Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

Merginos, o tai tuos velvetukus ametist emet savo dydi ir dydziu didesnius ? Ar dviem dydziais didesnius ? Jau pasimeciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2014 01 26, 11:16)
bet liemuo jusu 3 cm didesnis, man atvipes tada bus... sis kiek matau ant liemens. gal turit dar si sijonuka?

Nea, pardaviau.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2014 01 26, 12:16)
Merginos, o tai tuos velvetukus ametist emet savo dydi ir dydziu didesnius ? Ar dviem dydziais didesnius ? Jau pasimeciau  blush2.gif

J.Crew Tall toothpick cord 28Tall juosmuo 41x2cm, klubai 43x2cm, vidinės siūlės ilgis 73cm.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 01 26, 13:19)
Nea, pardaviau.

o kas nepatiko jei dydis geras buvo>? medziagyte plona ar kieta?su pamusalu jis?
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 01 26, 11:18)
nekalsim  mirksiukas.gif dabar tik bus idomu tiks-netiks  smile.gif

As siandien turiu pasiimti Jcrew MIDRISE TOOTHPICK CORD 27 dydi, su 96 cm klubais, parasysiu kokia situacija pas mane bus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2014 01 26, 13:16)
Merginos, o tai tuos velvetukus ametist emet savo dydi ir dydziu didesnius ? Ar dviem dydziais didesnius ? Jau pasimeciau  blush2.gif

As paemiau ir savo dydzio ir dydziu didesnius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2014 01 26, 11:25)
o kas nepatiko jei dydis geras buvo>? medziagyte plona ar kieta?su pamusalu jis?

Aš gal per daug kartais iš tų nuotraukų prisisvajoju. biggrin.gif Tikėjausi, kad jis bus toks labiau tulpės formos, o jis paprastas medvilininis A formos silueto. Tiksliai nepamenu, bet berods be pamušalo, storos medvilnės. Labiau šiltesniems orams - pavasariui, vasarai, tikrai ne žiemai. Mergina, kuri nusipirko, sakė patenkinta nešioja. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 01 26, 13:36)
Aš gal per daug kartais iš tų nuotraukų prisisvajoju. biggrin.gif Tikėjausi, kad jis bus toks labiau tulpės formos, o jis paprastas medvilininis A formos silueto. Tiksliai nepamenu, bet berods be pamušalo, storos medvilnės. Labiau šiltesniems orams - pavasariui, vasarai, tikrai ne žiemai. Mergina, kuri nusipirko, sakė patenkinta nešioja.  ax.gif

aciu uz patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
as vasarai jo norejau,reiskia siltas bus. nezinau ka prisiderint vasarisko prie sios silkinukes-
https://www.jcrew.co...;bmLocale=en_LT
Atsakyti
QUOTE(farnese @ 2014 01 26, 13:28)
As siandien turiu pasiimti Jcrew MIDRISE TOOTHPICK CORD 27 dydi, su 96 cm klubais, parasysiu kokia situacija pas mane bus. 4u.gif

is kur imt kantrybes ? blush2.gif biggrin.gif , kad sulaukt, kada parasysi ar tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 01 25, 23:31)
Man db paranoja, kad gal rimtai etiketes sumaisytos, jei netiks, nekalkit prie kryziaus...

Aš kažkada labai senai turėjau tuos velvetukus tai įprasto dydžio jie buvo.. nu bet čia prieš tris metus kokius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2014 01 26, 11:39)
aciu uz patarimus 4u.gif  4u.gif  4u.gif
as vasarai jo norejau,reiskia siltas bus.

Čia va radau tikras foto: https://poshmark.com...a3efc3a2b058f34
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2014 01 26, 12:25)

Medžiaga tvirta, be pamušalo, man jis fainas. Draugė parsisiuntė, bet jai jis per trumpas nors ir atsilenkė, ji nešioja iki kelių sijonus, o šis aukščiau.
Atsakyti