Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Lopez @ 2014 01 26, 15:11)
Enura, o su kokia krūtinės apimtim tinkamas 2 dydis factory sukneles?

pas mane ~ 85cm 4u.gif ikelsiu foto "ant dienu" kaip atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 01 26, 18:27)
pas mane ~ 85cm  4u.gif ikelsiu foto "ant dienu" kaip atrodo  4u.gif

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasiėmiau Medallion tie silk skirt, ėmiau 2 dydį, tai man nepasirodė, kad jo dydis skirtųsi nuo kitų. Sudėjau liemenį, tai lygiai toks pats kaip ir Silk skirt in beanstalk stripe. Abu jie man kabo ant klubų, ilgis man su 163 cm ūgiu kaip ir manekenei, bet galima dar atlenkti, tai bus iki kelių. Sijonas gražus.
Atsakyti
Labai reikia info dėl DOUBLE-CLOTH LADY DAY COAT 4u.gif

toks tik be tinsulato

niekas neturit, įdomu jis labai plonas? ir su kokiu ūgiu tiktų regular ar tall??
Atsakyti
Gal kuri galite palyginti minnie pant in wool ir cafe capri in wool dydžius, ar vienodi?
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2014 01 26, 18:36)
Gal kuri galite palyginti minnie pant in wool ir cafe capri in wool dydžius, ar vienodi?

Pagal mane minnie mazesnes nei capri wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2014 01 26, 19:36)

Seniai bebuvai musu temuteje, kur buvai prapuolus g.gif mirksiukas.gif
Ilsejaisi nuo j.crew ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2014 01 26, 19:31)
Labai reikia info dėl DOUBLE-CLOTH LADY DAY COAT  4u.gif

toks tik be tinsulato

niekas neturit, įdomu jis labai plonas? ir su kokiu ūgiu tiktų regular ar tall??

as turiu, nera jis plonas labai, tik lyginant su metro abu usa4 turiu , tai metro laisviau per krutine visi pas j.crew paltai usa4 yra, wub.gif wub.gif tik lady taip sakyciau i mazaja puse nesa labiau , o metro tas ptas usa4 pakankamai laisvai, nes nera liemenavimo, jis statesnis modeliukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 26 sausio 2014 - 19:27
Pamatavau aš savo tą factory PLEATED SHIFT DRESS IN FLORAL bright aqua, tai 6 dydis ramybės būsenoj 44,5 - 37 - 49,5. Kažkaip juokingai viršūtinė dalis, nes visa kita idealiai g.gif Gal kas turit 8 ir išmatavimus surašytumėt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 01 26, 13:50)
lauksim atsiliepimo  bigsmile.gif tik pas Jus midrise, tai irgi gali skirtis, as ne midrise emiau  ax.gif

Taip, emiau JCREW MIDRISE TOOTHPICK CORD spalva juoda, https://www.jcrew.co...isFromSale=true

tai man 1,69 m, su 67 cm liemeniu ir 96 cm klubais 27 regular dydis kaip man siutas. Liemuo 37*2 cm, klubu placiausia vieta 43*2 cm, ilgis zemiau kauliuko. Sudetyje 1% elastano, tai nera tamprios.
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2014 01 26, 18:31)
Labai reikia info dėl DOUBLE-CLOTH LADY DAY COAT  4u.gif

toks tik be tinsulato

As turejau si paltuka, bet pries kokius 3 metus. Gal dabar pasikeites, bet modelis tas pats. Jis nera plonas, viduje tik su pamusalu, taciau audinys sunkus, storas, kaip kremplenas. Buvo juodas, taciau prie jo nekibo joie pukai. Dabar gailiuosi kad pardaviau doh.gif
Su ugiu 166cm turejau petite 0 dydi (83-66-90), tai kaip tik buvo.
Atsakyti
Aireda, ar tu factory marskinuku, kuriu nebeparduodat, biggrin.gif spalva tokia pat skani ir realybej? g.gif Vis zvalgausi zvalgausi i juos... rolleyes.gif
Atsakyti