Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(driu @ 2014 01 21, 12:18)
jei trumpas, tai blogiausia ko galima tiketis sad.gif
S'a?

nebus trumpas..
Nzn kaip susvito- M emiau swoon.gif Atsipeikejus dar ir S tada paemiau doh.gif hihihi.gif Cia taip jau buna su tom karstakosem nepatyrusiom pirkejom.. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(driu @ 2014 01 21, 12:18)
kazkuri minejot, kad smagus yra JCrew sortukai, be uztrauktuko priekyje kiek pamenu, noretusi pamegint kokius paprastesnius, nes dauguma pas juos tokie vos ne su kantu smile.gif

Driu, labai faini sitie Cotton faille pull-on short As turiu 3 spalvu.. labai labai.. wub.gif Ir ilgis geras man, kokybe liuks, patogus.. nzn ar ilgesniu tokio tipo yra.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 21 sausio 2014 - 11:29
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 01 21, 11:26)
Nzn kaip susvito- M emiau  swoon.gif  Atsipeikejus dar  ir S tada paemiau doh.gif  hihihi.gif Cia taip jau ir buna su tom karstakosem nepatyrusiom pirkejom.. blush2.gif
Driu, labai faini sitie Cotton faille pull-on short As turiu 3 spalvu.. labai labai.. wub.gif  Ir ilgis geras man, kokybe liuks, patogus.. nzn ar ilgesniu tokio tipo yra.. g.gif

S tai nieko, bet M jau gal bus platokas g.gif

sortukai labai faini, o imanoma juos pagaut? 4u.gif

gal kuri turit factory snood'a taskuota? 4u.gif isparduotuveje yra juodas su pilkais taskuciais, rupi man prie visu pilku sukneliu smile.gif idomu ar 119 kaina gera? ir kaip jo kokybe bei dydis g.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 01 21, 12:54)
XS emiau, mazesni dydziu nei nesioju, bet mano galva jis ir platesnis gerai ziuretusi, tikiuosi, kad nebus per siauras  4u.gif

Seniai i ji žiūriu vien del spalvos, laaabai mėgstu rudas smile.gif
Palauksiu atsiliepimų, kai gausite, bus aiškiau del dydžio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 01 21, 12:31)
S tai nieko, bet M jau gal bus platokas  g.gif

sortukai labai faini, o imanoma juos pagaut?  4u.gif

gal kuri turit factory snood'a taskuota? 4u.gif  isparduotuveje yra juodas su pilkais taskuciais, rupi man prie visu pilku sukneliu smile.gif idomu ar 119 kaina gera? ir kaip jo kokybe bei dydis   g.gif

Ziuresim- kai gausim- paaiskes..
Sortuku vis matau imeta karts nuo karto.. verti kiekvieno lito- tikrai wub.gif

O su factory- nzn.. as nerizikuociau turbut.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 21 sausio 2014 - 11:34
QUOTE(Lopez @ 2014 01 21, 12:33)
Seniai i ji žiūriu vien del spalvos, laaabai mėgstu rudas  smile.gif
Palauksiu atsiliepimų, kai gausite, bus aiškiau del dydžio  smile.gif

Ir as megstu rudas ir visus zemes atspalvius bigsmile.gif Gaila, kad jcrew dabar dominuoja pernelyg ryskios spalvos.
Lauksim komentaru del rudo megztuko ir man labai smalsu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 01 21, 12:38)
Ir as megstu rudas ir visus zemes atspalvius bigsmile.gif

ir as biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 01 21, 11:33)
O su factory- nzn.. as nerizikuociau turbut.. rolleyes.gif

Kodėl ne?
Atsakyti
QUOTE(Lopez @ 2014 01 21, 11:33)
Seniai i ji žiūriu vien del spalvos, laaabai mėgstu rudas  smile.gif
Palauksiu atsiliepimų, kai gausite, bus aiškiau del dydžio  smile.gif

ypac jei emem nuo XS iki M, tai bus ivairiu matmenu ir tikrai vienas kitas netikes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 01 21, 13:38)
Ir as megstu rudas ir visus zemes atspalvius bigsmile.gif Gaila, kad jcrew dabar dominuoja pernelyg ryskios spalvos.
Lauksim komentaru del rudo megztuko ir man labai smalsu ax.gif

QUOTE(Dideja @ 2014 01 21, 13:40)
ir as  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

Aš šios rudos spalvos roasted acorn net kasmyrini tee uzsisakiau, nors jau 3 turiu, bet gi čia rudas, tai labai prireikė dar vieno lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lopez: 21 sausio 2014 - 11:48
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 01 21, 12:41)
Kodėl ne?

kiek turejau ko- tai nesiojami iki pirmo skalbimo.. paskui persisuka, apsivelia, pasitraukia.. Jau ne karta nudegiau su tuo factoriu.. Aisku snoodo neturejau- gal kas turintis patars zmoniskiau.. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(driu @ 2014 01 21, 12:45)
ypac jei emem nuo XS iki M, tai bus ivairiu matmenu ir tikrai vienas kitas netikes smile.gif

hihihi.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 01 21, 11:49)
kiek turejau ko- tai nesiojami iki pirmo skalbimo.. paskui persisuka, apsivelia, pasitraukia.. Jau ne karta nudegiau su tuo factoriu.. Aisku snoodo neturejau- gal kas turintis patars zmoniskiau.. ax.gif

Supratau. Tada kažko tokio teks ieškot pas jcrew. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 01 21, 12:51)
Supratau. Tada kažko tokio teks ieškot pas jcrew. Ačiū

Dar aisku sudeti reik ziuret- gal tie Poly ir geriau nesiojasi.. g.gif Nu bet man nemieli jie visai butu tokios sudeties.... schmoll.gif
Atsakyti