Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(regal @ 2014 01 20, 22:29)
Aš jo irgi labai laukiu, tikiuosi, kad tiks arba reiks mesti svorį ax.gif

as apie ji irgi vis galvoju, tik nezinau ar turesiu prie ko priderint tai vis stabdaus g.gif
Papildyta:
As savo swingo laukiu sios savaites pabaigoj, bet mano krutine dar didesnei nei D, kazin kaip cia as atrodysiu
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 01 21, 11:00)
Swingas, swingas, tik lininis.. Aisku labiau i boyfrienda nesa is pirmo zvilgsnio..  biggrin.gif Va si pasiemiau NAVY vakar.. maciau isparduotuvej pazkuri parduoda- sp tik kita..  ax.gif
https://www.jcrew.co...p;bmUID=keFNI83

Tikrai swingas bigsmile.gif Bet jis tikriausiai is naujos kolekcijos ax.gif Bet toks visai neswingiskas g.gif

Cia ant Gigi S d. lininis ir XS d. vilnonis. Tai jeigu ji matuotu XS d. lininio, visai mazutis butu doh.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 01 21, 11:34)
Tikrai swingas bigsmile.gif Bet jis tikriausiai is naujos kolekcijos ax.gif Bet toks visai neswingiskas g.gif

Cia ant Gigi S d. lininis ir XS d. vilnonis. Tai jeigu ji matuotu XS d. lininio, visai mazutis butu doh.gif
user posted imageuser posted image

Na tas kur ant GIGI- tai tikrai is naujos- ir jis ne swing, o Marled linen V-neck sweater. Trumputis kaip biesas..Ir plonas.. Ne man .. O kur as pagavau vakar- tai tikrai is senu kolekciju- ir V-neck swing sweater in linen Radau- 2013/05/23 pasirode.. Tai ne senas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 21 sausio 2014 - 10:45
QUOTE(Aireda @ 2014 01 21, 10:34)

schmoll.gif labai jau nieko gero
Atsakyti
Driu, kokį dydį ėmei to rudo kasmyrinio boyfriendo? Įprasta, ar mažesni?
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 01 21, 11:38)
schmoll.gif labai jau nieko gero

Nelabai schmoll.gif

erinija, as ziurejau pagal tavo ikelta nuoroda, ten toki rodo. Bet jeigu is senos kolekcijos, tai tikriausiai bus kitoks mirksiukas.gif Bus grazus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lopez @ 2014 01 21, 10:46)
Driu, kokį dydį ėmei to rudo kasmyrinio boyfriendo? Įprasta, ar mažesni?

XS emiau, mazesni dydziu nei nesioju, bet mano galva jis ir platesnis gerai ziuretusi, tikiuosi, kad nebus per siauras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2014 01 20, 21:22)
Nu čia suprantu, kad realiai nieko gero, bet aš su ta mintim kad pagaut ar įmanoma po to 8 dydį gera kaina  g.gif  kažkaip nesekiau niekad Cece tai neįsivaizduoju..

QUOTE(regal @ 2014 01 20, 22:39)
O kokia kaina būtų gera?

Yra dar toks dalykas kaip ebay, as asmeniskai mokeciau iki 50$, ne daugiau.

QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 01 21, 10:24)
Labas rytas, merginos,
ačiū už temą  4u.gif
Jeigu jcrew sijonus ir kelnes imu 4 ir tinkamas man jų dydis, kokio dydžio šiuos factory šortus medžioti? Gal kas pagelbėtų? Su sėdimąją 97  blush2.gif
https://s7.jcrew.com/is/image/jcrew/07770_W...pdp_fs418$

Mano nuomone, tiek J.Crew, tiek Factory vis labiau pradeda atitikti dydzius, todel imciau 6.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 01 21, 10:57)
Mano nuomone, tiek J.Crew, tiek Factory vis labiau pradeda atitikti dydzius, todel imciau 6.

ojei... mano 95-96, dauguma imu 2 dydi, tai imciau max 4, bet gal priklauso kaip kam patinka nesioti, nors as nesu pertemptu megeja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 01 21, 11:54)
XS emiau, mazesni dydziu nei nesioju, bet mano galva jis ir platesnis gerai ziuretusi, tikiuosi, kad nebus per siauras  4u.gif

As tai isivaizduoju, kad xs sio megztinio bus visai nedidintas, neilgas. Bet tai tik mano spejimai, bus idomu pamatyti kaip yra is tikruju ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 21 sausio 2014 - 11:11
QUOTE(Aireda @ 2014 01 21, 11:47)
Nelabai schmoll.gif

erinija, as ziurejau pagal tavo ikelta nuoroda, ten toki rodo. Bet jeigu is senos kolekcijos, tai tikriausiai bus kitoks mirksiukas.gif Bus grazus biggrin.gif

As kai googlinau, man irgi mete ta marled linen.. Tikiuos atkeliaus tikrasis swingiukas.. Ir mano akimis - tai skirtingi megztukai, net aprasymuose ilgiai skiriasi- Hits below hip ir Hits at hip... tiek pradine kaina kita unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(driu @ 2014 01 21, 11:54)
XS emiau, mazesni dydziu nei nesioju, bet mano galva jis ir platesnis gerai ziuretusi, tikiuosi, kad nebus per siauras  4u.gif

as emiau iprastini dydi.. tai bijau , kad skesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 01 21, 11:06)
As tai isivaizduoju, kad xs sio megztinio bus visai nedidintas, neilgas. Bet tai tik mano spejimai, bus idomu pamatyti kaip yra is tikruju ax.gif

jei trumpas, tai blogiausia ko galima tiketis sad.gif

QUOTE(-_erinija_- @ 2014 01 21, 11:11)
as emiau iprastini dydi.. tai bijau , kad skesiu  lotuliukas.gif

S'a? 4u.gif

kazkuri minejot, kad smagus yra JCrew sortukai, be uztrauktuko priekyje kiek pamenu, noretusi pamegint kokius paprastesnius, nes dauguma pas juos tokie vos ne su kantu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driu: 21 sausio 2014 - 11:20