko, bet prekybcentriuose nemačiau, o intike ieškot ir užsakinėt biškį tingiu
vau kaip smagu
as turiu kelis vnt tu pampersiuku tai dukrai labai padejo ( pirkom norfoj) o ant kaliuko rata ir pirkau internetu bet ne nauja is vienos mamytes